Olenka | Дата: Неділя, 20.03.2016, 18:04 | Повідомлення # 1 |
| Ти романтична натура? Чому? Я дуууже романтична натура) У мене справді іноді з"являється думка,що мені потрібно було б народитись набагато раніше:де ще проводились дуелі,дівчата носили пишні довгі плаття,а лицарі добивались панянок) Я не є прихильницею цих стосунків в 12 років і т.п.)Але ще більше я осуджую спілкування теперішніх підлітків. Я не вірю у всю цю любов до іншої людини і всяку цю ванільну бла бла бла,) Але все ж,мені здається,що стосунки між людьми повинні розвиватись якось по-іншому.Нуу,не так ,як тепер.Тепер все стало дуже доступним і ніяким) Навіщо добиватись дівчину тиждень-два,якщо завжди можна подзвонити якісь шлюшці,яка задовільнить твоє тіло? Навіщо дарувати квіти і т.п? Навіщо зустрітись і погуляти,якщо завжди можна попереписуватись у ВК ?Навіщо дізнаватись більше одне про одного,якщо можна пройти тест на сумісність і потім трахнути точну копію самого себе? Я не вірю у щирість почуттів людей.Але все ж,якщо колись я когось покохаю і бла бла бла,то я хочу,щоб мої стосунки були зовсім не такі,як у теперішніх підлітків.Для мене важливо проводити час з людиною,бачити очі мого співрозмовника,важливо,щоб людина вміла мене вислухати.Я хочу сидіти о 03:00 год ночі на даху і дивитись на зорі,кататись на велосипедах,мріяти і разом створювати плани на спільне майбутнє.Мені потрібні справжні стосунки,а не :"ой,зай,я тебе так люблю.я так довго чекаю.може нарешті трахнемось?". Ехх,з моїми пріорітетами я приречена на самотню старість,мабуть.
|
|
| |
Olenochka | Дата: Четвер, 04.10.2018, 08:57 | Повідомлення # 2 |
|
|
|
| |
Olenochka | Дата: Четвер, 03.09.2020, 10:44 | Повідомлення # 3 |
| Дівчину потрібно завжди "добиватися" . Чоловік прям забов'язаний це робити. І вони не сприймали те ,що іноді це зайве і нічим не закінчиться. А як тутешні чоловіки вважають? Потрібно добиватися жінку навіть якщо вона з тобою в одному полі б не сіла....))? --------- А я так згадала одного разу, як мене так один добивався. І це було жахливо. Він не розумів слів відвали (і т.п) та є хлопець. Носив подарунки, практично переслідував. Мене в ньому бісило усе. Дратувало усе. Реально огида була до його персони.
|
|
| |