MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Краса та стиль » Багатофункціональна косметика, яка полегшить вам життя
Багатофункціональна косметика, яка полегшить вам життя
OlenochkaДата: Вівторок, 02.07.2019, 22:40 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 4511
У цьому пості ви знайдете косметику, яка має багато застосувань.

Ніхто з нас не хоче нести кілька кілограмів косметики у відпустці. Але виявляється, що ми можемо взяти кілька багатофункціональних косметичних засобів замість маси інших.



Багатофункціональна косметика, яка полегшить вам життя

1. Піна для гоління. Після 2 тижнів відпустки, волоски на ногах, звичайно будуть видні. Якщо зробити епіляцію лазером то буде краще, але якщо ви тільки голите, то повинні взяти все обладнання для епіляції, або змиритися з волосками. Ви зважилися на перший варіант, але не обов'язково брати з собою пінки, тому що ви можете поголити ноги... кондиціонером для волосся. Досить змастити ноги і проїхати машинкою.

2. Крем для спеціальних завдань. Кожен з нас застосовує крем для ніг, рук, ніг, тіла, обличчя, під очима...  У відпустку візьміть звичайний зволожуючий крем Nivea літні аромати. Його можна використовувати на засмаглу шкіру, ноги, обличчя або руки. Багатофункціональний, легкий, ну і пахне.

3. Шампунь+гель. Для відпочинку ви можете купити шампунь і гель для миття в одному. Це варіант для більш економії місця, але можливо варто розглянути? Завжди менше носити 

4. Лосьйон для душу. Економить наш час і місце в сумці. Якщо не хочете мити одним продуктом тіло і волосся, то можливо, такий лосьйон переконає вас. Завдяки йому ви будете впевнені, що Ваша шкіра буде доглянутою і м'якою.

5. Спрей для тіла. Ідеальний на спеку, тому що має ефект охолодження. Не тільки зволожує і тонізує шкіру, але залишає на ній чудовий аромат.

6. Продукт для обличчя 3in1. Ідеально підходить для людей з жирною або змішаною шкірою. Продукт може використовуватися як скраб, миючі гелі або маска! Після його використання шкіра не лущиться та не світиться.

7. Гель алое віра. Підходить як сироватка для волосся, крем і лосьйон для тіла. Пом'якшить шкіру після засмаги, а також подбає про наші ноги. Це повинно бути для відпочинку!


8. Дезодорант кулька замість спрею. Вибираючи дезодоранти в кульці, заощадимо трохи місця в сумці. Хоча це може здатися трохи дивним, цей продукт також підходить для використання на руки, завдяки чому не будуть потіти в спекотні дні.

9. Духи не тільки для того, щоб пахнути. З огляду на вміст алкоголю, духи відмінно справляються з повітряними бульбашками, після укусу комара. Вони швидко усувають свербіж і біль, тому корисно використовувати їх, коли у нас немає гелю з аптеки.

Джерело dlanastolatek
Прикріплення: 1503167.jpg (56.6 Kb)
 
Поради для Підлітків » Форум » Краса та стиль » Багатофункціональна косметика, яка полегшить вам життя
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом