MENU
Слава Україні! Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до миру. Допомога біженцям, пораненим, війську, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі. Не будь байдужим! Допоможи Україні!
  • Сторінка 23 з 23
  • «
  • 1
  • 2
  • 21
  • 22
  • 23
Чому я не хочу залишитися закордоном. Та як мігрантам влашту
OlenochkaДата: Субота, 21.06.2025, 11:38 | Повідомлення # 331
Продам Huawei P30: 850 грн. - Мобильные телефоны / смартфоны Харьков на Olx

OlenochkaДата: Понеділок, 23.06.2025, 17:21 | Повідомлення # 332
Я желаю гражданам России всего плохого.Я желаю, чтобы экономика России схлопнулась, чтобы в России случился катаклизм или техногенные катастрофы, чтобы начался передел территорий и голодные бунты.

Тогда россияне начнут заниматься собою, а не убивать соседние народы.

OlenochkaДата: Понеділок, 23.06.2025, 17:25 | Повідомлення # 333
"З деякого часу ми спостерігаємо появу нового портрета покупця: люди з Дніпра купують в Івано-Франківську, зачиняють квартири і їдуть назад до Дніпра. В очікуванні - якщо стане небезпечно жити, принаймні зможуть вивезти рідних у власне помешкання", - пояснила експерт.За її словами, такі покупці не планують негайного переїзду, натомість готові інвестувати значні кошти у житло, яке може залишатися порожнім місяцями чи роками. Це кардинально відрізняється від традиційного сприйняття нерухомості як джерела доходу чи місця проживання.

OlenochkaДата: Вівторок, 24.06.2025, 12:19 | Повідомлення # 334
https://epravda.com.ua/biznes....GwwJGgw

OlenochkaДата: Вівторок, 24.06.2025, 21:01 | Повідомлення # 335
ЄС звісно не безкоштовно нам помогатиме, але якщо зводити все до тіпа буфера і якимсь іспанцям насрать — то вибачте перебор. Факти говорять протилежне.
Ну а помирати вже за україну мануель звісно не збирається, це доля івана. Звиняйте хоч вам може то й неприємно визнавати. Але щоб мануель не захищав польщу чи естонію, тре мануелю допомагати івану. Таке життя. Буфер тут нідочого. Краще вислати нам танки зараз ніж потім кудись відправляти мануеля разом з танком.
А історично багато чого є, це путін у нас теж історік, тільки все це маячня і до 2025го року не має відношення. Історично киів був центр європейської культури, коли на болоті квакало а на ельбі жили варвари в печерах. А практично балістична ракета долетить до варшави не набагато повільніше ніж до києва. І шахед з калінінграда чи навіть з байдарки песеркд моря запустити теж можна багато куда. Жоден буфер не врятує, ніхто не воює більше на конях і возах шаблями
Якщо щось і має для європейців стратегічне значення так це що за поразки росіі можна російський буде газ і метали отримувати майже безкоштовно натупні стопіцот років і украінський іван буде керувати російським іваном. А якщо програє україна то той же російський газ буде стопіцот років дуже дорогим, а український іван буде в складі російської армії на кордоні польщі під керівництвом російського івана. Ось це важливо Чого не вистачає росіянам? | DOU

OlenochkaДата: Четвер, 26.06.2025, 15:52 | Повідомлення # 336
https://www.indiamart.com/proddet....91.html

iPhone 11 Archives - Mistermac.store

OlenochkaДата: Середа, 09.07.2025, 21:19 | Повідомлення # 337
Фотографии Пьяные Жены +18 – 6 879 фотографий | ВКонтакте

• Сторінка 23 з 23
  • «
  • 1
  • 2
  • 21
  • 22
  • 23
Пошук:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя

Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом