MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
Поради для Підлітків » Форум » Школа - навчання » Чому я не хочу залишитися закордоном. Та як мігрантам влашту (Роздуми заробітчанина)
Чому я не хочу залишитися закордоном. Та як мігрантам влашту
OlenochkaДата: Четвер, 11.05.2023, 11:46 | Повідомлення # 46
Повідомлень: 4514
ну не 10-15 миллионов однозначно. а во вторых выезжали такие же оболваненые сладкими сказочками. я один из таких и теперь понимаю что это было ошибкой иинасколько важна связь человека с его корнями. никакие деньги не стоят этого
 
OlenochkaДата: Четвер, 11.05.2023, 11:47 | Повідомлення # 47
Повідомлень: 4514
общение, близкие люди, друзья, родная культура, человеческое отношение, здоровые ценности, сервис высокого уровня, полно интересных развлечений, красивые города, свобода
 
OlenochkaДата: Пятниця, 26.05.2023, 17:22 | Повідомлення # 48
Повідомлень: 4514
Avtor: Terry SoyerКанаді потрібні іммігранти тому що це один з двох факторів як покращити ріст ВВП (GDP). Другий фактор це ріст продуктивності. Теперішній канадський федеральний уряд не має поняття як стимулювати ріст продуктивності тому вибрали перший легший шлях економіки зарахунок росту населення. На жаль реальний ВВП на одиницю населення знижується порівнюючи з 38 лідерами OECD тому що економіку треба будувати зарахунок обох факторів росту населенні і росту продуктивності а не тільки збільшенням кількості населення. На жаль ця політика і друкування нічим не підкріплених грошей призводить до спаду купівельної спроможності населення. Тому і маємо ситуацію що за останні 20 років одна людина як працює в сімʼї не може утримати сімʼю хоча б з трьох дітей працюючи за мінімальну зарплату. Така розмита канадська мрія smile
 
OlenochkaДата: Пятниця, 02.06.2023, 12:27 | Повідомлення # 49
Повідомлень: 4514
Кредит - инструмент сдерживания масс в капиталистическом обществе. Ни одному крупному капиталисту не выгодно, чтобы его работник имел накопления, ибо тогда он станет непослушным, зная, что у него есть подушка. Гораздо выгоднее, чтобы работник жил от зарплаты до зарплаты, а ещё лучше, чтобы был закредитован.
 
OlenochkaДата: Пятниця, 02.06.2023, 15:23 | Повідомлення # 50
Повідомлень: 4514
Багато, порівнюючи життя в Україні з Канадою, відзначають матеріальні блага, про які раніше вони могли тільки мріяти-будинок , машина і т. д. Запам'ятайте - ніякі матеріальні блага і гроші, ви з собою на той світ не заберете! Потрібно отримувати радість і задоволення від життя....Коли ви досягнете в Канаді того, про що в Україні тільки могли мріяти, ви побачите, що щасливішими ви не стали і задоволення немає. Ви зрозумієте, що поїхавши на пікнік з друзями на стареньких Жигулях в Україні, приносило набагато більше задоволення, ніж володіння будинком і крутою машиною в Канаді.
Тут режим такий-рано встав, пахати, прийшов додому, поїв і спати. Іноді можна поїхати у відпустку ненадовго, тому що на довго не вийти - потрібно орати. А не будеш пахати, то будеш жити на вулиці. 
Ти нічого не заробиш в Канаді, через невиправдану дороговізну в усьому. Починаючи від житла, телефону, інтернету і закінчуючи їжею. Все дуже і дуже переоцінено. А головне, чого немає в Канаді, це життя. Є тільки робота - дом - супермаркет - дом. В Україні люди так не жили. Бо мали здебільшого будинок без кредиту,город,сад,поле. Близькі люди, друзі, рідна культура, людське ставлення, здорові цінності, сервіс високого рівня,
 
OlenochkaДата: Пятниця, 02.06.2023, 15:24 | Повідомлення # 51
Повідомлень: 4514
Крайняй Світлана1 miesiąc temu @Валентина Дворжак  ніколи не потрібно плутати туризм з міграцією. Вдома теж важко, але ти є вдома. Де б ти не був - ти завжди чужинець, який повинен вивчити мову тієї країни, дотримуватись правил, ще й пахати. Мій брат в Чехії без дозволу не може піти на рибалку, родичка в Італії не може без курсів та посвідчення піти в ліс по гриби. Слава Богу вдома я коли захочу можу це зробити вільно із задоволенням. Хіба за гроші можна купити світанок в Карпатах чи якесь інше хоббі для душі, зустріч не вимушена з друзями чи близькими, пікнічок біля річки чи озера? Якщо людина зациклюється тільки на фінансах - це заробляння ніколи не закінчиться! Моя бабуся казала:" Мало є - зайдеться, багато є - минеться".
 
OlenochkaДата: Понеділок, 05.06.2023, 10:35 | Повідомлення # 52
Повідомлень: 4514
Канада -це великий, монопольний острів зі своїми мінусами і плюсами. Гарне місце для заробітку, але помітна відсталість від Європи за технологіями, банківською сферою, медициною, шкільною освітою. Відомий Brand name Канада, що дедалі більше перетворюється на second Mumbai
 
OlenochkaДата: Понеділок, 05.06.2023, 12:17 | Повідомлення # 53
Повідомлень: 4514
В Канаді ціниться звичайна робота пахаря руками, але для мене немає плюсів від цього бо я не працьовитий, багато робити не можу.
 
OlenochkaДата: Вівторок, 06.06.2023, 17:39 | Повідомлення # 54
Повідомлень: 4514
Чому не виплачувати ці гроші українцям, які залишилися в Україні? Загрози ж захоплення всієї території та геноциду вже ж немає, на відміну від березня 2022.
В нас (Буча) сусіди в багатоквартирному будинку майже всі восени знялися і поїхали за кордон. Живуть там, отримують по 500 євро щомісяця, на ці гроші роблять в своїх квартирах ремонти. А єдина старенька бабуся лишилася і живе на пенсію. Для чого виплачувати такі гроші людям просто за те, що вони ходять кудись в контору в Берліні та відмічаються?
 
OlenochkaДата: Вівторок, 06.06.2023, 17:43 | Повідомлення # 55
Повідомлень: 4514
Як на мою думку, то відсотків 90 цих "бігунців" не мав до війни ніякого стосунку. І житло їх в Україні ціле, але ж як було не скористатися "вікном можливостей". Пора вже повертатися і ставати до роботи. У нас половина сіл стоять напівпусті, а цим подавай тільки в містах. Повертайся, працюй, сади город і живи.
 
OlenochkaДата: Понеділок, 12.06.2023, 11:55 | Повідомлення # 56
Повідомлень: 4514
Віктор Бондар1 dzień temuПодивився на господарство Марка і зрозумів які ми в Україні багаті. Як ми недооцінюємо ті можливості і ресурси які маємо. Маю 2 будинки. В одному проживаю. Вся ділянка 7 сот. Це більша ніж у марка разів у два. Городина багата. Щодня я на грядках і в квітнику по 1-2год. Там я відпочиваю від всього того негативу в якому живе Україна. Біля другого будинку 50 сот землі. Там я вирощую дерева і кущі. Дерев 20 шт. Це забагато. Є квіти, є газон. З цих 50сот, 30сот землі під зернові. Картоплю купую в сусіда під замовлення. Біля неї багато мороки. Тут я теж емоційно відпочиваю. Отримую задоволення. Все літо до пізньої осені вживаємо органічну їжу з власної грядки. Птицю, яцйця, молочну продукцію, мед з господарств сусідів. Хотів завести бджіл. Але на них теж потрібно тратити багато часу. До того вони ще й можуть покусати. Це не моє.
 
OlenochkaДата: Понеділок, 12.06.2023, 13:28 | Повідомлення # 57
Повідомлень: 4514
Тяжко працюєш все життя. І який в цьому сенс?Якщо в Україні так працювати по 12 годин, та ще трошки голову включити - житло можна і без кредитів купити...Та й взагалі, сенс життя мати вільний час на родину, розвиватись, займатись хоббі, відпочивати.
 
OlenochkaДата: Четвер, 15.06.2023, 12:15 | Повідомлення # 58
Повідомлень: 4514
Гроші, будинки, авто не роблять вас щасливішими ніж ви є зараз. І справді цінні речі це НЕ речі. Це сім’я, друзі, рідна мова, дім де ти виріс, вулиці на яких ти бігав дитиною, історія твоєї сімі, відчуття Різдва і Великодня, різдвяна вечеря і пасхальний сніданок з сім’єю. А коли ти працюєш 10-16 годин ти просто замучений щоб все це відчувати!!!!! Я знаю людей які здобули хорошу освіту, заробляють по $250-300к на рік. Вони працюють по 8-10 год. Фізично не замучені. Але радості в очах у них немає.
 
OlenochkaДата: Четвер, 15.06.2023, 15:59 | Повідомлення # 59
Повідомлень: 4514
Тільки Україна є домом для українців.
 
OlenochkaДата: Пятниця, 16.06.2023, 15:16 | Повідомлення # 60
Повідомлень: 4514
питання не в кількості зароблених грошей, а в їхній купівельній спроможності. Я на початку 90-х заробляв мільйони і був бідніший церковної миші. Так і в Канаді, ви обоє заробляєте ніби непогані гроші де попало. Свій фах ви втратили. Потрібно перенавчатися. Витрати великі. Життя дороге. Дитячі садочки по вартості оренди квартири. Освіта бажає бути кращою. Канада була дуже крутою в часи совка. Люди туди їхали щоб отримати свободу, і самореалізуватися. Сьогодні, цей фактор вже не працює. Вам успіхів у всьому. Виходьте в ефір. У вас це не погано виходить.
 
Поради для Підлітків » Форум » Школа - навчання » Чому я не хочу залишитися закордоном. Та як мігрантам влашту (Роздуми заробітчанина)
Пошук:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом