MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
Поради для Підлітків » Форум » Школа - навчання » Чому я не хочу залишитися закордоном. Та як мігрантам влашту (Роздуми заробітчанина)
Чому я не хочу залишитися закордоном. Та як мігрантам влашту
OlenochkaДата: Пятниця, 07.04.2023, 12:22 | Повідомлення # 31
Повідомлень: 4513
А в девяностые, всё раздолбали.... запад целенаправленно прививал фальшивые ценности. Все стали юристами и менеджерами....а по сути баранами....
 
OlenochkaДата: Пятниця, 07.04.2023, 13:40 | Повідомлення # 32
Повідомлень: 4513
Oleksandr Viter Senior Software Engineer в SoftServe07.04.2023 13:10На мій погляд, після промислової революції та комп’ютеризації продуктивність праці зросла настільки, що вже давно для багатьох професій можна було б запровадити 4-, або навіть 3-денний робочий тиждень. Проте не роблять це з тих же самих причин, з яких школярам не скорочують кількість матеріалу в учбовій програмі чи об’єм дз — щоб чимось зайняти людей і у них не було надто багато вільного часу. Бо коли у великої маси людей з’являється купа вільного часу і енергії (менше напружуєшся/втомлюєшся під час робочого/учбового тижня — більше сил на вихідних), це підвищує ризик того, що суспільство почне аналізувати проблеми держави, задавати незручні питання, або й просто хуліганити від нудьги.Так що люди, які мають реальну владу (політики, власники компаній та нерухомості і т.п.) не зацікавлені в тому, щоб у простих людей було більше вільного часу і сил. Вони зацікавлені в тому, щоб люди працювали рівно стільки, щоб втомитися перед вихідними, за 2 дні відновити сили і знову застрибнути у колесо хом’ячка.
 
АнонімноДата: Субота, 08.04.2023, 22:48 | Повідомлення # 33





Безкоштовні вакансії роботи в Польщі для українців PolandRevizor | Facebook
Робота в Польщі/Работа в Польше/Робота Познань Ольштин Варшава Вроцлав | Facebook
Работа в Польше Praca w Polsce Робота в Польщі | Facebook
Робота в Європі !!! | Facebook
 
OlenochkaДата: Вівторок, 11.04.2023, 17:44 | Повідомлення # 34
Повідомлень: 4513
Мне прилетело в США…Что мне нравится в Америке.Вы все были ПРАВЫ [но это не точно].Уехал бы обратно? - YouTube
Чем Канада хуже Европы. Хочу обратно в Польшу! - YouTube
5 причин почему вернулся из Канады в Польшу. К этому блогеры меня не готовили. - YouTube
 
АнонімноДата: Четвер, 13.04.2023, 16:26 | Повідомлення # 35





Чим далі людина женеться за матеріальним тим більше відривається від своїх коренів і стає як овоч без смаку і запаху і розчиняється в масі прибулих чужинців за кольором, менталітету, культурі, поведінки,мови, шукачів матеріальних благ на чужині. Кожен робить свій вибір, правельний чи ні, на особистий розсуд. strucin

Додано (17.04.2023, 10:27)
---------------------------------------------
Діти, народжені в Канаді від іммігрантів в переважній більшості втрачають зв'язок з культурою країни походження батьків. Вони стають усередненими"канадцями". Національність при цьому значення не має. Зрозуміло, має місце бути етнічні анклави, але і вони поступово розчиняються в оточенні.

Додано (17.04.2023, 11:52)
---------------------------------------------
Ви просто не маєте досвіду / не працювали в ішних країнах накшталт Канади/СШАВ Києві наприклад вийти на 2-3к USD стабільного доходу це завдання 2-х - 3х років. Притому ти будешь сам собі голова і навіть буде час займатися дітьми. Після багатьох років робіт по різним країнам стало зрозуміло що здоровья та родина (захотілось дітей) важливіші. Канада/США це більше для молодих , бездітних сімей. Як певний досвід буде дуже добре, але лайфбеленс це більше про Україну де можливо не переживати за наркотики, гуртки для дітей да і банально в парках Києва атмосфера значно здоровіша ніж в тому самому Торонто. Ви просто не жили в цих місцях тому рожеві окуляри дуже тиснуть )

swatello

Додано (17.04.2023, 11:59)
---------------------------------------------
Основная ошибка, которую делает большинство - это сравнение несравнимого. На Украине, например, у 30% людей есть свой дом, земля, сад, хозяйство, рядом лес с грибами и ягодами, у многих бесплатные дрова. Да и родственники рядом, если вдруг что. А в канаде что?Все покупать или арендовать, никого нет рядом из своих, бесплатной еды тоже нет....И в Европе так же.

Додано (17.04.2023, 13:43)
---------------------------------------------
Ні. Хоч закордоном 5 років і не наладив особисте життя . Відчуття ніби не живу а проживаю що не одне і теж...
Тут людським почуттям місця нема, нескінченний рух, як видимість ґрандіозних планів без сенсу реалізації. Мчимо, та недвижні

Тут складно. Всі зайняті роботою + немає свого куточка (житла). І всі багато багато працюють. А як кажеш що ти плануєш повертатися в Україну на майбутнє то не дуже хочуть продовжувати знайомство
Всі хочуть тут залишитися. А я навпаки трактував закордон як заробітки. Щоб купити житло ітд

 
OlenochkaДата: Понеділок, 17.04.2023, 16:03 | Повідомлення # 36
Повідомлень: 4513
КАНАДА, ГАЛІФАКС CUAET - ПОЧИНАЄТЬСЯ ДЕПРЕСІЯ, СУМУЮ ЗА ЄВРОПОЮ! - YouTube
 
АнонімноДата: Вівторок, 18.04.2023, 10:53 | Повідомлення # 37





DeDe3 godziny temuМарк, ви не плутайте. З рабством зовсім інша історія. Справа не в кредитах. Я б сказала що коріння проблем в іншому. Скільки коштує нерухомість, всі сплати з цім пов'язані, всі біли плюс кошик споживача, сплати пов'язані з авто, дуже добре як не має технічних проблем. Потреби дітей, ваші персональні хоббі котри ви вже не маєте мати бо гроші всі вже пішли. Якій рівень зп. може це забеспечити? Не мінімум. Але минимум це доля великої кількості людей.Я рахую що є дійсне рабство сбудоване у Канаді. Бо спитайте яку зарплатню треба мати щоб сплатити рядові потреби людини??? Які кредити??? Ще до кредитов збігається така купа проблем що жах. Ми вже богато років у Канаді але і досі маємо дві роботи, бо за системою не встигаємо. Тому так, рабство у чистому вигляді де вам пропонують тільки одну розвагу - сплачувати такси з кожного вашого кроку. Нікого не цікавить можете чи ні - плати і все. При цьому при всьому соціальної програми для людей вже давно нема. Не всі вдахи, але державу це не хвилює, вона взагалі забила на не дуже щасливі верстви населення. Нажаль могу тільки погодитися з українцями.

Додано (18.04.2023, 15:12)
---------------------------------------------
Достатньо взяти позику на купівлю житла і ваше життя закінчилось. Ви вже працюєте для ваших дітей. А купите квартиру то ще й платите за оренду землі та обслуговування. Так що 25 років вашого життя пропало

Додано (18.04.2023, 15:14)
---------------------------------------------
купити житло наприклад поїхати працювати в багату країну а потім купити житло в біднішій або в селі тимпаче якщо ви громадян країни держава вам може дати безкоштовно землю під будинок або ферму а в даний час можна купити будинок і привезти на ділянку а якщо жити в теплій країні там матеріали обійдеться значно дешевше бо нет треба утеплення будинка.

Додано (19.04.2023, 11:09)
---------------------------------------------
Будете є...шити на хазяїна до смерті, бо пенсії не вистачить, щоб прожити в Канаді. Маю 250 доларів і ще дружина 250 на місяць, а щоб рентувати саму малу однокімнатну квартирку десь в бейсменті в Міссіссізі, наприклад, то мусиш платити півтори тисячі на місяць і ще треба купити якісь харчі, якийсь одяг хоч іноді, плюс електрика, вода, інтернет. Тому, якщо хочете їхати до Канади на ПМЖ, думайте про майбутнє. Прожив в Канаді 22 роки і з них працював 22 роки. Робіть висновки самі. В Канаді ти потрібен поки заробляєш собі на прожиття і платиш податки. Так скрізь, в принципі.Rig Hauler

Додано (20.04.2023, 17:27)
---------------------------------------------
Чим далі людина женеться за матеріальним тим більше відривається від своїх коренів і стає як овоч без смаку і запаху і розчиняється в масі прибулих чужинців за кольором, менталітету, культурі, поведінки,мови, шукачів матеріальних благ на чужині. Кожен робить свій вибір, правельний чи ні, на особистий розсуд. На мій погляд, після промислової революції та комп’ютеризації продуктивність праці зросла настільки, що вже давно для багатьох професій можна було б запровадити 4-, або навіть 3-денний робочий тиждень. Проте не роблять це з тих же самих причин, з яких школярам не скорочують кількість матеріалу в учбовій програмі чи об’єм дз — щоб чимось зайняти людей і у них не було надто багато вільного часу. Бо коли у великої маси людей з’являється купа вільного часу і енергії (менше напружуєшся/втомлюєшся під час робочого/учбового тижня — більше сил на вихідних), це підвищує ризик того, що суспільство почне аналізувати проблеми держави, задавати незручні питання, або й просто хуліганити від нудьги.Так що люди, які мають реальну владу (політики, власники компаній та нерухомості і т.п.) не зацікавлені в тому, щоб у простих людей було більше вільного часу і сил. Вони зацікавлені в тому, щоб люди працювали рівно стільки, щоб втомитися перед вихідними, за 2 дні відновити сили і знову застрибнути у колесо хом’ячка.

 
OlenochkaДата: Понеділок, 24.04.2023, 10:52 | Повідомлення # 38
Повідомлень: 4513
Цитата
Люди виглядають, вибачте,як дресировані тварини, хтось (господар)краще знає куди ти маєш поставити машину,барбекюшницю,куди закинути вудку і т.д.
 
OlenochkaДата: Середа, 26.04.2023, 10:33 | Повідомлення # 39
Повідомлень: 4513
Але не все купити можна в житті за гроші. Я думаю що так далеко їхати можуть тільки люди в яких немає взагалі нікого і нічого в Україні чи Європі. Бо їхати щоб страждала душа за ради грошей то не варто. Ти тільки уяви що твої діти та внуки вже будуть інші вони не будуть знати прекрасної України де ти народився. Для них то буде чужа земля.
 
OlenochkaДата: Середа, 26.04.2023, 10:41 | Повідомлення # 40
Повідомлень: 4513
Але не все купити можна в житті за гроші. Я думаю що так далеко їхати можуть тільки люди в яких немає взагалі нікого і нічого в Україні чи Європі. Бо їхати щоб страждала душа за ради грошей то не варто. Ти тільки уяви що твої діти та внуки вже будуть інші вони не будуть знати прекрасної України де ти народився. Для них то буде чужа земля.
 
АнонімноДата: Середа, 03.05.2023, 22:47 | Повідомлення # 41





Андрусів
 
OlenochkaДата: Четвер, 04.05.2023, 11:30 | Повідомлення # 42
Повідомлень: 4513
І суспільство настільки глибоко просякло споживацьким духом, що більшість людей як тільки трошки вирівнює ситуацію з боргами відразу залазить в нові. Спокуси на кожному кроці. Ніхто тут не переймається щоб людина краще жила. Всім цікаво побільше заробити на цій людині. От так і вибудовується ВВП.
 
АнонімноДата: Четвер, 04.05.2023, 15:00 | Повідомлення # 43





Українська діаспора в Канаді , це запроданці та пристосуванці.  Ваші батьки діди у свій час втікали від комуністичного раю не захотіли з ним боротись на території України.

Додано (04.05.2023, 15:02)
---------------------------------------------
Канада може запезпечити фінансову складову життя, але не духовну.

Додано (05.05.2023, 10:31)
---------------------------------------------
когось ограбив, чи важко робили, то согласіться це просто відмовка для оправдання.Якщо виїхали до війни, то це мамона за ніс взяла і потягла в комфортне життя, а якщо під час війни то це зовсім друге діло-це зрадництво. І хто виїхав під час війни то він шкуру свою оберігав дуже старанно, а не думав про волонтерство. А вже коли втік то потім почав думати про волонтерство як засіб заспокоїти свою совість...і правду, ви Україні нічого не винні, бо ви не українці.Це те саме, що батьки народили сина, а він підріс і каже,-я вам нічого не винен....егоїзм що в одному випадку що в другому.

Ти сам собі країна. Зроби порядок в своїй голові. Закордоном краще але це їх здобутки. Ми їдучи відмовляємося від своєї культури і своїх звичаїв, своєї віри. Відриваємося від своїх коренів і стаємо як овоч без смаку і запаху в пошуках матеріальних благ на чужині. Не все купити можна в житті за гроші.
 
OlenochkaДата: Середа, 10.05.2023, 11:09 | Повідомлення # 44
Повідомлень: 4513
А можна там жити без авто комфотно? (я наприклад не хочу додаткової відповідальності та витрат у вигляді платити пальне,страхівку, ремонти авто,паркінг). Натомість, хочу працювати на 1-2дні менше на тиждень. (мати більше вільного часу)
 
OlenochkaДата: Четвер, 11.05.2023, 11:23 | Повідомлення # 45
Повідомлень: 4513
Людське бажання це найбільша вада. на цьому маніпулюють і до цього примушують великі корпорації. тому так і виходить що затягують у боргову (кредитну) пастку.Позбудьтеся своїх багатьох бажань , більшість з яких взагалі не мають значення, і життя набаґато легше буде.
 
Поради для Підлітків » Форум » Школа - навчання » Чому я не хочу залишитися закордоном. Та як мігрантам влашту (Роздуми заробітчанина)
Пошук:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом