MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Розкажи свою історію! » Запитання від Дівчат » Хлопець старший віком і я його не люблю
Хлопець старший віком і я його не люблю
girlorgДата: Середа, 19.11.2014, 15:21 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 1717
Потрібна порада, підтримка чи може просто ваша оцінка моєї ситуації. Місяць назад познайомилась з хлопцем, я була дууже п"яна, він випивший, він мав всі шанси використати мене, оскільки я занадто розкуто себе поводила(мені стидно), але не зробив цього, навіть навпаки попіклувався про моє благополучне повернення додому, взяв у мене номер тел, знайшов у вк. На наступний день розпочалось наше спілкування. Виявилось, що йому 27...мені18. Попри таку різницю, я вважала, що зроблю велику помилку, якщо відмовлю йому, я навіть боялась, що він не захоче мати відносини з настільки меншою дівчиною. Я вперше зустріла таку благородну людину, до мене ніхто так не відносився як він, він дуже розумний, надійний, говіркий, веселий, він вирішив мої проблеми в універі, ми з ним гарно проводили вільний час. З моменту нашого знайомства я ні разу не сумнівалась у ньому. Також він би дуже сподобався моїм батькам (це для мене дуже важливо). Він дуже серйозно настроєний і це мене трошки лякає, оскільки я розумію, що походити пару місяців і розбігтись не вийде, йому вже пора одружуватись. В той же час я розумію, що він ідеальний чоловік, зустріти його - велика удача в моєму житті. Але ж мені так хочеться ще погулять, пожити для себе..я не знаю..переконую себе, що треба триматись за нього, а десь там далеко осознаю, що обманюю себе..не люблю я його.., а може ще й полюблю, звикну
 
OlenochkaДата: Субота, 21.07.2018, 11:17 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 4513
Що мені робити мені 12 років і я шалено закохалася в хлопця з якому 28 я розумію вік ,але я не можу він такий милий як йому можна сказати ,що я його люблю його не як друга ?



Ти впевнена, що хочеш 28-річному чоловікові зізнатися в коханні? Ти не вважаєш, що це звичайна симпатія або навіть прихильність до людини, а не любов? Я думаю, не варто. Він не сприйме твої слова. Зрозумій, тобі 12, що ти можеш дати йому своєю любов'ю? Мені здається, він, як усі люди, хоче дітей, люблячу дружину, яка добилася в житті чого-небудь. Він не буде чекати ще років 10, поки ти виростеш. Зрозумій, з цього роману нічого доброго не вийде. У вас велика різниця у віці. Він вже виріс, а ти ще ні. Якщо б тобі, наприклад, було 30, а йому 45, то ще ладно. Але не коли тобі 12, а йому 28. Ти мене прямо перелякала. Ну і що, що він милий? Це мало грає роль. Твоя справа, звісно, але суб'єктивно мою думку не варто. Пошукай собі підходящу кандидатуру по твоєму віку і, природно, інтересами.
Прикріплення: 4114851.jpg (89.7 Kb)
 
OlenochkaДата: Середа, 26.09.2018, 22:50 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 4513
Така сторі малята,мені 43,мужик з сталевими яйцями з чурствою душею та закам'янілим серцем.Але я примудрився закохатись в 20-ти річну чорнявку,яка вкрала моє серце та сон!
Але я від неї набагато старший і я незнаю..чесно,перший раз в такій ситуації.

В наш час щоб нормально жити, потрiбно бути в змовi проти самого себе.
 
Поради для Підлітків » Форум » Розкажи свою історію! » Запитання від Дівчат » Хлопець старший віком і я його не люблю
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом