MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Відносини » Як дізнатися чи любить тебе хлопець?
Як дізнатися чи любить тебе хлопець?
girlorgДата: Четвер, 13.11.2014, 19:38 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 1717
Як дізнатися чи любить тебе хлопець?. Послухай, що він говорить
. Зверни увагу на дотики
Прослідкуй, як він спілкується з іншими дівчатами і зрозумієш, чи відрізняється його відношення до . Він цікавитиметься речами, які тобі подобаються
Знервована поведінка

Прикріплення: 9342621.jpg (60.7 Kb)
 
girlorgДата: Середа, 07.01.2015, 14:55 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 1717
Як визначити, що дівчина у тебе закохана

Практично все, що тут написано, грунтується на розшифровуванні жестів. Розпишу поетапно, щоб не було плутанини.



Зустріч:

1. Перше, на що слід звернути увагу, — це постава. Якщо побачивши тебе, вона випрямляє спину — це вірна ознака того, що тебе вона розглядає як певний об’єкт, якому необхідно презентувати свою жіночу суть (тобто груди, фігуру і т.д.).
Виняток: Дане правило виключає лише бабусь, яким за статусом протипоказано показувати свої принади.

2. Руки тягнуться до обличчя. Поправляє зачіску, потирає лоб, перебирає волосся, сережки і т.д. А при відсутності сережок тре мочку вуха (але тільки не колупається в ньому). Можна сміливо стверджувати, що вона намагається привернути твою увагу до себе. До того ж, коли вона піднімає руку, підводиться бюст і лінія грудей виглядає сексуальніше. Все це робиться, щоб ти помітив, яка вона красива і чудова.
Виняток: Наприклад, випадок, коли на вулиці шквальний вітер.

3. Зараз можна забути про все, що кажуть психологи, в яких я вже давно розчарувався. Є стійка думка про те, що якщо людина склала разом руки, схрестила ноги … «склеїла ласти» …, — то краще не потикатися до неї, так як вона «закривається від тебе». Частково це правда, але досвідченим шляхом було перевірено, що не завжди. Принаймні, щодо дівчини це означає тільки те, що ти їй симпатичний, і вона намагається залучити тебе в свої обійми. Робиться це інстинктивно, тому не варто відразу ж кидатися на неї, намагаючись обійняти.
Виключення: Хм-м … ну, мабуть, винятком буде тільки 30-градусний мороз на вулиці, коли їй точно не до романтичних відносин. Хоча обіймати й зігрівати ніхто не забороняв.

4. Пильнуй за очима. Дуже багато дівчат вважають, що по очах людини можна визначити його характер (так, до речі, і не тільки дівчата так вважають). Якщо вона часто заглядає (нехай крадькома) в твої очі, це означає, що ти зацікавив її.
Виключення: Синяки під очима (всю ніч грав в Doom / працював / похмілля) або невмите обличчя привертають увагу у будь-якому випадку. Тому, щоб не заплутатися самому, краще перед побаченням зайвий раз поглянути в дзеркало.

Безпосередньо бесіда, розмова, чарочка чаю і т.д.:

5. Про збентеження і незручні моменти говорити? Тут і так все зрозуміло: якщо виникають незграбні моменти, вона раптом почервоніла, якщо ваші погляди зустрілися, висновок тут тільки один. Хоча, якщо тобі попадеться до неподобства досвідчена мадам, про цей пункт можеш забути.

6. Якщо вона уважно тебе слухає + Пункт 2, і додам до нього потирання зап’ясть, розгладження час від часу на собі спідниці або чого-небудь, у що вона зараз одягнена (нижня білизна не вважається), дотики до своєї шиї, плеч (хоча б до ланцюжку, амулетові, шнурку стільникового телефону), простіше кажучи, до ерогенних зон. Робиться все це з тією метою, щоб і ти почав або тобі захотілося робити саме це ж.

7. Повертаємося до схрещених ніг. Закидання ноги на ногу, закручування їх вензелем, бубликом, будь-якою буквою готичного шрифту і т.п. говорить про те, що в даний момент вона тебе вже не слухає, а обмірковує, як би переплести ці самі ноги з твоїми. Якщо ж ноги трохи розсунуті, то, мабуть, у неї вже великий досвід. Одна знайома розповідала, що вона, та й не вона одна, взагалі спеціально робить це, щоб привернути увагу чоловіка (як Шерон Стоун).

8. Будь-який жарт, навіть зовсім нецікавий, який чула раз 50 її бабуся, викликає щирий сміх. Хоча засмучу, сміється вона не над жартом, а від надлишку адреналіну, який виникає тому, що поруч з нею сидить людина, якій вона подобається, і їй це дуже лестить.
«Передпостільний» стан:

9. Зіниці. Чи є ще людина на землі, яка не чула про те, що зіниці розширюються при збільшенні адреналіну в крові, тобто при збудженні організму до стану усвідомленої неконтрольованості.

10. Облизування губ. Говорить про те ж, про що і схрещені ноги.

11. Крутить, погладжує предмет циліндричної форми (ручка, брілок, келих …).
Ну і наостанок. По-моєму, це всім буде найбільш цікаво і корисно дізнатися.  Якщо вона просить зробити для неї яку-небудь несуттєву дрібницю, наприклад, відкрити / закрити вікно, принести що-небудь чи то склянку води, чи сумочку, яка лежить на сусідньому стільці в п’яти метрах від вас з нею, ну і так далі. Це означає, що вона розглядає тебе вже не просто як об’єкт платонічних / сексуальних фантазій, а має довгострокові плани на тебе.
От і все, сподіваюся, допоміг. Ще додам, що все, що написано, робиться найчастіше інстинктивно, тому ймовірність помилки не більше 0,01%. Навмання, звичайно, назвав, але відсоток все одно дуже маленький. Вони іноді навіть самі не помічають, як розповідають про свої думки. Багато хто, навіть знаючи невербалики «від» і «до», все одно пропускають деякі жести.


P.S. Вся інформація перевірена, і не раз. Бажаю удачі!
Прикріплення: 9821129.jpg (67.4 Kb)
 
OlenochkaДата: Середа, 11.07.2018, 22:22 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 4513
Як перевірити почуття дівчини? Як зрозуміти чи потрібен я їй чи ні?

Ну якщо відчуваєш - що потрібен - значить потрібен. (Дзвонить, пише, шукає зустрічей, планує зустрічі, проявляє ініціативу, слухає твої брєди, сміється над жартами, будує плани, робить подарунки, в захваті від сексу) 

А почуття перевіряти - банальним далі. Бачитеся кожен день - стань зайнятим на тиждень - якщо вона тебе завалить повідомленнями "сумую, люблю" - ну значить ти їй дорогий, ти частина її життя, без якої їй не комфортно. А коли за тиждень без твоєї ініціативи - 3 смс з текстом, на відчепись - роби висновки. 

(взагалі, коли такі питання у тебе виникають - вже не здорова фігня)

Прикріплення: 5661553.jpg (18.2 Kb)
 
Поради для Підлітків » Форум » Відносини » Як дізнатися чи любить тебе хлопець?
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом