MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Відносини » Як підкорити серце чоловіка
Як підкорити серце чоловіка
knopainfoДата: Неділя, 09.09.2012, 16:31 | Повідомлення # 1
Administrator
Повідомлень: 2626
На думку вчених, чоловіки в першу чергу звертають увагу на жінку, одягнену в одяг з червоними елементами. А, от зелений, та й білий кольори не надихають чоловіків на флірт.

Стильний жіночий одяг - плаття на кожен день

Якщо у вас відбудеться побачення відразу після роботи, не хвилюйтеся, переодягатися в інший одяг вам не потрібно. Достатньо, щоб ваш щоденний наряд був трохи прикрашений.Виглядати ви повинні як бізнес леді, але обов'язково одягніть модну і в той же час дуже сексуальну сорочку.

Джинси і шкіряна куртка може підкорити серце будь-якого чоловіка.

На побачення одягніть облягаючі джинси і стильні чорні черевички. Джинси повинні бути не занадто в облипку, щоб була можливість комфортно сидіти. Доповніть ансамбль шкіряною курточкою, тому що вона надає вашому образу неймовірно сексуальний вигляд.

Сукня спортивного стилю і кросівки теж підкорить серце чоловіка.

Більшість чоловіків, як побачать дівчину одягнену в літнє плаття і кросівки, просто балдіють. Іноді чоловіки віддають перевагу дівчатам спортивного вигляду. Виряджені і розфуфирені дівчата здаються чоловікам дуже нудними і не цікавими. Літня, повітряна сукня і кросівки. Це - супер.

Коротка спідниця - безумовно підкорить серце чоловіка

Коротка спідниця надовго увійшла в моду, і створюється таке враження, що вона ніколи не вийде з моди. Міні спідниця, що обтягує стегна, або дуже широка міні спідниця, яка змушує чоловіків пофантазувати на рахунок форми стегон, при вигляді відкритих ніг милої жінки.

Магія кнопок діловий одяг теж впливає на психіку чоловіка і приваблює його.

Якщо ви носите білі сорочки і блузки, то обов'язково вибирайте з кнопками, особливо, якщо їх багато і одна або дві нехай будуть розстебнутими. Нехай ваш чоловік пофантазує, як він буде розстібати ці кнопки далі.

Деяким чоловікам дуже подобається, коли жінка носить одяг у діловому стилі і окуляри. Перед такою жінкою жоден чоловік не встоїть. А якщо у вас ще зібрані волосся у високий кінський хвіст - це вищий пілотаж.

Гола, але чепурна!


Для чоловіка немає цікавіше сцени, ніж дивитися на оголену жінку під час ранкового одягання перед роботою. Особливо в кайф дивитися, коли жінка приходить з душу навшпиньках і одягає бюстгальтер і чорні бікіні.
 
