MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
Поради для Підлітків » Форум » Школа - навчання » Чому я не хочу залишитися закордоном. Та як мігрантам влашту (Роздуми заробітчанина)
Чому я не хочу залишитися закордоном. Та як мігрантам влашту
OlenochkaДата: Вівторок, 18.07.2023, 11:43 | Повідомлення # 91
Повідомлень: 4515
Дівчатка люблять альфачів з різних причин, ось деякі з них:
-вони самодостатні
-вони не ниють
-вони живуть в сьогоденні(=коли відпочивають - то відриваються як слід, коли працюють - то прямо вкалують)
-вони роблять те, що хочуть
-вони постійно працюють над собою
-вони ставлять цілі і досягають їх
-вони жесть які зухвалі(не плутати з хамством)
-вони трахають дівчат, причому якісно
-вони поважають себе і оточуючих
-вони вірять в себе та свої сили
-вони не витрачають час даремно(ні свого, ні чужого)
-вони щирі(=говорять те, що думають, але без образ)
-вони не бояться, що хтось їх засудить
-вони можуть видаватися злими покидьками - але у них не гниле нутро
-вони вміють брати відповідальність на себе(не плутати з благодійністю)
-вони правильно себе ставлять
-вони тримають своє слово(але при цьому не дають порожніх обіцянок які їм не до вподоби)
-вони - об'єкт бажань 95%дівчат;)
Прикріплення: 8585883.jpg (60.9 Kb) · 5235332.jpg (36.8 Kb) · 6123720.jpg (107.2 Kb) · 8358424.jpg (162.3 Kb) · 1413911.jpg (36.8 Kb)
 
OlenochkaДата: Вівторок, 18.07.2023, 12:19 | Повідомлення # 92
Повідомлень: 4515
- Зай, у тебе фетиші є які-небудь? wink
- Нуу... Так.. :rolleyes:
- Які? biggrin
- Я хочу що б мене згвалтували... happy
- : blink: Я в якості насильника підходжу адже? :ph34r:
- Цілком :wub:)))
- smile )))
Почни дивитися з нею який-небудь мультик приємний... А потім в процесі різко підриваєшся, з божевільними очима починаєш жорстко її роздягати, зриваєш з неї одяг недбало і грубо, але не весь, наприклад, блузку можна розстебнути наполовину, лівчик просто підняти, оголити груди, штани спустити з неї до колін (так заводить крутіше).. Хапаєш за волосся.. Вона може, по-початку трошки офігіє від твоєї різкості, на це даєш їй пару ляпасів і говориш типу " Заткнися, сучка!"А потім вже грубо ставиш її в позу, заламуєш руки і ...*! Можеш важкий метал на компі для фону включити!))) Тут же класно працює: 1) зв'язати їй руки ременем від своїх джинсів 2) зав'язати їй очі 3) засунути їй її ж трусики в ротик, як кляп 4) ляпас по дупі само собою 5) трохи мату 6) щоб це було не в кімнаті на ліжку, а на кухні, або навіть просто на підлозі) 7) спробуй недбало взяти її за личко рукою, грубо примусь відкрити її рот і плюнь туди ( не харкні тільки, а їй ляпас 8) якщо не зв'язуєш її, то по-будь-якому ти повинен тримати її руки, обмежуючи свободу, тримати за волосся дуже круто
 
OlenochkaДата: Вівторок, 18.07.2023, 13:14 | Повідомлення # 93
Повідомлень: 4515
Зате доводитимуть що всім так треба, бо по іншому це визнати що десь щось пішло не так а дати задню вже не можна — життя пройшло, то треба вже захищати свій городДобре ще якщо справді 250к на рікНеспокій душі не вгамувати просто змінивши обставиниСправді важливі речі в житті насправді не коштують нічого, а втратити їх — вже не купити ні за які гроші
 
OlenochkaДата: Вівторок, 18.07.2023, 16:38 | Повідомлення # 94
Повідомлень: 4515
До 30 років які нахер відносини? )) Світ змінюється швидко, часу немає на дівок. Все просто і зрозуміло хлопці, не ускладнюйте собі життя, коли дівчата вже у відносинах з сильним мужиком, вони стають як діти, примхливі, вічно ниють, це їм не подобається, то їм не подобається і т д., це їх сутність, це просто потрібно прийняти і ставитися до цього нейтрально. Не сюсюкайтесь з дівоньками, у вас є своя роль, у неї своя. Грайте свою роль максимально якісно і тоді будь-яка дівчина буде вашою і в стосунках завжди грайте тільки свою роль, а дівчина нехай сюсюкается і хуйню виконує в своєму стилі, має бути похуй взагалі, якщо потрібно ігнорте дівчину, якщо вона затіяла гру з вами, просто нуль уваги, ви продовжуєте займатися своїми справами з 0 емоціями. Якщо дівко ображена на Вас без серйозної причини, на порожньому місці, зникайте з її життя, на місяць, два, три, при цьому 0 емоцій, що вона буде робити? Вона буде серфити вас в Інтернеті гарантія, стежити за вами в житті, питати про вас у знайомих і т д, це в її стиль, це її роль, через деякий час вона сама перша вийде на контакт, обов'язково відповідайте, але відповідайте серйозно і по справі, і пару питань нібито як справи і т д, не більше, без ха ха хі хі. Будете грати свою роль, дівчина ніколи не піде від вас, ні до багатого ні до іншого.

Якщо, першому намагатися повертати колишню, то нічого доброго з цього не вийде.
Тому що дуже ймовірно, що у неї все ГАРАЗД і ти будеш посланий і принижений. Так як пінгів немає, а щоб почати повертати, потрібен навіть не пінг, а нормальна такий ближче. Якщо вийти на зв'язок без її ближче, ти моментально занизиш свою значимість, а вона у тебе і так майже на нулі. І я навіть не беру до уваги, що її після тебе тр@ахали куди тільки можна і не можна і навіть в цю хвилину досить імовірно, що її...., відповідно знявши її з чийогось, навряд чи вона буде тебе поважати і нічого серйозного і довгограючого у вас не вийде. Беручи до уваги, що ти нив коли тебе кинули і принижуватися перестав лише місяць тому, це дуже маленький термін.
Далі за прокачування. Багато про це знають, але не розуміють різниці між "прокачався" і в "процесі прокачування". В даному випадку, щоб просто так з'явитися і забрати її, ти повинен дійсно круто прокачатися, тобто мати тіло як у Сейда, або заробляти дуже багато, або стати відомою особистістю в масштабах країни. Ти що небудь з цих пунктів вже виконав?
Ідеальним варіантом для тебе буде продовжувати розвиватися і знайомитися з красивими дівчатами. А цю викидай з голови, коли яйця відпустить і нормально прокачаєшся, будеш мати секс з нею час від часу, а більшого тобі не захочеться. 
Резюмуючи, що у тебе не вийшло компенсувати недосвідченість певними шаблонами про "так раніше жили". Так що в таких відносинах я тобі рекомендую думати головою, а не штампами і переосмислити цінності ресурсообміну.

Повернути можна абсолютно будь-яку дівчину. Питання впирається в прокачуванні. Уявімо ідеальну ситуацію, хлопця кинула дівчина і пішла до Васі. Хлопець із звичайного "диванного чувака" прокачується до відомого на весь світ актора, з гарною зовнішністю і хорошим доходом. Яка ймовірність, що колишня йому напише і буде готова повернутися на будь-яких умовах, навіть якщо у неї чоловік і діти? Як на мене, так 99%.

Найкраща помста - це бути щасливим з іншою.


Ти поранений солдат. Пораненому солдатові йти на війну просто нерозумно. Треба повністю відновитися, набратися досвіду, краще оцінити противника і лише потім, на тверезу голову йти в наступ. А ти ще від ран не вилікувався, а рвешся в бій. Ти будучи здоровим один бій вже програв, думаєш, що ти, поранений зможеш перемогти в наступному бою? Далі тебе растопчут ще більше.
 
OlenochkaДата: Середа, 19.07.2023, 14:20 | Повідомлення # 95
Повідомлень: 4515
Летіла сьогодні в літаку, і там була стюардеса молоденька полячка ... Красива, але така боязка. Нещодавно, мабуть, працює. Так от поки вона
жестами показувала інструктаж, я уявляла, як я її заманила, почала
чіплятися, стягнула зубами трусики і вилизувала її всю! А потім гралася б
з нею своїм вібратором ... Вона спочатку боялася б, а потім стогнала
голосно! Це при тому що в мене ще ніколи не було досвіду з дівчиною,
поки тільки мрію. Оселилася в готелі, буду всі ці свої фантазії
згадувати і теребонькати ...

Обожнюю гру з коханим, типу "я не дам і не проси!" Перший час він не розумів моїх ігор і здавався.За рік зрозумів, що мене це заводить. А як може не завести, коли він готовий рвати на тобі одяг від пристрасті?
 
OlenochkaДата: Середа, 19.07.2023, 14:23 | Повідомлення # 96
Повідомлень: 4515
ти так себе з усіма ведеш або тільки зі мною?"А це залежить від того куди веду, мила:)
 
OlenochkaДата: Середа, 19.07.2023, 14:32 | Повідомлення # 97
Повідомлень: 4515
Страшенно подобається, коли чоловік стогне. Шкода, що це така рідкість. Завдяки чоловічому стогону, оргазм наступає в рази швидше. Так що стогніть, сучки з членами. Адже все починається у нас в голові.

Хлопець 19 р коли приїзжаю на вихідні додому ходжу займатися укр.мовою до сусідки(вона вчителька)їй 32 і я давно хочу її віджарити, а сьогодні взагалі.... Сиджу і як завжди втикаю на її бюст і помічаю(так як кофта у неї в'язана) що у неї з лівчика вилізла циця і сосок так і манить мене щоб я його схопив,і облизав в мене вже солдат на поготові і чекає команди а ця учілка втирає мені правила поки я її подумки натягую раком. От так от і навчаюся вже 2 рік.
 
OlenochkaДата: Середа, 19.07.2023, 16:37 | Повідомлення # 98
Повідомлень: 4515
Нарешті мій коханий зробив те, що я так давно хотіла.
Жостко мене взяв, закрив рота, душив мене, тягнув за волосся, сильно шльопав, а потім грубо мене трахав в рот.
Щастю немає меж)))
 
OlenochkaДата: Середа, 19.07.2023, 16:38 | Повідомлення # 99
Повідомлень: 4515
Моя жінка поїхала дахом. Останнім часом постійно сидить в неті і дивиться відеоуроки як кінчити сквіртом. Бо ще не було такого щастя в її житті. Ото тіки сквірту не хватає в жизні
 
OlenochkaДата: Середа, 19.07.2023, 16:40 | Повідомлення # 100
Повідомлень: 4515
Хочу ніжно обійняти тебе за талію, повільно провести рукою по щоці, солодко поцілувати твої губи на мить зупинитись, щоб насолодитись твоїм ароматом, непоспішаючи, сантиметр за сантиметром цілувати твою шию, яка з кожним дотиком моїх губ покривається мурашками, знову завмерти, щоб на кінчику язика відчути твій пульс, котрий стає ще більш швидким та виразним, правою рукою опуститись вниз талії і стиснути в лодоні твою попку, а іншою рукою провести в тебе поміж ніг, знову поцілувати в губи і віддатись пристрасті і почуттям...
 
OlenochkaДата: Середа, 19.07.2023, 16:40 | Повідомлення # 101
Повідомлень: 4515
Маленька «фантазія»: влаштуватися на роботу секретаркою в яку-небудь велику фірму і бути шлюшкой для боса, при цьому щоб він трахав тільки мене одну. Прямо на робочому столі, серед паперів. Щоб я «забувала» надягати трусики на роботу, випадково показувала мереживо панчіх з-під спідниці. Щоб бос пов'язував мої руки своєю краваткою, закочуючи рукави своєї білосніжної сорочки ...
 
OlenochkaДата: Середа, 26.07.2023, 10:20 | Повідомлення # 102
Повідомлень: 4515
Кум ти газда (с) The Beetles. Хата у западенців це основна стаття расходів. Навіть не дружина , або інша жінка . І не діти з хоббі. А хата . З'явилися грошікі - мерщій щось будувати . Альтанку, басейн, барбіку зону . Щоб воно було як у людей все . Тим і живе звичайний чоловік . Це процес через все життя. Це батьківська хата. Все одно , в горах , чи у Львові . Вони добротні , хороші , функціональні. Плюс клімат дуже сприяє різноманітній зелені . Особливо хвойним.
 
OlenochkaДата: Середа, 26.07.2023, 10:26 | Повідомлення # 103
Повідомлень: 4515
Я бачу перпективи має Захід України. У столиці не так спокійно,... чим західніше, тим ближче до цивілізації і подалі від дикунів сусідів..Реально у Львові, Франківськ,Ужгород. Все будується, багато кранів стоїть, багато житла нового.
Карпати, гриби, річки,водоспади.А там вже можна зняти готель і зависнути на вихідних хоч влітку, хоч взимку, походи-лижі-мотик-велик.
Європа поруч, простіше полетіти в кудись, багато польських товарів. Своя мова ,культура та традиції.
Наприклад Харків, був транспортним хабом на кацапстан, зараз це стане кутом біля стіни і як мені здається "не у справ" ( я не експерт, просто мені так здається), Львів стане великим хабом на Європу і перспектив в майбутньому у нього більше.
 
OlenochkaДата: Четвер, 27.07.2023, 10:18 | Повідомлення # 104
Повідомлень: 4515
На момент володіння грошима, попередні бажання нікчемніють.
Бажання мають одну беззаперечну умову — вчасність.
Втрата вчасності призводить до втрати свіжості (актуальності) того чи іншого бажання.
 
OlenochkaДата: Четвер, 27.07.2023, 11:45 | Повідомлення # 105
Повідомлень: 4515
Секс-туризм, можливість відчувати себе богом у нерівному суспільстві прижимаючи камбоджийську школярочку.
 
Поради для Підлітків » Форум » Школа - навчання » Чому я не хочу залишитися закордоном. Та як мігрантам влашту (Роздуми заробітчанина)
Пошук:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом