MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Дружба яка вона є ? » 10 порад як познайомитися в інтернеті
10 порад як познайомитися в інтернеті
OlenkaДата: Середа, 04.01.2017, 01:56 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 3285
10 порад як познайомитися в інтернеті



Робота забирає весь вільний час? Спробуйте знайомитися через інтернет. Сподіваємося що вам допоможе ця невеличка підбірка корисних порад.

Оберіть сайт знайомств. Їх в інтернеті зараз багато, але всі вони пропонують приблизно той самий спектр послуг. Слід звертати увагу на два найважливіших параметри: кількість користувачів і зручність самого сайта. Особисто мені, більше подобається сайт lovefire.org.ua. Цей сайт є лідером за кількістю анкет, дуже зручний у використанні і має добре продуману структуру.

Для того щоб було легше визначитися з метою знайомства поставте собі таке питання: «Навіщо мені знайомитися через інтернет?» Для дружби і спілкування? Знайти секс партнера? Або для серйозних стосунків, і можливо навіть шлюбу?
Сподіваюсь що після цього ваше бажання знайомитися через інтернет не зникне smile
Обов’язково додайте фотографію до анкети. Без фото вам буде важко з кимось познайомитися.
Заведіть собі відкритий щоденник (блог) і записуйте в нього кумедні або цікаві події з вашого життя.
Беріть участь в подіях, рейтингах і голосуваннях що проводяться на сайті.
Часто користувачі сайту продивляються тільки ті анкети що були додані нещодавно. Якщо ви будете час від часу піднімати анкету, то завжди буде залишатися в центрі уваги.
Зформулюйте свій девіз, звернення до відвідувача. Така фраза виводиться в результатах пошуку поруч з фотографією. Якщо фраза буде влучна, то вашу анкету відвідає набагато більше людей.
Пишіть анкету так щоб вона не здавалася шаблонною. Ви ж хочете виділитися з натовпу? Описуйте ті свої риси які вас відрізняють від інших. Люди люблять знайомитися з цікавими людьми. Можна навіть трохи прикрасити реальність :). Але й не слід повідомляти цілком вигадану інформацію про себе (під час зустрічі в реальному житті може виникнути не зовсім зручна ситуація :)).
Не відкладайте заповнення анкети на потім. Зареєструйтесь просто зараз. Інакше ваш ідеальник супутник/супутниця познайомиться з кимось іншим!
Платні сервіси можуть бути дуже корисними. За невеликі гроші можна підняти свою анкету в пошуку, відправити симпатичній дівчині приємний сюрприз, або підключити якусь додаткову послугу… Таким чином ви швидко притягнете до себе увагу і ви зможете просто вибрати найбільш цікаві варіанти.
Прикріплення: 8767499.jpg (23.7 Kb)
 
OlenochkaДата: Неділя, 19.11.2017, 15:33 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 4515
Як потрібно продовжувати, знайомство в інтернеті.
 


Нічого не треба думати, візьми її телефон, запропонуй скласти тобі компанію за чашкою кави. А там вже буде видно. На компліменти не звертай швидко уваги. Найважливіше-її витягнути на побачення, ось там і починай працювати та калібрувати. Заведи звичку відразу не відповідати. Ти не повинен показувати, що вона тебе зачепила. Швидше заінтригувала, але не більше. 

ЗАПАМ'ЯТАЙ

1. НЕ СПІЛКУЙСЯ З НЕЮ ЧАСТО В СОЦ. МЕРЕЖІ, ІНАКШЕ ЗАПИШЕ В ТОРМОЗИ
2. ВАШЕ СПІЛКУВАННЯ МАЄ БУТИ РЕАЛЬНИМ
3. НЕ ЗАВИЩУЙ ЇЇ ЗНАЧИМСОТЬ.
4. ТИ В СОБІ ВПЕВНЕНИЙ І ЗВИК ДО УВАГИ З БОКУ КРАСИВИХ І РОЗУМНИХ ДІВЧАТ


Призначай зустріч. Проводь перше побачення. Інакше ваше спілкування зійде нанівець і ти станеш одним із сотні тисяч хлопців у вк.
Прикріплення: 4897133.jpg (29.6 Kb)
 
OlenochkaДата: Неділя, 25.03.2018, 13:40 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 4515
Про що говорити з хлопцем у Facebook



Перевірте наші пропозиції тем для спілкування в соціальних мережах.

Насамперед, якщо ви не знаєте, як почати розмову, то можете зачепити  його. Це хороша можливість, аби переконати себе, що він хоче підтримувати з Вами контакт. Якщо він відповість на Твою зачепку, сміливо можна почати розмову, хоча б зі звичайного , ,як справи?

Попросіть, щоб Вам щось порадив. Ви можете запитати, про якийсь класний фільм який він дивився в останній раз, або що в даний момент слухає. Не досить того, що ви покажете йому, що ви цікавитеся, а він відчує себе героєм в тому, що сприймаєш його як експерта в цій області, а ще дізнаєшся, до речі, його смак.

Спитай його про інтереси. Може виявиться, що у вас є якісь спільні хобі, і ви могли б випадково поділитися досвідом та цінними порадами.

Здивуйте його! Задайте йому несподіване питання, якого він не очікував, наприклад, якщо б ти виграв 100 тисяч, то на що їх витратив , або як він бачить себе через 5 10 років. Сприйме Тебе за позитивну дівчину.

Запитай його, чи має він якісь смішні історії з дитинства. А в реванші, звичайно, розкажи йому про свої пригоди. Звичайно, буде смішно.

Говоріть про речі, які Вас об'єднують. Так ти даси йому підсвідомо знати, що ви одне одному підходите. Якщо знайомі зі школи, то відмінною темою будуть предмети, вчителі і т. д. Якщо ж ви з будь-якого іншого місця шукати якісь спільні риси, це може бути, наприклад, думка,про вище згадані інтереси.

Умов його на зустріч у реальному житті. Це найкращий спосіб, щоб познайомитися і подивитися, як Вам спілкуватися. Якщо на зустрічі буде радий, то звичайно, не забракне Вам уже загальних тем, коли ви будете писати на Facebook.


Прикріплення: 5521121.jpg (53.7 Kb) · 1037325.jpg (54.3 Kb)
 
OlenochkaДата: Середа, 09.05.2018, 15:12 | Повідомлення # 4
Повідомлень: 4515
Не бачу нічого поганого в знайомстві через Інтернет) 
Це дає змогу спочатку поспілкуватися, а потім вже вирішити, потрібно тобі продовжувати це знайомство в житті, чи ні
 
OlenochkaДата: Пятниця, 29.06.2018, 14:05 | Повідомлення # 5
Повідомлень: 4515
Було це близько 2 тижнів назад. Познайомилась через інтернет з одним хлопцем. Він із Туреччини. Спочатку, ми з ним мило спілкувались, а вже через тиждень він попросив прислати йому декілька своїх фото. Я прислала. У відповідь отримала багато його фотографій. Пізніше він зажадав більш відвертіших фото. Я дівчина порядна і сказала, що не пришлю їх. А він почав надсилати мені безліч фото свого "друга". А ще попросив приїхати в туреччину до нього в гості. Мовляв, проїзд він оплатить. Я взяла, і видалила цього уйобка! Ще й в чорний список занесла. Скажіть, чому там всі думають, що якщо ти українкa, то одразу - проститутка? Мені 18.
 
OlenochkaДата: Понеділок, 08.10.2018, 08:53 | Повідомлення # 6
Повідомлень: 4515
Дівчата, не знайомтесь в інтернеті ніколи!!
Домовилась погуляти з хлопцем, так він прийшов не один а 3 їх було, + на фото красавчік, а вреал лисий був
 
OlenochkaДата: Неділя, 23.12.2018, 13:38 | Повідомлення # 7
Повідомлень: 4515
Історія відбулася сьогодні зранку. Прокинувшись я вирішив подивитися фільм( шерлок холмс Гая Річі). Не переривабчи перегляд подумав зайти в відеочат, не пройшло і декілька хвилин , як я натрапив на пишногруду брюнетку(4-5розміру грудей) з проколутими сосками і повністю оголену, ще браслет був чорний на правій руці і вона почала ласкати свій клітор. Написала щоб я приєднався і показав свій ч*ен. Знявши з себе все лишнє ,я так і зробив.Все йшло нормально, як тут, не знаю чому, переключилася і забанила. Питання, НА*УЯ потрібно було просити про таке і так обламати, тепер,якщо трапиться оголена діваха, пох на неї і одразу буду банити ібо ...
 
