MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Почуття » Як вибрати собі дружину? Пост призначався для хлопців, але д
Як вибрати собі дружину? Пост призначався для хлопців, але д
OlenkaДата: Неділя, 08.02.2015, 15:40 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 3285
Як вибрати собі дружину?
Пост призначався для хлопців, але думаю дівчата теж зацінять 
P.s Сорі за гугл трансліт... Хто виправить помилки і надішле в приват виставлю, як належить, а поки, що насолоджуйтесь як є...

Звинувачувати жінку - нерозумно. Адже жінки не відповідаємо за тих, кого порушили. Картати себе - ще дурніший. Що зроблено, то зроблено. Зламані чи ні людські долі - завжди результат збігу випадкових обставин, в яких, однак є свої закономірності. Будемо пам'ятати, що запобігти помилку простіше, ніж усувати її наслідки.

Сусідка

Сусідка tip, шлюб, вибір, дружина, класифікація, відносини, гумор
Майже ідеальний варіант. За запевненнями психологів, чоловік, як правило, знаходить свою любов в радіусі одного кілометра від того місця, де живе. Чому так відбувається, ми міркувати не будемо, але вигода від такого розкладу видно неозброєним оком. По-перше, ви будете знати свою благовірну (неважливо наскільки глибоко, але з будь-якого довго), по-друге, будете знайомі з усіма її друзями та недругами (скажи мені хто твій друг і я скажу хто ти!). Заодно вам не доведеться після весілля викаблучуватися перед її подружками, щоб їм сподобатися (а це випробування не з легких), адже ви з ними давним-давно знайомі! Ще один корисний аспект - попередня інформація про майбутні тесті і тещі. Якщо тато у нареченої - тіхосапий алкоголік, а мати злобна феміністка, то ви про це дізнаєтеся задовго до весілля (якої, в свою чергу, можливо, саме з цієї причини і не буде!). Заразом вже і вашим батькам не доведеться довго притиратися до новоспеченої рідні, це факт. До того ж і в передшлюбний період напобачення ходити далеко не доведеться - це теж важливий момент (на іншому кінці міста і морду набити можуть).

Іногородня

Одружитися на сусідці набагато краще, ніж шукати щастя за лівим горбком. Наприклад, якщо ви знайшли даму серця в сільській місцевості, то який би Красунечкою вона вам не здавалася, пам'ятайте: вивезти дівчину з села легко, а от село з дівчини - майже неможливо. Не будемо занадто жорстокі до жінок сільгосппризначення, але якщо ви не хочете довічного напрягу, то варіант з сільської панянкою краще тихо придушити подушками. Простий приклад (який буде повторюватися багато разів на рік): ваша загальна «мама» приїхала «подивитися на онуків». Якби ви одружилися на сусідці, то теща прийшла, посиділа і пішла. Але тепер вам доведеться ЖИТИ з незнайомою старою довго (чим далі - тим страшніше). І виходу немає. Або, наприклад, до вашій половинці приїхали старі друзі. Їм цікаво, а ви їх взагалі не знаєте і вони вам на фіг не потрібні. А доводиться терпіти, годувати, показувати пам'ятки і разом випивати привезений із села самогон, а з ранку на роботу. Квартира - особлива розмова по темі одруження на дівчині з іншого міста / села. Дві версії розвитку подій: або ви переїжджаєте до неї і відчуваєте власну неповноцінність у сфері житлоплощі, або вона переїжджає до вас. Останнє набагато гірше. Вигнати її тепер буде набагато складніше і свідомість того, що на все готове кожна (а то й краще!) Може приїхати, буде псувати кров.

Розведена

Причини розлучення колишні дружини називають різні. Найчастіше вони посилаються на те, що їх «колишній»:
пилок (курив, нюхав, коловся);
змінював (з жінками, чоловіками, домашніми тваринами);
не любив (любив, але не достатньо часто);
не приводив грошей в будинок ( приносив, але не їй);
приносив занадто багато грошей (тому прийшла міліція і кудись його поцупила);
він був льотчик-випробувач і героїчно загинув. Побиті мотиви, на які не варто розвішувати вуха. Слід подивитися на свою кохану тверезим, аналітичним поглядом. І тоді ви можете побачити не саму приглядную, але об'єктивну картину. Якщо колишній благовірний був настільки поганий (пив, курив, бив і т.д.), то чому вона вийшла за нього заміж? Відмазки про те, що «раніше-то квіти дарував» не повинні викликати у вас сльози розчулення. Якщо людина покидьок, то він і до весілля був покидьком. А якщо дівчина не розгледіла в коханого ублюдка - значить сама дура. Або обидва вони на пару бухали і колошматити один одного. Або ж навпаки - був хлопчина розумниця і громадський активіст, а як одружився на цій стерва, так і забухав від горя да відчаю. Хочете повторення долі цього нещасного? Тоді одружитеся. Бувають звичайно серед маси розлучених дам і цілком придатні до спільного життя екземпляри, але ці винятки лише підтверджують загальне правило. Зри в корінь!

Дочка начальника

Шлюб з дочкою начальника - це самий швидкий шлях до успіху в житті. Сьогодні ви - рядовий офісний службовець, завтра - керівник відділу маркетингу, а післязавтра - віце-президент компанії. Ну, або щось в цьому роді. (У найгіршому випадку - сьогодні ти - муляр на будівництві в таджицької бригаді, а завтра - їх бригадир!). Навіть якщо ваша наречена трохи коса, злегка кульгаючи або ледь-ледь сенільна, пам'ятайте - зовнішність це не головне. Якщо вона дочка начальника - у вас все одно буде нормальна, забезпечена у всіх сенсах сім'я і завжди ситі діти. Плюс - машина, квартира, зарплата. А що ще потрібно?

Гастарбайтерша

Ви змінили Дуню на Зульфія? Даремно. Сьогодні вона вам подобається і ви розчулюєтеся її невміння готувати котлети по-київськи, а завтра вам в горлі встане її смердючий узбецький плов. Сьогодні вона - красуня з казкового Сходу (або Заходу, або Півдня - неважливо), а завтра - страшна неросійська дура. Вам по фігу, що вона щоп'ятниці тягнеться в мечеть? Гаразд. Але коли з'являться діти, ви впевнені, що вам сподобається процедура їх обрізання і подальшого виховання в дусі ваххабізму, баптизму, кришнаїзму або марксизму-ленінізму ?! То-то й воно ... Все звички і риси її народу проявлять себе у всій красі. І незабаром ви перестанете помічати хороші риси іншої культури. Немов у кошмарному сні вас переслідуватиме кожен прояв чужого вам менталітету і способу життя. І я ще мовчу про спілкування з її численними родичами. Однак врахуйте, що приїзд в гості тещі-співвітчизниці - це вже важке випробування. Але прибуття тещі, тестя, 15 братів, 8 сестер, 6 дядьком і 14 кунаків - це катастрофа, з якою ви без допомоги ОМОНу не впораєтеся. Коли у вас в очах почне рябіти від тюбетейок, а ваш будинок стане остаточно схожий на табір біженців - телефонуйте в міліцію і, не називаючи себе, просіть провести перевірку паспортного режиму за вказаною вами адресою. Що б там не говорили страшенні інтернаціоналісти, але загальний рідної мову, однакові звичаї, один світогляд - запорука довгих і міцних відносин між подружжям. Все це практично неможливо знайти в представниці іншого народу. І ті вади, які прикривають не вічна молодість, з лишком проявлять себе пізніше.

Безбатченки

Герой знаменитої радянської кінокомедії стверджував: «Одружуватися треба - на сироті». І був не правий! Дівчина, яка виросла без батька - свідомо збиткова особистість. Це не я сказав, а високочолі фахівці з людської психології. Добре ще якщо батько потенційної нареченої був льотчиком і загинув під час крутого піке, набагато гірше, якщо її батьки в розлученні. Вона вміє прати, готувати, стежити за порядком і займатися чимось ще? Це все добре, але не суттєво на тлі того факту, що ніхто не навчив її головному - любити чоловіка (тобто вас). Більше того, її смертельно ображена на «колишнього» ненька, перенесла цю неприязнь на всіх осіб чоловічої статі і за багато років вбила своїй доньці в голову переконання, що «всі мужики козли і покидьки». Тому не дивуйтеся, почувши від молодої дружини: «Міг би й сам вечерю приготувати!» Або «Твої речі - ти і стирай» або «Ти неправильно виховуєш нашого сина. Треба зателефонувати мамі ... »і т.д. Дівчина з «неповною» сім'ї буде вимагати з вас по повній програмі: гроші, квартиру, машину, турботу, виконання домашньої роботи, і щоб «не гірше ніж інші». У той же час виконувати свої обов'язки ваша друга половина просто не зуміє. Любов в одну хвіртку? Щось на зразок цього. Але тільки всяка симпатія до такого різновиду жінок у вас пропаде дуже швидко. Більшість шлюбів з дамами з «неповних» сімей закінчуються розлученням. Чи варто в такому випадку вчитися на своїх помилках? Краще вчіться на чужих.

Вибирай дружину по тещі

Ваша наречена миле, тендітне створіння, майже дитина з ясними і чистими блакитними очима? Вітаємо! Зате її мати - роздуте безформне істота, яка погано пахне, ніколи не миє посуд і склочна лається з сусідками. М-да-а ... Не варто вірити в чудеса: яблуко від яблуні недалеко падає. І якщо вид тещі викликає у вас жах і огиду, то знайте, що через роки ви також люто зненавидить і власну дружину, яка, безумовно, перетвориться на майже неможливо відрізнити копію своєї матусі. Те ж саме розвиток подій буде, якщо ваша теща - інтелігентна, блискуча дама, яка у свої 55 виглядає, максимум, на тридцять п'ять і яку обожнює чоловік і поважають колеги. З дочкою такої мами можна сміливо йти в ЗАГС або під вінець ... і Удачі Тобі, Бро! ...)))
 
OlenkaДата: Пятниця, 24.03.2017, 10:19 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 3285
Невже вічна доля села — бути тупим, обмеженим рабом, що продається за посади й харчі, втрачаючи не тільки мету, а й людську гідність?

Валер'ян Підмогильний "Місто"
 
OlenochkaДата: Понеділок, 08.10.2018, 19:56 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 4515
Те відчуття, коли друг жаліється на свою молоду дружину, розповідає як його дістало все, в ліжку з нею тухляк повний: в анал не дає, мінєт тільки за куні, і взагалі терпіння добігає кінця, пора розходитися з нею. А ти сидиш такий, і думаєш: "Ууу, я б її задоволенням трахав кожного вечора, як вона попросить, і анал ніякий не потрібний навіть" Тому що там дійсно класна мила дівчинка з гарною фігурою її на руках носити і порошинки здувати. Просто цей *блан зажрався. Пощастило йому дуже ... Ось так, одні носи вернуть, а інші слюні пускають.
 
Поради для Підлітків » Форум » Почуття » Як вибрати собі дружину? Пост призначався для хлопців, але д
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом