О да брутальна темкО...
|
|
girlorg | Дата: Четвер, 26.06.2014, 15:43 | Повідомлення # 61 |
|
|
|
| |
girlorg | Дата: Четвер, 23.10.2014, 19:24 | Повідомлення # 62 |
| бери пиво, і ходи до мене валитися в танки. - ти точно дівчинка?
|
|
| |
girlorg | Дата: Пятниця, 24.10.2014, 16:05 | Повідомлення # 63 |
| Не можу стриматись щоб не розказати)))))) Сьогодні вранці у нас в будинку пропало світло. Я ледь виповзла з тепленького ліжка і зробивши собі кави, вийшла на балкон глянути на погоду. І тут переводжу погляд на сусідній балкон і бачу сусіда який бриє свої яйця!!!! Бля, він реально брив яйця!
|
|
| |
girlorg | Дата: Субота, 08.11.2014, 11:16 | Повідомлення # 64 |
| Сьогодні бавилась у хованки з молодшим братиком(5 років). Він мені сказав де сховатись, я звісно сховалась в другому місці. Сижу тихо не рипаюсь.Пройшло пів години, я виходжу і бачу як батик бавиться у пісочку.Підходжу, запитую чому він мене не шукає а він відповідає :" Я тобі де казав ховатись, а ти куди попіздувала?"- я була в шоці
|
|
| |
girlorg | Дата: Неділя, 16.11.2014, 23:54 | Повідомлення # 65 |
| давай історію на тему"Кава.Осінб.Кохання.Секс."
Одного разу восени я познайомився з тупою пиздою. Вона була тупа, як пробка, пам'ятаю, я її виїбав через 4 години після знайомства. Одного разу прийшов до неї в гості на каву, де обхуярився пивом, що йобнутий. Своїй наливав небагато, бо заторчала вона вже піздєц як. Потім захотіли їбатися. Короче роздів я її і насадив на хуй. Все було охуєнно, поки вона не захотіла влаштувати пожежу на шоколадній фабриці. Вона встала раком, почала терти пизду, люто так, і закричала "Їби мене в сраку!". Треба сказати, що це повинен був бути мій перший похід в пердачелло, і я розгубився. Плюнув на сраку - хуй не лізе. Мала вже не могла стримуватись, і майже заволала, щоб я збігав (дослівно) "в ванну за яким-небудь вазеліном". Ні би мені, долбойобу, збігати на кухню, за олією... Я вломився в ванну - п'яний в гівно, хуй стоїть, як йобнутий, і шалено став ритися на полицях. Хуй я там знайшов вазелін, і тому майже впав у відчай, але тут мій погляд впав на тюбик з написом "Гель для душу "Ніжний " з полуницею". Ну хулі, ніжний, подумав я, піде, і бігом назад у кімнату з цією хуйньою. Мала стояла раком і люто надрочувала сраку пальцем. Я охуїв від цього видовища, і не розрахувавши сили, видавив їй в сраку пів-тюбика цього "ніжного". Почав засувати. Коли пройшла голівка, я зрозумів, що переміг. АОТХУЙ! А от хуй! Мала завякала, як йобаний віслюк під грузином. "СРАКУ ПЕЧЕ", це мабуть був так би мовити, натуральний батхьорт, але мені було похуй. Я висунув хуй і знову засунув. Краще б я цього не робив... Виконавши цю дію, я закачав малій в сраку порцію повітря, додайте ще до цього пекучу різь в сраці, думаю, ви її зрозумієте. Мала скажено пробелькотіла "ПЕЧЕ БЛЯ" і ломанулася у ванну. І на бігу перданула... Я охуїв, народ, охуїв так, як ніколи до цього... З дупеля у неї полетіли бульбашки, наче дитина дмухнула в паличку з кільцем на кінці, вмочивши її в шампунь... Як тепер бачу - мала, що біжить до ванної, розкорячивши ноги, і шлейф бульбашок з її сракотана
|
|
| |
girlorg | Дата: Вівторок, 18.11.2014, 22:49 | Повідомлення # 66 |
| Напевно, в кожного буває такий настрій, коли чіпляється дурка) вчора був сам вдома, включаю я на повну гучність на колонках такий жорстокий метал і без трусів бігаю по квартирі і лабаю на уявній гітарі)) десь хвилин так 10, у вікні я помічаю як з будинку напроти, поверхом вище, за мною дивіться дівчинка 6-8 років)) я, напевно, вбив її дитячу психіку...
|
|
| |
girlorg | Дата: Неділя, 23.11.2014, 20:09 | Повідомлення # 67 |
| Я дівчина, 20 р., вчора попробувала мжмм з елементами бдсм... Який то кайф! Три члени у три дирки. Відшльопали мене, виїбали, обкінчали і ми роз'їхалися по домах. Таке відчуття, що я вже не зможу займатися норм.сексом, навіть зі своїм хлопцем, який про вчора нічого не знає) хаха)
|
|
| |
girlorg | Дата: Вівторок, 25.11.2014, 18:10 | Повідомлення # 68 |
| Дівчата, вам новий лайфхак. Батько спішив на роботу і орав мені шоб я молоток достала з ящика для інструментів бо на роботі десь проїбав робочий. поки я шукала то він і забув про молоток і вилетів на роботу, бахнувши дверима.. Ну я собі покрутила у виска і сіла за комп. Тут через мин 15 чую в двері стук. Батько відать вспомнив про молоток і примчав. Беру молоток, закидаю собі вольяжно на плече откриваю двері з словами "я тебе ждала.." а там з брошуркой стояла якась бабка. Невпевненим шагом вона одступила назад, розвернулась і похуярила з швидкістю світла од моїх дверей по сходах, заббувши про ліфт і свій ревматізм. Відать про Бога поговорити їй сразу розхотілося. анон
|
|
| |
girlorg | Дата: Середа, 26.11.2014, 19:54 | Повідомлення # 69 |
| якось раз подумала. що якщо зібрати докупи всіх родичів родичів, знайомих знайомих, їхніх домашніх тварин і сусідів, то вийде просто чудова збірна, готова представити країну на світовому чемпіонаті по Долбоєбізму.
|
|
| |
girlorg | Дата: Четвер, 11.12.2014, 15:25 | Повідомлення # 70 |
| я дівчина і можу по собі сказати, що ця фраза - правда "Я бы трахала тебя каждый день и ночь но. Но я же тип стесняюсь, я же тип воспитанная. А так бы если что, то оттрахала бы." Приходиться вилядати скромною і вишуканою, а це часто не легко
|
|
| |
girlorg | Дата: Пятниця, 19.12.2014, 19:21 | Повідомлення # 71 |
| Новорічний настрій такий, що хоч ялинку вбирай, хоч на гірлянді вішайся
|
|
| |
girlorg | Дата: Субота, 20.12.2014, 17:13 | Повідомлення # 72 |
| Пішов ти нахуй сука блять Не хочу бачить тебе більше Та йди ти баб своїх їбать Бо потім буде сука гірше
Зайобував мене ти все життя А я терпіла ,сука ,не здавалась А ти не знав ніколи де я є Поки в кущах я з пацаном їбалась
Переглядала твої фото в інстаграм Бо не казав ніколи з ким ти спиш Пішов ти сука підар по бабам Увєрєний, шо стяне твій малиш?
А я любила як той хуй залупу Я убівалась сука соком "Rich" А потім взяла і послала тебе в дупу І терабонькала на Маріо всю ніч
Ганяти лисого - то є твій сенс життя Їбати шлюх - ось це є твоя доля "Приношу свої щирі співчуття" - Сказала прастітутка Оля
"Махала твоїм "віником" я по землі Я в рот їбала таке нахуй щастя І після того заливалась ше три дні" Сказала прастітутка Настя
І тут твоє життя пішло вже по пизді І час твій прастітутський вже пройшов Залишишся навіки ти в гамні Бо результат аналізу прийшов.
А імпотенція - складна є штука І лікування всі їбали в рот Ось це - заслужена тобою мука І то внатурі аканчатєльний зальот
Тепер ти блять варись в тому гамні Зроби шоб пєночка була файненька Нуждайся вічність ти в мені А я як завжди ахуєнна!
|
|
| |
girlorg | Дата: Субота, 27.12.2014, 00:27 | Повідомлення # 73 |
| Я така маленька в порівнянні з тобою... - зате важиш так само.
|
|
| |
girlorg | Дата: Четвер, 01.01.2015, 12:06 | Повідомлення # 74 |
| Я деградую, як поет, бухаю, як скаженний, Я нікудишній друг, і аж ніяк не наречений. А ще є зайва вага, харчуюсь не по формулі, Та я ваще «мудак», так пишуть бл*ді на
|
|
| |
girlorg | Дата: Вівторок, 06.01.2015, 00:23 | Повідомлення # 75 |
| Мене батьки в шість років віддали на гімнастику, у спорті не досягнув високих результатів, але тепер можу зробити собі мінєт і полизати яйця)) Ніхто нас не зрозуміє краще ніж ми самі..
|
|
| |