Приємні слова фрази для коханої половинки
|
|
girlorg | Дата: Вівторок, 22.10.2013, 15:53 | Повідомлення # 1 |
| Пишемо...
|
|
| |
girlorg | Дата: Пятниця, 09.01.2015, 23:56 | Повідомлення # 2 |
| Ти:стильна,добре,чарівна,ніжна,дивна,чесна,весела,стройна Неперевершено-ефектна))
|
|
| |
girlorg | Дата: Субота, 10.01.2015, 02:51 | Повідомлення # 3 |
| ...так живу, немов літаю я....- кожну мить, коли зі мною Ти...
|
|
| |
girlorg | Дата: Неділя, 11.01.2015, 21:11 | Повідомлення # 4 |
| Мой внутренний котик мурчит когда я рядом с тобой.
|
|
| |
girlorg | Дата: Понеділок, 12.01.2015, 21:48 | Повідомлення # 5 |
| ......холодно. і я не про погоду. будь моєю ковдрою.......
|
|
| |
girlorg | Дата: Понеділок, 12.01.2015, 23:03 | Повідомлення # 6 |
| подаруй мені свою присутність
|
|
| |
Olenka | Дата: Вівторок, 17.03.2015, 15:16 | Повідомлення # 7 |
| Ти моє сонечко...)) хі
|
|
| |
Olenka | Дата: Понеділок, 23.03.2015, 18:15 | Повідомлення # 8 |
| Знаєш, мене гріє думка, що одного разу ми будемо прокидатися в одному ліжку. Я буду готувати тобі сніданки, будити поцілунками. А вечорами засипати в обіймах твоїх, дивлячись наш улюблений фільм. І це буде наша казка, де тільки ти і я.
|
|
| |
Olenka | Дата: Вівторок, 24.03.2015, 17:22 | Повідомлення # 9 |
| Скільки б ми не сварились,ти все одно у мене Найкращий...
|
|
| |
Olenka | Дата: Середа, 13.05.2015, 20:46 | Повідомлення # 10 |
| Давайте говорити один одному компліменти ... "- співається в пісні Б. Окуджави. Дійсно, давайте! А тим більше, потрібно їх говорити, коли йдеться про любовні або сексуальних іграх. І тільки щиро вимовлені слова любові дійдуть до вух жінки, тому не говорите банальності. Перш, ніж зайнятись любовними втіхами, чоловік і жінка спілкуються вербально, то Тобто на словах. І значення кожного вами сказаного слова може або запалити жінку, або, навпаки, розчарувати. По-перше, підбирати слова потрібно по ситуації, і під характер дівчини. Ви можете вбити всі почуття, і вам доведеться шукати нову партнерку для сексу, якщо ви скажете скромною, сором'язливою жінці: "Я прив'яжу тебе до столу ...". І, навпаки, над вами посміється розкріпачена дама, яка почула - "Ой, ти така м'яка і пухнаста". Чоловікові доводиться балансувати на межі брутальності, напористості і ніжності в словах. Багато з чоловіків вважають, що найважливіше - це те, що і як вони роблять в ліжку. Невірно! Безсловесний фізичний контакт - це фантазія чоловіки. Жінки завжди любили вухами. А якщо ці слова будуть сказані в потрібній кількості і з потрібною інтонацією, то еротична вербальна атака потрапить прямо в ціль. Адже сама ерогенна точка жінки знаходиться між її вухами. Правильно, це її мозок. І чим изобретательнее буде вербальний вплив на мозок, тим більше пристрасті ви отримаєте натомість. Не кожна жінка може розкритися в сексі при першому і тим більше, випадковому, сексуальному контакті.
В її жіночих тайничков є стільки всього цікавого, що стосується, наприклад, ставлення до лесбійського кохання або інтимного гоління, або ще чого-небудь. Чоловікові для розуміння всіх тонкощів даної жіночої натури потрібно проявити витримку і терпіння. І це вам воздасться. Жінка, оточена розумінням і ласкою мови, легко розкривається і видає більше пристрасті в сексі. Справжній майстер еротичного жонглювання словами не тільки говорить дамам компліменти, а й фантазує на тему: де і як ви могли б зайнятися любов'ю , захоплюючи в світ фантазій свою партнерку. До речі, для цієї мети можна використовувати телефон. Він стерпить всі слова, що ви не наважуєтеся сказати навпростець, а також приховає перший збентеження або шалену радість партнерки. Найкраще жінками сприймаються слова: - З тобою я готовий випробувати все на світі - Від тебе прекрасно пахне - Ти запаморочила мені голову - Я твій з голови до п'ят - Я люблю тебе! - Обожнюю твоє вологе тіло Користуйтеся ними, і успіх завоювання вам гарантований. Звичайно, при цьому не забувайте додати щось від себе. Отже, у вас все вийшло, і ви з партнеркою думаєте в одному напрямку. Чудово! Але, не забувайте, що вербальна еротика - це налаштування на сексуальну близькість. Далі не перегравати, щоб не почати діяти дамі на нерви. Мова вам дано не тільки для ведення промов, тому не будьте егоїстом і постарайтеся, що б ви обидва отримали задоволення від сексу.
|
|
| |
Olenka | Дата: Пятниця, 22.05.2015, 18:30 | Повідомлення # 11 |
| Я не боюсь залишитися самотньою. Просто він така людина, з якою я хочу провести все своє життя. Ділити горе і радість, турбуватись і щоб про мене турбувались, говорити ніжні слова і чути їх у відповідь, лягати спати обіймаючи кохану людину, мріяти разом, дивувати його, робити сюрпризи. В решті решт подарувати йому маля. Тому я і виходжу заміж. Через те, що кохаю цю людину до нестями. Ось і все.
За гроші все можна купити, але найцінніший скарб, це поруч людина яка не зрадить і підтримає будь-коли, будь-де і у будь-якій ситуації.
|
|
| |
Olenka | Дата: Середа, 27.05.2015, 22:54 | Повідомлення # 12 |
| я вже дуже хочу побачитись з тобою
|
|
| |
Olenka | Дата: Неділя, 31.05.2015, 10:25 | Повідомлення # 13 |
| Немає на світі нічого яснішого і простішого його любові. І вся та любов викликає бажання оберігати і піклуватися. Просто бути поруч. Милуватися. Слухати. Стежити захопленими очима. Злитися. Сваритися. Любити. Засинати, щосили притиснувши до себе. Прокидатися разом. Нікому і ніколи не віддавати.
|
|
| |
Olenka | Дата: Неділя, 31.05.2015, 10:28 | Повідомлення # 14 |
| Насправді, так рідко можна зустріти людину, з якою добре у всіх сенсах. Слухати, дивитися, навіть просто мовчати. До якої не страшно повернутися спиною і розуміти - удару не буде. З якою легко і просто, і не потрібно зображати з себе незрозуміло що. Коли можна бути самим собою і розуміти, що це почуття взаємне.Такі люди приходять в наше життя вкрай рідко і від того вони цінніші і тому так боляче і страшно втрачати їх. Доля часом грає з нами в жорстокі ігри, посилаючи нам таких людей, а потім віднімаючи. Даючи тим самим зрозуміти, що нічого не вічне в цьому світі. Цінуйте таку людину, якщо доля зробила Вам такий подарунок, постарайтеся зробити все можливе, щоб не втратити це щастя.
|
|
| |
Olenka | Дата: Субота, 06.06.2015, 00:35 | Повідомлення # 15 |
| Лише нещирі почуття демонструються надто голосно, і цим вони відрізняються від справжніх, які зберігаються для особливих випадків.
|
|
| |