MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Школа - навчання » Я з села, і вони сміються наді мною! Школа - Учні й клас
Я з села, і вони сміються наді мною! Школа - Учні й клас
OlenochkaДата: Четвер, 31.08.2017, 10:46 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 4511
"Допоможіть, бо я дійсно не знаю, що мені робити. Всі сміються наді мною. Ну, можливо, не всі але є кілька таких людей у класі, які мене мега висміюють. А все тому, що я з села а ходжу в школу в місті. Я чую запитання про те, чи вже видоїв корови або  "Я щось відчув, коли увійшов в школу". Знаю, що від мене немає неприємного запаху, але я живу в селі і це привід мене висміювати. Що мені робити?" Іван,15 років."



Підлітки, котрі живуть в місті, дуже часто шукають собі "жертви",тих хто проживає у сільській місцевості. Як з цим боротися? У нас є кілька цікавих способів – використовуйте їх, якщо ви є предметом для висміювань!

Вони сміються, що ти з села?

Коли почуєте "Видоїв вже корови?" не мовчи, та не бурмочи щось під носом, підійдіть до цього як зріла особистість. Скажи наприклад так: „Так, видоїв. І скажи, а що в цьому смішного чи дивного? Ти п'єш молоко, ти знаєш звідки воно береться – коли наливаєш його у горнятко, тебе це теж смішить? Чи, може ти уявляєш собі, що корова дає мені молоко коли я в костюмі- клоуна? В загальному-ти часто про мене думаєш, нічого не хочеш мені сказати?" Смійся противника. Скажи теж щось в стилі „А ти вже почистив зубки? Напевно тільки це сьогодні, тобі було до роботи, хіба не так?"

Зробіть наголос що ви з села, – серйозно, це ж так круто

Коли тебе хтось висміює, це ти... смійся з його. А точніше, зробіть атракціон з себе і місця, де ви живете. Як зробила це, 15-річна Аліна:

– У школі постійно мене позорила така одна Юлія. Казала що я з села, що
солома була в чоботях. Одного разу не стерпіла і при всьому класі сказала їй, що напевно їй боляче, що вона живе в місті, та має чому мені заздрити. І що, нехай вона собі порівняє ціни будинків з цінами таких маленьких квартир, як вона має. Я почала сміятися, сказала мій батько
за один свій трактор, він міг би їй купити квартиру, а найкрутіше-це те,що мені на відміну від неї, не доведеться брати кредит на 35 років.

Зрештою, я почала сміятися, що якщо дуже хоче побачити село, то нехай просто скаже, я її запрошу. Вона закриал свій рот, а у мене настав спокій, – радіє Аліна.

Ігнорувати жарти, про те що ти з села

14-річна Іванка придумала інший спосіб позбутися від докучаючих друзів. Що вона придумала?

– Одного разу, коли знову почула "ко-ко-ко" з кінця класу, розізлилася та сказала: "О боже, Олег, вже всі знають, що я живу в сільській місцевості і що там є кури. Але стаєш трохи нудним, навіть мене це не хвилює". І вийшло! Всі прожували текст про курку і цей дурень став об'єктом насмішок. На
наступний день на його столі лежала текстильна курка з сердечком. - Каже Оля. Роби те ж саме – ігноруй! Скажи вголос „О, ха-ха-ха, знову про курей. Ти такий оригінальний...".

Викинь тих, хто каже, що ви живете в сільській місцевості

Якщо вас дуже турбує одна людина (найчастіше це саме одна, яка вважає себе супер-крутою і має якісь комплекси), то просто її викинь. Ви можете спробувати текст в стилі: „Ой, тицяє  пальцем в мене мамин синок, який повинен прибирати тільки свою кімнатку. Справжній чоловік, який сміється з такої роботи слабак, насправді впаде через півгодини від такої роботи. Адже у тебе руки, як леді. Корова друже, тебе би вбила одразу, а після одного дня проведеного на фермі, ти б відпочивав два дні!" Він взяв естафету на свою сторону, почав робити з себе когось вартого. Це працює особливо на... дівчатах, так що обов'язково скажи це при більшій компанії!

Показує пальцем той, хто має комплекси!

Пам'ятайте, що люди, які тебе висміюють, мають насправді проблему в основному з собою – вони додають собі вартості у вигляді висміювань, щоб почувати себе краще. З такою свідомістю буде набагато простіше розумно відповісти, замість того щоб висміювати у відповідь. Але ,іноді
потрібно, особливо, коли потрібно захищатися.
Прикріплення: 7593602.png (215.5 Kb)
 
Поради для Підлітків » Форум » Школа - навчання » Я з села, і вони сміються наді мною! Школа - Учні й клас
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом