Любов править світом!
|
|
Olenochka | Дата: Вівторок, 30.01.2018, 15:28 | Повідомлення # 16 |
| Часто бачу типові записи типу "чоловіка прикрашають вчинки" і нижче картинка, де хлопець дарує купу троянд чи щось подібне.. Так ось це не вчинок, це бабки, бабки, бабки. А вчинок, привезти їй ліки, в мороз, коли вона хворіє. Бути поруч, коли це потрібно. Вчинок не пов'язаний з грошима.
|
|
| |
Olenochka | Дата: Субота, 19.05.2018, 11:20 | Повідомлення # 17 |
|
|
|
| |
Olenochka | Дата: Четвер, 11.10.2018, 19:48 | Повідомлення # 18 |
| Чоловіка не було тиждень дома, скучила.... Ось готувалась до зустрічі, купила гарну білизну, почала готувати смачну вечерю. А він приїхав раніше а я ще не готова. вся, ну дуже домашня. І без тої гарної білизни, і без вечері він мене мало не з'їв... Оце кохання, пошляки. 15 рочків разом.
|
|
| |
Olenochka | Дата: Неділя, 09.12.2018, 12:44 | Повідомлення # 19 |
| Мій син каже, що любить дівчинку з класу, коли запитала, що він її любить? Він примруживши очі, задер голівку вгору, наче уявляючи її сказв: "бо її постійно хочеться оберігати і захищати". Питаю від кого? Відповідь :"від усіх"! Чому люди з часом гулять цю чистоту почуттів? Мабуть таки найвищий прояв любові все ж таки ніжність і турбота, адже відчуваючи, що про тебе турбуються, готовий на все, тоді і борщі смачні і мінет горловий. Коли кожен з нас, має величезне бажання віддати, тільки тоді по максимуму отримує.
|
|
| |
Olenochka | Дата: Субота, 13.04.2019, 12:37 | Повідомлення # 20 |
|
|
|
| |
Olenochka | Дата: Середа, 01.01.2020, 14:55 | Повідомлення # 21 |
| Реальна любов безкорислива. Вона не вимагає нічого натомість. Це потреба дарувати іншій людині щастя. Любов-це бути жалісливим, вміти прощати (інших і себе), не порушувати свободу волі іншого. І, звичайно, не завдавати болю. Розуміти
|
|
| |