Olenochka | Дата: Понеділок, 30.07.2018, 19:45 | Повідомлення # 1 |
| „Я весь час думаю про секс! Допоможіть, тому що, напевно, зійду з розуму! Ці думки переслідують мене весь час, в школі, під час перегляду фільму, я вже не кажу про зустрічі з друзями – в тому числі і з дівчатами. Це починає дуже заважати, тим більше, що часто в думками не закінчується, і я повинен помастурбувати. Чи це Нормально, і як допомогти собі?" Валерій, 15р.
Те, що в підлітковому віці думки про секс виникають частіше, ніж зазвичай, це цілком "нормальний" симптом – дозрівання. Але, в деяких випадках, як у Валерія, такі думки починають "правити" всім, тим що ми робимо. І це вже починає втомлювати. Ми підкажемо, як з цим боротися.
Звідки ці думки?
Ну, напевно, не будете здивовані, якщо ми скажемо вам, що ваші нав'язливі думки про секс, це просто гормони. І так воно і є. Це вони відповідають за нічне сім'явиверження, неконтрольована ерекція, яку ви можете мати, навіть під час нудного уроку фізики, врешті-решт, за сни, в яких нон-стоп, ви займаєтеся сексом.
Відразу заспокоюємо – тут немає нічого поганого! Не турбуйтеся про те, що ви станете, збоченцем в парку . Звичайно, так не буде! Це лише певний етап, який вже дуже скоро пройде. А перш ніж це станеться, спробуйте кілька наших способів освоєння нав'язливих думок.
Мастурбація – не пробували?
Може здатися дивним, що ми закликаємо вас до мастурбації. Але, по-перше – це нічого поганого, а по – друге, ми радимо насправді тільки тому, що постійні думки про секс заважають вам нормально функціонувати.
Звичайно, ніхто не змушує вас мастурбувати по кілька разів на день – роблячи собі приємно, навпаки це не має так виглядати, тому що можете самі собі нашкодити. Але, звісно, ви будете почувати себе краще, коли вранці просто випустите все назовні, – ймовірно, це допоможе вам позбавитися від нав'язливих думок і мимовільної ерекції, принаймні до кінця дня.
Якщо ви все ще почуваєте себе невпевнено, варто сказати, що за статистикою регулярній мастурбації піддаються близько 90% чоловіків. І, як повідомляється, решта 10% брешуть.
Відволікти думки – хороша справа
А насправді це... робота рук. Вже не обов'язково мастурбацією, але заняття фізичною активністю – дійсно допомагає. Ви, звичайно, можете записатися на практичні заняття по математиці, але важко позбутися від постійних думок про секс, сидячи за столом. Гарною ідеєю є спорт, в чому переконався 16-річний Михайло:
– Я не міг впоратися з тим, щоб перестати думаю про секс, постійно і постійно. На щастя, у мене є старший брат, з яким в кінці кінців поговорив. Він порадив мені, аби я просто записався в тренажерний зал або футбол. Я вибрав перше, тому що і так хотів трохи "підкачатися". Ну і насправді спрацювало – по кількох годинах в тренажерці, я так втомився, що навіть не хотілося мені думати про дівчат. Ну і тепер, після року, я виглядаю трохи краще, в тренажерному залі, я зустрів теж Аню – можливо, скоро я почну діяти, а не думати? – додає, сміючись, Михайло.
Як бачите, це дійсно ефективно, і до речі, корисний спосіб. Працює він, не тільки на "ці" думки, але і у випадку боротьби з депресією або іншими небажаними думками.
Не хвилюйтеся – це дійсно пройде!
В кінці маленька втіха – повір, в те що переважна більшість чоловіків має за плечима такий досвід. "Подібні", тобто такі, в яких думки про секс з'являються майже постійно. Через рік або два ситуація обов'язково зміниться, і звичайно, це станеться, коли ви почнете вже сексуальне життя. Отже, голову догори, та поки що - знайдіть собі заняття, і незабаром "справи" будуть виправляти самі.
|
|
| |