MENU
Слава Україні! Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до миру. Допомога біженцям, пораненим, війську, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі. Не будь байдужим! Допоможи Україні!
Чому я не хочу залишитися закордоном. Та як мігрантам влашту
Модератор форумуДата: Неділя, 18.09.2022, 13:50 | Повідомлення # 1

Європа побудована таким чином, що всі зп більш-менш урівняні, тож в рамках ціни на житло немає великої різниці скільки ви заробляєте, всі будуть платити кредит досить довго.
Якщо взяти умовну фінансову незалежність, коли не потрібно працювати, а просто живеш і насолоджуєшся життям, знаючи, що є доходи, які не залежать від тебе, коли відчуваєш, що на тобі немає кредиту і забовязання працювати допоки не виплатиш всі борги.
Штатах є інвестиції в фонди + володіння нерухомістю, в Україні преславути однушки біля метро, які можуть спокійно гарантувати дохід для життя.
Так ось в Європі це НЕМОЖЛИВО, бо система побудована так, що їй потрібні люди, які будуть працювати ЗАВЖДИ. І так і буде, подивіться на оточуючих, в Європі немає теми ЯК СТАТИ НЕЗАЛЕЖНИМ, зато є теми як взяти кредити і працювати завжди, а взамін вам як слухняному рабу дадуть їжу, квартиру (яка не ваша на найближчі 20-30 років) і полікують хвороби (якщо серйозна, бо якщо щось мале, то ідіть домой пийте аспірин).
Як європейці зробили так, що слухняні люди їдуть до них і погоджуються з контрактом (ти мені працювати завжди завжди, я тобі їжа, медицина і житло (але на найближчу треть життя воно не твоє))

А на рахунок особистого життя :

Я закордоном 5 років і наладив особисте життя . Відчуття ніби не живу а проживаю що не одне і теж...
Тут людським почуттям місця нема, нескінченний рух, як видимість ґрандіозних планів без сенсу реалізації. Мчимо, та недвижні

Тут складно. Всі зайняті роботою + немає свого куточка (житла). І всі багато багато працюють. А як кажеш що ти плануєш повертатися в Україну на майбутнє то не дуже хочуть продовжувати знайомство
Всі хочуть тут залишитися. А я навпаки трактував закордон як заробітки. Щоб купити житло ітд

OlenochkaДата: Пятниця, 26.09.2025, 19:03 | Повідомлення # 436
Пройшло тижнів два з мого експерименту оголошення.Так от, такі запити: в автомобілі поремонтувати плату годинника, поремонтувати програматор для діагностики авто, поміняти гніздо в переносній колонці (налякав ціною), поремонтувати дорогі навушники, українці писали, щоб їм поремонтувати підсилювач до авто, дядько писав, що в нього флешка поламалася і йому потрібно врятувати інформацію, ще один купив на Allegro таку плату якусь і йому потрібно порадити щось, писав дядько, що в нього якийсь стіл з регуляцією моторами і там плата поламалась, просили подивитися до косарки на акумулятор, просили зробити ворота, які самі відкриваються – плату, просили зробити камеру якусь з сім-картою, просили інвертор зробити, зробити модуль від пралки Bosch. І вишенька на торті – дисплей у плавлення від пресу, який коштує 20 тис. злотих. І в якомусь сервісі не зробили...

Мене зацікавили тільки варіанти відновлення флешки, відновлення дисплею до пресу, відновлення воріт, відновлення рухомого стола, програматор до авто і все. А можливо ще допомогу українцеві. Але мені ліньки трішки багато брати на себе.

OlenochkaДата: Пятниця, 26.09.2025, 23:49 | Повідомлення # 437
Цинічно(((t.me/AndriyuKK/51286Черкаське бюро ритуальних послуг вирішило відзняти рекламу під нову пісню виконавиці Victoria Niro. www.instagram.com/reel/DO6IAvXDHzy/?igsh=dWw3bTJjcnl4MmQ3

knopaДата: Неділя, 28.09.2025, 12:53 | Повідомлення # 438
Ostrozbie dawac imie firmly bo bedzie JanPol

OlenochkaДата: Понеділок, 29.09.2025, 01:48 | Повідомлення # 439
Canon i-SENSYS MF742Cdw

knopaДата: Понеділок, 29.09.2025, 12:19 | Повідомлення # 440
https://youtu.be/wPJPtKRiJ_A?feature=shared

knopaДата: Понеділок, 29.09.2025, 12:20 | Повідомлення # 441
https://zaxid.net/na_lviv....1620117

knopaДата: Вівторок, 30.09.2025, 08:13 | Повідомлення # 442
https://youtu.be/KpwpZw0_IQg?feature=shared

OlenochkaДата: Середа, 01.10.2025, 11:52 | Повідомлення # 443
Тернопільська міська рада погодила придбання за кредитні гроші орієнтовно 8-9 нових автобусів для комунального підприємства "Міськавтотранс".

OlenochkaДата: Середа, 01.10.2025, 17:43 | Повідомлення # 444
https://www.olx.ua/uk....%5D=new

OlenochkaДата: Четвер, 02.10.2025, 01:01 | Повідомлення # 445
https://youtu.be/xb7BGa3sNT4?t=51

OlenochkaДата: Четвер, 02.10.2025, 10:50 | Повідомлення # 446
Як там ваша Галя? Та і пробують, і хвалять, але заміж не беруть (с)

OlenochkaДата: Четвер, 02.10.2025, 20:28 | Повідомлення # 447
Програвач Аккорд 201: 450 грн. - Cd / md / виниловые проигрыватели Одесса на Olx

Програвач платівок Аккорд 201 Стерео: 1 100 грн. - Cd / md / виниловые проигрыватели Киев на Olx

OlenochkaДата: Пятниця, 03.10.2025, 13:49 | Повідомлення # 448
. Бідні вчителі: не мають права навіть голос підняти на учня. Здобувачі та їх батьки мають лише права, але жодної відповідальності. Дякуємо, МОН за руйнацію освіти!

OlenochkaДата: Пятниця, 03.10.2025, 18:03 | Повідомлення # 449
µPA1700A
Прикріплення: 5922026.png (87.0 Kb)

knopaДата: Пятниця, 03.10.2025, 21:31 | Повідомлення # 450
Маю на ремонт модуль управління промисловим пресом. Підключили блок живлення з іншою поляризацією. Згорів...Прийшов після іншого сервісу, де не зробили.
Перевірив все по платі і нічого критичного не бачу, окрім двох мосфетів µPA1700A, які дзвоняться у всі сторони між Source/Drain. Здув один мосфет і він цілий. КЗ на платі залишилося....
Інші мосфети µPA1700A на платі не дзвоняться так в КЗ. І не можу зрозуміти, чи це рішення схемотехніки таке чи щось шукати по платі.

Пошук:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя

Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом