О да брутальна темкО...
|
|
Olenka | Дата: Середа, 22.04.2015, 23:44 | Повідомлення # 91 |
| Без музики ти дешевий сучий син, егоїстична потвора, обмежене самозакохане бидло. З музикою ти поет, геній, людинолюбець і мудрець, тільки музика надає сенсу твоєму гнітючому, помилковому і, зрештою, випадковому існуванню, дурний осле. Музика дає тобі шанс порятувати бодай півнігтя свого наскрізь просяклого гріхом падлючого тіла. А ти розкидаєшся нею, полишаєш де не слід.
|
|
| |
Olenka | Дата: Неділя, 21.06.2015, 10:52 | Повідомлення # 92 |
| у вас опять засос на шее и одиночество в глазах и как вам только удается все так красиво совмещать (с)
|
|
| |
knopa | Дата: Середа, 24.06.2015, 11:10 | Повідомлення # 93 |
| Мораль мультфильмов о Шреке: главное не то, как ты выглядишь, главное — найти такого же урода, как ты.
В "Амелі" таж сама, тільки "ідіота", а не "урода".
|
|
| |
knopa | Дата: Неділя, 05.07.2015, 16:43 | Повідомлення # 94 |
| У нас в кімнаті є одне коронне ліжко. Там всі трахаються і практично завжди воно обкінчане) а коли починаєм з пациками говорити то всі такі на мороооз, типу "я на неї кінчаю" або "я з презиком був" або ше якось, хоча всі прекрасно знають шо воно таки обкінчане) зато майже кожен тижден переться)
|
|
| |
knopa | Дата: Понеділок, 13.07.2015, 18:35 | Повідомлення # 95 |
| Поки я незаміжня, я можу робити все, що хочу. А коли вийду заміж, тоді те, що я хочу, буде робити ще і мій чоловік.
|
|
| |
knopa | Дата: Пятниця, 17.07.2015, 21:59 | Повідомлення # 96 |
| Мій хлопець працює на морі на вишці. Так от коли він бачить красиву дівчину в бікіні, то його член починає вставати. Він каже "тише- тихіше скоро приїде наша, і ти відгуляєш своє" і його член лягає спати
|
|
| |
knopa | Дата: Четвер, 23.07.2015, 21:32 | Повідомлення # 97 |
| Моя дівчина настільки лінива, що коли я натякаю їй на мінет - вона каже: "просто трахни мене в рот"
|
|
| |
knopa | Дата: Понеділок, 31.08.2015, 20:19 | Повідомлення # 98 |
| Коли мій хлопець приходить до мене і я починаю йому щось довго розповідати він дістає член і просить сказати в "мікрофон"
|
|
| |
knopa | Дата: Вівторок, 15.09.2015, 10:20 | Повідомлення # 99 |
| Йому 25, до мене був незайманим. Мені 22, був один партнер. Зустрічаємося 1,5 року, скоро весілля. Відразу скажу в ліжку я не колода, бувають і рольові ігри і в яких тільки місцях ми не займалися сексом, але яке було моє здивування, коли він сказав що рукою йому подобається більше
|
|
| |
knopa | Дата: Вівторок, 17.11.2015, 19:32 | Повідомлення # 100 |
| Зустрічаюся з хлопцем сексу ще не було, але плануємо. Запросила до себе переночувати. На ранок прокинулася від його члена в мені.
|
|
| |
knopa | Дата: Вівторок, 02.02.2016, 07:16 | Повідомлення # 101 |
| Стою на переході, чекаю світлофор, поруч дядько похилого віку і чоловік з дружиною. Горить червоний, але машин немає. Жінка поривається перейти дорогу, чоловік її осаджує: - Куди ти прешся, не бачиш - червоний горить! - Ну і що, машин-то немає, що я чекати повинна? - Сорок секунд всього почекати залишилося, тобі що, це довго? - Довго! Тут у розмову втручається похилий дядько: - Синку, у тебе не дружина, а мрія будь-якого мужика! Бережи її! - Це ще чому? - Ну як же ... Сорок секунд для неї ДОВГО!
|
|
| |
Olenka | Дата: Неділя, 06.03.2016, 22:57 | Повідомлення # 102 |
| Слабкі чоловіки заводять коханок, а сильні чоловіки - міцні сім'ї. Чесно, вже заїбало читати подібне. Ще щось подібне - у бика - корова, у лева - левиця... Харе виправдовувати свою уйобіщність. У нормального мужика - жінка! Яка і пожерти вміє готувати, і дітей виховувати, і в сексі розумниця. І така заслуговує і квітів без приводу, і вислуховувати її проблеми, і сидіти поряд з нею, тримаючи за руку, коли в неї підвищується тиск, і відсутність коханок... Не хочеш, щоб у чоловіка була коханка? СТЕЖ ЗА СОБОЮ, КОРОВА! А то, блядь, колоди колодами, або тринадцяте підборіддя відрощуєте, а туди ж. Ні, нахуй... Мужики винні. Хулі там. А ви тільки пиздите і вийобуєтеся.
|
|
| |
Olenka | Дата: Понеділок, 21.03.2016, 23:58 | Повідомлення # 103 |
| - Знаешь, что отстойно? - Осознавать, что всë, во что ты верил — полное и абсолютное дерьмо.
(500) Days of Summer
|
|
| |
Olenochka | Дата: Неділя, 27.03.2016, 12:46 | Повідомлення # 104 |
| «Секрет долгой бабской дружбы: разные вкусы на мужиков и одинаковые - на вино».
|
|
| |
Olenka | Дата: Субота, 02.04.2016, 13:02 | Повідомлення # 105 |
| віршик присвячений все меншій кількості одягу на молодицях:
Прийшла весна, зацвілО зілля, і **й стає - нема терпіння!
|
|
| |