Чому я не хочу залишитися закордоном. Та як мігрантам влашту
|
|
knopa | Дата: Неділя, 08.06.2025, 17:10 | Повідомлення # 316 |
| Chciałbym go zwrócić i wysłać. Ponieważ jestem rozczarowany sprzedawcą i wątpię, czy ma nowe telefony. Zapewnił mnie, że telefon jest nowy.
|
|
| |
Olenochka | Дата: Понеділок, 09.06.2025, 15:08 | Повідомлення # 317 |
| Привіт. Як отримаєте підтвердження отримання документів від уженду напишіть. (якщо вони надсилають звісно). Дякую
|
|
| |
Olenochka | Дата: Середа, 11.06.2025, 16:52 | Повідомлення # 318 |
| Сопротивление трансформатора 0.2Ом .Это может быть нормой , надо вторичку 100 вольт через лампу ватт 50-100 тыкнуть в 220 - если загорится в полный накал - точно межвитковое , если еле-еле или в полнакала засветится - трансформатор целый . ИМХО...
|
|
| |
Olenochka | Дата: Четвер, 12.06.2025, 14:27 | Повідомлення # 319 |
| В Україні зароджується новий промисловий регіон – у Закарпатській області, де відкриваються дуже багато підприємств і будується велика потужність генерації.Про це заявив голова комітету Верховної Ради з питань енергетики та житлово-комунальних послуг Андрій Герус під час заходу Energy Day-2025 від Європейської бізнес асоціації, пише "Інтерфакс Україна"."На мою думку, у нас зараз зароджується новий промисловий регіон – Закарпаття. Те, скільки там видано технічних умов на під’єднання підприємств, дійсно вражає. І наскільки я знаю, обленерго адекватно видає ці технічні умови, скарг немає", – сказав Герус.
|
|
| |
Olenochka | Дата: Четвер, 12.06.2025, 14:59 | Повідомлення # 320 |
| https://pic.sport.ua/images/news/0/19/47/orig_769501.jpg
|
|
| |
|
|
Olenochka | Дата: Пятниця, 13.06.2025, 17:43 | Повідомлення # 323 |
| Dziękuję za tak szczegółowe informacje. Przekazałem je właścicielowi dysku. Nie napisałeś kwoty tej operacji i kto miałby kupić dyski na dawcę części i skąd ? Ebay ? Widzę ceny od 200 do 400zl za jedną sztukę. Wymyśliłem coś takiego. Napisałem koledze, żeby zastanowił się czy nie wrócić do tej firmy, która grzebała w tym dysku. Niech mu dadzą dwa zdjęcie i jeden dokument jako próbka czy tam coś jeszcze jest czy on jest pusty. Wtedy jak będzie wiedział niech myśli na ile wycenią mu całość dysku do odzyskania. Jak tam nic nie będzie albo cena będzie kosmiczna za wszystkie dane i nadal będzie mu zależało to Ty możesz się bawić jako koło ratunkowe ostatniej szansy. Myślę, że tak będzie najlepiej i najbezpieczniej, żeby on nie miał bezpośrednio do mnie i pośrednio do Ciebie pretensji. Może ta firma (DATAcośTam - nie pamiętam pełnej nazwy z naklejki nie mam go przy sobie) już zgrała te dane jak szacowali koszty i specjalnie jakoś zblokowali ten dysk, żeby i tak do nich wrócił. Nie znam procedur jakie mają w tych firmach, ale zakładam, że mogli cos takiego zrobić ? Pozdro Marcin
|
|
| |
knopa | Дата: Пятниця, 13.06.2025, 19:08 | Повідомлення # 324 |
| Це те та правда ,яка так незручна ,яку хочуть приховати.
Людмила Гороховська «рузькій мір» Кати Гвалтівники Вбивці Садисти Терористи І мені здається,що насправді в тисячу разів все відбувається страшніше ніж написано……
/Ірпінь/ Сім'я: чоловік, жінка,три доньки 5,8,17 років. Орки поселилися в їх домі. Чоловіка розстріляли одразу в той же день. Ґвалтували жінку, а потім на очах жінки вони ґвалтували дітей. Дівчата 5 i 8 років померли від зґвалтувань і травм. Жінка і донька 17 років- вижили, але в лікарні у важкому стані. Як їм жити далі? /Гостомель/ Сім'я: жінка і син 16 років. Сина застрелили. Жінку ґвалтували і били понад три тижні. Вона померла від травм. Сім'ї немає. /Ірпінь/ Жінка, чоловік, дочка 11 років і собака. Чоловіка застрелили, собаку різали на протязі 4-x годин, на очах у дитини і жінки. Жінку більше тижня ґвалтували на очах у дитини. Дитину не чіпали. Як жити далі? /Буча/ Молода сім'я- чоловік і жінка. Знайшли мертвими. У чоловіка вирізані статеві органи. У жінки порвані статеві органи і травми голови. Все, немає молодої сім'ї.
Гвалтували дівчат і хлопчиків від народжених до старості. /Буча/ Шистирічного хлопця гвалтували на очах матері, він посивів, а потім маму.
Маму і дочки 15 років і 18 років. Гвалтували так, що померли, мати і 15 річна донька. У кімнаті мучили 18 річну, ще чотири дні посеред трупів, матері і сестри, випустили і наказали розказати, що вони робили. Полем доповзла до своїх.
До польщі привезли 15 дівчаток до 10 років, одна вагітна, у всіх порвані піхви...
Гвалтували дівчинку двох річну, а потім розпороли живіт.
-Кажете, то все путін? Ні. Це всі руzкіє психічно хворі. Саме вони були в цих містах. Саме прості росєяні ґвалтували жінок, дітей і по-звірячому вбивали. Я бажаю, щоб вони пережили в своїх сім'ях подібне... Ніколи не забудемо і не пробачимо! Ґвалтують жінок, дітей, бабусь і отримують задоволення?! Тут йдеться зовсім не про секс.. Вони отримують насолоду від знущань,які не те що уявити тяжко, а й написати про те. Вони робили те з нашими бабцями, вони роблять те знову, а їхні жінки чуючи, що він зґвалтував - хіхікають.😓 Нація від дитини до дорослого згнила. В людській подобі- дияволи! Розривати промежину 5-річній дитині і знімати те на відео; різати груди вагітній жінці; скляною пляшкою розривати все там і дивитися, як до неї тулиться дитина, до мертвої закривавленої мами дитя… І це така мала частина біди, що переживають наші жінки. Трагедія душі, нестерпна біль тіла, смерть в муках… Наше тіло зжимається від погляду на фото, але ми не маємо права мовчати про це. В соц. мережах, в переписках з друзями, знайомими закордоном, де лише можемо -маємо кричати про цю біль! Кожен в світі має про це знати!!!
Галина Шикітка
фото :ексгумація тіл на деокупованих територіях Київщини,квітень 2022 р.
Questa è la verità così scomoda che vogliono nascondere.
Lyudmila Gorokhovska "Russian Mir" Boia stupratori Assassini Sadici terroristi E mi sembra che nella realtà tutto accada mille volte più terribile di quanto scritto...
/Irpino/ Famiglia: marito, moglie, tre figlie di 5, 8 e 17 anni. Orchi si stabilirono nella loro casa. L'uomo venne ucciso a colpi d'arma da fuoco lo stesso giorno. Hanno violentato una donna e poi, davanti a lei, hanno violentato i bambini. Bambine di 5 e 8 anni sono morte a causa di stupri e ferite. La donna e la figlia diciassettenne sono sopravvissute, ma sono ricoverate in ospedale in gravi condizioni. Come possono continuare a vivere? /Gostomel/ Famiglia: moglie e figlio sedicenne. Il figlio è stato colpito. Una donna violentata e picchiata per oltre tre settimane. È morta per lesioni. Non c'è famiglia. /Irpino/ Una donna, un uomo, una figlia di 11 anni e un cane. Uomo colpito da arma da fuoco, cane massacrato in 4x ore, davanti al bambino e alla donna. Una donna da più di una settimana violentata davanti al bambino. Il bambino non è stato toccato. COME per vivere? /Bucha/ Giovane famiglia: uomo e donna. Trovato morto. I genitali dell'uomo sono stati asportati. La donna ha strappato genitali e lesioni alla testa. Ecco, non c'è nessuna sposa. famiglia.
Hanno violentato bambine e bambini dalla nascita fino alla vecchiaia. /Bucha/ Un bambino di sei anni è stato violentato davanti alla madre, è diventato grigio e poi lo è diventato anche sua madre.
Madre e figlie hanno 15 e 18 anni. Una madre e la figlia quindicenne sono state violentate fino alla morte. Torturarono una ragazza di 18 anni in una stanza, la trattennero per altri quattro giorni tra i cadaveri della madre e della sorella, la liberarono e le ordinarono di raccontare loro cosa avevano fatto. Attraversò il campo strisciando per raggiungere la sua famiglia.
Quindici bambine sotto i 10 anni sono state portate in Polonia, una delle quali era incinta, tutte con la vagina lacerata...
Hanno violentato una bambina di due anni e poi le hanno aperto l'addome.
-Dici che è tutta colpa di Putin? No. Sono tutti malati mentali. malato. Erano loro che si trovavano in queste città. Il più semplice I russi hanno violentato donne e bambini in modo brutale ucciso. Vorrei che potessero sperimentare qualcosa di simile nelle loro famiglie... Non dimenticheremo mai e non perdoneremo mai! Stuprano donne, bambini e nonne e ne traggono piacere?! Qui non si tratta affatto di sesso. Provano piacere dall'abuso, cosa che non solo è difficile da immaginare, ma anche da descrivere. L'hanno fatto alle nostre nonne, lo stanno facendo di nuovo e le loro mogli ridacchiano quando sentono che le ha violentate.😓 La nazione è degenerata da bambina ad adulta. In forma umana: diavoli! Aprire il cavallo di un bambino di 5 anni e filmare l'accaduto su video; tagliare il seno di una donna incinta; rompere tutto con una bottiglia di vetro e guardare il bambino aggrapparsi a lei, alla madre morta e insanguinata del bambino... E questa è solo una piccola parte dei problemi che le nostre donne stanno vivendo. La tragedia dell'anima, il dolore insopportabile del corpo, la morte in agonia... Il nostro corpo si contrae quando guardiamo la foto, ma non abbiamo il diritto di rimanere in silenzio. Nel sociale. nelle reti, nella corrispondenza con gli amici, i conoscenti all'estero, ovunque possiamo - dobbiamo gridare questo dolore! Tutti nel mondo dovrebbero saperlo!!!
Halyna Shikitka
foto: riesumazione dei corpi nei territori disoccupati della regione di Kiev, aprile 2022. Юлия Гуринова @читачі
|
|
| |
Olenochka | Дата: Субота, 14.06.2025, 12:32 | Повідомлення # 325 |
| Hey. So how do we solve the case? I need a phone, and yours is in the box until we figure out the. Or, I return the phone to you until another two weeks have passed and I have the legal right according to the law. Or, you increase the amount of compensation and then I will think about whether to take risks and not keep it for myself. I am not a conflicted person , if the phone new, then I would not have any complaints. The phone has traces of "refusing".
|
|
| |
|
knopa | Дата: Вівторок, 17.06.2025, 21:35 | Повідомлення # 327 |
| https://send.monobank.ua/jar/6wX55ApPVo
|
|
| |
|
knopa | Дата: Четвер, 19.06.2025, 19:59 | Повідомлення # 329 |
| Усі на базу! ЛІГА ЧЕМПІОНІВ Футбол Бокс Теніс Біатлон Баскетбол Хокей Автоспорт Інше Відповідальна гра Архів Чемпіон Теніс Дворазова переможниця Вімблдону оголосила про майбутнє завершення кар'єри Станіслав Матусевич — 19 червня 2025, 16:48 Дворазова переможниця Вімблдону оголосила про майбутнє завершення кар'єри Петра Квітова Getty images 160 Ексдруга ракетка світу, дворазова переможниця Вімблдону чешка Петра Квітова (572) оголосила про закінчення кар'єри. Останнім турніром для спортсменки стане US Open 2025.
Про це 35-річна тенісистка повідомила у своєму Instagram.
Реклама:
"Зростаючи у рідному місті Фулнек та вдаряючи по перших тенісних м'ячах з батьком на місцевих кортах, я ніколи не уявляла, що стану професійною тенісисткою, зможу подорожувати світом і грати на найкрасивіших стадіонах світу. І справді… якимось чином все це стало реальністю.
За останні 19 років, відколи я стала професійною тенісисткою, мені випала честь досягти неймовірних висот. Від перемоги на двох Вімблдонах, шести трофеїв Кубка Біллі Джин Кінг для Чехії, до другого місця у світовому рейтингу та багато чого іншого. Я досягла більшого, ніж могла собі уявити, і я дуже вдячна всьому, що теніс дав мені за всі ці роки. Він навчив мене незліченним урокам не лише на корті чи в тренажерному залі, але й у житті. Я ніколи б не була тією, ким я є сьогодні, без цього прекрасного виду спорту та всього, що він дав мені як на корті, так і поза ним.
Як і на всіх етапах життя, настає день, коли настає час для нового розділу, і цей час для мене прийшов зараз. Тому я хотіла поділитися з вами, що 2025 рік – мій останній сезон у турі як професіонала. Я схвильована і з нетерпінням чекаю можливості знову насолодитися красою гри на Вімблдоні, місці, яке зберігає для мене найцінніші спогади в моїй кар'єрі. І хоча я ще не зовсім впевнена, як виглядатиме мій удар на хардовому корті в США, я маю намір завершити свою активну ігрову кар'єру на US Open в Нью-Йорку пізніше цього літа.
Хоча таке рішення ніколи не дається легко, для мене це щасливий момент! Я залишу спорт з найширшою посмішкою на обличчі – тією ж посмішкою, яку ви бачили від мене на корті та поза ним протягом усієї моєї кар'єри. Протягом усіх цих років я неймовірно вдячна за непохитну підтримку моїй родині, моїм найближчим друзям, моїй команді та всім неймовірним уболівальникам, які завжди підтримували мене по всьому світу. Я не могла просити чи бажати нічого більшого – теніс дав мені все, що в мене є сьогодні, і я буду вічно вдячна цьому прекрасному виду спорту, який я люблю.
З любов'ю, Петра", – написала Квітова.
|
|
| |
Olenochka | Дата: Пятниця, Вчора, 10:19 | Повідомлення # 330 |
| Концерн ОККО розпочав масштабну будову другого "Буковелю" У Славсько. Вони щось знають, Чи просто від шоку необдумано? porterlv
|
|
| |