OlenochkaДата: Середа, 26.12.2018, 18:34 | Повідомлення # 8
Повідомлень: 4515
Познайомилась з ним в неті. Таке тепле спілкування, вірт. Домовились про зустріч, зняв номер, оплатив. Секс шикарний, я така вся в ейфорії, в надії на продовження стосунків. Лежимо відпочиваємо. Він відкриває свою стору у вк і починає відповідати на смс, і тут я бачу, що у нього така ж зустріч на наступні вихідні і він навіть від мене це не приховує. Я питаю, що за нах? Я думала я у тебе одна. А він:я тобі нічого не обіцяв, потрахались і розбізлись, наступна на черзі. Я зібрала монатки і пішла з сльозами на очах. Суки ви всі.
 
OlenochkaДата: Неділя, 06.01.2019, 20:59 | Повідомлення # 9
Повідомлень: 4515
Розумна порада для хлопців. У всіх вас напевне були такі історії, коли в маршрутці чи трамваї ви зустрічалися поглядами з симпатичною дівчиною та й самі відчували на собі її погляд. В голові собі думали "от би познайомитися з нею", а коли вона виходила на зупинці - ви картали себе тим, що втратили свій шанс... 
Так от, пацани, коли наступний раз опинитеся в такій ситуації - просто уявіть собі, що вона не підмивалася три дні і як сильно смердить її анальний отвір і піздятіна. Для переконливості можете ще собі уявити, що в неї герпес на статевих губах, геморрой розміром зі сливу, гнійні виділення з сосків і гнилий рот з неприємним запахом.
 
OlenochkaДата: Вівторок, 26.05.2020, 11:38 | Повідомлення # 10
Повідомлень: 4515
Цитата
Може ви поясните таке.Сама не второпила .У фейсбуці до мене додався чоловік років 35 десь так .Привітався а я кажу не спілкуюся по переписках мені краще вживу ,взяв номер телефону .Ну позвонив він через пару днів .І питає як справи , діти маєш кажу ні,чи розлучена кажу так пару років .А потім пішло поіхало він почав ображати ти руда курва і таке подібне я така в шоці ,я кажу за що саме, ти блядіна і гуляща.Кажу слова вибирай а то з якими криками він викрикувати почав .А по розмові видно що він ображений на жінок .Сам додався і ще ображати буде .Я в принципі не спілкуюся по інтернету мені краще вживу спілкування ,інтим тут ні до чого.Як колись люди зустрічалися і спілкування вели.От і тепер дівки ,жінки не шукайте стосунки в інтернеті я точно нікого не шукаю всі відшиблені .І факт на лице
 
knopaДата: Середа, 15.07.2020, 10:31 | Повідомлення # 11
Повідомлень: 763
Деколи знайомлюсь з дівчатами в інтернеті. Присилають свої фото, все ок. І вони не проти сексу пропонують секс. Але я боюсь до них додому на хату їхати на секс, так як я не знаю людини, що за людина. А вдруг там буде засада і якась банда щось зі мною зробить. Тим більше я по радіо чув новину, що організована злочинність заманювали чоловіків під видом зустрічі з жінками, а потім за них викуп вимагали. Боюсь. Страшно. Їдь до дівчат на секс після цього..
Хлопці мужики а ви як би вчинили їхали би до якоїсь дівчини жінки з інтернету з якою познайомились і яка пропонує секс, на секс до неї додому?? Чи ні?
 
ursolДата: Субота, 25.07.2020, 12:45 | Повідомлення # 12
Повідомлень: 2
k
 
Поради для Підлітків » Форум » Дружба яка вона є ? » 10 порад як познайомитися в інтернеті
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом