MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Розкажи свою історію! » Запитання від Хлопців » Дівчина фригідна.
Дівчина фригідна.
OlenochkaДата: Пятниця, 15.09.2017, 18:49 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 4514
Моя дівчина - не подарунок. Істерична, криклива, вічно ображається на все. У
ліжку недотрога, фригідна, возбудити її - що два вагони вугілля
розвантажити.
 



Хочу наступного разу, коли вона буде плакати і істерити (тобто приблизно
через пару годин), жорстко скрутити її і безпардонно ви * бати ззаду.
Багато читав про те, що це допомагає, але у мене щось, бл * ть,
особливий випадок.
Якщо є схожі, істерично-фригідні дівчата - скажіть, як би ви поставилися до такого?


Прикріплення: 1652798.jpg (16.3 Kb)
 
OlenochkaДата: Вівторок, 25.09.2018, 20:00 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 4514
Моя мала ніколи не кінчає зі мною, вона що фригідна?

Попривикали блін,не встигнула дівчина ще й роздягнутись а він вже тикає в неї своїм агрегатом.
Чуваче старайся ,не будь егоїстом:)
 
OlenochkaДата: Понеділок, 24.12.2018, 21:05 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 4514
Я не знаю шо таке оргазм. І партнери у мене були різні, і різні по темпераменту, з довгими і короткими пісюнами. Да, мені приємно, там мокро, але кінчити я не можу. Ніколи не симулюю, нащо через одного мене фригідною називає. Мені вже 32, боюсь, що так і не взнаю, що воно таке.
 
OlenochkaДата: Понеділок, 28.12.2020, 12:09 | Повідомлення # 4
Повідомлень: 4514
​Все частіше починаю ловити себе на думці, що мені противний секс. Фригідний чи як це тепер модно називати?
Мені противно усвідомлювати що до мене цю дівчину вже хтось трахав. Мені противно що вона мене буде порівнювати з попередніми своїми кобелями. Мені противно усвідомлювати що для того щоб отримати і доставити їй задоволення простого сексу буде мало-мені потрібно буди вискочити вище голови, щоб вона хоть трохи витиснула з себе пару звуків.
Є дуже багато дівчат до яких я можу заїхати просто зараз. Також є купа шалав які за певну суму навіт город мені перекопають. Але мені противно.

Я не хочу сексу заради сексу. Для мене секс це перш за все задоволення і повне розслаблення. Як фізичне так і моральне. Я хочу повністтю відпустити тормоза і відчути себе людиною. Не хочу переживати, що їй щось несподобається, що я десь засильно прижму ії за шию, чи занадто глибоко вставлю його в горло. Чи постійно переживати, що кінчу через 5 хвилин після початку через сильне збудження. Чи що в мене пропаде ерекція при черговій зміні пози. Я не хочу думати.
Я хочу знати що мене хочуть. Хочу знати що я в любий момент можу підійти до неї, взяти однією рукою за попу і засосати її в ротик. Будь то вдома у ванній чи навпроти Оперного посеред купи людей.
Я хочу знати, що коли вона буде мити посуд в спідничці, я підійду ззаду і почну гладити її по попі, вона не буде проти приєднатися і своїми рухами тіла дасть мені зрозуміти - візьми мене прямо тут і зараз.
Я хочу трахати її в рот. Щоб вона лежала на ліжку, а я зверху. Хочу вставити їй так щоб вона аж не змогла дихати. Потім вийму секунд на 5 і знову вставлю на всю глибину, щоб вона аж стиснула мене руками за попу, показуючи - достатньо. І лише тоді через кілька миттєвостей я вийму його щоб вона ковтнула повітря. А потім я поставлю її на коліна і кінчу їй в ротик. І вона проковтне. Не тому що так треба, а тому що вона хоче. Хоче щоб мені було приємно. І за це я буду любити її і старатись трахати так щоб вона за мною з ковдрою бігала.
Я хочу щоб вона розуміла мене. Що я не завжди можу трахатись як бог. Що деколи і мені потрібно набратись сил. Що деколи і вона повинна мене відтрахати.
Хочу щоб вона до мене поприставала, а не лише я до неї. Хочу щоб вона говорила як і де вона б мене відтрахала. Щоб дразнила мене своїми фантазіями.

Хочу бути вільним з нею у своїх бажаннях. Не хочу стидатись скзати їй що сів би їй на лице для того щоб вона вилизала мою попу.
Хочу знати що вона не буде проти спробувати в попу. Взамін на це я б навіть дозволив їй засунути палець собі в попу(знаю вам це подобається)

Може я не фригідний? Може я просто хочу знайти ту яка буде лише моєю? Ту яка буде розділяти мої думки і фантазії? Ту на яку мені не буде противно дивитись зранку відкривши очі?

Ну, а допоки такої нема - мені противний секс. Я не хочу тратити себе на всіляких шалав.
Хочу знайти свою і віддатись лише їй, і навпаки!

Ось що ніч з людьми робить-витягує найпотаємніше назовні.
 
Поради для Підлітків » Форум » Розкажи свою історію! » Запитання від Хлопців » Дівчина фригідна.
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом