Хлопець старший віком і я його не люблю
|
|
girlorg | Дата: Середа, 19.11.2014, 15:21 | Повідомлення # 1 |
| Потрібна порада, підтримка чи може просто ваша оцінка моєї ситуації. Місяць назад познайомилась з хлопцем, я була дууже п"яна, він випивший, він мав всі шанси використати мене, оскільки я занадто розкуто себе поводила(мені стидно), але не зробив цього, навіть навпаки попіклувався про моє благополучне повернення додому, взяв у мене номер тел, знайшов у вк. На наступний день розпочалось наше спілкування. Виявилось, що йому 27...мені18. Попри таку різницю, я вважала, що зроблю велику помилку, якщо відмовлю йому, я навіть боялась, що він не захоче мати відносини з настільки меншою дівчиною. Я вперше зустріла таку благородну людину, до мене ніхто так не відносився як він, він дуже розумний, надійний, говіркий, веселий, він вирішив мої проблеми в універі, ми з ним гарно проводили вільний час. З моменту нашого знайомства я ні разу не сумнівалась у ньому. Також він би дуже сподобався моїм батькам (це для мене дуже важливо). Він дуже серйозно настроєний і це мене трошки лякає, оскільки я розумію, що походити пару місяців і розбігтись не вийде, йому вже пора одружуватись. В той же час я розумію, що він ідеальний чоловік, зустріти його - велика удача в моєму житті. Але ж мені так хочеться ще погулять, пожити для себе..я не знаю..переконую себе, що треба триматись за нього, а десь там далеко осознаю, що обманюю себе..не люблю я його.., а може ще й полюблю, звикну
|
|
| |
Olenochka | Дата: Субота, 21.07.2018, 11:17 | Повідомлення # 2 |
| Що мені робити мені 12 років і я шалено закохалася в хлопця з якому 28 я розумію вік ,але я не можу він такий милий як йому можна сказати ,що я його люблю його не як друга ?
Ти впевнена, що хочеш 28-річному чоловікові зізнатися в коханні? Ти не вважаєш, що це звичайна симпатія або навіть прихильність до людини, а не любов? Я думаю, не варто. Він не сприйме твої слова. Зрозумій, тобі 12, що ти можеш дати йому своєю любов'ю? Мені здається, він, як усі люди, хоче дітей, люблячу дружину, яка добилася в житті чого-небудь. Він не буде чекати ще років 10, поки ти виростеш. Зрозумій, з цього роману нічого доброго не вийде. У вас велика різниця у віці. Він вже виріс, а ти ще ні. Якщо б тобі, наприклад, було 30, а йому 45, то ще ладно. Але не коли тобі 12, а йому 28. Ти мене прямо перелякала. Ну і що, що він милий? Це мало грає роль. Твоя справа, звісно, але суб'єктивно мою думку не варто. Пошукай собі підходящу кандидатуру по твоєму віку і, природно, інтересами.
|
|
| |
Olenochka | Дата: Середа, 26.09.2018, 22:50 | Повідомлення # 3 |
| Така сторі малята,мені 43,мужик з сталевими яйцями з чурствою душею та закам'янілим серцем.Але я примудрився закохатись в 20-ти річну чорнявку,яка вкрала моє серце та сон! Але я від неї набагато старший і я незнаю..чесно,перший раз в такій ситуації.
В наш час щоб нормально жити, потрiбно бути в змовi проти самого себе.
|
|
| |