MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Цнотливість » Контрацепція » Жіночі презервативи існують!
Жіночі презервативи існують!
knopaДата: Пятниця, 15.07.2016, 13:24 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 763
Можливо, ви чуєте про них вперше.  Ось те, що потрібно знати про жіночі презервативи.

Справді є жіночий презерватив? І як він діє?



Жіночий презерватив-це мішечок, який вставляється в піхву перед статевим актом як спосіб запобігання вагітності та інших не бажаних  хвороб. Він за формою нагадує циліндр з гнучкими кільцями на обох кінцях. Закритий кінець презерватива вставляється у вагіну в той час як зовнішнє кільце для вашого партнера. До речі, він також може бути використаний анально якщо що.

Як вставити?
Як тільки ви знаходитеся в зручному положенні-на спині, одна нога на стільці, стисніть кільце і вставити його в піхву, ніби ви запихаєте тампон. (вставляти  його як можна глибше, до матки.) Також, ви повинні відчувати себе комфортно з вашим другом внизу. Як тільки ви вставите його , просто переконайтеся, що відкритий кінець презерватива бовтається поза піхву. Коли ви щось робите, це досить непривично, що презерватив бовтається навколо, але вам не треба турбуватися. Якщо вам стане неприємно під час сексу то зніміть презерватив, додайте ще змазки або сперміциду і потім знову вставте назад.
Ніколи, я підкреслюю, ніколи-нехай ваш партнер не використовує презерватив, поки ви носите в собі "свій жіночий презерватив". Якщо одягати два презервативи одночасно то за рахунок тертя він рветься, знаєте? Так, те ж саме відбувається, коли користуєтесь жіночим презервативом.
Знімати дуже просто. Після того, як справу зроблено, тягніть його за кільце-так щоб сперма не вилилась і обережно вийміть презерватив. Потім просто викиньте. Це простіше простого!


Які плюси і мінуси?
Це відмінна альтернатива для тих , у кого алергія на латекс! Також, це не залежить від ерекції, щоб залишатися на місці. Поки він вставлений правильно, то забеспечує 95 відсотковий ефект безпеки.
Мінуси дійсно плаваючі, може бути натерання "піхви або подразнення вульви" після використання жіночого презерватива. Деякі також кажуть  що зменшуються  відчуттях, але це говорять і про традиційних презервативи, також. Звук під час такого сексу ніби сендвіч у пластиковому мішечку треться. Це не так сексуально, так? Але його конструкція значною мірою усуває цю проблему.
Як і у всіх надійних методів контрацепції, існує невелика ймовірність щось піде неправильно, що звичайно зможе привести до незапланованої вагітності, тому завжди будьте готові мати запасний план та протизаплідні таблетки.

Чому немає ніяких роликів про них? Вони не користуються популярністю?
Хороше питання. Чесно, якщо Ви не знаєте про жіночі презервативи то знайте ви не відсталі від світу. Навіть вузів ледь знають, для чого вони є. Вони досить нові протизаплідні в свої групі і довго не були доступні. Чому вони ще не зовсім прижилися, сказати важко, однак жінки, які мають піхву заслуговують на негормональні варіанти регулювання народжуваності.!

Де я можу їх купити?

Більшість аптек і магазинів повинні мати їх. Але якщо ви хочете купляти конфіденційно,то завжди є інтернет!

 
knopaДата: Пятниця, 15.07.2016, 13:31 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 763
Речі Які Ніхто Ніколи Не Говорить Вам Про Жіночі Презервативи

Коли справа доходить до жіночих презервативів, більшість людей, як правило, мають багато питань. Або, точніше, більшість людей мають принаймні одне питання про жіночі презервативи.

Якщо ти частина тих хто не знає що таке жіночий презерватив?/ Не хвилюйтеся. Ви напевно не єдина, впевнена в цьому. Більшість людей знають, два або три протизаплідні варіанти–звичайні презервативи, протизаплідні таблетки, і ВМС, як правило, найбільш відомі методи. Жіночі презервативи– мішечок, який вставляються в піхву для запобігання від вагітності.
Ось, ці дивні речі ніхто ніколи не говорить вам про жіночі презервативи:

Вони Дійсно Можуть Підвищити Задоволення Для Обох


У вагінальному сексі, зовнішнє кільце жіночого презерватива може створити тертя клітора,для більшості це круто, оскільки так як правило, простіше отримати оргазм від стимуляції клітора, а не просто проникнення. Воно також треться об головку статевого члена, що дозволяє збільшити задоволення для хлопців.

Вони відмінний варіант для людей, які страждають від алергії на Латекс

Жіночі презервативи не з латексу, як і більшість звичайних презервативів. Замість цього, вони зроблені з polyutherane (пластикової) або нітрилу (синтетичного каучуку, використовуваного для профілактики захворювань), так що якщо у вас або вашого партнера є алергія на латекс, жіночі презервативи простий, безпечний варіант.

Вам не треба вставляти його прямо в даний момент


Не любиш возитися з одяганям презерватива перед сексом? Але ідея бути  "мамою?" теж не дуже подобається. Жіночі презервативи насправді дозволять вам пропустити все це. Якщо ви знаєте, що буде секс найближчим часом, ви можете вставити жіночий презерватив до восьми годин перед самим сексом.

Репутація жіночих перезрвативів

Жіночі презервативи з'явилися на початку 1990-х років, але вони Вони заробили собі погану репутацію майже відразу- були надто важко вставити, дорого, занадто прискіпливо. Так, поки вони не мейнстрім, як звичайні презервативи, продаж жіночого презерватива  в два рази менший.

Жіночі презервативи не тільки для вагінального сексу

Жіночі презервативи абсолютно безпечні у використанні з водними і силіконовими мастилами, для того щоб їх також могли використовуватися для анального сексу.


Ви не повинні використовувати жіночий і чоловічий презерватив одночасно

Ви безперечно не повинні використовувати два типи презервативів одночасно.

Партнер не хоче надягати презерватив? Спробувати Жіночий Презерватив


Відповідальність, за секс дівчина бере більшою мірою на себе. Що дає її більше спокою та впевненості.
Прикріплення: 3906515.jpg (70.1 Kb) · 1279451.jpg (31.6 Kb) · 5494498.jpg (101.0 Kb) · 3475459.jpg (112.4 Kb) · 7655349.jpg (125.3 Kb) · 0674277.jpg (69.8 Kb) · 1887757.jpg (129.5 Kb) · 8506325.jpg (94.3 Kb)
 
Поради для Підлітків » Форум » Цнотливість » Контрацепція » Жіночі презервативи існують!
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом