MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Краса та стиль » Покупки в інтернеті
Покупки в інтернеті
OlenochkaДата: Пятниця, 08.05.2020, 11:55 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 4511
Ти боїшся робити покупки через Інтернет або тебе коли-небудь обдурили? У цьому пості ми розповімо вам про найважливіших правилах покупки в Інтернеті, які допоможуть вам уникнути шахрайства.

В епоху пандемії все більше і більше людей почали купувати онлайн. Це досить гарне і зручне рішення, однак, купуючи через Інтернет, ми повинні звернути увагу на багато деталей, щоб продукт обов'язково прийшов таким, яким ми хочемо. Потрібно особливо остерігатися шахраїв, яких, на жаль, дуже багато. Отже, як ви можете уникнути неприємностей і бути задоволеними покупками в Інтернеті? Нижче наведено правила, яких ви повинні дотримуватися при здійсненні покупок в Інтернеті.

Уважно подивіться фотографії
Зверніть увагу, чи немає на них незначних недоліків, які передбачають, що вони були перероблені в Photoshop, де були зроблені фотографії, не взяті вони з інших сайтів і не мають вони хорошої якості. Правда, іноді те, що ми отримуємо, трохи відрізняється від того, що на зображенні, однак відмінності повинні бути невеликими (наприклад, кольори можуть трохи відрізнятися).


Перевірте продавця
Подивіться, які відгуки дають йому інші люди, як довго він займається продажем, скільки товарів він вже продав. Якщо він новачок або продав мало товару, спочатку переконайтеся, що він не шахрай. Якщо ви сумніваєтеся, ви завжди можете зв'язатися з ним, розпитати про продукти, які Вас цікавлять, і подивитися, яке відношення він має до клієнта.

Читайте думки інших
Вони можуть допомогти Вам оцінити якість вашого продукту. Ви будете мати порівняння з тим, що на фотографіях і що отримали інші споживачі. Особливо зверніть увагу на негативні відгуки та рейтинги продукту, що було не так. Це дозволить вам знати, які недоліки ви можете очікувати і в який час приходить пакет.

Зверніть пильну увагу на Угоди
Зокрема, перевіряйте, чи не завищені ціни, так як це найпоширеніший трюк, який використовується виробниками. Якщо ви купуєте щось на розпродажі, зверніть увагу на його умови, наприклад, Чи не буде доставка дорожче або на яку суму діє знижка. Таким чином, ви уникнете подальших проблем або розчарувань. Ви також можете порівняти ціни з іншими магазинами, щоб побачити, якщо ви впевнені, що це окупається.
 
accaunt1808Дата: Середа, 03.11.2021, 19:15 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 1
Доброго дня!
Знайшла для себе класний сайт familyshop.top з жіночим та чоловічим одягом українських виробників, замовляла кілька разів і завжди залишалася задоволена. Магазин з добрими цінами в Україні та з доставкою без передоплати, рекомендую.)
 
knopaДата: Четвер, 04.11.2021, 16:47 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 763
accaunt1808, попахує спамом
 
Поради для Підлітків » Форум » Краса та стиль » Покупки в інтернеті
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом