MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Почуття » Симпатія » хлопці,будьте хлопцями.
хлопці,будьте хлопцями.
knopaДата: Пятниця, 22.01.2016, 09:10 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 763
Хлопці, хлопці, хлопці! Не від одного із вас я чула фразу про те, що всі ми, дівчата, однакові. Цікаво чим же? Ви говорите, що бажанням легкої наживи та любов'ю до грошей. А скажіть мені будь ласка: навіщо тоді ви роками шукаєте ту, яку потім назвете дружиною? Хіба не однаково хто це буде? Ну якщо всі ми однакові, тоді навіщо марно витрачати життя на якісь безглузді пошуки? Візьмуть будь яку та ведіть під вінець! Але ж ні, ви таки шукаєте когось.
Ви завдасте болю не одній перш, ніж знайдете для себе “гідну кандидатуру”. А ви не думаєте про те, що у нас теж є серце, яке болить? Чому хлопці, які повинні бути сильними, мужніми, відповідальними так люблять звалити весь тягар стосунків на ніжні дівочі плечі? Так, я розумію, що легше зробити винним когось, аніж визнати свою провину, бо якщо хлопець не може дати дівчині тієї любові, уваги, підтримки, відчуття захищеності та значущості, то набагато краще сказати: “Та її не зрозуміти. Чого вона взагалі хоче?”. Але хіба ми так багато просимо? Ми лише хочемо, щоб нас любили, цінували, підтримували! Так, ми любимо коли хлопець може взяти ситуацію в свої руки, любимо сюрпризи, романтику, міцні обійми та ніжні поцілунки. Але хіба ж це багато?
Чому ви не можете бути з однією, а так любите погуляти на стороні? Ах, як я могла забути: дівчинка на одну ніч, яка хоче лише одного і не вимагає нічого більшого. Вона не проситиме: “Подзвони! Напиши! Прийди!”, а просто піде і, можливо, поцілує на прощання. А ти задоволений, адже у тебе була ніч палкого кохання і твою колекцію поповнила ще одна “іграшка”. Так задумайся над тим, що не лише ти використав її, а й вона тебе!!! переспала і забула; пішла до іншого. Чи може ти думаєш, що її серце заполонили ніжні почуття ще з того моменту як вона вперше тебе побачила? Ні друже, бо інакше вона так не вчинила б. Ну то як? Легко бути використаним? А не легше було би, замість того, щоб шукати розваг на стороні,бути з тією, яка дійсно тебе кохає, чекає і, вже точно, не використовує?!!
Ви не можете, або не хочете, бути вірними, “зв'язувати” себе якимись зобов'язаннями, бо думаєте, що нічого хорошого з цього не вийде.
Повірте, що тоді ви отримаєте набагато більше! Бо тільки кохана дівчина завжди зрозуміє, підтримає, порадить. Не друзі з якими ви зможете сісти і напитися, хоча і це іноді потрібно, але ж так проблеми не вирішити. А хто подарує вам найкращу у світі професію - “тато”? З приходом у дім жінки він стає затишнішим, теплішим та наповнюється дитячим сміхом та тупотінням маленьких ніжок.
Лише та жінка, яка кохає та кохана, подарує чоловікові щастя. Отож, дорогі мої, подумайте: чого насправді ви хочете? Чи одну з тих, яка поповнила не одну колекцію, в тому числі і вашу, і навряд зможе зберегти ваше сімейне вогнище; чи ту, котра дійсно вас кохає, ту яка належатиме тільки вам і нікому більше, вона ніколи не зрадить і робитиме все для того, щоб не зрадили її. Саме така жінка зможе зробити тебе щасливим. Своє кохання, ніжність, турботу, тепло, підтримку, вірність, всю себе вона подарує тобі. Так що вам хлопці вирішувати, що дійсно ви хочете отримати від своєї дружини. Вибір за вами!!!
І ще одне: задумайтесь і скажіть, хто може, ще раз свою таку частовживану фразу: “Всі дівчата однакові”! Та не забудьте після цього піти на пошуки ще однієї дівчинки на ніч, яка зараз зможе задовольнити ваші бажання!!! Але хто робитиме це потім? Адже вони не закінчаться лише на цьому. Хто буде готувати вам, прати та прасувати? Хто підтримуватиме вас у важкі хвилини? Хто доглядатиме вас хворих та немічних? А хто розділить з вами не тільки ліжко, а й усі біди та невдачі, горе та радість? Хто принесе світло у ваш дім? Хто чекатиме вас втомленого з роботи з накритим столом та ніжними обіймами? Хто подарує вам бажання не піти напитися зі знайомим, а купити квіти і стрімголов бігти до коханої? Хто як не вона не спатиме, а чекатиме вас з рибалки, футболу, охоти і готуватиме не лише вам, а ще й друзям? І врешті решт хто 9 місяців носитиме під серцем, а потім народить вам таких довгоочікуваним синочка та донечку і може не одну?????? Отож, хлопці, шукайте дівчину не на ніч, а на все життя!!!!!!!
 
OlenochkaДата: Середа, 08.08.2018, 10:01 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 4514
Мені 19, все життя живу з мамою. Батька не було. Сьогодні вона мені подарувала презерватив і смазку, і розповідала про секс з дівчатками, як правильно робити кунілінгус, що куди і як, добре хоч на собі не показала, піздєц, я до сих пір відходжу
 
OlenochkaДата: Вівторок, 20.09.2022, 11:44 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 4514
50 ніжних слів

Прикріплення: 1027831.jpg (95.3 Kb)
 
Поради для Підлітків » Форум » Почуття » Симпатія » хлопці,будьте хлопцями.
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом