MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Відносини » Перше кохання: мрії та реальність
Перше кохання: мрії та реальність
knopainfoДата: Вівторок, 24.07.2012, 21:23 | Повідомлення # 1
Administrator
Повідомлень: 2626
Перше кохання … Одне із найніжніших спогадів, або одне з найболючіших – це як кому пощастило. Перше кохання у кожного своє.
 
girlorgДата: Понеділок, 29.07.2013, 15:02 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 1717
Кохання-це найкраще, що може статись з людиною… коли людина закохана, то рік з коханою людиною пролітає як день… а без коханого, день як рік…але кохання повинне бути взаємним…кохання- це почуття, яке неможливо пояснити… кохання-це коли ви прощаєтесь і ти хочеш заплакати, але не робиш цього, щоб він не хвилювався… кохання- це коли твої думки належать йому… це коли ти сприймаєш людину такою, якою вона є і не хочеш її змінити…рани від кохання самі болючі і ніколи не загоюються, але справжнє кохання заліковує все… з ним пов"язані найприємніші моменти в житті, які назавжди залишаються у серці…кохання- це коли весь світ зосереджується в одній людині…цього неможливо пояснити, це можна тільки відчути…
 
girlorgДата: Четвер, 13.11.2014, 23:15 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 1717
Найневдаліше місце для першого побачення?

Контролюйте ситуацію. Не дозволяйте іншим змушувати вас робити щось проти вашого бажання. Не соромтеся відмовляти. Ви зовсім не зобов'язані зустрічатися з сином знайомої вашої матері тільки для того, щоб нікого не образити. Приймайте активну участь у плануванні зустрічі. Не дозволяйте іншим призначати час і місце побачення без вашої згоди. Постарайтеся виключити з побачення всі інші елементи невідомості, крім загадкової «другої половини». Виберіть таке місце і час зустрічі і створіть таку атмосферу, в якій ви будете комфортно себе почувати.
Вибирайте відповідне місце для зустрічі. Кінотеатр - не найвдаліше місце для першого побачення, так само як і галасливий рок-концерт. Найкраще призначати зустріч в кафе або ресторані, де звучить приємна музика і смачно годують. Мета першого побачення - познайомитися, скласти думку один про одного і приємно провести час. *OK*
Не затягуйте. Чим би ви не займалися на першому побаченні, не затягуйте його довше двох годин. Побачення наосліп призначають в ресторанах ще й тому, що вечеря має початок, кульмінацію і закінчення, тобто передбачає природний розвиток подій. Принесений офіціантом рахунок повинен стати для вас сигналом до закінчення побачення. Якщо перше побачення здалося вам занадто коротким, домовитеся про друге!
6 секретів успішного побачення наосліпНе дозволяйте «третій стороні» бути присутнім на побаченні. У присутності вашого друга, який вас познайомив, ви обидва напевно відчуєте незручність і збентеження. Друг буде дуже старатися вас звести, і його зусилля тільки погіршать ситуацію. Якщо ви хочете, щоб приятель представив вас один одному, - відмінно. Але попередньо домовтеся з ним, що через десять-п'ятнадцять хвилин він непомітно віддалиться і залишить вас удвох.
Обговоріть познайомив вас приятеля. Загальні знайомі - прекрасна тема для знайомства, яка дає вам можливість придивитися один до одного, не проявляючи зайвої нав'язливості. Ні в якому разі не брешіть про спільних знайомих: плітки - як бумеранг-завжди повертаються до вас, та ще й у спотвореному вигляді. Крім того, плітки виробляють неприємне враження на співрозмовника.
Приходьте на побачення у хорошому настрої. Пам'ятайте, що багато людей помилково вважають побачення наосліп останнім порятунком зневірених ... Приходьте на зустріч у хорошому настрої і ставтесь до співрозмовника з інтересом. Навіть якщо між вами не спалахне романтична іскорка на побачені, ви можете знайти приятеля або просто придбати корисне знайомство.
 
girlorgДата: Вівторок, 09.12.2014, 13:52 | Повідомлення # 4
Повідомлень: 1717
Перше кохання - це саме той час, коли хочеться писати вірші, сповнені ніжності та переживань. Коли душа легка, немов метелик, злітає угору, від кожного його погляду, дотику, поцілунку... Іноді навіть здається, що від такого почуття, можна зійти з розуму (від щастя, звісно ж, а як інакше?)
Дивишся йому у очі, і бачиш у них сенс свого життя. Здається, якби його не було, то життя би нічого не вартувало, ах, яка ж у вас красива історія кохання, про вас, та й в книжках писати.
Називаєш його найкращим і "тим самим", він тебе коханою та єдиною. Ну хіба ж не ідилія? Ні, ну справді, усе так чудово, прекрасно і бездоганно.
Стоп.
Зроби паузу на цьому моменті, і постарайся якнайкраще запам'ятати кожну дрібничку, кожен подих, кожну ніжність. 
Запитаєш навіщо? Для одного самого звичайного ранку, коли ти прокинешся і не зможеш згадати за що ти його кохаєш. Чи кохала?
Однак зараз не про те, просто постарайся усе детальніше запам'ятати, кожну краплинку щастя, яку він зумів тобі принести. Ще згодиться, правда.
А поки, не думай ні про що, просто кохай і будь коханою. Проживаючи кожною клітинкою свого тіла всі щасливі миті, які так щедро подаровані вам долею.
І головне пам'ятай, усьому - свій час.
І якби прикро це не звучало, цей ранок обов'язково настане, ти прокинешся і зрозумієш, що так недовго і з розуму зійти (від болю, звісно ж, а бувало інакше?)
 
OlenkaДата: Неділя, 08.03.2015, 19:57 | Повідомлення # 5
Повідомлень: 3285
Як запросити дівчину додому на першому побаченні?

Дівчина запитує: «Куди ми їдемо»?

У багатьох хлопців так буває. Він хоче запросити дівчину додому на першому побаченні. Чи можна дівчину привести додому на першому побаченні? І чи кожну?

Так, абсолютно! Будь-яку дівчину можна спокусити на першому побаченні, яка б сором'язлива вона не була. Питання тільки в тому, як ти це зробиш і який у тебе досвід. Варто все розраховувати так, щоб ви встигли сходити в кіно або покурити кальян, а потім поїхали до себе додому, і у вас в запасі було пару годин мінімум на різні розваги. В залежності від її поведінки ти продовжуєш з нею стосунки чи ні. Цей підхід можна вважати самим розумним. Від того, яка вона в сексі, теж залежить, чи будеш ти з нею зустрічатися далі, тому що знай, що навіть якщо вона - суперкрасуня, а в ліжку тобі не підійде, ти з нею більше не зустрінешся.
Запам'ятай, жінку ти можеш вважати своєю тільки після сексу з нею. Чому? Справа в тому, що природа так все влаштувала, що жінка сумнівається у виборі чоловіка до самого останнього моменту, до сексу. В мізках у жінки є перемикач. Вона постійно вибирає і постійно сумнівається в будь-якому чоловікові.

Популярний випадок, коли дівчина говорить «Може, не будемо?» Вже гола, лежачи на ліжку з розсунутими ногами. Ось вона, специфіка роботи жіночого мозку: природа і природний відбір. Цей закон працює в жінки. Вона постійно сумнівається: «Чи правда цей чоловік кращий?» І якщо буде щось не так, жінка дасть червоне світло. Тому запам'ятай: «Потрібно стежити і контролювати процес до самого останнього моменту, поки ти не вставив у неї».

Ось наприклад, як хлопець привів дівчину додому. Вона хотіла його. Вона хотіла сексу, і вони домовилися, що будуть займатися сексом. Він пішов в душ і довго там мився. Коли він вийшов, то побачив, що вона пішла. За півгодини вона передумала і вислизнула, а у нього була повна впевненість, що вона вже належить йому. Тому, якщо ти швидко зваблюєш і з клубу відвозиш дівчину, яка хоче тебе, спочатку трахни її, а потім іди в душ. Справа в тому, що жінка перестає в тобі сумніватися тільки після того, як ти вже трахнув її. Ось тоді вона твоя на 70%!

Так як вона постійно сумнівається і боїться невідомості, то якщо ти запросиш її додому так: «Поїхали до мене», - то в 90% випадків сьогоднішню ніч ти будеш проводити на самоті. Чому? Коли ти говориш цю фразу, ти ставиш жінку перед вибором. Ти змушуєш її вирішувати, буде вона з тобою спати чи ні. Вона ніколи не вирішить це напевно і завжди буде сумніватися і чинити опір в силу своєї природи. І тому тобі вирішувати, буде вона твоєю чи ні! Якщо ти вирішив, що ТАК, то чи не жуй соплі і прийми рішення: сьогодні ти переспиш з нею будь-яку ціну, чого б тобі це не коштувало. Руки в ноги, саджай її в таксі. Мовчки.

Налаштування її: «. У мене є собачка в будинку, я тобі покажу ...»

Корисно буде дізнатися, які основні страхи і побоювання є у жінки перед поїздкою до тебе додому.

1. Страх невідомості. Вона не знає, що буде. Що вона собі вимальовує у себе в голові, які картинки - невідомо нікому. Тому чудово працює наступна методика: у розмові в процесі побачення розповісти, як ти живеш, що в тебе є в будинку. Що в тебе красива квартира, світла і там є папуга або що ще м'яке і пухнасте, що люблять дівчата. Неважливо, тобто це чи ні в тій квартирі, куди ти її повезеш. Вона ж не знає, який із «будинків» ти маєш на увазі. І необов'язково їй це говорити. Просто пов'язувати вона потім це буде саме з тим місцем, куди ви їдете.

2. Страх, що ти маніяк, нехороша людина. Затягнеш її в темний під'їзд або яку-небудь брудну потворну квартиру і там зґвалтуєш! Перший спосіб позбутися від цього страху - це сильна довіра. Другий - це перевернути страх, озвучивши його, наприклад так: на запитання «Куди ми їдемо», відповідь: «Зараз ми поїдемо до мене в брудну смердючу хату, де в шафах сидять 20 голих мужиків, які накинуться на тебе, і настане оргія! »І дивитися на неї, про себе як би промовляючи:« Ну що ти ставиш такі тупі питання, коли і так все зрозуміло »

3. Страх, що ти сприймаєш її як шльондру, яку просто трахнеш і пошлеш. Цей страх, як правило, може з'явитися не випадково, а в результаті твоїх дій, коли дівчина не відчуває сильно зацікавленості в ній і розуміє нещирість твоїх слів. Тому тут перший спосіб - ПОКАЗАТИ, що вона тобі подобається. Необов'язково говорити це, можна просто дивитися на неї і посміхатися. Зрештою, коли вона і правда тобі подобається, так і відбувається. А якщо з якихось причин - немає, то просто зроби вигляд, що вона тобі подобається. Другий варіант - покажи їй, що ти добре ставишся до дівчат. Будь галантний з нею і веди себе як джентльмен.

4. Соціальні переконання. У перше побачення - не можна! Це означає, що вона свідомо фільтрує все, навіть якщо хоче поїхати до тебе, вона не поїде. І в цьому випадку є способи. Перший - обдурити її, другий - змиритися з тим, що вона не поїде, і зробити,щось таке, що їй знесе дах та організувати наступне побачення.

Інструментарій

Якщо вона запитає тебе: «Куди ми їдемо?»

Які взагалі є варіанти? Розберемо основні та визначимо, які ефективні, а які ні, і в яких випадках:
• «Ми їдемо до мене додому». Це саме неефективне, що можна придумати. Але при особливих умовах це може працювати. Але тільки в тому випадку, коли дівчина вже дуже зацікавлена ​​в тобі і вона дійсно сильно тобі симпатизує. Вона вже знає, що, в принципі, не проти сексу з тобою. І тоді ця фраза працює краще, ніж інші, тому що в цьому випадку краще з нею бути щирим. Вона буде бачити, що ти чесно їй відповів, і оцінить це. У випадку, якщо ще немає сильного довірчого контакту і ступінь віддаленості її досить велика, краще цим способом не користуватися.

• «Ти не здогадуєшся?» Стьоб над нею! При хорошому контакті, як і в попередньому випадку, цей варіант спрацьовує. Ти починаєш знущатися над нею і стібатися. Це хороший варіант, якщо ти вмієш це робити. «Ми їдемо в Африку кататися на верблюдах, тобі подобається це?» Стьоб з обманом може бути іншим. У мого друга був гарний вигляд з вікна будинку і він говорив зазвичай: «Ми їдемо на оглядовий майданчик одного висотного будинку, який добре обладнаний, щоб посидіти і помилуватися зверху красивим видом!» І віз її до себе додому. Якщо це сказати дуже впевнено, то до самих дверей твого будинку вона навряд чи здогадається про справжнє місце, куди ти її везеш. Тому потрібно в першу чергу попрацювати над природністю. Є два моменти. Перший - відповідати чітко і спокійно. Другий - відразу ж, не замислюючись після питання. Якщо виникає пауза, виникає відчуття невпевненості.

Інший варіант - «Аквапарк» - використав мій друг, у якого вдома був акваріум. За принципом - головне довезти до будинку, а потім просто тупо дотиснути.

• «Ми їдемо в одне місце, куди я з собою ще нікого не брав!» Інтрига! Ця фраза просто чудова, тому що вона показує співрозмовниці, що та - особлива. Не така, як усі, і удостоїлася честі бути запрошеною в місце, де ще ніхто не бував! Відповідно до технології створення інтриги у неї в голові виникає купа питань, пов'язаних з нею, тобою і цим місцем: «Чому я? Чому він нікого не брав? Що це за місце? »

І, відповідно, можна передбачити, що вона запитає тебе, коли ти привезеш її до себе додому: «Ти що, ще нікого не привозив додому? Чому ти нікого не привозив додому »А як ви пам'ятаєте, питання -? Це унікальний спосіб заінтригувати її ще сильніше. Наприклад, використовуй далі параметри посилення інтриги і скажи, наприклад: «Якщо я скажу тобі, ти злякаєшся і втечеш» або «Це занадто інтимне питання, і я боюся на нього відповісти», або «Я думаю, що ти здогадуєшся, сама» , або «Які твої припущення?» І починаєш плодити в ній питання, створюючи сильну прихильність, рухаючись в напрямку почуттів та інтиму. Ще одна причина, по якій ця фраза класно працює, - це те, що дівчата в наш час звикли, що хлопці часто знімають «хату» на кілька людей, щоб зустрічатися зі своїми коханками. І тому, коли ти говориш їй цю фразу, ніяких сумнівів бути не може, що ти привіз її в свою квартиру, а не кудись, де може виявитися інша парочка не за графіком.

Але перший секс ще не показник. У разі неправильної поведінки він може бути і останнім. Тому правильна поведінка після першого сексу - запорука успіху другого сексу.
[
Прикріплення: 7772347.jpg (52.9 Kb)
 
OlenkaДата: Субота, 04.03.2017, 18:57 | Повідомлення # 6
Повідомлень: 3285
Когда мы были маленькими, у нас были мечты. Они были разными: крошечные (а вот бы первого урока не было!), долгожданными (пап, ну пап, купи мне велосипед, ну пожалуйста!), самостоятельными (а вот уйду я из дома, и пусть они знают, что мне и без них хорошо будет!), фантазийными (а вот мы с Мишкой возьмем, соберемся, да и сами дойдем до северного полюса!), желающие счастья (вот бы мама с папой никогда не ссорились, и было бы хорошо!), изобретательские (сейчас эту детальку привинчу к той, и выйдет вот такой самолет!), взросления и путешествия (а вот я вырасту, и поеду… в Африку, буду там есть бананы и кататься на зебрах!), а вот если бы (а вот если бы вышел на улицу – а там дождь из сладких леденцов!)… И вообще, мечты разные были.
Они исполнялись, и нам от этого было безумно радостно, или не исполнялись, тогда мы говорили себе: «Ну ничего, я обязательно вырасту и куплю себе велосипед, поеду путешествовать, изобрету настоящий самолет! Как только вырасту, я этого достигну, добьюсь! ОБЯЗАТЕЛЬНО! » И вот – вырос… И где мечты? Забыты, потеряны, померкли. В детстве нам часто что-то мешало: денег не было, не отпускали далеко гулять, знаний не хватало или чего-нибудь еще. Но вот наступил долгожданный момент – ВЗРОСЛОСТЬ, самостоятельность, финансовая независимость. И что? О чем мечтаете? Добраться домой побыстрее, включить телек и уставиться бессмысленно в цветные картинки; купить более крутую тачку, чтоб соседи позеленели от зависти; назюкаться в хлам на Новый год, чтоб было что вспомнить, ничего не помня?
Ребенок внутри нас мертв со своими мечтами и добрыми мыслями, а мы этого и не заметили. Были заняты, или попросту до него у нас не было дела, до его мыслей, чувств, стремлений. Дать искоркам желаний в нас угаснуть оказалось гораздо проще, чем осуществить их. А человек без мечты разве может идти вперед? Возникает вопрос: "Куда он такой потухший идет и зачем?"
 
OlenkaДата: Понеділок, 22.05.2017, 12:31 | Повідомлення # 7
Повідомлень: 3285
Короче,це все що зараз баби напишуть це все хірня.Вони самі не знають що їм треба.Розказую,їм треба багатого,але не дуже щоб не казали що вона з ним за гроші.Та хірня їхня про те, що мужик має бути трохи симпатичніший за мавпу брєд,всі хочуть красавчиків з машиною,квартира може бути,а може ні то для них не головне.Далі,має бути смішним,не веселим,а саме смішним.Дівки люблять коли ти вмієш розсмішити.Далі,розумний,чесний ,добрий то вже таке,відходить далеко на останні плани.Ще вони чогось люблять щоб їх на руках носили,не знаю чому але радості після цього повні штани.А секс то окрема тема,це ти маєш відчувати ідеально,коли вона хоче швидше ,повільніше,жорсткіше ,лагідніше і т .д.До чого я це веду,не намагайся підлаштуватися під дівчину,будь таким як є.Не сподобався,пішла нахрін інша буде.
 
Поради для Підлітків » Форум » Відносини » Перше кохання: мрії та реальність
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом