|
Чому я не хочу залишитися закордоном. Та як мігрантам влашту
|
|
| Модератор форуму | Дата: Неділя, 18.09.2022, 13:50 | Повідомлення # 1 |
| Європа побудована таким чином, що всі зп більш-менш урівняні, тож в рамках ціни на житло немає великої різниці скільки ви заробляєте, всі будуть платити кредит досить довго. Якщо взяти умовну фінансову незалежність, коли не потрібно працювати, а просто живеш і насолоджуєшся життям, знаючи, що є доходи, які не залежать від тебе, коли відчуваєш, що на тобі немає кредиту і забовязання працювати допоки не виплатиш всі борги. Штатах є інвестиції в фонди + володіння нерухомістю, в Україні преславути однушки біля метро, які можуть спокійно гарантувати дохід для життя. Так ось в Європі це НЕМОЖЛИВО, бо система побудована так, що їй потрібні люди, які будуть працювати ЗАВЖДИ. І так і буде, подивіться на оточуючих, в Європі немає теми ЯК СТАТИ НЕЗАЛЕЖНИМ, зато є теми як взяти кредити і працювати завжди, а взамін вам як слухняному рабу дадуть їжу, квартиру (яка не ваша на найближчі 20-30 років) і полікують хвороби (якщо серйозна, бо якщо щось мале, то ідіть домой пийте аспірин). Як європейці зробили так, що слухняні люди їдуть до них і погоджуються з контрактом (ти мені працювати завжди завжди, я тобі їжа, медицина і житло (але на найближчу треть життя воно не твоє))
А на рахунок особистого життя :
Я закордоном 5 років і наладив особисте життя . Відчуття ніби не живу а проживаю що не одне і теж... Тут людським почуттям місця нема, нескінченний рух, як видимість ґрандіозних планів без сенсу реалізації. Мчимо, та недвижні
Тут складно. Всі зайняті роботою + немає свого куточка (житла). І всі багато багато працюють. А як кажеш що ти плануєш повертатися в Україну на майбутнє то не дуже хочуть продовжувати знайомство Всі хочуть тут залишитися. А я навпаки трактував закордон як заробітки. Щоб купити житло ітд
|
| |
| |
| Olenochka | Дата: Пятниця, 30.01.2026, 23:45 | Повідомлення # 616 |
| Секс молодых после занятий – Strip2.co
|
| |
| |
| Olenochka | Дата: Субота, 31.01.2026, 19:05 | Повідомлення # 617 |
| Хах, натрапив на своє старе відео 14-річної давнини 😅. Це я робив свій ламповий підсилювач сам, знімав на стару Nokia, тому якість відповідна 😆. Дивно, але відео не заблокували, хоча там грають популярні треки. Так що ось трохи ностальгії: https://youtu.be/ShnJydB9mic?t=144
|
| |
| |
| Olenochka | Дата: Неділя, 01.02.2026, 00:12 | Повідомлення # 618 |
| Panasinic TX-L37S20E
|
| |
| |
| Olenochka | Дата: Понеділок, 02.02.2026, 01:51 | Повідомлення # 619 |
| Знову чути завивання бобра над річкою... Знаєш скільки у світі таких «проклятих місць»? От наприклад: 1) Швейцарія — з одного боку католики, з іншого протестанти, епізодично ще якесь варварське агресивне бидло. Навколо імперії виникали і занепадали, а Швейцарія є. 2) Бельгія — як самостійна незалежна одиниця з’явилась на карті світу лише в 1830 році. До того під ким тільки вона не була: під франками, німцями, іспанцями і навіть частиною сусідніх Нідерландів. 3) Ізраїль — кругом вороги, весь час війна, вже ±3500 років. 4) Фінляндія — до XIII ст. дика, неосвічена країна. Потім ще й розорена Малим льодовиковим періодом. Потім під Шведами, пізніше 100 років під москалями. Ну і де тепер та Фінляндія? Список можна продовжувати. Але річ не в тім. Знаєш, що об’єднує всі ці кейси? У критичні моменти історії кожен з цих народів поставив у пріоритет зберегти своїх людей. Так вони вижили, пересиділи окупанта і розвивались далі. Бо хто воював «до останнього» — давно зникли. Немає зараз тих єгиптян, що були за фараонів, немає фракійців, майже не лишилось айнів (корінне населення Японії), курди і палестинці не мають держави. Якщо повернутись до українців, то місце дісталось дивовижне. Три кліматичні зони, прорва корисних копалин, працьовите і доволі обдароване населення. Але! Є у цього населення одна загальна риса — неймовірна інфантильність. Всю історію українці не будують країну для себе, вони облаштовують власний добробут. Кожен сам по собі. Кожен на своєму рівні. До речі, від того і тотальна корупція. Бо той посадовець завжди думає не «як зробити краще», а «що мені за це буде». У приоритеті шкурний інтерес — як від моїх рішень покращиться власне мій добробут, моєї родини. Не кажу, що всі мають різко стати альтруїстами. Але якісь банальні дрібниці: дотримання ПДР без виключень, відповідальне ставлення до обов’язків, повага до чужої праці — могли б значно покращити життя в країні.
|
| |
| |
| Olenochka | Дата: Понеділок, 02.02.2026, 01:54 | Повідомлення # 620 |
| Невже не бачать прямої невигоди: нерухомість, якою володіють «обсер@тори», вона ж теж втрачає відсотки в ціні, від вражень покупців про повсюдні прошкрябані сліди від совання майстрами-ремонтниками мішків з будівельним сміттям, обламані підвіконники, обдерті ремонтниками перила й оббиті стіни при перенесенні всього поки ліфт не працював, обдерті кнопки та двері в ліфті (в ліфті обдерті, покищо, тільки кнопки та двері, бо ліфт закували зсередини в тирсоплити, але з патьоків видно, що коли їх знімуть, то картина буде нерадісна)... а ще якісь клінічні недоумки, дебіли, таке враження, що змагалися хто дістане вище ногою, й позалишали сліди підошв на стінах на висоті... Я вже й не згадую про те, що все те, що було понищено, то ж також було зроблено за гроші тих же покупців, що «інвестували в нерухомість»... ...ну а найбільше завжди прифігіваю з того всього бидла що виставляє пакети свого сміття за двері, щоб смерділо на весь під’їзд, але тільки не в них в хаті... А обочини доріг в селах як позасер@али... І пакети сміття, й якась бита цегла, й будівельні відходи (все те, що в інших країнах було б перероблено, використано повторно, та ще й з вигодою, бо та ж бита цегла, то при подрібенні — готовий пуцолан для цементу, але «у нас» максимум на що здатні, то висипати ті всі відходи десь в селі, щоб розрівняти ділянку під майбутнє будівництво... а потім той лох, що купив ділянку «під забудову» розкопає ті побиті унітази та склопакети коли буде копати фундамент...) А нещасні водойми, якщо не засипані будівельним сміттям, то все одно плавають баклажки, пластик й всякі відходи... А бидловідпочивальними, коли їдуть на відпочинок з повними пакетами всякої хавки, то є сили їх привезти, але якщо пакети вже пусті, то парадокс законів фізики, гравітаційна аномалія, пакети та пляшки вже пусті, очевидно, «стали важчими», адже бидлани вже не годні їх забрати назад й довезти/донести до смітника...
|
| |
| |
| Olenochka | Дата: Середа, 04.02.2026, 19:08 | Повідомлення # 621 |
| Plik
|
| |
| |
| Olenochka | Дата: Середа, 04.02.2026, 19:11 | Повідомлення # 622 |
| більшість у парламенті 1991 року мали комуністи («Група 239»). І це взагалі нелогічно — обирати комуністів після виходу з срср. По факту, це був не вихід, а відкол частинки срср від великого срср: зі зміною назви, але зі збереженням сутності.
Реальний вихід України з срср почався десь у 2004 році і триває досі.
|
| |
| |