MENU
Слава Україні! Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до миру. Допомога біженцям, пораненим, війську, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі. Не будь байдужим! Допоможи Україні!
Чому я не хочу залишитися закордоном. Та як мігрантам влашту
Модератор форумуДата: Неділя, 18.09.2022, 13:50 | Повідомлення # 1

Європа побудована таким чином, що всі зп більш-менш урівняні, тож в рамках ціни на житло немає великої різниці скільки ви заробляєте, всі будуть платити кредит досить довго.
Якщо взяти умовну фінансову незалежність, коли не потрібно працювати, а просто живеш і насолоджуєшся життям, знаючи, що є доходи, які не залежать від тебе, коли відчуваєш, що на тобі немає кредиту і забовязання працювати допоки не виплатиш всі борги.
Штатах є інвестиції в фонди + володіння нерухомістю, в Україні преславути однушки біля метро, які можуть спокійно гарантувати дохід для життя.
Так ось в Європі це НЕМОЖЛИВО, бо система побудована так, що їй потрібні люди, які будуть працювати ЗАВЖДИ. І так і буде, подивіться на оточуючих, в Європі немає теми ЯК СТАТИ НЕЗАЛЕЖНИМ, зато є теми як взяти кредити і працювати завжди, а взамін вам як слухняному рабу дадуть їжу, квартиру (яка не ваша на найближчі 20-30 років) і полікують хвороби (якщо серйозна, бо якщо щось мале, то ідіть домой пийте аспірин).
Як європейці зробили так, що слухняні люди їдуть до них і погоджуються з контрактом (ти мені працювати завжди завжди, я тобі їжа, медицина і житло (але на найближчу треть життя воно не твоє))

А на рахунок особистого життя :

Я закордоном 5 років і наладив особисте життя . Відчуття ніби не живу а проживаю що не одне і теж...
Тут людським почуттям місця нема, нескінченний рух, як видимість ґрандіозних планів без сенсу реалізації. Мчимо, та недвижні

Тут складно. Всі зайняті роботою + немає свого куточка (житла). І всі багато багато працюють. А як кажеш що ти плануєш повертатися в Україну на майбутнє то не дуже хочуть продовжувати знайомство
Всі хочуть тут залишитися. А я навпаки трактував закордон як заробітки. Щоб купити житло ітд

OlenochkaДата: Пятниця, 08.08.2025, 10:47 | Повідомлення # 361
Одного ранку почнеться війна, баба поїде за кордон, а вам залишиться політикаа баба припинити смоктати вам прутня, але продовжити дистанційно смоктати з вас гроші

OlenochkaДата: Субота, 09.08.2025, 11:36 | Повідомлення # 362
HK-T.RT2957P63 main board led tv: 920 грн. - Телевизоры Бровары на Olx

OlenochkaДата: Неділя, 10.08.2025, 13:23 | Повідомлення # 363
Ни одного винта! Как разобрать LED TV Samsung UE 49NU 7170U.

OlenochkaДата: Понеділок, 11.08.2025, 10:14 | Повідомлення # 364
І передача росіянам Херсону, Запоріжжя, Краматорська, Словʼянська тощо призведе виключно до погіршення становища України. Я не знаю, звідки взялася ілюзія, що тут є якийсь реальний вибір, і я, такий поганий, за продовження війни. Ніхто не хоче війни, але якщо росіяни отримають Херсон, Запоріжжя і Краматорськ, вони підуть на Миколаїв, Дніпро і Харків. Тому я і запитую, де проходить та межа, на яку ми готові погодитись? І відповіді немає. Нічого, крім цькування мене за питання, які я піднімаю. Тому що цієї межі не існує, і якщо росіяни зможуть, вони вийдуть і на угорський кордон.

OlenochkaДата: Вівторок, 12.08.2025, 10:43 | Повідомлення # 365
За московією тягнете? Будь яка українська влада краща за саму найкращу окупаційну.

OlenochkaДата: Середа, 13.08.2025, 17:22 | Повідомлення # 366
1. Tak jak Lars muwil. Przywood do ladowarki jest uszkodziny.
2. Sam panel solarny w lampie wydaje 100mA na sloneczku, plyta zadnego dodatkowego poboru w stanie spokoje nie generuje.
A wiec nie mozna stosowac baterie INR (wysokopradowe z epapirosy do lampy). Poniewaz maja wysczy prad samo rozladowania,za duza pojemnosc,za maly prad z solara aby ladowac wysokopradowe ogniwa.
Zamontowealem baterie plaska teraz z kontrollerom ladowania, Powinno to dac jakis effect.
Dodatkowo przygodowalem baterie z dwoma przywodami jak by bulo mozna podlaczyc....(jak byla oryginalna)
Zmiebilem wszystkie przywody na lepze, te fabryczne to tylko dotkniesz i odpadaja odrazu.
Jak by bylo cos nie tak z lampom to prosze jescze raz przynesc.

OlenochkaДата: Понеділок, 18.08.2025, 01:27 | Повідомлення # 367
DPD Pickup - Sklep Auchanul. Bukowska 156
60198 Poznań
Kod punktu: PL53881

OlenochkaДата: Понеділок, 18.08.2025, 01:45 | Повідомлення # 368
wink
Прикріплення: 9755803.png (243.3 Kb)

OlenochkaДата: Вівторок, 19.08.2025, 14:58 | Повідомлення # 369
В мене знайомих, з Тернополя та області, гіперпатріотів, які розповідають, що треба захопити москву, з Литви, Іспанії та США, вистачає. Причому їм нічого не загрожувало. Вони просто поїхали. А тепер чекають там, щоб документи зробити і лишитися. Там є свої нюанси по часу. Треба чи то 3 роки просидіти чи 5, як де. Не те щоб вони прямо хотіли війни свідомо, але по факту вона їм просто потрібна. Вертатися вони не хочуть.

Marika Pavlenko

OlenochkaДата: Вівторок, 19.08.2025, 22:20 | Повідомлення # 370
В 2022-2025 роках віддали безкоштовно країнам ЄС 4-6 млн жінок від 1 до 50 років.
Уявляєте скільки коштує виростити, вигодувати жінку до фертильного віку 16-25 років?
Вибачте за прямоту. Якщо брати мінімально 1 млн євро за білу жінку, то це втрата 4-6 трильйонів євро.
Затрати на школу і іншу освіту, опустили бо переважна кількість жінок, що поїхали мають освіту за український рахунок і при чому вона відповідає балонскій системі.
Так ми отримали удар кувалодою, фашисти вивозили людей до себе примусово і остарбайтери, тобто в раби. Ми віддали в ЄС купу людей просто так, тобто створили такі умови. При чому почалось це до повномасштабки, коли народ массво поїхав заробітчанами.
Це дуже на дальновидна політика. Тепер буде дуже і дуже складно створити такі умови, щоби повернути українців назад. Для цього знадобиться економічне чудо, жінка інстинктивно не розмножується (не планує вагітність, роль чоловіка тут не така велика, йому швидше дарують подарунок) коли не відчуває достаток, так працює у приматів в цілому. А це дуже багато чого : доступне житло, робота і зарплата, гідний рівень вживання, доступ до новітніх технологій з науки та техніки, високій рівень та доступность медицини і медикаментів, високий рівень безпеки.
З дегенаративним устроєм держави — це не можливо.

OlenochkaДата: Середа, 20.08.2025, 11:17 | Повідомлення # 371
https://www.elektroda.pl/rtvforum/topic3730471.html

OlenochkaДата: Середа, 20.08.2025, 18:01 | Повідомлення # 372
chrome-extension://efaidnbmnnnibpcajpcglclefindmkaj/https://www.renesas.com/en/document/mat/renesas-flash-programmer-v205-flash-memory-programming-software-users-manual-common

OlenochkaДата: Середа, 20.08.2025, 23:09 | Повідомлення # 373
А потом покупают ТПГ и процы пачками smile они ведь и от статики дохнут, ESD-защиты в сотых - нет.reply

DIGI SM 100, не печатает ТПГ | Ремонт торговой электронной техники

Нууу не скажите, именно на 5100-е не приходилось заказывать, врать не буду, но на SM-100 заказывали прошитые камни, и не раз... (штук 7 точно уже заменил)....  Может вообще там один и тот же камень (boot одинаковый ИМХО)? Не видел 5100 вообше, по фоткам плата та же...
Правда у нас стоимость ремонта при замене проца выходит чуть более 10 тыр. + стоимость ТПГ с заменой, не бюджетно - часто заказчики отказываются от такого ремонта. Вообще у Дигов 100-ых это распространенная болячка, нет защиты линий камня к ТПГ, например на платах Дигов 300 и 80 защитные элементы присутствовали, а вот в 100-ых часто операторы убивают ТПГ вместе с процом при чистке ТПГ.

И ещё немного инфы

OlenochkaДата: Середа, 20.08.2025, 23:21 | Повідомлення # 374
Просмотр директории /Оборудование/Весы/DIGI/SM/ по состоянию на August 20, 2025 - 23:20 pm

knopaДата: Четвер, Вчора, 12:11 | Повідомлення # 375
kG5jczhBqqMs

Пошук:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя

Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом