Olenochka | Дата: Середа, 03.02.2021, 11:57 | Повідомлення # 181 |
| ahoy yul.bro
ти смачний наче диня у спеку і зволожуєш солодом тіло
ти найбільша моя небезпека ще нікого я так не хотіла
твої губи налиті бажанням оживились мурашки на шиї
може все те було востаннє якщо так то хай краще б наснилось
|
|
| |
Olenochka | Дата: Вівторок, 09.02.2021, 17:52 | Повідомлення # 182 |
| Цитата Найважливіше, оглядаючись зрозуміти, що все це було не дарма. а у тебе всередині, як і раніше вогні, а не глухі обриви. і щоб він з розуму сходив на тебе дивлячись, будив вранці, щоб разом зустрічати нові хвилі вашого моря. цілував тебе жадібно, підриваючи в голові феєрверки, гладив по волоссю перед сном і намагався тебе берегти, щоб у тебе в грудях від нього окріп, і на світі немає потрібніших плечей. п'ять або десять, п'ятнадцять недовгих років, щоб усвідомлення приналежності робило все смачнішим, і він розумів, що поруч з тобою доб'ється будь-яких перемог, забуваючи про все клав голову на твої коліна. щоб він хотів тебе єством, душею, серцем і мізками якщо ж ні, тікай, стрибай в безодню, рятуй себе, моя дівчинко. ти варта всього. або нічого Вульгарний Блог
|
|
| |
Olenochka | Дата: Понеділок, 23.01.2023, 14:47 | Повідомлення # 183 |
| А що , брати , проспали волю ?Вже ваше жито інші жнуть .А ви чекаєте , що долю пани вам в хату принесуть .Пан м'ягко стелить - твердо спати .Лукаво грає на словах .Собі збудує він палати , а ви – у найми по світах .Щастя в байдужості не буде .Скажу вам слово Золоте . - Коли від сну прозріють люди , то й Україна розцвіте !
|
|
| |