MENU
Слава Україні! Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до миру. Допомога біженцям, пораненим, війську, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі. Не будь байдужим! Допоможи Україні!
  • Сторінка 32 з 32
  • «
  • 1
  • 2
  • 30
  • 31
  • 32
Чому я не хочу залишитися закордоном. Та як мігрантам влашту
Модератор форумуДата: Неділя, 18.09.2022, 13:50 | Повідомлення # 1

Європа побудована таким чином, що всі зп більш-менш урівняні, тож в рамках ціни на житло немає великої різниці скільки ви заробляєте, всі будуть платити кредит досить довго.
Якщо взяти умовну фінансову незалежність, коли не потрібно працювати, а просто живеш і насолоджуєшся життям, знаючи, що є доходи, які не залежать від тебе, коли відчуваєш, що на тобі немає кредиту і забовязання працювати допоки не виплатиш всі борги.
Штатах є інвестиції в фонди + володіння нерухомістю, в Україні преславути однушки біля метро, які можуть спокійно гарантувати дохід для життя.
Так ось в Європі це НЕМОЖЛИВО, бо система побудована так, що їй потрібні люди, які будуть працювати ЗАВЖДИ. І так і буде, подивіться на оточуючих, в Європі немає теми ЯК СТАТИ НЕЗАЛЕЖНИМ, зато є теми як взяти кредити і працювати завжди, а взамін вам як слухняному рабу дадуть їжу, квартиру (яка не ваша на найближчі 20-30 років) і полікують хвороби (якщо серйозна, бо якщо щось мале, то ідіть домой пийте аспірин).
Як європейці зробили так, що слухняні люди їдуть до них і погоджуються з контрактом (ти мені працювати завжди завжди, я тобі їжа, медицина і житло (але на найближчу треть життя воно не твоє))

А на рахунок особистого життя :

Я закордоном 5 років і наладив особисте життя . Відчуття ніби не живу а проживаю що не одне і теж...
Тут людським почуттям місця нема, нескінченний рух, як видимість ґрандіозних планів без сенсу реалізації. Мчимо, та недвижні

Тут складно. Всі зайняті роботою + немає свого куточка (житла). І всі багато багато працюють. А як кажеш що ти плануєш повертатися в Україну на майбутнє то не дуже хочуть продовжувати знайомство
Всі хочуть тут залишитися. А я навпаки трактував закордон як заробітки. Щоб купити житло ітд

OlenochkaДата: Середа, 15.10.2025, 22:22 | Повідомлення # 466
Емоції? Я не зможу виконувати свою роботу, якщо буду керуватися емоціями. Велика напруга і тиск не дають залишатися в стані спокою. Ти піднімаєш свій пульс до максимуму, прагнеш до перемоги, все це – перед багатотисячними трибунами. Звичайно, це колосальний стрес. Але так само, як силу удару, я треную і свої реакції. Це робота на все життя. Вона не закінчиться, коли я перестану грати в теніс.
Всі гравці високого рівня можуть грати в теніс. Але багато що вирішує саме твоя психіка. Східноєвропейська відрізняється від західної. У нас просто не прийнято працювати над своїм психологічним станом і піклуватися про нього. Добре, що зараз щось змінюється.
Чи хотіла б я бути більш спокійною в цілому? Ні. Я відкрита до всіх емоцій – і хороших, і не дуже. Це класний процес життя. Для мене найцінніше – дивитися, як я змінююся, як росту і розвиваюся.

КОСТЮК: «Я не зможу виконувати роботу, якщо керуватимуся емоціями»

OlenochkaДата: Середа, 15.10.2025, 22:25 | Повідомлення # 467
ФОТО. Суперформа: Костюк знялася у гарячій фотосесії для Vogue Ukraine

OlenochkaДата: Середа, 15.10.2025, 22:27 | Повідомлення # 468
Історія чоловіка з найдовшим у світі ім'ям, що має 2253 слів

OlenochkaДата: Четвер, 16.10.2025, 10:28 | Повідомлення # 469
Колись, давним-давно, я ремонтував відіки! Перебрав їх стільки, що з них можна було б дім збудувати, якби всі скласти докупи... Займався цим десь років десять! І от, за результатами цієї монументальної праці, зробив кілька цікавих висновків про клієнтів:

Усі відіки зламали діти!

Усі відіки ламаються після натискання «якоїсь кнопки»

Якщо в відіку застрягла касета — то в переважній більшості випадків це фільми... ну, скажімо, для дорослих!

Але траплялися й особливі випадки!

Особисто розмовляв з бабусею, яка запевняла, що її чорно-білий, якийсь там УНТ47-59, показував настільки добре, що іноді навіть було видно кольори! Але після ремонту — вже нічого не видно. Зламали, прокляті!

Коли клієнти починали мене дратувати, я використовував один фокус...

Поки слухав історію про те, як шестирічна дитина щось натиснула, і касета залишилась у відіку, я швидко, але обережно витягував її, і — поки клієнт не встиг отямитися — вставляв у свій програвач, який завжди був напоготові.

Хто бачив вираз обличчя клієнта, коли прямо перед усіма — хто тільки хотів подивитись — запускається оте саме відео для дорослих, яке, за словами клієнта, «дивилась дитина» і «через нього зламався відік»?.. От це було шоу!

Васисуалий

knopaДата: Четвер, 16.10.2025, 11:30 | Повідомлення # 470
https://drive.google.com/file....re_link

knopaДата: Четвер, 16.10.2025, 11:32 | Повідомлення # 471

knopaДата: Четвер, 16.10.2025, 13:58 | Повідомлення # 472

OlenochkaДата: Четвер, 16.10.2025, 22:29 | Повідомлення # 473
На кафедрі викладач приймає іспит з дисципліни «Раціоналізація праці радянських громадян» і як додаткове запитання звертається до студента:
— Он, голубчику, під корпусом робітник косить траву... Як би ти раціоналізував його працю?
Студент подумав:
— Ну, в нього коса лише в один бік косить. Можна прив'язати ще одну — щоб він і в зворотному напрямку косив.
— Зараховано.
На іншому іспиті — інший студент. Те саме питання.
— От він іде, а за ним трава в два валки розкидається. Потім же ще раз треба йти — збирати. Можна йому за пояс граблі з мішком причепити, щоб одразу трава збиралась.
— Молодець, залік!
Третій іспит. Новий студент отримав завдання і ніяк не може придумати, як ще можна раціоналізувати працю робітника. Попросився вийти — подумати.
Вийшов під корпус, сів на лавку. Уважно дивиться, як робітник подвійною косою в обидва боки косить, і трава одразу в мішок загрібається... Думає...
Робітник:
— Чо дивишся?! ЛІХТАРЯ МЕНІ НА ЛОБ! ЩОБ Я ВНОЧІ ПРАЦЮВАВ!!!

OlenochkaДата: Четвер, 16.10.2025, 22:33 | Повідомлення # 474
Коли коду недостатньо. Чому важливо інвестувати в знання свого домену | DOU

OlenochkaДата: Пятниця, Вчора, 00:08 | Повідомлення # 475
Пач на моє яйа. Удало сьи шмату зробити
Чи ви думні зе мнє ? От рана зоставілем аби пачили на мій сукцес .

knopaДата: Пятниця, Вчора, 09:35 | Повідомлення # 476
https://www.pravda.com.ua/articles/2025/10/17/8003085/

knopaДата: Пятниця, Вчора, 15:31 | Повідомлення # 477
https://linux-sunxi.org/Sinovoip_Banana_Pi_M2

OlenochkaДата: Субота, Сьогодні, 13:07 | Повідомлення # 478
ОЛІЙНИКОВА: «Я навчилася отримувати задоволення від простих речей»

OlenochkaДата: Субота, Сьогодні, 14:51 | Повідомлення # 479
Вона біля Болеславца

Ольга

https://www.instagram.com/belan.olchik?igsh=MW4yZWs3djJpOXZhOQ==Olha Bielan (@belan.olchik) • Instagram photos and videos

• Сторінка 32 з 32
  • «
  • 1
  • 2
  • 30
  • 31
  • 32
Пошук:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя

Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом