|
Чому я не хочу залишитися закордоном. Та як мігрантам влашту
|
|
| Модератор форуму | Дата: Неділя, 18.09.2022, 13:50 | Повідомлення # 1 |
| Європа побудована таким чином, що всі зп більш-менш урівняні, тож в рамках ціни на житло немає великої різниці скільки ви заробляєте, всі будуть платити кредит досить довго. Якщо взяти умовну фінансову незалежність, коли не потрібно працювати, а просто живеш і насолоджуєшся життям, знаючи, що є доходи, які не залежать від тебе, коли відчуваєш, що на тобі немає кредиту і забовязання працювати допоки не виплатиш всі борги. Штатах є інвестиції в фонди + володіння нерухомістю, в Україні преславути однушки біля метро, які можуть спокійно гарантувати дохід для життя. Так ось в Європі це НЕМОЖЛИВО, бо система побудована так, що їй потрібні люди, які будуть працювати ЗАВЖДИ. І так і буде, подивіться на оточуючих, в Європі немає теми ЯК СТАТИ НЕЗАЛЕЖНИМ, зато є теми як взяти кредити і працювати завжди, а взамін вам як слухняному рабу дадуть їжу, квартиру (яка не ваша на найближчі 20-30 років) і полікують хвороби (якщо серйозна, бо якщо щось мале, то ідіть домой пийте аспірин). Як європейці зробили так, що слухняні люди їдуть до них і погоджуються з контрактом (ти мені працювати завжди завжди, я тобі їжа, медицина і житло (але на найближчу треть життя воно не твоє))
А на рахунок особистого життя :
Я закордоном 5 років і наладив особисте життя . Відчуття ніби не живу а проживаю що не одне і теж... Тут людським почуттям місця нема, нескінченний рух, як видимість ґрандіозних планів без сенсу реалізації. Мчимо, та недвижні
Тут складно. Всі зайняті роботою + немає свого куточка (житла). І всі багато багато працюють. А як кажеш що ти плануєш повертатися в Україну на майбутнє то не дуже хочуть продовжувати знайомство Всі хочуть тут залишитися. А я навпаки трактував закордон як заробітки. Щоб купити житло ітд
|
| |
| |
| Olenochka | Дата: Неділя, 26.10.2025, 12:42 | Повідомлення # 496 |
| Фіолет - Осінь мстить
|
| |
| |
| Olenochka | Дата: Середа, 29.10.2025, 12:00 | Повідомлення # 497 |
| Юра29.10.2025 09:10пригадалося... Херсон ... 1999 рік... стою на ринку... розговорився з одним дідом... такий... інтелігентного виду... сивий... високий... допитливий... питає: — скільки даси мені років? — ну 70... — я 1918 року... мені 81... — ого 🤔Запропонував мені купити в нього одну річ... саморобку... запросив додому... Квартира... потолки високі... «сталінка» мабуть... в двоповерховому будинку поруч з мостом через Дніпро... на Корабельній площі... жінка його... ледве ходить вже...Каже цей дід: — Ідьом, щось покажу... Відчиняє дверці старенького шкафу... там костюм... піджак... і на піджаку дві маленькі однакові медальки... я придивився... «Державна премія УРСР»... дві штуки... — Ого! І за шо це Вам таке дали? 🤔Сказав: " тут у нас в Херсоні завод... підводні човни ремонтувалися... я конструктором працював..." ...............Отакі бувають випадкові зустрічі 🙂
|
| |
| |
| Olenochka | Дата: Середа, 29.10.2025, 12:01 | Повідомлення # 498 |
| Про роботу · 28 жовтня, 20:46 261 Oleksandr Khmelnytskyi Як я не став QA 💡 Усі статті, обговорення, новини про тестування — в одному місці. Приєднуйтесь до QA спільноти!
Доброго дня. Розповім вам, спільното, як я не став тестувальником .
Я з Херсона, не дуже велике місто, але з дуже великими та смачними кавунами. В той час було тількі дві компаніі в котрих можливо було стартувати як QA. Мав технічну освіту, закінчив Херсонський Національний Технічний Університет за спеціальністю «Інженер комп’ютерних мереж та систем». Прочитавши декілька книг по тестуванню та зробивши декілька невеликих замовлень на upwork.com по тестуванню web застусунків та сайтів, на мою думку я був готовий штурмувати ринок IT в своєму місті.
Перша компанія була Logicify. В них був набір тестувальників. Резюме треба було скинути через форму на сайті, але переходя на форму вибивало помилку 404. Через деякий час я спробував змінити мову на сайті , після чого анлійською все запрацювало і я зміг скинути резюме. Через декілька днів я отримав тестове завдання, в завданні була web сторінка та треба було написати максимально багато тест кейсів до неї. В мене був знайомий який працював в цій компанії як QA, і я запитав як в роблять тест кейси, так як в різних компаніях різні правила для цього і хотів максимально близько до їхніх тест кейсів зробити в завданні. Приходжу я на співбесіду, розповідаю про себе, про тестове завдання (було сказанно говорити правду, як я зробив тест кейси). Розповів, що я запитав як роблять в цій компанії тест кейси, так як маю знайомого. Мене не взяли, знайомий отримав догану за те, що допомогав мені. Висновок — не казати правду.
Друга компанія Datart. Приходжу на співбесіду. Три дівчини приймали її. Перше завдання було протестувати звичайний олівець, добре. Друге завдання логічна задача про двері. Що відповів вже не пам’ятаю, але суть в іншому. Мені сказали ці дівчини, що моя відповідь не правильна , я запитав ’’чому ?’’ і відповідь була, що на Вікіпедії написано правильна відповідь інша, чому вони не знають. Не пройшов і дуже радий, я би не хотів працювати в такій компанії з такими співробітниками .
Як би Херсон мав більше IT компаній, може я би після кількох співбесід і попав в якусь компанію ,але не сталось як бажалось)
Може хтось зайде для себе що взяти з мого допису .
https://dou.ua/forums/topic/56286/?from=fpcomments
|
| |
| |
| Olenochka | Дата: Четвер, 30.10.2025, 11:06 | Повідомлення # 499 |
| """""""""""""США "завели" людей в Україні до подій на Майдані в 2014 році. Закрили очі, коли в Україні грубо порушили Конституцію."""""""Ти .........Конституцію порушив московська підстилка Яник, сфальшвавши з підрахуями вибори 2004 року, віддавши Крим кацапам по Харківським угодам. Люди піднялися щоб винищити Яника і таких як ти
|
| |
| |
| Olenochka | Дата: Четвер, 30.10.2025, 12:57 | Повідомлення # 500 |
| Hi! Ech, what a waste of time. Too bad the TV wasn’t on site. I installed the board — the TV works. I was lucky; the fault turned out to be a common one. Thanks for your help!
|
| |
| |
| Olenochka | Дата: Четвер, 30.10.2025, 13:57 | Повідомлення # 501 |
| Ех, шкода часу. Жаль, що телевізора не було на місці. Встановив плату — телевізор працює. Пощастило, дефект виявився типовим.
|
| |
| |
| knopa | Дата: Пятниця, 31.10.2025, 19:06 | Повідомлення # 502 |
| 1400/83 16.20 31.10
|
| |
| |
| Olenochka | Дата: Неділя, 02.11.2025, 12:32 | Повідомлення # 503 |
| ну оті легінси, що просвічують і так пошиті наче вони в дупу залізли. там в тих легінсах ще буває вшиті пошуапки для дупи, але тоді вони не просвічують
|
| |
| |
| knopa | Дата: Четвер, 06.11.2025, 17:33 | Повідомлення # 504 |
| 2 листопада 1708 року московські війська захопили і знищили столицю гетьмана Мазепи Батурин. Були вирізані всі мешканці міста, незалежно від віку і статі. Загинуло 15 тис. батуринців. Саме місто було пограбоване, у тому числі і православні храми, а потім, за наказом Меншикова, було спалене, а церкви знищені. Тогочасні європейські газети так описували події у Батурині - «Страшна різанина», «Вся Україна в крові», «Жінки і діти на вістрях шабель». З такими назвами виходили провідні газети Франції «Gazette de France», «Paris Gazette», «Lettres Historique», «Mercure historique», «Clef du Cabinet». Вони писали, що «страшний цар жадібний до крові в Україні… Всі мешканці Батурина, незважаючи на вік і стать, вирізані, як наказують нелюдські звичаї московитів»; «Вся Україна купається в крові. Меншиков показує жахи московського варварства». За 310 років "брати" мало чим змінилися. За ці століття ця "братерська" орда знищила мільйони українців. І продовжує далі. Кожного дня гинуть наші хлопці, що захищають нас від "братнього" народу. Ворог той самий. Це найстрашніший ворог українців! На жаль, наш народ за 310 років не навчився робити висновків, щоб відірватись від "братів" і йти своєю дорогою вперед. Мільйони людей розмовляють чужою мовою, шанують чужих "героїв", наслідують чужі традиції. "Брати" завоювали все. Найстрашніше, що крім землі, завоювали мозок і душу. На щастя, не всіх! Українці! Ми повинні збудувати нашу українську Україну! І не забувати, що робили з нами "брати"! Не забувати! Таке неможливо простити! На фото - гравюра часів Петра І. Страта колесуванням, яка застосовувалась до козаків і мешканців Батурина.
|
| |
| |
| Olenochka | Дата: Пятниця, 07.11.2025, 17:56 | Повідомлення # 505 |
| https://life.pravda.com.ua/society....-311347
|
| |
| |
| knopa | Дата: Пятниця, 07.11.2025, 22:57 | Повідомлення # 506 |
| https://www.olx.ua/d....listing
|
| |
| |
| knopa | Дата: Субота, 08.11.2025, 02:10 | Повідомлення # 507 |
| Кожен українець повинен це знати і пам’ятати. Кожен, хто досі вважає “какая разніца” чи “язик нє імєєт значєнія”, має усвідомити — хто він. І з ким він.
3 листопада 1937 року, в урочищі Сандармох, хробачі кати фізично знищили цвіт і еліту української інтелігенції. Письменники, поети, сценаристи, художники, скульптори, вчені, режисери, історики. “Розстріляне Відродження” — це нагадування, що для них завжди мала значення мова.
Спадщину нашої культури знищували лише за те, що ці люди були українцями. Що творили українською. Що не кланялись імперії.
Лесь Курбас — засновник театру «Березіль». Микола Зеров — поет і перекладач. Микола Куліш — автор «Мини Мазайла». Валер’ян Підмогильний — письменник, автор «Міста». Павло Филипович, Мирослав Ірчан, Марко Вороний, Антін Крушельницький із синами, Григорій Епік, Олександр Ковінька, Олекса Слісаренко — і сотні інших.
Кожного разу, коли ти чуєш російську мову в українських містах — пам’ятай: ти чуєш постріли нквдешних трійок. Ти чуєш гуркіт ешелонів, що завозили московитську наволоч у наші порожні домівки. Ту, що через 80 років скаже: “эта ісконно расійская зємля”, “ета мой радной ізик”.
Українець — це вибір. Як між добром і злом. І час зробити цей вибір — свідомо й відповідально. ❤️🇺🇦🫡
|
| |
| |
| Olenochka | Дата: Понеділок, 10.11.2025, 12:38 | Повідомлення # 508 |
| Украинский язык — это линия обороны Украина — не Швейцария и не Бельгия. У нас есть сосед, который приходит “спасать” и каждый раз уничтожает. Для нас язык — не просто средство общения, а вопрос выживания. Пока существует украинский язык — существует украинский народ. Русскоязычные бойцы ЗСУ — герои, но не нужно прикрываться их подвигами, оправдывая собственную зроссийщенность. На фронте язык — это тоже оружие и знак «свой–чужой». Русский язык в украинских играх, на сайтах и в медиа — продолжение колоніального впливу. Через нього стираються кордони між нами та ворогом. Беларусь — приклад того, як народ втрачає себе, коли втрачає мову. Українська — державна, і це не про формальність, а про безпеку. Мова — це наш культурний щит. Збережемо її — збережемо Україну.
|
| |
| |
| Olenochka | Дата: Понеділок, 10.11.2025, 12:39 | Повідомлення # 509 |
| Українська — це не просто мова, це наша лінія оборони. Без неї нас знову “прийдуть спасати”, як уже було не раз. Русскоязычные бойцы ЗСУ — герої, але не треба за ними ховатися, щоб виправдати свою зросійщеність. На війні мова теж важлива — вона визначає «свій чи чужий». Русский контент, локализации, игры — це продовження впливу імперії. Подивіться на Білорусь — там мову майже втратили, і разом з нею незалежність. Українська — це безпека. Поки є мова — є народ. 💙💛
|
| |
| |
| Olenochka | Дата: Понеділок, 10.11.2025, 12:56 | Повідомлення # 510 |
| Не лично путин, патрушев и медведев пускали по нам дроны и ракеты, – пишет Валетов. – Не они лично стояли у станков, чтобы все это произвести. Не они рассчитывали траектории и прописывали полетные задания. Нас убивают не эти подонки. Нас убивает многонациональный российский народ. За зарплату. За деньги по контракту. За возможность продвинуться по службе. Некоторые из них никогда и на тысячу километров не подъезжали к Украине. У других были тут тетушки, дядюшки и бабушки с дедушками. О их летом отправляли «на фрукту» и поесть вареников с вишнею. И половить карасиков в Орели или Псёле. У некоторых родители здесь учились, а кое-кто привез с Украины мужа или жену. Но вареники с вишнями и тетя под Миргородом никому из них не мешают. Просто запомните сказанное. Винить в происходящем надо не только руководство, но и тех кто своими руками, молчанием, налогами поддерживает эту войну. Они не невинные исполнители, жертвы режима. Они его опора, его сила, его умения. Обычные программисты вкладывающие в тупую ракету координаты цели и маршрут, обычный рабочий, собирающий шахед, который прилетит в очередной дом на массиве Победа. Они все – война. И когда война приостановится или закончится, они будут рассказывать, что не знали, не хотели, не ожидали, не думали. Что они просто выполняли приказ. Что у них тетя в Миргороде. Что у них дядя в Жмеринке. Что у них в Киеве могила деда… Им не надо ничего прощать, им нельзя сочувствовать. Они не жертвы режима, они и есть режим.
|
| |
| |