MENU
Слава Україні! Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до миру. Допомога біженцям, пораненим, війську, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі. Не будь байдужим! Допоможи Україні!
Чому я не хочу залишитися закордоном. Та як мігрантам влашту
Модератор форумуДата: Неділя, 18.09.2022, 13:50 | Повідомлення # 1

Європа побудована таким чином, що всі зп більш-менш урівняні, тож в рамках ціни на житло немає великої різниці скільки ви заробляєте, всі будуть платити кредит досить довго.
Якщо взяти умовну фінансову незалежність, коли не потрібно працювати, а просто живеш і насолоджуєшся життям, знаючи, що є доходи, які не залежать від тебе, коли відчуваєш, що на тобі немає кредиту і забовязання працювати допоки не виплатиш всі борги.
Штатах є інвестиції в фонди + володіння нерухомістю, в Україні преславути однушки біля метро, які можуть спокійно гарантувати дохід для життя.
Так ось в Європі це НЕМОЖЛИВО, бо система побудована так, що їй потрібні люди, які будуть працювати ЗАВЖДИ. І так і буде, подивіться на оточуючих, в Європі немає теми ЯК СТАТИ НЕЗАЛЕЖНИМ, зато є теми як взяти кредити і працювати завжди, а взамін вам як слухняному рабу дадуть їжу, квартиру (яка не ваша на найближчі 20-30 років) і полікують хвороби (якщо серйозна, бо якщо щось мале, то ідіть домой пийте аспірин).
Як європейці зробили так, що слухняні люди їдуть до них і погоджуються з контрактом (ти мені працювати завжди завжди, я тобі їжа, медицина і житло (але на найближчу треть життя воно не твоє))

А на рахунок особистого життя :

Я закордоном 5 років і наладив особисте життя . Відчуття ніби не живу а проживаю що не одне і теж...
Тут людським почуттям місця нема, нескінченний рух, як видимість ґрандіозних планів без сенсу реалізації. Мчимо, та недвижні

Тут складно. Всі зайняті роботою + немає свого куточка (житла). І всі багато багато працюють. А як кажеш що ти плануєш повертатися в Україну на майбутнє то не дуже хочуть продовжувати знайомство
Всі хочуть тут залишитися. А я навпаки трактував закордон як заробітки. Щоб купити житло ітд

OlenochkaДата: Пятниця, 30.01.2026, 23:45 | Повідомлення # 616
Секс молодых после занятий – Strip2.co

OlenochkaДата: Субота, 31.01.2026, 19:05 | Повідомлення # 617
Хах, натрапив на своє старе відео 14-річної давнини 😅. Це я робив свій ламповий підсилювач сам, знімав на стару Nokia, тому якість відповідна 😆.
Дивно, але відео не заблокували, хоча там грають популярні треки. Так що ось трохи ностальгії:
 https://youtu.be/ShnJydB9mic?t=144

OlenochkaДата: Неділя, 01.02.2026, 00:12 | Повідомлення # 618
Panasinic TX-L37S20E

OlenochkaДата: Понеділок, 02.02.2026, 01:51 | Повідомлення # 619
Знову чути завивання бобра над річкою...
Знаєш скільки у світі таких «проклятих місць»?
От наприклад:
1) Швейцарія — з одного боку католики, з іншого протестанти, епізодично ще якесь варварське агресивне бидло. Навколо імперії виникали і занепадали, а Швейцарія є.
2) Бельгія — як самостійна незалежна одиниця з’явилась на карті світу лише в 1830 році. До того під ким тільки вона не була: під франками, німцями, іспанцями і навіть частиною сусідніх Нідерландів.
3) Ізраїль — кругом вороги, весь час війна, вже ±3500 років.
4) Фінляндія — до XIII ст. дика, неосвічена країна. Потім ще й розорена Малим льодовиковим періодом. Потім під Шведами, пізніше 100 років під москалями. Ну і де тепер та Фінляндія?
Список можна продовжувати. Але річ не в тім. Знаєш, що об’єднує всі ці кейси? У критичні моменти історії кожен з цих народів поставив у пріоритет зберегти своїх людей. Так вони вижили, пересиділи окупанта і розвивались далі. Бо хто воював «до останнього» — давно зникли. Немає зараз тих єгиптян, що були за фараонів, немає фракійців, майже не лишилось айнів (корінне населення Японії), курди і палестинці не мають держави.
Якщо повернутись до українців, то місце дісталось дивовижне. Три кліматичні зони, прорва корисних копалин, працьовите і доволі обдароване населення. Але! Є у цього населення одна загальна риса — неймовірна інфантильність. Всю історію українці не будують країну для себе, вони облаштовують власний добробут. Кожен сам по собі. Кожен на своєму рівні. До речі, від того і тотальна корупція. Бо той посадовець завжди думає не «як зробити краще», а «що мені за це буде». У приоритеті шкурний інтерес — як від моїх рішень покращиться власне мій добробут, моєї родини. Не кажу, що всі мають різко стати альтруїстами. Але якісь банальні дрібниці: дотримання ПДР без виключень, відповідальне ставлення до обов’язків, повага до чужої праці — могли б значно покращити життя в країні.

OlenochkaДата: Понеділок, 02.02.2026, 01:54 | Повідомлення # 620
Невже не бачать прямої невигоди: нерухомість, якою володіють «обсер@тори», вона ж теж втрачає відсотки в ціні, від вражень покупців про повсюдні прошкрябані сліди від совання майстрами-ремонтниками мішків з будівельним сміттям, обламані підвіконники, обдерті ремонтниками перила й оббиті стіни при перенесенні всього поки ліфт не працював, обдерті кнопки та двері в ліфті (в ліфті обдерті, покищо, тільки кнопки та двері, бо ліфт закували зсередини в тирсоплити, але з патьоків видно, що коли їх знімуть, то картина буде нерадісна)... а ще якісь клінічні недоумки, дебіли, таке враження, що змагалися хто дістане вище ногою, й позалишали сліди підошв на стінах на висоті... Я вже й не згадую про те, що все те, що було понищено, то ж також було зроблено за гроші тих же покупців, що «інвестували в нерухомість»...
...ну а найбільше завжди прифігіваю з того всього бидла що виставляє пакети свого сміття за двері, щоб смерділо на весь під’їзд, але тільки не в них в хаті...
А обочини доріг в селах як позасер@али... І пакети сміття, й якась бита цегла, й будівельні відходи (все те, що в інших країнах було б перероблено, використано повторно, та ще й з вигодою, бо та ж бита цегла, то при подрібенні — готовий пуцолан для цементу, але «у нас» максимум на що здатні, то висипати ті всі відходи десь в селі, щоб розрівняти ділянку під майбутнє будівництво... а потім той лох, що купив ділянку «під забудову» розкопає ті побиті унітази та склопакети коли буде копати фундамент...)
А нещасні водойми, якщо не засипані будівельним сміттям, то все одно плавають баклажки, пластик й всякі відходи...
А бидловідпочивальними, коли їдуть на відпочинок з повними пакетами всякої хавки, то є сили їх привезти, але якщо пакети вже пусті, то парадокс законів фізики, гравітаційна аномалія, пакети та пляшки вже пусті, очевидно, «стали важчими», адже бидлани вже не годні їх забрати назад й довезти/донести до смітника...

OlenochkaДата: Середа, 04.02.2026, 19:08 | Повідомлення # 621
Plik
Прикріплення: povnij_rozklad_dniv_excel.xlsx (5.5 Kb)

OlenochkaДата: Середа, 04.02.2026, 19:11 | Повідомлення # 622
більшість у парламенті 1991 року мали комуністи («Група 239»). І це взагалі нелогічно — обирати комуністів після виходу з срср. По факту, це був не вихід, а відкол частинки срср від великого срср: зі зміною назви, але зі збереженням сутності.

Реальний вихід України з срср почався десь у 2004 році і триває досі.

knopaДата: Пятниця, 06.02.2026, 23:47 | Повідомлення # 623
Комп'ютер реагує на кнопку power стартують вентилятори і на тому все. Чорний екран на моніторі та жодних звуків. Без оперативної пам'яті пищить стандартно гудками.

Відкинув диск нічого не дало
Прошив два різні перевірені біоси на програматорі. Нічого не дало
Без оперативної пам'яті пищить біпер гудками. Як тільки вставляєш оперативну память то є реакція на кнопку включення вентилятори крутяться, немає звуку запуску зображення по жодному виході не в виводить.

Кажуть що процесор і память підкинули до мене. Але спробую і я це зробити
Всі живлення і нормі, на оперативні пам’яті є 1.2В там DDR4, процесор гріється в міру живлення хаба також є. По платі з бж 12в, 5в є стабільно без пудьсацій. Не певен чи є сенс його підкинути.

На юсб датах опір В нормі, на всіх одинаково і немає нічого підозрілого. На батарейці cmos 3v.
Перемичку продвааа clnmos Але нічого не міняється. У всіх положеннях комп'ютер працює.
Нічого на платі не гріється. Підкажіть де шукати проблему.
На хабі також є живлення. Не знаю до чого зачепмтися. Фото плати на всяк випадок додам

Думаю, що справа в хабі. Але не знаю як провести таку діагностику. Можливо хтось стикався

OlenochkaДата: Субота, 07.02.2026, 02:59 | Повідомлення # 624
Пайка пошкодженого стрічкового кабелю (шлейфа)

Cześć. Będę odnawiać taśmę (flex) według takiego wzoru.

https://www.youtube.com/shorts/6WDc9Y4zRVM

https://www.youtube.com/shorts/VvBl08W9aKc

https://www.youtube.com/watch?v=Dc0Ky2Av3aM

https://www.youtube.com/watch?v=CPwTkVlyr5U

https://www.youtube.com/watch?v=28e-_HkHp-w

Jeśli nie uda się naprawić, zamówię taki sam tablet — ma ten sam rozmiar i procesor, i przekażesz go im.
https://smartcn.en.made-in-china.com/product....gpt.com

https://www.aliexpress.com/p....gpt.com

OlenochkaДата: Субота, 07.02.2026, 14:54 | Повідомлення # 625
Вихід один - потрібно українській владі купувати крилаті ракети ( дальність 500-1000-2000 км) та обстрілювати Москву та інші міста.....ОДНИМИ КРИЧАЛКАМИ НІЧОГО НЕ БУДЕ.... скажених тварин треба ізолювати або знищувати

https://www.pravda.com.ua/news/2026/02/07/8019855/

OlenochkaДата: Неділя, 08.02.2026, 00:08 | Повідомлення # 626
"На смєну" прийде окупація України росією -- роздмухування анархії та громадянського конфлікту всередині Україні є головною метою росії, щоб відволікти українців від боротьби з агресором-росією для легкої окупації всієї України.

OlenochkaДата: Неділя, 08.02.2026, 19:22 | Повідомлення # 627
0504905138390

OlenochkaДата: Понеділок, 09.02.2026, 18:31 | Повідомлення # 628
Сьогодні мав цікавий випадок під час ремонту Datalogic X3 Plus. Пристрій був повністю «мертвий» — жодної реакції на кнопку живлення.
Діагностика показала коротке замикання (замикання на масу) на одній з ліній живлення. Я застосував метод інжекції напруги з лабораторного блока живлення.
Винуватцем виявився пробитий керамічний конденсатор. Знайшов його методом «на дотик» (навіть трохи обпік палець). Після випаювання елемента коротке замикання зникло, а після встановлення нового компонента термінал запустився без жодних проблем.

OlenochkaДата: Середа, 11.02.2026, 20:22 | Повідомлення # 629
Я на етапі віднволення порваного шлейфа. переклади полською

OlenochkaДата: Четвер, 12.02.2026, 23:14 | Повідомлення # 630
Интересная логика. РСФСР "кормила союзные республики", но теперь единственная страна, которая мечтает о воссоединении совка — это РФ. Просто мечтает все снова "кормить". Остальные бывшие республики уже сыты по горло и не хотят больше никакого "кормления".

Пошук:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя

Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом