MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Тіло та здоров'я » Інтимна зона » А ви бриєте соски?
А ви бриєте соски?
girlorgДата: Четвер, 31.10.2013, 20:43 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 1717
Дівчатка?
 
OlenkaДата: Середа, 21.12.2016, 01:32 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 3285
Є кілька способів позбавлення від волосся на животі та інших місцях, де вони зростати не повинні. Але не всі ці способи однаково ефективні і нешкідливі. Краще при виборі підходящого засобу звернутися до фахівця. А ми лише перерахуємо найбільш доступні сьогодні способи і прийоми боротьби із зайвими волоссям на тілі.
Тонкі і рідкісні волоски можна просто освітлити. Вони будуть практично непомітні. У цьому випадку депіляція не підходить. Після неї тонкі волосся можуть стати більш товстими і темними. До того ж депіляція потрібно на всьому живете, щоб не було помітно переходів. А це досить болючий процес.
В якості освітлювального кошти використовуються звичайні блонд-барвники для волосся. Крім них можуть використовуватися спеціальні освітлюючі креми, перекис водню, супра. Проблему цілком можна вирішити в домашніх умовах.
Жорсткі і темні волоски можна прибрати за допомогою пінцета або воскової депіляції. Можна також використовувати крем для депіляції. Не варто використовувати для видалення рідкого волосся бритвою: вони стануть густіше і ще темніше і товщі. Депилирующий крем до того ж дозволяє позбутися від появи врослого волосся.
Проблему врослого волосся можна також вирішувати з допомогою спеціальних скрабів або кремів, які сповільнюють ріст волосся. Такими засобами бажано користуватися регулярно.
При висмикуванні врослого волосся необхідно спочатку розпарити шкіру в місці його появи. Такі волосся дуже крихкі, можуть просто перепаде.
Бритвою для депіляції волосся на тілі жінкам краще взагалі не користуватися. Після такої процедури вам забезпечена пишна і темна рослинність на місці процедури. І тоді доведеться голитися чи не щодня.
Біоепіляція дозволяє позбутися від волосся на деякий час. Повторювати процедуру доведеться раз на місяць. Недолік методу в тому, що доведеться чекати, щоб волосся галузі хоча б на 5 міліметрів. А в цей час доведеться ховати тіло під одягом.
У деяких випадках допоможуть тільки грамотно призначені гормональні препарати. Також фахівці радять збагатити своє меню кальцієм. Відмовитися від продуктів з ГМО. І тоді вас не будуть турбувати проблеми зайвого волосся.
 
Поради для Підлітків » Форум » Тіло та здоров'я » Інтимна зона » А ви бриєте соски?
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом