Чому я не хочу залишитися закордоном. Та як мігрантам влашту
|
|
Olenochka | Дата: Вівторок, 18.07.2023, 11:43 | Повідомлення # 91 |
| Дівчатка люблять альфачів з різних причин, ось деякі з них: -вони самодостатні -вони не ниють -вони живуть в сьогоденні(=коли відпочивають - то відриваються як слід, коли працюють - то прямо вкалують) -вони роблять те, що хочуть -вони постійно працюють над собою -вони ставлять цілі і досягають їх -вони жесть які зухвалі(не плутати з хамством) -вони трахають дівчат, причому якісно -вони поважають себе і оточуючих -вони вірять в себе та свої сили -вони не витрачають час даремно(ні свого, ні чужого) -вони щирі(=говорять те, що думають, але без образ) -вони не бояться, що хтось їх засудить -вони можуть видаватися злими покидьками - але у них не гниле нутро -вони вміють брати відповідальність на себе(не плутати з благодійністю) -вони правильно себе ставлять -вони тримають своє слово(але при цьому не дають порожніх обіцянок які їм не до вподоби) -вони - об'єкт бажань 95%дівчат;)
|
|
| |
Olenochka | Дата: Вівторок, 18.07.2023, 12:19 | Повідомлення # 92 |
| - Зай, у тебе фетиші є які-небудь? wink - Нуу... Так.. :rolleyes: - Які? biggrin - Я хочу що б мене згвалтували... happy - : blink: Я в якості насильника підходжу адже? :ph34r: - Цілком :wub:))) - smile ))) Почни дивитися з нею який-небудь мультик приємний... А потім в процесі різко підриваєшся, з божевільними очима починаєш жорстко її роздягати, зриваєш з неї одяг недбало і грубо, але не весь, наприклад, блузку можна розстебнути наполовину, лівчик просто підняти, оголити груди, штани спустити з неї до колін (так заводить крутіше).. Хапаєш за волосся.. Вона може, по-початку трошки офігіє від твоєї різкості, на це даєш їй пару ляпасів і говориш типу " Заткнися, сучка!"А потім вже грубо ставиш її в позу, заламуєш руки і ...*! Можеш важкий метал на компі для фону включити!))) Тут же класно працює: 1) зв'язати їй руки ременем від своїх джинсів 2) зав'язати їй очі 3) засунути їй її ж трусики в ротик, як кляп 4) ляпас по дупі само собою 5) трохи мату 6) щоб це було не в кімнаті на ліжку, а на кухні, або навіть просто на підлозі) 7) спробуй недбало взяти її за личко рукою, грубо примусь відкрити її рот і плюнь туди ( не харкні тільки, а їй ляпас 8) якщо не зв'язуєш її, то по-будь-якому ти повинен тримати її руки, обмежуючи свободу, тримати за волосся дуже круто
|
|
| |
Olenochka | Дата: Вівторок, 18.07.2023, 13:14 | Повідомлення # 93 |
| Зате доводитимуть що всім так треба, бо по іншому це визнати що десь щось пішло не так а дати задню вже не можна — життя пройшло, то треба вже захищати свій городДобре ще якщо справді 250к на рікНеспокій душі не вгамувати просто змінивши обставиниСправді важливі речі в житті насправді не коштують нічого, а втратити їх — вже не купити ні за які гроші
|
|
| |
Olenochka | Дата: Вівторок, 18.07.2023, 16:38 | Повідомлення # 94 |
| До 30 років які нахер відносини? )) Світ змінюється швидко, часу немає на дівок. Все просто і зрозуміло хлопці, не ускладнюйте собі життя, коли дівчата вже у відносинах з сильним мужиком, вони стають як діти, примхливі, вічно ниють, це їм не подобається, то їм не подобається і т д., це їх сутність, це просто потрібно прийняти і ставитися до цього нейтрально. Не сюсюкайтесь з дівоньками, у вас є своя роль, у неї своя. Грайте свою роль максимально якісно і тоді будь-яка дівчина буде вашою і в стосунках завжди грайте тільки свою роль, а дівчина нехай сюсюкается і хуйню виконує в своєму стилі, має бути похуй взагалі, якщо потрібно ігнорте дівчину, якщо вона затіяла гру з вами, просто нуль уваги, ви продовжуєте займатися своїми справами з 0 емоціями. Якщо дівко ображена на Вас без серйозної причини, на порожньому місці, зникайте з її життя, на місяць, два, три, при цьому 0 емоцій, що вона буде робити? Вона буде серфити вас в Інтернеті гарантія, стежити за вами в житті, питати про вас у знайомих і т д, це в її стиль, це її роль, через деякий час вона сама перша вийде на контакт, обов'язково відповідайте, але відповідайте серйозно і по справі, і пару питань нібито як справи і т д, не більше, без ха ха хі хі. Будете грати свою роль, дівчина ніколи не піде від вас, ні до багатого ні до іншого.
Якщо, першому намагатися повертати колишню, то нічого доброго з цього не вийде. Тому що дуже ймовірно, що у неї все ГАРАЗД і ти будеш посланий і принижений. Так як пінгів немає, а щоб почати повертати, потрібен навіть не пінг, а нормальна такий ближче. Якщо вийти на зв'язок без її ближче, ти моментально занизиш свою значимість, а вона у тебе і так майже на нулі. І я навіть не беру до уваги, що її після тебе тр@ахали куди тільки можна і не можна і навіть в цю хвилину досить імовірно, що її...., відповідно знявши її з чийогось, навряд чи вона буде тебе поважати і нічого серйозного і довгограючого у вас не вийде. Беручи до уваги, що ти нив коли тебе кинули і принижуватися перестав лише місяць тому, це дуже маленький термін. Далі за прокачування. Багато про це знають, але не розуміють різниці між "прокачався" і в "процесі прокачування". В даному випадку, щоб просто так з'явитися і забрати її, ти повинен дійсно круто прокачатися, тобто мати тіло як у Сейда, або заробляти дуже багато, або стати відомою особистістю в масштабах країни. Ти що небудь з цих пунктів вже виконав? Ідеальним варіантом для тебе буде продовжувати розвиватися і знайомитися з красивими дівчатами. А цю викидай з голови, коли яйця відпустить і нормально прокачаєшся, будеш мати секс з нею час від часу, а більшого тобі не захочеться. Резюмуючи, що у тебе не вийшло компенсувати недосвідченість певними шаблонами про "так раніше жили". Так що в таких відносинах я тобі рекомендую думати головою, а не штампами і переосмислити цінності ресурсообміну.
Повернути можна абсолютно будь-яку дівчину. Питання впирається в прокачуванні. Уявімо ідеальну ситуацію, хлопця кинула дівчина і пішла до Васі. Хлопець із звичайного "диванного чувака" прокачується до відомого на весь світ актора, з гарною зовнішністю і хорошим доходом. Яка ймовірність, що колишня йому напише і буде готова повернутися на будь-яких умовах, навіть якщо у неї чоловік і діти? Як на мене, так 99%.
Найкраща помста - це бути щасливим з іншою.
Ти поранений солдат. Пораненому солдатові йти на війну просто нерозумно. Треба повністю відновитися, набратися досвіду, краще оцінити противника і лише потім, на тверезу голову йти в наступ. А ти ще від ран не вилікувався, а рвешся в бій. Ти будучи здоровим один бій вже програв, думаєш, що ти, поранений зможеш перемогти в наступному бою? Далі тебе растопчут ще більше.
|
|
| |
Olenochka | Дата: Середа, 19.07.2023, 14:20 | Повідомлення # 95 |
| Летіла сьогодні в літаку, і там була стюардеса молоденька полячка ... Красива, але така боязка. Нещодавно, мабуть, працює. Так от поки вона жестами показувала інструктаж, я уявляла, як я її заманила, почала чіплятися, стягнула зубами трусики і вилизувала її всю! А потім гралася б з нею своїм вібратором ... Вона спочатку боялася б, а потім стогнала голосно! Це при тому що в мене ще ніколи не було досвіду з дівчиною, поки тільки мрію. Оселилася в готелі, буду всі ці свої фантазії згадувати і теребонькати ...
Обожнюю гру з коханим, типу "я не дам і не проси!" Перший час він не розумів моїх ігор і здавався.За рік зрозумів, що мене це заводить. А як може не завести, коли він готовий рвати на тобі одяг від пристрасті?
|
|
| |
Olenochka | Дата: Середа, 19.07.2023, 14:23 | Повідомлення # 96 |
| ти так себе з усіма ведеш або тільки зі мною?"А це залежить від того куди веду, мила:)
|
|
| |
Olenochka | Дата: Середа, 19.07.2023, 14:32 | Повідомлення # 97 |
| Страшенно подобається, коли чоловік стогне. Шкода, що це така рідкість. Завдяки чоловічому стогону, оргазм наступає в рази швидше. Так що стогніть, сучки з членами. Адже все починається у нас в голові.
Хлопець 19 р коли приїзжаю на вихідні додому ходжу займатися укр.мовою до сусідки(вона вчителька)їй 32 і я давно хочу її віджарити, а сьогодні взагалі.... Сиджу і як завжди втикаю на її бюст і помічаю(так як кофта у неї в'язана) що у неї з лівчика вилізла циця і сосок так і манить мене щоб я його схопив,і облизав в мене вже солдат на поготові і чекає команди а ця учілка втирає мені правила поки я її подумки натягую раком. От так от і навчаюся вже 2 рік.
|
|
| |
Olenochka | Дата: Середа, 19.07.2023, 16:37 | Повідомлення # 98 |
| Нарешті мій коханий зробив те, що я так давно хотіла. Жостко мене взяв, закрив рота, душив мене, тягнув за волосся, сильно шльопав, а потім грубо мене трахав в рот. Щастю немає меж)))
|
|
| |
Olenochka | Дата: Середа, 19.07.2023, 16:38 | Повідомлення # 99 |
| Моя жінка поїхала дахом. Останнім часом постійно сидить в неті і дивиться відеоуроки як кінчити сквіртом. Бо ще не було такого щастя в її житті. Ото тіки сквірту не хватає в жизні
|
|
| |
Olenochka | Дата: Середа, 19.07.2023, 16:40 | Повідомлення # 100 |
| Хочу ніжно обійняти тебе за талію, повільно провести рукою по щоці, солодко поцілувати твої губи на мить зупинитись, щоб насолодитись твоїм ароматом, непоспішаючи, сантиметр за сантиметром цілувати твою шию, яка з кожним дотиком моїх губ покривається мурашками, знову завмерти, щоб на кінчику язика відчути твій пульс, котрий стає ще більш швидким та виразним, правою рукою опуститись вниз талії і стиснути в лодоні твою попку, а іншою рукою провести в тебе поміж ніг, знову поцілувати в губи і віддатись пристрасті і почуттям...
|
|
| |
Olenochka | Дата: Середа, 19.07.2023, 16:40 | Повідомлення # 101 |
| Маленька «фантазія»: влаштуватися на роботу секретаркою в яку-небудь велику фірму і бути шлюшкой для боса, при цьому щоб він трахав тільки мене одну. Прямо на робочому столі, серед паперів. Щоб я «забувала» надягати трусики на роботу, випадково показувала мереживо панчіх з-під спідниці. Щоб бос пов'язував мої руки своєю краваткою, закочуючи рукави своєї білосніжної сорочки ...
|
|
| |
Olenochka | Дата: Середа, 26.07.2023, 10:20 | Повідомлення # 102 |
| Кум ти газда (с) The Beetles. Хата у западенців це основна стаття расходів. Навіть не дружина , або інша жінка . І не діти з хоббі. А хата . З'явилися грошікі - мерщій щось будувати . Альтанку, басейн, барбіку зону . Щоб воно було як у людей все . Тим і живе звичайний чоловік . Це процес через все життя. Це батьківська хата. Все одно , в горах , чи у Львові . Вони добротні , хороші , функціональні. Плюс клімат дуже сприяє різноманітній зелені . Особливо хвойним.
|
|
| |
Olenochka | Дата: Середа, 26.07.2023, 10:26 | Повідомлення # 103 |
| Я бачу перпективи має Захід України. У столиці не так спокійно,... чим західніше, тим ближче до цивілізації і подалі від дикунів сусідів..Реально у Львові, Франківськ,Ужгород. Все будується, багато кранів стоїть, багато житла нового. Карпати, гриби, річки,водоспади.А там вже можна зняти готель і зависнути на вихідних хоч влітку, хоч взимку, походи-лижі-мотик-велик. Європа поруч, простіше полетіти в кудись, багато польських товарів. Своя мова ,культура та традиції. Наприклад Харків, був транспортним хабом на кацапстан, зараз це стане кутом біля стіни і як мені здається "не у справ" ( я не експерт, просто мені так здається), Львів стане великим хабом на Європу і перспектив в майбутньому у нього більше.
|
|
| |
Olenochka | Дата: Четвер, 27.07.2023, 10:18 | Повідомлення # 104 |
| На момент володіння грошима, попередні бажання нікчемніють. Бажання мають одну беззаперечну умову — вчасність. Втрата вчасності призводить до втрати свіжості (актуальності) того чи іншого бажання.
|
|
| |
Olenochka | Дата: Четвер, 27.07.2023, 11:45 | Повідомлення # 105 |
| Секс-туризм, можливість відчувати себе богом у нерівному суспільстві прижимаючи камбоджийську школярочку.
|
|
| |