Olenochka | Дата: Понеділок, 24.07.2017, 13:16 | Повідомлення # 1 |
| Люди сталась нeдавно така ситуація. Зустрічався з дівчиною 3 майжe роки, вона мeнe дістала тим що багато забріхувалась і я іі кинув…… Забили один на одного болт. Алe почав спілкуватися з колeгою пороботі(дівчиною),алe вона є одружeна і закохалась в мeнe…(ізза підтримки)… алe сьогодні сталась ситуація що я зустрівся з хорошою подругою з шкільних років і з якою давно спілкувались…… і зрозумів що вона також в мeнe закохана, бл#ть порадьтe що робити бо то просто дупа…… з ким починати стосунки? P.s. я нe крсавчик якийсь там…… а просто пряма людина кажу всe що думаю…… і щe плюс маю вeликий комплeкс в тому що трішки жирнуватий…… Адміну бобра……(АНОН) Я нeзнаю з якою з них почати стосунки……
Люди ви піздєц деградуєте. То блять твоє особисте життя і твій вибір, для чого питати то в пабліку, де по-перше, більшість аудиторії 10-18 років, які ніхуя в тому житті ще не бачили і не знають. А по-друге, ти свою думку маєш? Сам за себе вирішити хоч щось можеш? Чи для тебе важлива тільки думка натовпу? Тобто як тобі скажуть так ти і зробиш? Скажуть зустрічайся з одруженою, і ти як зазомбоване теля, голову опустиш і будеш виконувати, бо так сказала більшість? А що буде далі? Дівчина твоя завагітніє, а ти напишеш в пабліку що тобі робити? Кидати чи жити? Мені тебе шкода.. Дорослий чоловік, працюєш на роботі, саме будуєш своє життя і майбутнє, і вирішуєш такі речі через думку половини дітей. Подумай, доки не зайшло надто далеко. Світ не міняється, якщо колись були мамині синочки, які не мали своєї думки і робили все як скаже мама, то тепер сидять ліниві, деградуючі телята, і ситуація та сама, тільки замість мами, вирішує незнайомий йому натовп. Тобі мало б бути стидно
|
|
| |