Чому я не хочу залишитися закордоном. Та як мігрантам влашту
|
|
|
Olenochka | Дата: Понеділок, 23.06.2025, 17:21 | Повідомлення # 332 |
| Я желаю гражданам России всего плохого.Я желаю, чтобы экономика России схлопнулась, чтобы в России случился катаклизм или техногенные катастрофы, чтобы начался передел территорий и голодные бунты.
Тогда россияне начнут заниматься собою, а не убивать соседние народы.
|
|
| |
Olenochka | Дата: Понеділок, 23.06.2025, 17:25 | Повідомлення # 333 |
| "З деякого часу ми спостерігаємо появу нового портрета покупця: люди з Дніпра купують в Івано-Франківську, зачиняють квартири і їдуть назад до Дніпра. В очікуванні - якщо стане небезпечно жити, принаймні зможуть вивезти рідних у власне помешкання", - пояснила експерт.За її словами, такі покупці не планують негайного переїзду, натомість готові інвестувати значні кошти у житло, яке може залишатися порожнім місяцями чи роками. Це кардинально відрізняється від традиційного сприйняття нерухомості як джерела доходу чи місця проживання.
|
|
| |
Olenochka | Дата: Вівторок, 24.06.2025, 12:19 | Повідомлення # 334 |
| https://epravda.com.ua/biznes....GwwJGgw
|
|
| |
Olenochka | Дата: Вівторок, 24.06.2025, 21:01 | Повідомлення # 335 |
| ЄС звісно не безкоштовно нам помогатиме, але якщо зводити все до тіпа буфера і якимсь іспанцям насрать — то вибачте перебор. Факти говорять протилежне. Ну а помирати вже за україну мануель звісно не збирається, це доля івана. Звиняйте хоч вам може то й неприємно визнавати. Але щоб мануель не захищав польщу чи естонію, тре мануелю допомагати івану. Таке життя. Буфер тут нідочого. Краще вислати нам танки зараз ніж потім кудись відправляти мануеля разом з танком. А історично багато чого є, це путін у нас теж історік, тільки все це маячня і до 2025го року не має відношення. Історично киів був центр європейської культури, коли на болоті квакало а на ельбі жили варвари в печерах. А практично балістична ракета долетить до варшави не набагато повільніше ніж до києва. І шахед з калінінграда чи навіть з байдарки песеркд моря запустити теж можна багато куда. Жоден буфер не врятує, ніхто не воює більше на конях і возах шаблями Якщо щось і має для європейців стратегічне значення так це що за поразки росіі можна російський буде газ і метали отримувати майже безкоштовно натупні стопіцот років і украінський іван буде керувати російським іваном. А якщо програє україна то той же російський газ буде стопіцот років дуже дорогим, а український іван буде в складі російської армії на кордоні польщі під керівництвом російського івана. Ось це важливо Чого не вистачає росіянам? | DOU
|
|
| |
|
|