|
Чому я не хочу залишитися закордоном. Та як мігрантам влашту
|
|
| Модератор форуму | Дата: Неділя, 18.09.2022, 13:50 | Повідомлення # 1 |
| Європа побудована таким чином, що всі зп більш-менш урівняні, тож в рамках ціни на житло немає великої різниці скільки ви заробляєте, всі будуть платити кредит досить довго. Якщо взяти умовну фінансову незалежність, коли не потрібно працювати, а просто живеш і насолоджуєшся життям, знаючи, що є доходи, які не залежать від тебе, коли відчуваєш, що на тобі немає кредиту і забовязання працювати допоки не виплатиш всі борги. Штатах є інвестиції в фонди + володіння нерухомістю, в Україні преславути однушки біля метро, які можуть спокійно гарантувати дохід для життя. Так ось в Європі це НЕМОЖЛИВО, бо система побудована так, що їй потрібні люди, які будуть працювати ЗАВЖДИ. І так і буде, подивіться на оточуючих, в Європі немає теми ЯК СТАТИ НЕЗАЛЕЖНИМ, зато є теми як взяти кредити і працювати завжди, а взамін вам як слухняному рабу дадуть їжу, квартиру (яка не ваша на найближчі 20-30 років) і полікують хвороби (якщо серйозна, бо якщо щось мале, то ідіть домой пийте аспірин). Як європейці зробили так, що слухняні люди їдуть до них і погоджуються з контрактом (ти мені працювати завжди завжди, я тобі їжа, медицина і житло (але на найближчу треть життя воно не твоє))
А на рахунок особистого життя :
Я закордоном 5 років і наладив особисте життя . Відчуття ніби не живу а проживаю що не одне і теж... Тут людським почуттям місця нема, нескінченний рух, як видимість ґрандіозних планів без сенсу реалізації. Мчимо, та недвижні
Тут складно. Всі зайняті роботою + немає свого куточка (житла). І всі багато багато працюють. А як кажеш що ти плануєш повертатися в Україну на майбутнє то не дуже хочуть продовжувати знайомство Всі хочуть тут залишитися. А я навпаки трактував закордон як заробітки. Щоб купити житло ітд
|
| |
| |
| Olenochka | Дата: Понеділок, 19.01.2026, 23:31 | Повідомлення # 601 |
| Не треба драматизувати. В тому що інші не побачать світла винуваті 1) росіяни 2) корупціонери 3) власники комунікацій І навіть зараз не все так погано. Перші масштабні відключення почалися три роки тому. За три роки «ландшафт» сильно змінився. Коли я дивлюсь за вікно, мені вже важко відрізнити, чи в сусідніх районах є відключення, чи сусіди навпроти просто економлять. Kostiantyn
|
| |
| |
| Olenochka | Дата: Пятниця, 23.01.2026, 22:07 | Повідомлення # 602 |
| Харьковчанка выдала базу. *** "Я лучше буду жить в холоде, без света и воды чем под вашим триколором Хер вы нас сломите"
https://x.com/j__o__k....ef_url=
|
| |
| |
| Olenochka | Дата: Пятниця, 23.01.2026, 22:31 | Повідомлення # 603 |
| много лет назад ДО 14 года у меня бы ли на курсе люди с донбаса ну и на других курсах в 90% это был пи@здец в 12 году я по работе поехала туда Донецк, Луганск, Мариуполь и так проездом что между ними.... это был треш уже тогда я очень хотела что бы они уе@бали куда угодно хоть в рашу хоть в зимбабве хоть куда моя мысль была огородить колючей проволкой и спалить нахуй
в Крыму еще в году 10 мне на рынке Ялты, продавали персики и говорили что они привезены с Украины я тогда еще спрашивала у них, простите а Крым где? в Турции? и тогда подумала что надо перекопать ров между крымом и херсоном, и толкнуть палочкой этот остров пусть плывет на@хуй от берегов Украины
и вот 14 год. блять с них пидарасов все началось отряды путина ебаные и в 26 из за них не может это все закончиться
да да да.... мне тут понаписывают что НЕТ! надо дальше воевать, потому что если отдать донбас, хуйло дальше пойдет пойдет он или не пойдет не известно зато сейчас на 100% известно, что пока эта територия белых ходоков будет без стены между нами и ею.... будет продолжаться пиз@да
пусть они уебуют куда хотят, вместе с хуйлом и своими отрядами хуйла
надо это заканчивать, пока людей с Киева, Харькова, Херсона и тд, которые действительно идентифицируют себя как украинцы не поубивали всех нах@уй
|
| |
| |
| Olenochka | Дата: Пятниця, 23.01.2026, 22:59 | Повідомлення # 604 |
| Уважно перевір обв’язку компаратора та вузол захисту (UB802, QB802, QB803). У живленні транзистора QB801 беруть участь UB802 і сам QB801: на колекторі має бути близько 19,5 В, на базі — ~0,75 В, на емітері — ~0,6 В, за цих умов транзистор повинен відкриватися. Напруга на базі QB803 не повинна з’являтися одразу після подачі живлення, вона має формуватися із затримкою; якщо ж з’являється одразу, база QB801 підтягується до маси і блок переходить у захист. Вузол працює як тригер, тому перевіряти його потрібно без поспіху. Для діагностики подай з лабораторного блока приблизно 17 В на колектор QB801, транзистор оптрона тимчасово зашунтуй діодом у прямому напрямку і при подачі живлення проконтролюй базу QB803: якщо на ній одразу з’являється високий рівень — шукай несправність у UB802 або в його обв’язці. Обов’язково перевір, чи не пробитий DP807. Якщо на TL431 присутні опорні 2,5 В, то цей вузол, імовірно, справний. На базі транзистора в будь-якому випадку має бути напруга (перевір також при випаяному транзисторі). Восьмі виводи цих мікросхем — спільне живлення, розділене перемичкою, тому потрібно з’ясувати, який елемент садить живлення на колекторі. Орієнтуйся на елементи, позначені на схемі, додай до перевірки замінену мікросхему або тимчасово зніми з неї перемичку. Коли оптрон вмикається, з колектора транзистора на базу подається напруга, стабілізована стабілітроном і послідовно ввімкненим діодом у базовому колі, тож за справної роботи на емітері обов’язково має з’являтися напруга.
|
| |
| |
| Olenochka | Дата: Субота, 24.01.2026, 17:31 | Повідомлення # 605 |
| Шаська незручна. Щоб увімкнути, доводиться ставити догори ногами — треба морочитися. Навіть робоча буде відключатися без ламп.
|
| |
| |
| Olenochka | Дата: Субота, 24.01.2026, 23:58 | Повідомлення # 606 |
| CS — вхід компаратора вузла струмового захисту OCP. Напруга, пропорційна струму через силовий MOSFET-транзистор, знімається з резистивного датчика, встановленого між витоком транзистора та «землею», і подається на цей вивід. Сток потужного транзистора CoolMOS®. Підключається через обмотку імпульсного трансформатора до виходу ККМ (коректора коефіцієнта потужності).
|
| |
| |
|
| Olenochka | Дата: Неділя, 25.01.2026, 18:19 | Повідомлення # 608 |
| https://www.youtube.com/watch?v=MZhTktCB0eA
|
| |
| |
| Olenochka | Дата: Неділя, 25.01.2026, 18:29 | Повідомлення # 609 |
| Cześć. Czy możesz spróbować zidentyfikować model płytki z tabletu na podstawie zdjęcia? Może taka jest dostępna w sprzedaży albo jest do niej schemat.
|
| |
| |
| Olenochka | Дата: Понеділок, 26.01.2026, 18:32 | Повідомлення # 610 |
| : TabletTest Model
: C107
Additional Model No. Model Declaration Ratings Hardware Version
: A10, A10PRO, A10L, C108, C10, C11, C12, C13, C136, KT1028, KT1026, KT1016 : PCB board, structure and internal of these model(s) are the same, So no additional models were tested : For Adapter Input: 100-240V~, 50/60Hz, 350mA Max For Adapter Output: 5V 2000mA 10W DC 3.8V by Rechargeable Li-ion Battery, 5000mAh : 863C_MB_V2.8
|
| |
| |
| Olenochka | Дата: Понеділок, 26.01.2026, 21:47 | Повідомлення # 611 |
| Nic strasznego. Ale nie mogę znaleźć, gdzie go kupić. Może jutro powiesz Dawidowi, że upadł, i poprosisz go, żeby poszukał. Napisałem też na forach, może ktoś coś podpowie.
|
| |
| |
| Olenochka | Дата: Понеділок, 26.01.2026, 21:59 | Повідомлення # 612 |
| jak Pan drogi jest wiadomo ciezko wyliczyć Ale spytam sie tak mam wzmacniacz Brytyjski NAD320 kupiłem go w latach, pod konieć lat 90 od Angola w IRANDI Bo tam tym czasie pracowałem na lakierni. Kupiłem go za 2000 f wtedy kupe kasy słuzył mnie do 2002 i zgasł Wieczej sie nie zapalił Wiem ze w nim siedzą 4 bezpieczniki od tego zacołem dobre były jak otworzyłem zauwarzyłem na popuchniete 4 kodesatory . Wiedzy trochę mam teori, bo szkołe Technikum robiłem w Kasprzaku w Warszwie 5 lat kontrakt na Deckach magnetofonach kasetowych na produkcji, Potem po wojsku wyjechałem z kraju na wyspy pracowałem w inym zawodzie. Postanowiłem wymienić 4 napuchniete kodesatory naprosciej dosyc drogie obecnie dla mnie bo jestem narencje i kazda złotówka potzena na leki bo choruje Po wymianie tych 4 i sprawdzeniu na żarówce .bez zmian W ciemno daszych prób nie dokonywałem ze zwgledu na prząydy i Wiedze ulotna. i dotkowo na recie po wylewie ledko prawa strona z paralizowana lutowanie inne prace precezyjne ciezko wykonac musiała mazłonka pomagac. to sie wkurzyłem i dałem spokuj kodesatory nowe mam zakupione moze Pan mnie wyliczyc ile miej wiecej za naprawe tego wzmacniacza jak bedzie na moja kieszen to Panu wysle Paczkomatem albo kurierem
|
| |
| |
|
|
| Olenochka | Дата: Середа, 28.01.2026, 23:03 | Повідомлення # 615 |
| https://youtu.be/LvBjcZ6kGwo https://youtu.be/VcAzeRYIUAc
Elektron 24-981
|
| |
| |