Чому я не хочу залишитися закордоном. Та як мігрантам влашту
|
|
Модератор форуму | Дата: Неділя, 18.09.2022, 13:50 | Повідомлення # 1 |
| Європа побудована таким чином, що всі зп більш-менш урівняні, тож в рамках ціни на житло немає великої різниці скільки ви заробляєте, всі будуть платити кредит досить довго. Якщо взяти умовну фінансову незалежність, коли не потрібно працювати, а просто живеш і насолоджуєшся життям, знаючи, що є доходи, які не залежать від тебе, коли відчуваєш, що на тобі немає кредиту і забовязання працювати допоки не виплатиш всі борги. Штатах є інвестиції в фонди + володіння нерухомістю, в Україні преславути однушки біля метро, які можуть спокійно гарантувати дохід для життя. Так ось в Європі це НЕМОЖЛИВО, бо система побудована так, що їй потрібні люди, які будуть працювати ЗАВЖДИ. І так і буде, подивіться на оточуючих, в Європі немає теми ЯК СТАТИ НЕЗАЛЕЖНИМ, зато є теми як взяти кредити і працювати завжди, а взамін вам як слухняному рабу дадуть їжу, квартиру (яка не ваша на найближчі 20-30 років) і полікують хвороби (якщо серйозна, бо якщо щось мале, то ідіть домой пийте аспірин). Як європейці зробили так, що слухняні люди їдуть до них і погоджуються з контрактом (ти мені працювати завжди завжди, я тобі їжа, медицина і житло (але на найближчу треть життя воно не твоє))
А на рахунок особистого життя :
Я закордоном 5 років і наладив особисте життя . Відчуття ніби не живу а проживаю що не одне і теж... Тут людським почуттям місця нема, нескінченний рух, як видимість ґрандіозних планів без сенсу реалізації. Мчимо, та недвижні
Тут складно. Всі зайняті роботою + немає свого куточка (житла). І всі багато багато працюють. А як кажеш що ти плануєш повертатися в Україну на майбутнє то не дуже хочуть продовжувати знайомство Всі хочуть тут залишитися. А я навпаки трактував закордон як заробітки. Щоб купити житло ітд
|
|
| |
|
Olenochka | Дата: Понеділок, 25.08.2025, 19:46 | Повідомлення # 392 |
| TDlex LE-32P28T2 шасси TP.MS3663S.PB818 драйвер подсветки OB3353 уходит в защиту Panel: LSC320AN10 PWM LED driver: OB3353CP MainBoard: TP.MS3663S.PB818 IC MainBoard: CPU: MSD3663LSA-SW, SPI Flash 25Q64
При включании на секунду появляется подсветка и гаснет. Звук при этом остается.(ТВ некотрое время слушали как радио). Старая подсветка от LED тестера засвечивается. (но это ничего не значит , тестер дает автоматом меньшие токи). Если замкнуть любой один светодиод на планке то подсветка работала и не гасла от родного питани ТВ. После такой манипуляции я решил что дохла подсветка. После покупки идентичной новой ТВ ведет себя аналогично. (от тестера LED так же засвечивается)
Драйвер установлен OB3353CP , это тоже самое по распиновке что OB3350CP ( но выше рабочая частота,напряжение)
Заменил выходной конденсатор,ничего не дало. Подсветка обычная двухпроводная две планки
|
|
| |
Olenochka | Дата: Вівторок, 26.08.2025, 17:33 | Повідомлення # 393 |
| 21118522508461
|
|
| |
Olenochka | Дата: Вівторок, 26.08.2025, 22:23 | Повідомлення # 394 |
| Прочитав комент "Що не турнір, то більша дупа. Я про частину тіла. З весни ще не було. А їй же тільки 23. Що буде ближче до 30-ти?" https://www.youtube.com/watch?v=2H52-Uk9wMI
|
|
| |
Olenochka | Дата: Вівторок, 26.08.2025, 22:24 | Повідомлення # 395 |
| Увага, вирішується «проблема» мітингів з активною участю молоді. Уряд дозволив виїзд за кордон чоловікам віком від 18 до 22 років
|
|
| |
Olenochka | Дата: Четвер, 28.08.2025, 12:59 | Повідомлення # 396 |
| https://youtu.be/u9rG7hOZbdQ?t=46
|
|
| |
Olenochka | Дата: Понеділок, 01.09.2025, 13:01 | Повідомлення # 397 |
| https://www.youtube.com/watch?v=bTjjWYZAmEc
|
|
| |
Olenochka | Дата: Вівторок, 02.09.2025, 11:23 | Повідомлення # 398 |
| https://epravda.com.ua/biznes....GwwJGgw
|
|
| |
Olenochka | Дата: Вівторок, 02.09.2025, 13:25 | Повідомлення # 399 |
| https://www.youtube.com/watch?v=YhYU2Y09gPA
|
|
| |
Olenochka | Дата: Вівторок, 02.09.2025, 13:27 | Повідомлення # 400 |
| https://www.youtube.com/watch?v=kKArKypMXSw
|
|
| |
Olenochka | Дата: Середа, 03.09.2025, 11:19 | Повідомлення # 401 |
| Stary wytłumacz mi co to znaczy nasze, bo w 1920 roku połowa ludzi tam mieszkających nie byłą nawet Polakami. Lwów dostał się koronie Polskiej w średniowieczu po upadku Rusi Kijowskiej i pozostał w koronie aż do jej upadku. Potem Polacy stworzyli nowe państwo polskie, ale to nie oznacza że wszystkie tereny pierwszej rzeczypospolitej muszą do tego państwa należeć. Dodam że Polacy zapominają o tym że ogromne obszary kresów wschodnich nigdy nawet nie należały do korony, a były częścią wielkiego księstwa litewskiego. Wilno nigdy nie było polskie, a Litwini do dzisiaj nam to pamiętają że wbiliśmy się na krzywy ryj i zabraliśmy Wilno. W momencie powstania państwa polskiego na nowo połowa ludności kresów wschodnich nie była Polakami. O ile w województwie lwowskim byliśmy jeszcze większością, to województwo wołyńskie, tarnopolskie i Stanisławskie to w większości byli Ukraińcy którzy chcieli mieć swoje własne państwo do którego mieli prawo i za sprawą między innymi działań polski tego państwa nie utworzono. Mieli prawo do tego państwa w obliczu obaw przed dyskryminacją ze strony Polaków. A taka dyskryminacja miała miejsce. A więc mieli prawo do oderwania się od polski i stworzenia swojego państwa, czy ci się to podoba czy nie. A Rosja nie ma nawet tu nic do gadania.Polska nie wiedzieć czemu zajęła te tereny z którymi miała tylko problemy. Skończyło się to tak, że zamiast skupiać się na odbudowie państwa i tworzeniu dobrych relacji z innymi np. Ukraińcami i Litwinami, my zabraliśmy kresy i musieliśmy walczyć o utrzymanie tam porządku. Jest to głupie. Polacy do dzisiaj marzą o kresach i sarmatach.@PawełKonopka-n8z
|
|
| |
Olenochka | Дата: Середа, 03.09.2025, 17:57 | Повідомлення # 402 |
| @Guar33
|
|
| |
Olenochka | Дата: Четвер, 04.09.2025, 00:55 | Повідомлення # 403 |
| Коли прочитав про вбивство Парубія, зразу якось викликало підозру прізвище вбивці - Сцельніков. Львів'янин? Корінний? Звісно, що це нащадок кацапських нквдистів, які окупували захід України в 1939-ому. Його історія-виправдання вбивства Парубія - то легенда кацапських кгбістів. Він явно антиукраїнських настроїв. Це мені нагадує деяких форумчан.
|
|
| |
Olenochka | Дата: Пятниця, 05.09.2025, 11:44 | Повідомлення # 404 |
| Якщо ніякого дива не станеться. Через покоління українців в Україні буде менше половини. Через два покоління вони будуть невеликою національною меншиною. Через чотири вони практично зникнуть. Саме тому націоналізм можуть проповідувати тільки дегенерати, які не здатні мислити категоріями поколінь. Щоб зберегти Україну, треба будувати багатонаціональну державу.
|
|
| |
Olenochka | Дата: Пятниця, 05.09.2025, 11:46 | Повідомлення # 405 |
| https://www.youtube.com/watch?v=_3lL61Ueu7o
|
|
| |