Чому я не хочу залишитися закордоном. Та як мігрантам влашту
|
|
Модератор форуму | Дата: Неділя, 18.09.2022, 13:50 | Повідомлення # 1 |
| Європа побудована таким чином, що всі зп більш-менш урівняні, тож в рамках ціни на житло немає великої різниці скільки ви заробляєте, всі будуть платити кредит досить довго. Якщо взяти умовну фінансову незалежність, коли не потрібно працювати, а просто живеш і насолоджуєшся життям, знаючи, що є доходи, які не залежать від тебе, коли відчуваєш, що на тобі немає кредиту і забовязання працювати допоки не виплатиш всі борги. Штатах є інвестиції в фонди + володіння нерухомістю, в Україні преславути однушки біля метро, які можуть спокійно гарантувати дохід для життя. Так ось в Європі це НЕМОЖЛИВО, бо система побудована так, що їй потрібні люди, які будуть працювати ЗАВЖДИ. І так і буде, подивіться на оточуючих, в Європі немає теми ЯК СТАТИ НЕЗАЛЕЖНИМ, зато є теми як взяти кредити і працювати завжди, а взамін вам як слухняному рабу дадуть їжу, квартиру (яка не ваша на найближчі 20-30 років) і полікують хвороби (якщо серйозна, бо якщо щось мале, то ідіть домой пийте аспірин). Як європейці зробили так, що слухняні люди їдуть до них і погоджуються з контрактом (ти мені працювати завжди завжди, я тобі їжа, медицина і житло (але на найближчу треть життя воно не твоє))
А на рахунок особистого життя :
Я закордоном 5 років і наладив особисте життя . Відчуття ніби не живу а проживаю що не одне і теж... Тут людським почуттям місця нема, нескінченний рух, як видимість ґрандіозних планів без сенсу реалізації. Мчимо, та недвижні
Тут складно. Всі зайняті роботою + немає свого куточка (житла). І всі багато багато працюють. А як кажеш що ти плануєш повертатися в Україну на майбутнє то не дуже хочуть продовжувати знайомство Всі хочуть тут залишитися. А я навпаки трактував закордон як заробітки. Щоб купити житло ітд
|
|
| |
Olenochka | Дата: Понеділок, 06.10.2025, 17:51 | Повідомлення # 451 |
| BN95-08030A 2132-1-17-H1 led CY-QA055HGCV2H LM41-01050B/C
|
|
| |
|
Olenochka | Дата: Четвер, 09.10.2025, 17:53 | Повідомлення # 453 |
| https://epravda.com.ua/finance....GwwJGgw
|
|
| |
Olenochka | Дата: Пятниця, 10.10.2025, 22:05 | Повідомлення # 454 |
| Москаль розуміє тільки тоді, коли чужий кулак під його носом — щоб він відчув запах кулаку. Але щойно кулак забираєш, він починає чудити.
|
|
| |
Olenochka | Дата: Неділя, Вчора, 00:15 | Повідомлення # 455 |
| https://www.youtube.com/watch?v=wq6R-8hTylc
|
|
| |
Olenochka | Дата: Неділя, Вчора, 15:39 | Повідомлення # 456 |
| Во времена правления Януковича, когда я приезжал в Киев и говорил на украинском, меня часто высмеивали и спрашивали, из какой деревни я приехал. (У нас тогда была мода на «узкий круг».) Сейчас же такого уже нет. Появилось много исполнителей и песен на украинском языке — это важно, ведь нужно защищать и популяризировать своё. «Де була українська мова — туди руський світ не пройшов, а де не було мови — туди і руський світ прийшов. Крим і Донбас були русифіковані, і ось результат. "Рятівники" одразу приперлись. Мова — це зброя.»
|
|
| |
Olenochka | Дата: Неділя, Вчора, 15:43 | Повідомлення # 457 |
| За часів правління Януковича, коли я приїжджав до Києва і говорив українською, з мене часто сміялися і питали, з якої я села. (Тоді було модно бути в «вузькому колі».) Зараз такого вже немає. З’явилося багато виконавців і пісень українською мовою — це важливо, адже треба захищати і популяризувати своє. «Де була українська мова — туди руський світ не пройшов, а де не було мови — туди і руський світ прийшов. Крим і Донбас були русифіковані, і ось результат. "Рятівники" одразу приперлись. Мова — це зброя.»
|
|
| |
Olenochka | Дата: Неділя, Вчора, 16:08 | Повідомлення # 458 |
| Москаль розуміє тільки тоді, коли чужий кулак під його носом — щоб він відчув запах кулаку. Але щойно кулак забираєш, він починає чудити.
|
|
| |
knopa | Дата: Неділя, Вчора, 20:52 | Повідомлення # 459 |
| Мого прадіда – діда мого батька – з’їли в 33-му, їх знайшли – двох молодих дівчат – вже прямо під Єлисаветградом, куди батьків дід пішов у пошуках шматка хліба. Вони смажили його печінку на вогнищі. Мій дід,батько мого батька, мусив також йти у Катеринослав – на упізнання тіла свого з’їденого тата. Ледь дійшов додому, напівживим… Моя мама, встувивши в університет Шевченка вже після війни, важила 46 кілограм, – ніяк не могла поправитися після Голоду. А хліб ховала під матрац усе студентське життя – нічого не могла з собою вдіяти. У мене лежать аудіофайли з її спогадами, записані на диктофон – вже кілька років після смерті мами минуло , а я все ще не можу їх слухати. Мій батько був єдиною дитиною, котра лишилась в живих на їхньому хуторі і жінки, котрі вже похоронили своїх дітей, влаштовували чергування під вікнами його дому – від людоїдів, бо його мати мусила щодня іти в колгосп. А останні діти померли у колгоспній їдальні, наївшись звареної з молодої кропиви баланди. Мій тато чомусь не схотів її їсти…. Коли тато згадував, як вони кричали – ті маленькі діти, умираючи в муках від пошматованих кропивою нутрощів, його руки тряслися, а сльози збігали по глибоких його зморшках на лиці, як перші струмки тієї страшної весни 33. Тому я не прощу ніколи. моя ненависть абсолютна і чиста , як гірський кришталь. я готова мстити у будь-який спосіб, бо помста – єдине, чого прагнуть мільйони безневинно убієнних. А ще вони потребують нашої пам’яті. Вічної, безнастанної і повсякчасної Онукам, і правнукам, і пра-правнукам розповідатиму – скільки буду жити – про найстрашніший в історії людства геноцид. Донці вже розповідать не треба – це свічка у її вікні. Галина Плачинда Художник Ніна Марченко
|
|
| |
Olenochka | Дата: Неділя, Вчора, 22:18 | Повідомлення # 460 |
| Якщо за цілий день дівчина в поході не змогла "винести тобі мозок" — це твоя дівчина. Якщо хлопець зранку, незважаючи на дощ і сніг, робить дівчині каву — значить, це твій хлопець. Перевіряйте своїх половинок у горах.
|
|
| |
knopa | Дата: Понеділок, Сьогодні, 09:44 | Повідомлення # 461 |
| Здравствуйте!
В днс регистратратора поменяйте айпи 195.216.243.114 на 88.211.243.182
|
|
| |
Olenochka | Дата: Понеділок, Сьогодні, 13:03 | Повідомлення # 462 |
| Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі. Не будь байдужим! Допоможи Україні!
|
|
| |
Olenochka | Дата: Понеділок, Сьогодні, 13:05 | Повідомлення # 463 |
| Насправді за так званою "загальноросійською ідеєю" стоїть бажання шовіністичних росіян русифікувати українців і перетворити їх на таких самих росіян, що проживають у Росії. Для росіян українська мова є чужою, вони історично всіляко її пригнічували і забороняли. Як свідчать останні історичні події, пов’язані з анексією Криму та війною на Донбасі, росіяни у переважній більшості вороже налаштовані до українців. Вони разом зі своєю "загальноросійською ідеєю" розглядають українців виключно як витратний матеріал, який можна русифікувати і перетворити на таких самих росіян, що проживають у Росії. З тих самих причин не можна вважати росіян і українців ні братніми, ні дружніми народами. Очевидно, що ні друг, ні брат не будуть відбирати територію у свого друга чи брата і розв’язувати війну проти свого друга чи брата. Адже ідеологічно анексія Криму і війна на Донбасі базувалися на ненависті до України та українців. Так звані "гопольченці Донбасу" взяли зброю до рук через те, що, як вони самі висловлюються, їх у складі України змушуватимуть говорити українською мовою. В окупованому Донбасі навчання в школах ведеться виключно російською мовою, хоча в окупованому Донбасі проживає приблизно половина українців. Усі дискурси росіян про один єдиний народ з українцями та їх одночасну ненависть до українців пояснюються двозначністю (двомислістю — російською), коли росіяни мають у голові дві протилежні за змістом думки. Навіть можна сказати, що для росіян характерне багатомислення, коли в них у голові багато різних, протилежних думок.Їхні російські слова про один єдиний народ — це лише їхні порожні російські слова. Насправді вони розглядають українців саме як матеріал, який можна перетворити на таких самих росіян, що населяють Росію. Якби вони щиро вважали українців із собою одним, єдиним народом, тоді не було б війни, вони б не вбивали, калічили українців і не руйнували українські міста. Якби вони щиро вважали українців із собою одним, єдиним народом, вони б самі вивчали українську мову і користувалися нею. У кращому разі вони її ігнорують. А дуже часто вони забороняють і знищують українську мову, тому що розуміють, що вона для них чужа, вона заважає їм перетворити, тобто русифікувати українців у таких самих росіян, що населяють Росію. Українська мова — це українська мова, а друга частина, яка називає себе росіянами, мала б також вивчати і користуватися українською мовою. Але ми спостерігаємо зовсім протилежне, що підтверджує брехливість і фальшивість їхнього тезису про один єдиний народ. Фактично росіяни своїми діями доводять, що їхнє твердження "росіяни і українці — один єдиний народ" є міфом, за яким ховається їхнє бажання русифікувати українців, тобто перетворити їх у таких самих росіян, що населяють Росію. Це все стосується не всіх, а переважної більшості росіян.
|
|
| |