Чому я не хочу залишитися закордоном. Та як мігрантам влашту
|
|
Модератор форуму | Дата: Неділя, 18.09.2022, 13:50 | Повідомлення # 1 |
| Європа побудована таким чином, що всі зп більш-менш урівняні, тож в рамках ціни на житло немає великої різниці скільки ви заробляєте, всі будуть платити кредит досить довго. Якщо взяти умовну фінансову незалежність, коли не потрібно працювати, а просто живеш і насолоджуєшся життям, знаючи, що є доходи, які не залежать від тебе, коли відчуваєш, що на тобі немає кредиту і забовязання працювати допоки не виплатиш всі борги. Штатах є інвестиції в фонди + володіння нерухомістю, в Україні преславути однушки біля метро, які можуть спокійно гарантувати дохід для життя. Так ось в Європі це НЕМОЖЛИВО, бо система побудована так, що їй потрібні люди, які будуть працювати ЗАВЖДИ. І так і буде, подивіться на оточуючих, в Європі немає теми ЯК СТАТИ НЕЗАЛЕЖНИМ, зато є теми як взяти кредити і працювати завжди, а взамін вам як слухняному рабу дадуть їжу, квартиру (яка не ваша на найближчі 20-30 років) і полікують хвороби (якщо серйозна, бо якщо щось мале, то ідіть домой пийте аспірин). Як європейці зробили так, що слухняні люди їдуть до них і погоджуються з контрактом (ти мені працювати завжди завжди, я тобі їжа, медицина і житло (але на найближчу треть життя воно не твоє))
А на рахунок особистого життя :
Я закордоном 5 років і наладив особисте життя . Відчуття ніби не живу а проживаю що не одне і теж... Тут людським почуттям місця нема, нескінченний рух, як видимість ґрандіозних планів без сенсу реалізації. Мчимо, та недвижні
Тут складно. Всі зайняті роботою + немає свого куточка (житла). І всі багато багато працюють. А як кажеш що ти плануєш повертатися в Україну на майбутнє то не дуже хочуть продовжувати знайомство Всі хочуть тут залишитися. А я навпаки трактував закордон як заробітки. Щоб купити житло ітд
|
|
| |
Olenochka | Дата: Пятниця, 26.09.2025, 19:03 | Повідомлення # 436 |
| Пройшло тижнів два з мого експерименту оголошення.Так от, такі запити: в автомобілі поремонтувати плату годинника, поремонтувати програматор для діагностики авто, поміняти гніздо в переносній колонці (налякав ціною), поремонтувати дорогі навушники, українці писали, щоб їм поремонтувати підсилювач до авто, дядько писав, що в нього флешка поламалася і йому потрібно врятувати інформацію, ще один купив на Allegro таку плату якусь і йому потрібно порадити щось, писав дядько, що в нього якийсь стіл з регуляцією моторами і там плата поламалась, просили подивитися до косарки на акумулятор, просили зробити ворота, які самі відкриваються – плату, просили зробити камеру якусь з сім-картою, просили інвертор зробити, зробити модуль від пралки Bosch. І вишенька на торті – дисплей у плавлення від пресу, який коштує 20 тис. злотих. І в якомусь сервісі не зробили...
Мене зацікавили тільки варіанти відновлення флешки, відновлення дисплею до пресу, відновлення воріт, відновлення рухомого стола, програматор до авто і все. А можливо ще допомогу українцеві. Але мені ліньки трішки багато брати на себе.
|
|
| |
Olenochka | Дата: Пятниця, 26.09.2025, 23:49 | Повідомлення # 437 |
| Цинічно(((t.me/AndriyuKK/51286Черкаське бюро ритуальних послуг вирішило відзняти рекламу під нову пісню виконавиці Victoria Niro. www.instagram.com/reel/DO6IAvXDHzy/?igsh=dWw3bTJjcnl4MmQ3
|
|
| |
knopa | Дата: Неділя, 28.09.2025, 12:53 | Повідомлення # 438 |
| Ostrozbie dawac imie firmly bo bedzie JanPol
|
|
| |
Olenochka | Дата: Понеділок, 29.09.2025, 01:48 | Повідомлення # 439 |
| Canon i-SENSYS MF742Cdw
|
|
| |
knopa | Дата: Понеділок, 29.09.2025, 12:19 | Повідомлення # 440 |
| https://youtu.be/wPJPtKRiJ_A?feature=shared
|
|
| |
knopa | Дата: Понеділок, 29.09.2025, 12:20 | Повідомлення # 441 |
| https://zaxid.net/na_lviv....1620117
|
|
| |
knopa | Дата: Вівторок, 30.09.2025, 08:13 | Повідомлення # 442 |
| https://youtu.be/KpwpZw0_IQg?feature=shared
|
|
| |
Olenochka | Дата: Середа, 01.10.2025, 11:52 | Повідомлення # 443 |
| Тернопільська міська рада погодила придбання за кредитні гроші орієнтовно 8-9 нових автобусів для комунального підприємства "Міськавтотранс".
|
|
| |
Olenochka | Дата: Середа, 01.10.2025, 17:43 | Повідомлення # 444 |
| https://www.olx.ua/uk....%5D=new
|
|
| |
Olenochka | Дата: Четвер, 02.10.2025, 01:01 | Повідомлення # 445 |
| https://youtu.be/xb7BGa3sNT4?t=51
|
|
| |
Olenochka | Дата: Четвер, 02.10.2025, 10:50 | Повідомлення # 446 |
| Як там ваша Галя? Та і пробують, і хвалять, але заміж не беруть (с)
|
|
| |
|
Olenochka | Дата: Пятниця, 03.10.2025, 13:49 | Повідомлення # 448 |
| . Бідні вчителі: не мають права навіть голос підняти на учня. Здобувачі та їх батьки мають лише права, але жодної відповідальності. Дякуємо, МОН за руйнацію освіти!
|
|
| |
Olenochka | Дата: Пятниця, 03.10.2025, 18:03 | Повідомлення # 449 |
| µPA1700A
|
|
| |
knopa | Дата: Пятниця, 03.10.2025, 21:31 | Повідомлення # 450 |
| Маю на ремонт модуль управління промисловим пресом. Підключили блок живлення з іншою поляризацією. Згорів...Прийшов після іншого сервісу, де не зробили. Перевірив все по платі і нічого критичного не бачу, окрім двох мосфетів µPA1700A, які дзвоняться у всі сторони між Source/Drain. Здув один мосфет і він цілий. КЗ на платі залишилося.... Інші мосфети µPA1700A на платі не дзвоняться так в КЗ. І не можу зрозуміти, чи це рішення схемотехніки таке чи щось шукати по платі.
|
|
| |