Чому я не хочу залишитися закордоном. Та як мігрантам влашту
|
|
Модератор форуму | Дата: Неділя, 18.09.2022, 13:50 | Повідомлення # 1 |
| Європа побудована таким чином, що всі зп більш-менш урівняні, тож в рамках ціни на житло немає великої різниці скільки ви заробляєте, всі будуть платити кредит досить довго. Якщо взяти умовну фінансову незалежність, коли не потрібно працювати, а просто живеш і насолоджуєшся життям, знаючи, що є доходи, які не залежать від тебе, коли відчуваєш, що на тобі немає кредиту і забовязання працювати допоки не виплатиш всі борги. Штатах є інвестиції в фонди + володіння нерухомістю, в Україні преславути однушки біля метро, які можуть спокійно гарантувати дохід для життя. Так ось в Європі це НЕМОЖЛИВО, бо система побудована так, що їй потрібні люди, які будуть працювати ЗАВЖДИ. І так і буде, подивіться на оточуючих, в Європі немає теми ЯК СТАТИ НЕЗАЛЕЖНИМ, зато є теми як взяти кредити і працювати завжди, а взамін вам як слухняному рабу дадуть їжу, квартиру (яка не ваша на найближчі 20-30 років) і полікують хвороби (якщо серйозна, бо якщо щось мале, то ідіть домой пийте аспірин). Як європейці зробили так, що слухняні люди їдуть до них і погоджуються з контрактом (ти мені працювати завжди завжди, я тобі їжа, медицина і житло (але на найближчу треть життя воно не твоє))
А на рахунок особистого життя :
Я закордоном 5 років і наладив особисте життя . Відчуття ніби не живу а проживаю що не одне і теж... Тут людським почуттям місця нема, нескінченний рух, як видимість ґрандіозних планів без сенсу реалізації. Мчимо, та недвижні
Тут складно. Всі зайняті роботою + немає свого куточка (житла). І всі багато багато працюють. А як кажеш що ти плануєш повертатися в Україну на майбутнє то не дуже хочуть продовжувати знайомство Всі хочуть тут залишитися. А я навпаки трактував закордон як заробітки. Щоб купити житло ітд
|
|
| |
knopa | Дата: Пятниця, 05.09.2025, 19:40 | Повідомлення # 406 |
| Досвід з електронікою та вимірювальною технікою.
Досвід роботи з пайкою SMD компонентів та вимірювальними пристроями (мультиметр і тд.). -Досвід використання осцилографа. -Читання, розуміння схем та Datasheets
-робота з ESP32 та периферією (SPI, I2C, UART)
-Базове розуміння принципів роботи комп’ютерних мереж, мережевих протоколів та функцій мережевого обладнання;
Досвід роботи з апаратними інтерфейсами, такими як UART, I2C, SPI, ModBus, CAN, USB, Ethernet;
Пайка SMD
Підбір компонентів та розробка аналогової та цифрової схемотехніки; -Використання вимірювального обладнання: осцилографи, мультиметри, генератори сигналів, логічні аналізатори;компонентів
|
|
| |
Olenochka | Дата: Пятниця, 05.09.2025, 23:03 | Повідомлення # 407 |
| Jestem inżynierem elektronikiem (radiotechnikiem) i oferuję usługi w zakresie konserwacji oraz naprawy elektroniki, które wykonuję w wolnym czasie jako hobby.
Specjalizuję się w diagnostyce i naprawie płyt na poziomie komponentów. Posiadam doświadczenie z interfejsami sprzętowymi, takimi jak UART, I2C, SPI, ModBus, CAN, USB oraz Ethernet. Znajomość obwodów cyfrowych i analogowych, praca z sprzętem pomiarowym (Tester, oscyloskop itp.). Wykonuję lutowanie oraz montaż komponentów w technologiach TOP, SMD i BGA. Dodatkowo zajmuję się programowaniem kontrolerów oraz pamięci SPI,NAND,EMMC,NOR na programatorze.
Nie przyjmuję małych zamówień, ponieważ nie przynoszą one wystarczających zysków. (bo nic na tym nie zarobię). Proszę o przesyłanie wiadomości z opisem problemu – chętnie odpowiem. Odpowiem W celu kontaktu telefonicznego proszę o wiadomości prywatne, aby uniknąć połączeń od telemarketerów. --- Я інженер-електронік (радіотехнік) і пропоную послуги з технічного обслуговування та ремонту електроніки, які я надаю у вільний час як хобі.
Спеціалізуюся на діагностиці та ремонті плат на рівні компонентів. Я маю досвід роботи з апаратними інтерфейсами, такими як UART, I2C, SPI, ModBus, CAN, USB та Ethernet. Знання цифрових і аналогових схем, робота з вимірювальним обладнанням (тестер, осцилограф і ін.). Я роблю пайку та збірку компонентів TOP, SMD та BGA. Крім того,я займаюся програмуванням контролерів і пам'яті SPI, NAND, EMMC, NOR на програматорі.
Я не приймаю невеликі замовлення, оскільки вони не приносять достатнього прибутку. (тому що я нічого не зароблю на цьому.) Будь ласка, надсилайте мені повідомлення з описом проблеми - я відповім. Для телефонного контакту я прошу в приватні повідомлення, щоб уникнути дзвінків від телемаркетів.
|
|
| |
Olenochka | Дата: Пятниця, 05.09.2025, 23:31 | Повідомлення # 408 |
| Відтепер – Інститут інформаційно-комунікаційних технологій та електронної інженерії: ІТРЕ та три його кафедри змінили назви Відповідно до наказу в.о. ректора Національного університету «Львівська політехніка» № 759-1-10 від 19 грудня 2024 року «Про зміну назви Інституту телекомунікацій, радіоелектроніки та електронної техніки та перейменування кафедр» на виконання ухвали Вченої ради Університету від 26.11.2024 року (протокол № 17), враховуючи сучасні тенденції розвитку галузі електронних комунікацій та радіоелектроніки, з метою збереження сформованих наукових шкіл та забезпечення ефективної підготовки фахівців випусковими кафедрами навчально-наукового інституту Інститут телекомунікацій, радіоелектроніки та електронної техніки перейменовано на Інститут інформаційно-комунікаційних технологій та електронної інженерії (ІКТЕ), англійською мовою Institute of information and communication technology and electronics engineering (ICTE).
|
|
| |
Olenochka | Дата: Пятниця, 05.09.2025, 23:37 | Повідомлення # 409 |
| Ужгород став першим обласним центом України, який буде з’єднаний із Братиславою, Кошицями, Будапештом та Віднем. З 12 вересня з Ужгорода вирушатимуть поїзди до Братислави, Кошице, Будапешта та Відня – без пересадок. Продаж квитків відкрився вже сьогодні.
|
|
| |
|
Olenochka | Дата: Субота, 06.09.2025, 22:16 | Повідомлення # 411 |
| Так а який нам профіт з того, що українці за кордоном вважають себе українцем? Вони не розвивають нашу країну, не приймають участі в культурному, соціальному та економічному розвитку. Любити батьківщину на відстані — така собі справа.
|
|
| |
Olenochka | Дата: Субота, 06.09.2025, 22:26 | Повідомлення # 412 |
| Пропоную версію, яку можна сміливо казати хоч тверезим, хоч п’яним: «Так, була така подія (трагедія, різня), здійснена більшовиками (КГБ-стами), які хотіли саме ворожнечі народів — польського і українського, чого власне і досягли. Бо сих пір ця ворожнеча то затихає, то знову розгоряєтся». Наполягати на цій версії не потрібно, достатньо її озвучувати. Бо питають же не знання історії, а думку співбесідника. І хоча це не доведено, воно насправді могло бути саме так — підставили Бандеру, знаючи, що він відомий полякам. А зробити насправді це було не складно, переодягнувши радянських солдат у банедрівську форму. При цьому в бесіді немає потреби захищати чи Бандеру, чи всю УПА. Volodymyr Yefremov
|
|
| |
Olenochka | Дата: Неділя, 07.09.2025, 18:26 | Повідомлення # 413 |
| На довготривалий термін здається кімната (тільки для чоловіків – рішення власниці) в будинку для ОДНІЄЇ особи. Знаходиться будинок на Lawica біля Аеропорту. Пишіть графік роботи, та де працюєте… (бо проти в якості сусіда тих, хто в таксі та має не стабільний графік). Шукаю максимально комфортного сусіда для себе. Щоб життя по сусідству не перетворити на пекло. На поверсі є дві кімнати, маленька кухня та ванна кімната. (одна кімната саме здається, а в другій хлопець програміст, з яким ви будете проживати в сусідній кімнаті). Ціна 1000 zł за місяць без додаткових оплат. Кауція 500 zł. Всі питання в приватні повідомлення. Залиште коментар, напишу… Це не хостел , тут немає шуму вночі.
|
|
| |
Olenochka | Дата: Понеділок, 08.09.2025, 13:28 | Повідомлення # 414 |
| Прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан вважає, що за підсумками переговорів про гарантії безпеки територію України нібито буде поділено на три частини. Як інформує Цензор.НЕТ, про це пише Magyar Nemzet."Долю України, здається, вирішено, поділ країни вже розпочався. Російська зона вже існує, сьогодні дебати точаться лише про те, скільки регіонів вона має включати", - сказав Орбан.За словами Орбана, Україну нібито поділять на три частини: російську зону, демілітаризовану територію та західну зону. Джерело: https://censor.net/ua/n3572815
|
|
| |
Olenochka | Дата: Понеділок, 08.09.2025, 22:42 | Повідомлення # 415 |
| https://nofluffjobs.com/pl
|
|
| |
Olenochka | Дата: Понеділок, 08.09.2025, 23:34 | Повідомлення # 416 |
| інформаційні операції рф веде не лише на територї україни але й країн європи Поки ми тут бємося на резинових шлангах, якомусь польскому фермеру покажуть історію про понаїхів що висять на шиї, не працюють, іздять на мерседесах, паркуються як попало і при цьому хочуть задавити його особливу польску клубніку украінською дешевоюЧомусь європейці думають що як війна десь далеко, про їхні мізки у кремлі ніхто не турбується. солодка
|
|
| |
Olenochka | Дата: Вівторок, 09.09.2025, 22:16 | Повідомлення # 417 |
| А у вас какой телефон был в те времена? watch online
|
|
| |
Olenochka | Дата: Середа, 10.09.2025, 14:07 | Повідомлення # 418 |
| Vladimir K Software Engineerгодину томуЄ речі, які мають сенс тут і зараз, але вже не матимуть сенсу через 20 років. Найочевидніший приклад = діти, які виростуть, а ви цього не спостерігали (це дуже цікавий процес, суб’єктивно). А онуків може й не бути.Ще для мене особисто це прогулянки парком, поїздки на велосипеді, грати у футбол з друзями. Мені у 40+ вже важкувато витримати півтори години матчу, а у віці 60+ це взагалі недоступна розвага. Тому для мене вона зараз має вищий пріоритет, ніж гроші.
|
|
| |
Olenochka | Дата: Середа, 10.09.2025, 22:27 | Повідомлення # 419 |
| о не робить погоди у моєму бюджеті. Я про щось таке на кшталт, коли люди вбухують у свої хобі, розваги, сервіси по 1-2-3к$ на міс. Це реальність, я знаю таких! Оце мене непокоїть, що ці люди можуть колись опинитися біля розбитого корита. Але, звісно, так, із гарними спогадами та емоціями!! Це у них не відбереш. Але коштує це нуль і за це не купиш їжі у магазині. Тому я закликаю тримати баланс між розвагами/емоціями та заощадженнями.
|
|
| |
Olenochka | Дата: Пятниця, Вчора, 17:36 | Повідомлення # 420 |
| Стосовно ваг тих Написав начальник. Справа в тому, що Yakudo, на жаль, не отримує прошивки від виробника ваг Digi. Вони купляють вже запрограмований процесор із уже завантаженим програмним забезпеченням. Вартість цього процесора для нас, ймовірно, на платформі. Вибір полягає лише в тому, чи це графічна версія чи якась інша. Якщо ми не можемо зчитати це програмне забезпечення, нам залишається купити "запрограмований процесор" - домовитися про кращі ціни і замонтувати його. Скільки часу займає процес заміни?
|
|
| |