Чому я не хочу залишитися закордоном. Та як мігрантам влашту
|
|
Olenochka | Дата: Понеділок, 19.05.2025, 11:37 | Повідомлення # 301 |
| макогоненко18.05.2025 15:52Дякую за оцінку, але мімо, тим не менш мій кейс тебе не стосується щоб метати бісер тут> типові слова обмеженої людини для якої хата в селі це верх достаткуТиповий validation уізжуні, звісно найкраще й найправильніше жити так як може собі дозволити емігрант на західних клондайках, і жити треба як ці білі західні люди живуть — в погонє протів інфляціі і з любовʼю до банка. Зразу живи в шпаківні скирдуй на даунпеймент, потім виплачуй. Не вистачає грошей — нічого, білій людині в кайфіще похастлити. Чим тут взагалі можна бути недовольним. І взагалі хто не відкладає в стоки і не бажає перемогти інфляцію — обмежені лохиТи виграв, хорошо жити можна тільки в ельфіях, бажано біля океану, а таку рідкісну залупу як украіна ще треба пошукати. Ні стоматологів, ні медицини, ні освіти ні розваг, навіть басейна нема в достатній кількості на душу населення. І ВВП якийсь паршивий да. З достатку максимум бордюр пофарбують> нашим людям важко уявити як це мати кредит під 3%,мені теж важко уявити, уявити як це мати сімʼю і якусь медіану у ~встав своє улюблене західне місто~ бути змушеним вибирати між ібучою орендою, і ібучим відсотком за іпотеку. А тим кому не пощастило заробляти як топ-10 — то просто невдахи.Прекрасний вибір який нам дала цивілізаціяСподіваюсь банк тебе любить так само як ти його :)І уяви що ні, щоб жити пристойно нічого цього не потрібно, можна не трудитись над літкодом, чи фаангом, не паритись про інфляцію, можна працювати електриком і жити в своїй хаті у залупі, спати в своєму ліжку під своїм дахом, відкладати по трошечки на чорний день, не мати олімпійського басейна в селі, і бути хепіТак шо хто тут обмежений ще треба добре розібратись
|
|
| |
Olenochka | Дата: Понеділок, 19.05.2025, 17:47 | Повідомлення # 302 |
| https://dou.ua/forums/topic/53707/?from=fpcomments
Можеш показати баварські єбеня де нема вищепереліченого? Я не експерт по Баварії, але в радіусі 20 хвилин їзди від адмін кордрну Остіну, все вищеперелічене в наявності і багатьох населених пунктах. Чи коли ти говориш про мальовничу залупу, ти маєш наувазі якийсь хутір чи ранчо?
|
|
| |
Olenochka | Дата: Вівторок, 20.05.2025, 13:30 | Повідомлення # 303 |
| have an old HP Pro Tablet 408 G1 that's still running Windows 8.1. It does show it's age with mere 2GB of RAM, a 2 cores 4 threads Atom CPU and 16GB of internal storage so I tried installing Zorin OS 17 Lite on it to prolong it's usefulness (I hate throwing working electronics out). The install went smoothly - I wiped the drive before installing Zorin to give it as much space as possible. However - after a reboot the tablet doesn't boot to Zorin - it states that there is no bootable media. BIOS shows that there is an ubuntu partition so in theory it should just be good to go. I tried reinstalling it, but to no avail, so for now I switched back to W8.1, but I really want to put a Linux distro on this thing to give it more breathing room and to work more smoothly (and I'm sure it would fare better than Windows). I'm kinda new to Linux altogether - I only use another install on my laptop to watch youtube or browse web in general, but I want to learn it more and potentially switch to Zorin altogether on all my devices.
Plasma mobile on HP pro Tablet 408 - auto screen rotation doesn't work - Support / KDE Plasma - Manjaro Linux Forum
Issues with booting Zorin OS on HP tablet - Installing Zorin OS - Zorin Forum
|
|
| |
|
Olenochka | Дата: Середа, 21.05.2025, 20:58 | Повідомлення # 305 |
| 20400457702651
|
|
| |
Olenochka | Дата: Пятниця, 23.05.2025, 11:07 | Повідомлення # 306 |
| https://www.youtube.com/watch?v=SSgpAkhLC1I
|
|
| |
Olenochka | Дата: Пятниця, 23.05.2025, 11:42 | Повідомлення # 307 |
| https://www.youtube.com/watch?v=R4VsUSv7Rac
|
|
| |
Olenochka | Дата: Понеділок, 26.05.2025, 10:21 | Повідомлення # 308 |
| ~встав своє улюблене західне місто~ бути змушеним вибирати між ібучою орендою, і ібучим відсотком за іпотеку. А тим кому не пощастило заробляти як топ-10 — то просто невдахи. Прекрасний вибір який нам дала цивілізаціяСподіваюсь банк тебе любить так само як ти його Можна працювати електриком і жити в своїй хаті у залупі в Карпатах , спати в своєму ліжку під своїм дахом, відкладати по трошечки на чорний день, не мати олімпійського басейна в селі, і бути хепі. Так шо хто тут обмежений ще треба добре розібратись
|
|
| |
Olenochka | Дата: Вівторок, 27.05.2025, 13:46 | Повідомлення # 309 |
| Це тривало вісім років. Потім почалась особиста криза: розлучення, втрата всього, що мав. Я планував заробити гроші й виїхати з Кремнієвої долини, бо не люблю її. Хотів поїхати у село в Америці. Але життя внесло корективи. Виявилося, що всі гроші, які я заробляв, ішли на податки, а після розлучення забрали ще більше. Я жив у старому будинку 1947 року, який збирався відремонтувати, але процес отримання дозволів був настільки складним, що я здався. І тоді подумав: «Навіщо мені це все, якщо я не можу навіть жити нормально?»У той період я почав переосмислювати життя. Багато моїх друзів в Америці були українцями. І я став розмірковувати, чи не повернутися мені в Україну і спробувати себе тут.У 2021 році я це втілив. І був приємно вражений. Удома все розквітло — особливо ІТ. Люди живуть у стильних дизайнерських квартирах, проводять класні тусовки. У Штатах навіть дуже успішні люди живуть у жахливих будинках — ремонт там робити складно і дорого. Та й сам смак — і в дизайні, і в їжі — часто відсутній. https://dou.ua/lenta/interviews/taras-glek-about-nokia-and-mozilla/?from=recent_pinned
Війна — це жахливо, але парадоксально вона дає дуже чітке розуміння, що таке бути українцем. Колись у школі українська історія здавалася незрозумілою — чому ми такі класні, а живемо погано?
А тепер усе ясно. Бути українцем — значить хотіти робити по-своєму. Ми всі різні, але нам це подобається, ми готові сваритися одне з одним після перемоги, бо хочемо мати на це право. Оця впертість і є національною ідентичністю.
Ще один момент — технології. Все, чим ми користуємось сьогодні — айфони, GPS — продукти воєнного часу. Без холодної війни не було б супутників, GPS. І нині в Україні я бачу те саме. Раніше всі айтівці працювали на аутсорсі. А що аутсорсять? Те, що не є критичним. Рідко ти як розробник бачиш, як твій код реально впливає на бізнес.
А тепер усе інакше. Написав рядок коду вчасно — і це може допомогти знищити ворога. Продуктовість з’явилася не лише в технологіях, а й у фінансах. Зараз ти або продаєш щось для армії, або волонтериш. Завжди бачиш зв’язок між тим, що робиш, і результатом на фронті. І це страшенно мотивує.
|
|
| |
Olenochka | Дата: Вівторок, 27.05.2025, 18:07 | Повідомлення # 310 |
| https://forum-monitor.net.ru/threads/689924/
|
|
| |
Olenochka | Дата: Середа, 28.05.2025, 14:54 | Повідомлення # 311 |
| https://dou.ua/lenta....=recent
|
|
| |
Olenochka | Дата: Середа, 28.05.2025, 17:36 | Повідомлення # 312 |
| Параска - Василь Тисяк, 60 ті На перелазі там сидить Параска, Її запаска так манить мене, Як в лісі ватра горить в неї ласка, А я до неї підморгую все
А у Параски синяя запаска, До неї липну, як до квітки жміль Я її зивав, як ішла із лазка, Стала червуна, як мак серед піль
Через тебе, Парасуню, Я ходжу блудом, дома не ночую А у Параски синяя запаска, А ця запаска, як на рані сіль
А у Параски синяя запаска, До неї липну, як до квітки жміль Я її зивав, як ішла із лазка, Стала червуна, як мак серед піль
https://www.youtube.com/watch?v=Ne3O6CFSfsg
|
|
| |
Olenochka | Дата: Пятниця, 30.05.2025, 12:51 | Повідомлення # 313 |
| Ну как объяснить дегенератам, что страна, в которой они живут, имеет границы, а то, что происходит за границами их страны - на каком языке там говорят, кому какие памятники ставят, чему обучают детей - это не их, дегенератов, собачье дело?!
|
|
| |
Olenochka | Дата: Пятниця, 30.05.2025, 13:58 | Повідомлення # 314 |
| https://x.com/Boldyboy1975/status/1905315843983941767
-------------------------------------------------------------
Cześć.Mam do naprawy + - 10 płyt i tyle zasilaczy. Proszę o zamówienie 5szt. NH82801GB SL8FX . Na stanie mam jeszcze 10 nowych układów, ale zużyje ich, ponieważ płyt do naprawy jest jeszcze więcej. + Jeśli możesz, to nowe sito do nich, ponieważ nie mogę znaleźć starego. (ale jeszcze szukam). Dzięki.
|
|
| |
Olenochka | Дата: Субота, 31.05.2025, 14:04 | Повідомлення # 315 |
| Стосовно дат 7,14,28 щось з цього. Яка підходить то візьму квитки
|
|
| |