Спроба стати другом. Як почати дружити з дівчиною.
|
|
knopa | Дата: Понеділок, 14.12.2015, 00:57 | Повідомлення # 1 |
| То є жесть...особливо без привички. Як знати коли ти зла або не хочеш чи не маєш як спілкуватися. Як мені це відчувати? Щоб не перепитувати. Можливо це прийде з часом але я не хочу занадто навязуватись і порушувати твій навчальний процес та щасливе життя) В якому тобі добре ...і немає місця для мене
|
|
| |
knopa | Дата: Понеділок, 14.12.2015, 00:59 | Повідомлення # 2 |
| Я не претендую на якусь важливу роль у твоєму житті..звісно я не хочу кожного дня щоб ти мені писала. По мірі можливості.... Я знаю як для тебе важливо залишатися на самоті Це твій стиль життя. І я його поважатиму...
|
|
| |
knopa | Дата: Понеділок, 14.12.2015, 00:59 | Повідомлення # 3 |
| Це ти побачиш з часом. З чого ти взяла що не постійний? Чи ти вважаєш що ще є хтось де я спілкуюсь та навязую свою дружбу. Ну якщо ти такої думки про мене то без коментарів. Я справді хочу з тобою бути друзями...(принаймі спробувати)....Свою постійність я надіюсь покажу з часом. Звісно якщо ми будемо ще спілкуватися до цього часу
|
|
| |
knopa | Дата: Понеділок, 14.12.2015, 01:01 | Повідомлення # 4 |
| Я надто вже дорослий щоб на таке ображатись.
Не знаю, як тобі доказати показати заскрінити але можу тобі дати пароль від вк. Щоб ти побачила що нізким я не спілкуюсь та не пишу. Так минуле знаю...але я тоді до тебе не ставився надто серйозно скажу чесно. Вважав (помилково) ще не дорослою...чи як це пояснити.
Я претендую на найкращого друга...найкращі знають все
Дай мені останній шанс заслужити свою стабільність та довіру.
Якщо не хочеш подальшого спілкування можеш сказати про це зараз. Я не хочу бути лишнім у твоєму житті
|
|
| |
knopa | Дата: Понеділок, 14.12.2015, 01:02 | Повідомлення # 5 |
| "Просто спілкувати" ...я хочу в майбутньому: просто допомагати...просто бачитися...просто насолоджуватись твоїй присутності...мати змогу кудись ходити та проводити разом час. Для цього потрібно багато часу. Обіцяти нічого не буду,бо це по дитячомк. Просто спостерігай...час покаже.
А зараз може змінимо тему бо я зробив проблему там де її нема.
Ти з ранку на першу пару? Чи пар немає а модулі?
|
|
| |