girlorgДата: Пятниця, 26.07.2013, 17:39 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 1717
методи знайомства
-Береш роздруковку всіх наявних шаблонів, підходиш до об'єкту обожнювання і пропонуєш вибрати найбільш вподобаний.
-Встаєш з одним біля входу в який-небудь ВУЗ і пропускаєш студентів тільки по студентських, особливо ретельно чіпляючись до красунь.
-Дістаєш платок з кишені і питаєш: "Це не Ви загубили платок?"
-Якщо дівчина в сонцезахисних окулярах з дзеркальними лінзами, то можна попросити використовувати їх в якості дзеркал (зачесатися, наприклад).
Я-кщо ти боїшся бути посланим при спробі познайомитися, то підійди до двадцяти дівчатам з метою бути посланим і дуже постарайся! Чого ти боїшся - що тебе пошлють або що тобі не вдасться бути посланим? Якщо дівчата будуть питати, так і скажи: "Мій друг сказав, що бути посланим дівчиною дуже складно. Я з ним посперечався на 20 рублів, так що ви мені вже допоможіть заробити на пиво. Але прошу Вас - посил повинен бути якісним, я його на диктофон запишу ".
-Загляни їй прямо в очі. Коли вона не витримає твого погляду і моргне, вигукни: "Дівчина, та Ви мені підморгнули! Яка Ви кокетлива!"
-Зачепи носком черевика каблук впередіїдущие дівиці. Вона може і посваритися на тебе, але головне - розмову розпочато, і в твоїх силах повернути його в потрібне русло.
-Парасолька - це кращий привід для знайомства, якщо, звичайно, він великий (щоб не вторгатися в "особистий простір"). Мовчки візьми під крильце нахохлившись мокнучу дівицю, і так само мовчки йти поруч. Виходить як в старому анекдоті - "краще годину помовчати, ніж три години умовляти". Через деякий час спантеличена супутниця починає намагатися знайомитися, розпитувати і впихати телефон. А можна і навпаки - попросити дівчину врятувати тебе від неземного водопаду або упірнути під її парасольку без попиту.
-Грай заїку: "А де тут вулиця Д-д-д-д-д-д ..?" У дівчині завжди прокинеться жалість, вона почне вгадувати вулицю - і намагатися допомогти. "А взагалі-то я з Вами познайомитися хочу".
Г-райливо облизуєш свої пальці, а потім злегка витираєш їх про її блузку, примовляючи: "Що ж ми тепер будемо в мокрому сидіти? Підемо переодягатися!"
-Йдеш в який-небудь клуб і пропонуєш свої послуги з розповсюдження флаєрів - як правило, тобі тільки раді, до того ж зазвичай за це дають безкоштовний вхід на дві особи. Після цього підходиш на вулиці до незнайомої дівчини і питаєш, чи ходить вона на дискотеки. А потім кажеш їй, що вона тобі так сподобалася, що ти хотів би сам сходити з нею туди, до того ж безкоштовно. Крім цього роздача флаєрів - дійсно відмінний привід для підходу до самих класних дів із словами: "Дівчата, обов'язково приходьте, ви послужите живою прикрасою нашої дискотеки, мабуть, навіть більш ефектним, ніж наша нова суперкрута цветомузикальная установка ..." Можна пуститися на хитрість, і, пообіцявши безкоштовний вхід, взяти у них телефони під приводом того, що потрібно ще уточнити з приводу цього безкоштовного входу. Можна залишити їм свій телефон - у такому випадку дуже велика ймовірність того, що хоч одна тобі та подзвонить. За безкоштовним сиром вона піде хоч в мишоловку.
-Перебуваючи у великій компанії не дуже відморожених дівчат (найчастіше твої однокурсниці), береш аркуш паперу формату А4 і складаєш список всіх, яких ти піддаси нижчеописаній процедурою. Потім підходиш до першого клієнта з твого списку (хай це буде, наприклад, Аліса Антонова) і розмашисто отак, серйозно, укладаєш в свою долоню її праву сідницю. Потім піднімаєш очі до неба, роблячи вигляд, що вважаєш щось в голові, і вимовляєш фразу: "Так, так, визначено 7 балів", і записуєш оний показник пружності дупи напроти прізвища задоволеною дівчини. І переходиш до наступного об'єкту дослідження. В результаті ти будеш гордим власником списку пружності дуп, вгамуєш спрагу тактильних відчуттів, і заодно остаточно зарекомендуєш себе як останнього кретина і ублюдка. За тобою ще бігатимуть натовпи тіток з проханням перевірити їх пружність ще раз - на першому місці всім бути охота. Можна застосовувати цей спосіб і до інших частин тіла.
Перебуваючи поруч з дівчиною, надуй повітряну кульку, напиши або намалюй маркером, що хочеш, і урочисто вручи.
Надай допомогу - чітко використовуй випадкову (або організовану) незручність дівчини у зв'язку з браком інформації про що-небудь (показати певне місце, пояснити як щось зробити); спритно задіюй випадкову (а то і передбачену або створену) потреба для дівчини в якій -небудь послузі (допомогти в наладці машини, запропонувати зайвий квиток, підвезти куди-небудь).
Підніми дівчину і внеси її в автобус чи тролейбус, потім постав на підлогу, повернись до неї у півоберта й поводься так, ніби нічого не сталося. Якщо ти на таке зважився, і тобі вдалося, то успішний пікап гарантований. Вона всю дорогу думатиме тільки про тебе, причому тільки хороше.
Підійшовши близько до обраного Вами об'єкту, можна постояти хвилину-другу з виглядом людини, що думає про щось своє, а потім приголомшити нещасну безневинним питанням: "Це нічого, що я мовчу?" Ця фраза містить у собі все: глибину, загадковість і прохання про прощення.
Підпливаєте до дівчини, що сидить на березі, на весловому човні, взятої напрокат: "Хочете прокотитися на моїй яхті?"
Привітай дівчину зі святом! Кожен день буває якесь свято (дивися відривний календар), і якщо не Новий Рік або 8 Березня, так, наприклад, День гінеколога або асенізатора.
З'являєшся перед сидить дівчиною, кажеш: "Я зараз підійду". І зникаєш, після чого ще раз з'являєшся, але вже як старий її знайомий.
Примружуючи очі, зверніться до стоїть поряд з незнайомкою стовпа: "Дівчина, а ви вірите в любов з першого погляду людини, у якої зір мінус 20?"
Нехай дівчина надасть тобі допомогу - изобрази падіння на вулиці, вивих ноги, раптову слабкості і інші симптоми, пов'язані зі здоров'ям; імітуй незручність, висипавши в зручний момент що-небудь з рук; "забудь" свою річ поряд з об'єктом; звернися з проханням підказати нескладну інформацію (вулицю, магазин, час). І взагалі, шукай допомоги лише у дівчат.
Розмірено і спокійно говориш дівчині: "Прошу пробачення. Пробачте, що перервав Вас, але я хотів Вам сказати ... що Ви приголомшливо приваблива ... і мені дуже хочеться познайомитися з Вами ... і зустрітися знову. Мене звуть Олександр". І простягаєш руку для рукостискання, після чого тримаєш її руку в своїй, продовжуючи розмову, дивлячись їй прямо в очі.
У ВНЗ або школи питаєш у дівчини ручку. Поки вона риється в сумочці, відкриваєш блокнот і цікавишся - чи не вчиться таке миле створіння в цій будівлі. Вона відповість, а ти, продовжуючи перегортати свій блокнот, розповідаєш про своє місце роботи / навчання. Можна запитати, чи не вчиться з нею який-небудь Васька Пупкин? Якщо вона каже, що ні, то висловлюєш співчуття із цього приводу і представляєшся за принципом "до речі ...". Записуєш в блокнот її ім'я і питаєш телефон.
 
_Klementinka_Дата: Вівторок, 30.07.2013, 14:54 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 27
Завжди посміхатись і пристрасний погляд, зведуть зрозуму будь-якого чоловіка, але звичайно сукню, підбори і макіяє ніхто не скасовував)
 
sofaДата: Середа, 31.07.2013, 00:59 | Повідомлення # 4
Повідомлень: 63
Борщом,ахах)))
 
Yarina22Дата: Середа, 04.06.2014, 14:29 | Повідомлення # 5
Повідомлень: 9
Читати книги...
 
girlorgДата: Неділя, 26.10.2014, 00:17 | Повідомлення # 6
Повідомлень: 1717
Головне, щоб у обох вас було бажання це повернути
Влаштуйте собі романтичну вечерю,сходіть у місця,в які ви ходили на початку відносин
Візьміть у звичку говорити одне одному компліменти просто так
І все налагодиться✌✌
 
OlenochkaДата: Середа, 08.03.2023, 19:13 | Повідомлення # 7
Повідомлень: 4511
up
 
OlenochkaДата: Пятниця, 19.05.2023, 12:53 | Повідомлення # 8
Повідомлень: 4511
Загалом сьогодні я спостерігаю більшість людей що м що ж, що не звикли брати відповідальність за життя і легко здаються і йдуть легким шляхом. Це не проблема виключно жінок, скоріше zeitgeistЩасливе довге подружнє життя фінансово незалежних людей — це скоріше про долання проблем, притирання, брати відповідальність і головне commitment. Десь там любов і взаємоповага існує як дух між усім тим але комітмент склеює те все.Без свідомого commitment все тане від першого дощу. А в спортзалі чи на вулиці стільки спокусниць і спокусників. А свідомий комітмент тонка штука, має бути в обох. Рідкість сьогодні знайти. Бачив кілька раз.Більшості дай рівноправність — сядуть на голову.Або вже вибирати партнера/ку що повністю залежить в усьому й не гратися в рівноправність.Хз, може я трохи цинік, мабуть так. Я для себе вирішив що ж яка не має в своїй уяві роль домашньої квочки — не для мене. Я голодний не буду, готувати люблю теж, але діти будуть і голодні й холодні якщо для мами готувати чи хазяйнічать впадло.Поки бажаючих нема smile
 
Поради для Підлітків » Форум » Відносини » Як підкорити серце чоловіка
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом