MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Почуття » Закоханість » Ознаки закоханості дівчини
Ознаки закоханості дівчини
girlorgДата: Пятниця, 26.04.2013, 23:53 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 1717
ознаки закоханості дівчини
 
тобі навіщоДата: Неділя, 19.05.2013, 16:35 | Повідомлення # 2





ну ти хоч якісь знаєш!!!? чи просто темку створив. напиши хоть шось., хоча б якісь ознаки! щоб мати що обговорювати!

Повідомлення відредагував Olenochka - Вівторок, 24.10.2017, 17:33
 
girlorgДата: Неділя, 19.05.2013, 19:35 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 1717
тобі навіщо, напиши ти..якщо не важко !
 
sofaДата: Понеділок, 29.07.2013, 18:16 | Повідомлення # 4
Повідомлень: 63
дивно себе поводить,біля коханого так взагалі "кришу зриває", поганий сон,тому що весь час думає про нього,замріяна,щаслива))
 
girlorgДата: Неділя, 09.11.2014, 16:13 | Повідомлення # 5
Повідомлень: 1717
Це не можна передбачити чи запланувати. Це непіддається розрахунку. Це ніколи не приходить вчасно, швидше за все, зовсімнавпаки – дуже невчасно. Від цього ніхто не застрахований. І найголовніше – зцим не можна боротись, адже в будь-якому випадку ви програєте або… виграєте –це вже залежить від вас. 
   Здогадались,про яке «надприродне» явище йде мова?.. Про кохання, звичайно ж. 
   Неможливо зрозуміти, в який саме момент стріла бешкетника Амура вразить вас. Виможете довгий час прожити з цим почуттям всередині, помічати якісь зміни всобі, ловити себе на дивних думках, але визнаєте факт закоханості не одразу.Зазвичай, це трапляється несподівано. Інколи цьому передує якась радісна подія,інколи навпаки – трагічна. Ви можете усвідомити, що закохались, коли йдете повулиці, кудись поспішаєте, дивитесь фільм чи… сваритесь. 
   Вивже знаєте ознаки того, що кохання минуло. І логічнимбуло б дізнатись, як же воно народжується. Адже у всього є і свій початок… 
   В жінок і чоловіків закоханістьпроявляється по-різному, адже ми такі різні! «Перемиємо кісточки» спочаткупредставникам сильної половини людства. Отже, ознаки закоханості у чоловіків: 
  
1.    Зміна поведінки. Він робить речі, які йому не притаманні.Стає або надто активним, знервованим, метушливим, або навпаки – замикається всобі, стає задумливим у вашій присутності, дивиться у протилежний від вас бік,а то й взагалі ігнорує. 
  
2.    Він майже автоматично виконує будь-яке ваше прохання(стрибок з висоти дев’ятого поверху не рахується). 
  
3.     Спілкуючись з друзями у суто чоловічій компанії, коли вчерговий раз обговорюється тема жіночої логіки, від раптом говорить, що не всіжінки однакові, маючи в думках на увазі когось конкретно. 
  
4.     Він стає більш сентиментальним. Може спокійнісінькопереглянути романтичну мелодраму чи послухати ліричну музику. Деякі з чоловіківнавіть можуть зронити «скупу сльозу» при цьому. 
  
5.     Він з гордістю знайомить вас зі своїми друзями, а то йбатьками. Від охоче «впускає» вас у своє життя, розділяє з вами своїзахоплення. 
  
6.     Він всіма доступними способами намагається знайти контактз вами: телефон, e-mail,почта, особисті «випадкові» зустрічі. А також таємно розпитує про вас успільних знайомих, друзів, подруг. 
  
7.     Закоханого чоловіка нестримно притягує до вас у сексуальному плані. Іважливо те, що він говорить вам після статевої близькості, а не після неї. 
  
8.     Заради вас він готовий йти на певні жертви. Зараховується навіть те, щовін пропускає футбольний матч чи знехтує роботою  заради побачення з вами. 
  
9.     Він намагається уникати фінансових операцій з вами – почуття і грошінесумісні. 
  
10.                       Він не завдає вам болю, не ображає, непринижує, не висміює перед іншими. 
  
11.                       Він зізнається вам у коханні. Та це необов’язково має бути  «Я тебелюблю».  Такого роду зізнання даютьсячоловікам дуже важко (якщо він не донжуан). Якщо ви справді йому небайдужі, вінне буде кидати таких слів на вітер, а прибереже їх до певного моменту.Натомість він може просто сказати: «Ти мені дуже подобаєшся», і це вже плюс. 
  
12.                       Він прийде на допомогу в момент, коли визовсім цього не очікували. І притому ви не будете знати, від кого ця допомога.Скоріше за все він обере «посередника», щоб замаскувати свій вчинок. 
  
13.                       Закоханий чоловік не помічає інших жінок. Вінхоче бути лише з однією. Іншим жінкам важко його спокусити, адже думками,серцем і тілом він лише з однією. Закоханий чоловік не зраджує. 
  
14.                       Йому все подобається у його обраниці: манераговорити, сміятись, рухатись. Вона для нього ледь не ідеальна. 
  
15.                       У чоловіків погана пам'ять, але не узакоханих. Він пам’ятає про вас все, що почув чи дізнався, кожну дрібничку. 
  
Закоханого чоловіка не помітити важко. Поприте, що він старанно намагається приховати свої почуття, дещо час від часувипливає на поверхню: якийсь жест, порив, вчинок, слово… Якщо ви спостережлива,ви зрозумієте… Головне тепер – це працювати над стосунками разом, підтримуватиінтерес до себе, бути мудрою, розуміючою, вміти здивувати, бути поруч і берегтикохання, бо вона, як ртуть, – його можна втримати у розгорнутій долоні, а не устиснутому кулаці.
 
girlorgДата: Неділя, 09.11.2014, 16:13 | Повідомлення # 6
Повідомлень: 1717
10 ознак закоханого чоловіка
Natalya KravchishinВи вже давно разом, але про почуття свої він мовчить, як партизан? І ви зовсім не впевнені, чи справді він вас кохає? Тоді ми допоможемо вам позбутися сумнівів. Ось 10 головних ознак шалено закоханого чоловіка. 

Ознака 1. Турбота 

Він часто запитує, як ви почуваєтеся, що їли на обід? Він хоче знати все, що сталося з вами за день: чим ви займалися, про що думали й із чого сміялися? Він не забуває балувати вас і робити приємні подарунки? Так піклуються лише про кохану жінку. 

Ознака 2. Дзвінки без причини 

Це ознаки закоханості! Він дзвонить по кілька разів на день, щоб задати тривіальне питання: «Як справи?» Або знаходить будь-який привід, щоб побалакати з вами 5-10 хвилин? Чоловік, який байдужий до вас, ніколи такого не зробить. 

Ознака 3. Він розповідає про себе все 

Він поспішає поділитися своїми думками з приводу зниження біржових котирувань, політичної ситуації в Зімбабве або розповідає подробиці останнього матчу суперліги? Ви можете торжествувати. Він точно закоханий у вас. Про такі суперважливі речі не говорять із випадковою знайомою. 

Ознака 4. Він проводить із вами весь свій вільний час 

Більше того, це приносить йому задоволення. І він постійно шукає можливості нової зустрічі, й частенько сам не знає, що ви робитимете. Закоханий чоловік ніколи не робитиме вибір за вас. Право вибору - кафе, кіно чи пікнік - він надасть лише вам! 

Ознака 5. Він готує спеціально для вас 

Чоловік на кухні - рідкісне явище. Якщо він готовий похвалитися перед вами своїми кулінарними здібностями, він точно до вас небайдужий! А якщо це не тривіальні бутерброди, а серйозна м'ясна страва, то бути йому вашим чоловіком. Ваше завдання - розвивати його кулінарні таланти. 

Ознака 6. Він стає поетом 

Він присвячує вам вірші, співає для вас пісні або створює художні полотна. Так поводяться лише закохані романтики, й ваш обранець дуже зацікавлений у вас. Своєю творчістю він хоче показати, наскільки ви важливі для нього. 

Ознака 7. Його цікавить ваша думка 

І не лише з найпростіших питань, а й при прийнятті важливих рішень він не забуває порадитися з вами. Йому цікава ваша думка, він прислухається до неї і вважає дуже важливою. Це означає, що ви стали частиною його майбутнього, й він хоче будувати його з вами. 

Ознака 8. Він придумав вам прізвисько 

Навіть якщо він називає вас Хом'ячком або Кузонькою, не варто ображатися. Тільки закохані люди придумують ніжні прізвиська. І ваше ласкаве ім'я - ще один доказ, що він до вас нерівно дихає. 

Ознака 9. Заради вас він здатний здійснювати вчинки 

Найчастіше чоловіки не вміють висловлювати свої почуття словами. Зазвичай за чоловіка говорять справи. Якщо він не поспішає з освідченням, але щодня справою доводить своє ставлення до вас, то чи варто сумніватися? Адже байдужа людина не стане відвозити вас щодня на роботу або вигулювати вечорами вашого собаку. 

Ознака 10. Він постійно робить вам компліменти 

Навіть такі тривіальні компліменти, як «у тебе сьогодні гарний вигляд», говорять лише закохані чоловіки. Ваш коханий хоче побачити реакцію на свої слова. Адже щасливий вираз обличчя коханої - найкращий подарунок для закоханого чоловіка.
 
girlorgДата: Субота, 13.12.2014, 19:22 | Повідомлення # 7
Повідомлень: 1717

Погляд хлопця на цю ситуацію.
 Я раніше навіть не розумів, наскільки це питання актуальне для дівчат. Думав, що дівчата бачать хлопців наскрізь. Адже в багатьох моментах так воно і є. Однак, практично всі дівчата не розуміють, коли хлопець закоханий. І часто задаються питаннями:
- Як дізнатися, чи подобаюся я йому?
– Як зрозуміти, що хлопець закоханий?
– Як зрозуміти, що подобаєшся хлопцеві?
- Як зрозуміти, що він тебе любить?
- Як зрозуміти, що ти подобаєшся хлопцю? І т.д., т.д.
І якщо дівчата запитують у подруги за чашкою чаю «Як зрозуміти, чи подобаюся я йому», то мова звичайно йде про чоловіка або хлопця, який вже проявляє стільки знаків уваги, в такій величезній кількості, що не зрозуміти їх для оточуючих хлопців здається абсолютно неможливо . А для дівчат чомусь це залишається загадкою.
Для його друзів цей хлопець вже давно і повуха закоханий. А для дівчини ж, це в кращому випадку хлопець, з яким у неї склалися дружні відносини (інакше б питання до подруги про те, «як зрозуміти, що я йому подобаюся» і не виникало б).
Дивився нещодавно російський фільм, на жаль, не запам’ятав назви. У цьому фільмі хлопець зі школи любив дівчину. Цей хлопець багатий, красивий, розумний, дбайливий і т.д. Пройшло приблизно 15 років з моменту їхнього знайомства. Для дівчини він був «другом, який завжди допоможе, завжди виручить, вислухає і виявиться поруч». Він же її любив. І тільки через 15 років, коли в житті тієї дівчини виникла критична ситуація, він їй сказав «Я тебе люблю».
Звичайно, праведному обуренню дівчини не було меж. Вона закричала йому прямо в обличчя приблизно наступне: «Що ж ти 15 років мовчав»? Притому, кілька разів і різними словами. Після цього сказала, щоб він йшов «куди подалі». Потім, правда, все закінчилося добре.
Так ось дівчина обурено кричить хлопцеві: «Що ж ти мовчав 15 років», а в мене виникає аналогічне питання: «А куди ж ти 15 років дивилася??» Поруч з тобою стільки часу ходить гарний, мужній, багатий і як кажуть, безпроблемний хлопець, який тебе любить, і ти настільки не розбираєшся в людях і в хлопцях, що навіть не зрозуміла, що хлопець закоханий.
І якщо раніше подібні випадки я розглядав як якесь виключення, то зараз розумію, дівчата не розуміють, коли вони подобаються хлопцям. Масштаби цього явища просто величезні і вражають уяву. Для прикладу можете ще подивитися фільм «Гордість і упередження». У цьому фільмі головний герой згорає від любові кілька місяців, і нарешті робить дівчині пропозицію. А вона навіть не підозрює, що він був закоханий у неї весь цей час.
За рідкісним винятком дівчата не розуміють того, коли вони подобаються. І вже тим більше не розуміють, що хлопець любить і хоче налагодити тривалі відносини.
Звичайно, якщо хлопець підійшов до дівчини і сказав приблизно наступне: «Ти мені подобаєшсь, давай зустрінемося» і т.д., то звичайно дівчина розуміє, що вона подобається хлопцеві.
Однак такі слова вимовляє в кращому випадку 1 з 20 хлопців, яким ти дуже подобаєшся.
Так як зрозуміти, що ти йому подобаєшся? Це питання ставлять мені набагато частіше, ніж я б міг припустити.
Спочатку подивимося, які ознаки того, що дівчина подобається хлопцеві описують у жіночих журналах. Приблизно такі:

– Хлопець дивиться на дівчину трохи частіше, ніж зазвичай,
– Нервово крутить кільце (якщо носить), або годинник,
– Смикає за ремінь і т.д.
Ці ознаки робочі, але занадто поверхневі. Адже хлопцеві може так подобатися по п’ять на день дівчат. А нам потрібні ознаки того, що дівчина більш, ніж подобається. Нам потрібні ознаки того, що для хлопця ця дівчина потенційно єдина і хлопець закоханий.

Ось мої спостереження і роздуми на цю тему, зібрані за кілька років. Не претендую на повноту і безпомилковість. Якщо у когось є свої спостереження, то коментуйте і я з задоволенням додам їх до переліку.
Як дізнатися чи я йому подобаюсь?
Перше. Хлопець «дружить» із дівчиною. Це дуже сильна ознака того, що ти подобаєшся хлопцеві. Особливо, якщо ця «дружба» супроводжується періодичною односторонньою допомогою хлопця.
Давайте виведемо життєве правило – Дівчина може дружити з хлопцем, хлопець просто так ніколи не «дружить» з дівчиною – все, це аксіома!
Винятки бувають, але вони дуже рідкісні і не кажіть мені або собі, що: «Мій випадок це виняток із правил». Ніякого винятку у тебе немає, це ти просто не хочеш, чи не вмієш, побачити правду. Тому, одною з дуже сильних ознак, є коли у твому оточенні є хлопець «нібито друг». Він завжди поруч, часто допомагає тобі порадою чи ще чимось, у важку хвилину підтримує, в радісні моменти радіє разом з тобою і т.д.. Тоді відразу слід згадати наступне запитання від дівчини: «А чому ж він мовчить 15 років»? Ну, гаразд нехай не 15, то хоча б рік. Ну, то вже тема іншої статті. Коротенько тільки можу сказати, що швидше за все, він говорив тобі щось спочатку вашого знайомства, але ти його не зрозуміла і «послала», можливо, сама того не розуміючи. Адже не обов’язково відштовхувати хлопця словами, частіше це робиться невербальними жестами. А тепер він боїться зробити другу спробу. Адже зараз він хоча б бачить тебе і спілкується з тобою. А в разі признання йому може бути боляче, а крім того, відносини можуть зіпсуватися.
Друге. Хлопець «раптом, випадково» знову з тобою зустрівся.
Якщо ти дійсно сподобалася хлопцеві, то він тебе буде шукати, навіть якщо у нього немає твого телефону та адреси, і дуже часто знаходить.
Хлопець шукає вподобану йому дівчину набагато частіше, ніж ти собі думаєш. І що саме головне, якщо хлопець почав шукати дівчину за своєю ініціативою, то ймовірність тривалих стосунків і шлюбу в кілька разів вище, ніж при «лобовому» знайомстві (обмінялися телефонами, зустрілися і т.д.), не кажучи вже про знайомство з твоєї ініціативи.
Як відбувається «пошук». Хлопець може чекати годинами біля автобусної зупинки, де ти імовірно їздиш, може чекати біля під’їзду, прийти в танц. клуб, шукати в інституті, через знайомих, простежити за тобою і т.д.
А потім виникає «випадкова» зустріч дівчини з хлопцем. Виявляється, він десь поруч «випадково» проходив і «випадково» побачив тебе. У 80% випадків ніякої «випадковістю» тут і не пахне. Випадковість тут полягає тільки в тому, що хлопець кілька годин чекав на тебе, а коли побачив, то «випадково» вийшов назустріч.
Я сам так «випадково» другий раз зустрів свою майбутню дружину, правда, я нікого не чекав, а напросився в гості туди, де знав, що вона буде. Це те ж один із способів пошуку.
Дуже сильною ознакою того, що ти подобаєшся хлопцеві, є те, що ти повторно, або навіть кілька разів, зустрічаєшся з хлопцем, хоча начебто не повинна була знову його побачити. Зазвичай при повторній зустрічі хлопець тебе першим помічає і починає розмову, а не просто «привіт, привіт». «Випадковість зустрічі» зазвичай обгрунтовується якоюсь байкою, але не вірте всьому, що тобі говорять, особливо хлопці. Ти йому подобаєшся сильно – це стовідсотково. Кілька прикладів «байок»:
– Раптом захопився танцями, якщо ти танцюєш,
– Проходив повз, коли сам живе в іншому районі і т.д.
Взагалі, тільки повторна, а то й третя зустріч, може служити більш – менш міцною ознакою того, що ти подобаєшся хлопцеві. У першу зустріч він може бути занадто п’яний, або в компанії може бути «змагальна атмосфера» боротьби за дівчину і він в азарті буде за тобою ухажувати. Він може зустрітися з тобою на прохання спільних знайомих, які подумають, що з вас вийде пара, може просто не знати тебе і т.п. І тільки прийшовши до себе, відійшовши від алкоголю і т.д., хлопець може оцінити, наскільки дійсно ти йому подобаєшся. І якщо це так, то він обов’язково тебе знайде, не потрібно йому надзвонювати або самій шукати.
Набагато краще, якщо ти під час зустрічі поцікавишся його захопленнями, кар’єрою, планами і т.д. Будеш впевненою в собі, будеш подавати невербальні знаки того, що хлопець тобі подобається, будь дружелюбною і усміхненою, а не з кислим виразом обличчя і т.д., ну, це знову не по темі статті.
Третє. Хлопець робить для тебе те, що більше ні для кого не робить, або принаймні, не робить для інших дівчат.
Наприклад, зносить твої жарти. Знаходить те, що складно знайти або вимагає багато часу, грошей, енергії. Відгукується на твої прохання, навіть якщо він зайнятий і т.д. Балує тебе у тому чи іншому вигляді. Намагається укрити, щоб ти не замерзла, зробити так, щоб ти щось побачила, якщо тобі не видно, зустрічається і добре поводиться з тими людьми, які йому не дуже приємні, наприклад, з вашими родичами і т.д.
Якщо навести приклад зі свого життя, то я, щоб сподобатися своїй дружині, а на той момент ще нареченій, ходив разом з нею на конкурси бальних танців (терпіти не можу подібні заходи), перед весіллям переглядав і говорив, які мені подобаються моделі весільних суконь (навіть сподобалося красиві сукні розглядати), купував для коханої колготки (для чоловіків це справжній Подвиг), навчився готувати кілька “чергових” страв так, що окрім мене їх змогла їсти і моя улюблена дівчина (до того це, що я готував, міг їсти тільки я сам). Загалом, щоб сподобатися своїй дівчині, я робив і до цих пір продовжую робити масу геройства і справжніх подвигів.
Четверте. Хлопець влаштовує «півнячі танці».
Не дуже точна ознака, так як деякі хлопці роблять це мало не перед кожною дівчиною. Зовсім молоді можуть смикнути за косичку або кинути сніжком. Ті, які старші, не дуже сильно відрізняються. Можуть розповідати про те, що його троюрідний брат бачив особисто Президента Америки, або розповідати про те, який у нього могутній автомобіль, сильний удар справа, який він розумний програміст і т.д., хоча ситуація цього не вимагає.
П’яте. Хлопець, звичайно цілком адекватний, «раптом» починає соромитися, мовчить, робить якісь дурниці, стає надмірно їдким, тобто жартує над тобою більше ніж, над іншими людьми і т.д.
Тому, якщо твій залицяльник, справжній чи потенційний, здається тобі «ідіотом», людиною невпевненою і абсолютно без манер, то можливо, ти йому дуже подобаєшсь, особливо якщо інші люди сприймають його як абсолютно нормального і не розуміють, що з ним трапилося, « з якою ланцюга він зірвався ». Чому так відбувається? Якщо ти для хлопця дуже важлива, то якась сором’язливість і невпевненість неминучі (більша, ніж зазвичай).
Ну, ось і все, що я зміг поки зібрати на питання про те, «Як дізнатися чи я йому подобаюсь?». Цього має вистачити тобі. Адже головне навіть не знання, а вміння застосовувати. Тренуйся спочатку на колегах і знайомих, а потім подумай, кому з твого оточення хлопців ти подобаєшся більше або менше, і чому. Запиши відповіді. Ще раз подумай. Через деякий час ти почнеш набагато краще розбиратися в хлопцях. Адже вони такі прості і зрозуміти хлопця зовсім не складно, тим більше хлопця, якому ти подобаєшся.
 
girlorgДата: Середа, 07.01.2015, 14:55 | Повідомлення # 8
Повідомлень: 1717
Часто так буває, що хлопець зустрічається з дівчиною, а от впевненості в тому, що вона його дійсно любить у нього немає. Щоб зрозуміти, чи любить дівчина, краще всього, звичайно, запитати про це у неї самої. Але іноді, щоб зрозуміти які почуття переживає дівчина до хлопця, потрібно простоуважно спостерігати за її поведінкою. Треба вміти розуміти її сигнали, міміку, знаки і читати все по очах. При збігу кількох ситуацій можна сміливо сказати, що дівчина закохана або по крайней мере, що хлопець їй небайдужий. Ось за якими прикметами можна визначити чи любить вас дівчина:
1. Веде себе з вами не так, як з усіма. Якщо ви помітили, що вона в вашому суспільстві більше посміхається, намагається підтримувати вашрозмову, а при спілкуванні з іншими веде себе зовсім по-іншому, то це вірна ознака того, що дівчина закохана. Але якщо дівчина поряд з вами позіхає і не виявляє жодного інтересу до того, що ви йому розповідаєте, то можливо щось в вас їй не подобається.
2. Шукає ваш погляд. Якщо дівчина дивиться вам в очі не просто так, а постійно і періодично, то можете бути впевненим у тому, що ви їй сподобалися. Наприклад, приспілкуванні вона дивиться кудись удалину, потім різко кидає погляд на ваші очі, знову прибирає їх, а через деякий час знову шукає ваш погляд очима. Найкраще поспостерігати за нею тоді, коли вона перебуватиме трохи далі від вас в іншій компанії. Якщо вона час від часу кидає на вас погляд, то дівчина до вас небайдужа.
3. Червоніє і відвертається. Якщо ви хочете дізнатися, любить Чи вас дівчина, спробуйте завести з нею розмову. Якщо при цьому дівчина соромиться або відвертається, то це говорить про те, що вона не хоче показати, що у неї всередині. Тут звичайно, важливо визначити, навіщо вона відвертається. Адже така поведінка може бути пов'язане ще і з тим, що ви їй просто нецікаві. Закохана дівчина невпевнена у взаємності почуттів хлопця, при першій зустрічі буде намагатися приховувати свій внутрішній світ і боятися, що дізнавшись про її симпатії до нього, хлопець може відвернутися від неї.
4. Хвилюється. Якщо при спілкуванні з вами голос дівчини трохи змінився або вона постійно поправляє волосся, одяг, крутить прикраси, то це показує те, що дівчина хвилюється.
А хвилюється дівчина у трьох випадках:
1. Коли вона відчуває комплекси;
2. Якщо вона флегматична натура;
3. Коли вона закохана в чоловіка.
5. Тягнеться до вас. Якщо ви сидите поруч з дівчиною, то зверніть увагу на те, в який бік спрямовані її голова і коліна. У закоханої дівчини все тіло буде повернуто до вас, наприклад, голова нахилена в вашу сторону, а коліна направлені рівно і до вас. Помічайте маленькі нюанси, і ви зможете знайти відповідь на питання: "Чи любить вас дівчина?".
6. Шукає вашого суспільства. На вечірках чи на дискотеці здалеку стежте за тим, чи шукає вас дівчина. Якщо вона постійно з'являється в тому ж місці, де й ви, то це говорить про те, що вона бажає бути з вами весь час поруч. Закохана дівчина буде постійно в тому самому місці, де й ви. Переміщайтеся по приміщенню і стежте, чи ходить по вашим слідах дівчина. Тільки показувати, що ви за нею спостерігаєте, не слід.
7. Постійно сміється над вашими жартами. Самий вірний спосіб перевірити чи відчуває до вас симпатію дівчина, це розповісти їй що-небудь смішне. Якщо дівчина весь час регоче над вашими жартами, то можна бути впевненим у тому, що вона не бажає вас образити і ігнорувати. Дівчата сміхом бажають привернути увагу тих, до кого вони небайдужі. Щоб перевірити чи любить вас дівчина, спробуйте розповісти якийсь дурний анекдот, якщо вона все одно сміється, то це означає, що все в порядку. Сміятися над тим, що не дуже смішно небайдужа до вас дівчина не стане, вона краще здивовано вас запитає: "А що тут смішного?".
8. У неї розширені зіниці. При розмові придивіться до очей дівчини, якщо вони розширені, то це вказує на підвищений вміст адреналіну в крові через її хвилювання. А хвилюються дівчата в трьох випадках, про що ми писали в п.4.
9. Постійно звертається до вас за допомогою. Подивіться, як дівчина поводиться в різних ситуаціях. Якщо вона в компанії друзів скаржиться, що їй холодно і просить у вас костюм, щоб зігрітися, то це говорить про те, що дівчині подобаєтеся саме ви, і вона бажає, щоб ви за нею доглядали. Іноді дівчата можуть прикидатися, що чогось не вміють робити і просити вас допомогу їй. Постійні прохання дівчини про якихось дрібних послугах - це не що інше, як бажання звернути на себе увагу хлопця. Вона знає, що хлопцеві подобається відчувати себе сильним і корисним дівчині, чим і активно користується.
 
girlorgДата: Середа, 14.01.2015, 23:40 | Повідомлення # 9
Повідомлень: 1717
Я вважаю, що дівчина повинна мати гордість і не бути такою доступною, тим більше на першому побаченні.
 
OlenkaДата: Субота, 17.01.2015, 15:26 | Повідомлення # 10
Повідомлень: 3285
Як сподобатися дівчині

На першому побаченні ви нарешті-таки можете подивитися, чого ви гідні, чи здатні сподобатися дівчині, ви можете повірити в себе і скрутити гори, аби поряд з вами була ваша муза.
Ось ви стоїте перед своєю шафою, в якій вже не так і багато одягу, адже більшість хлопців приділяє цьому не стільки уваги, скільки дівчата. Адже саме дівчата прагнуть привернути увагу своїм зовнішнім виглядом, а хлопці прагнуть сподобатися своїм героїзмом і мужністю!

Та все ж? У жодному випадку не надягайте спортивний костюм і кросовки – вам буде зручно, та дівчині навряд чи сподобається! Навіть якщо ви спортсмен, побачення – не тренування, а швидше змагання. Тому вам належить бути в кращому своєму наряді. Якщо ви все-таки хочете сподобатися дівчині з першого погляду, віддайте перевагу класичному стилю одягу.

Не варто надягати яскраві тони! В них ви швидше схожі на папугу. Це не сподобається ні вашим друзям, ні вашій дівчині! Одягніть що-небудь темне. Переважні чорні кольори. В них ви здаватиметеся спокійною і упевненою в собі людиною. А це дуже подобається дівчатам!

Краще всього перед зустріччю прийняти душ і обов’язково скористатися дезодорантом або туалетною водою. Але не варто цим зловживати! Дівчині сподобаються легкі, не відштовхуючі запахи. Будьте впевнені, якщо побачення пройде вдало, в цей запах вона закохається навіки!

Гарненько все обдумайте. При зустрічі обов’язково поцікавтеся у дівчини, куди вона бажає піти. Якщо вона зниже плечима в сумніві, запропонуйте їй свої варіанти (не менше трьох). Це обов’язково повинне їй сподобатися. Почніть свою прогулянку з парку. Продумайте свій маршрут так, щоб вам не обов’язково було користуватися транспортом. Потім покажіть дівчині такі місця, звідки буде видне вечірнє місто, ваша романтичність повинна їй сподобатися. Закінчити свою прогулянку можна, зайшовши в тихе, затишне кафе.

Запам’ятайте одне правило – дівчата не люблять тих, що базікають, а мовчуни не подобаються їм ще більше! Визначтеся із золотою серединою. Ведіть діалог. Відповідайте на питання, задавайте їх самі, щоб дівчина відчувала зацікавленість в собі.
Найкращим варіантом буде емоційна забарвлена жива бесіда при прогулянці, що не може не сподобатися дівчині. Ніколи не варто говорити на першому побаченні про такі речі: про секс (дівчина може подумати, що вам від неї тільки цього і треба); про свої недоліки; не слід говорити про те, що вам не подобається; особливо не варто говорити погано про людей і тим більше вживати при розмові ненормативну лексику; про свої хвороби теж не треба говорити. Це все може здаватися нудним і не сподобається дівчині.
У жодному випадку не варто приходити на побачення до дівчини з другом, якщо ви справді хочете сподобатися їй. По-перше, дівчина може подумати, що ви боягуз, по-друге, що з нею вам нудно. Якщо випадково ви зустрінете своїх друзів, не варто їх кликати погуляти разом! Дівчині хочеться дізнатися про вас, а не про ваших друзів. Тим більше ви прагнете того, щоб сподобатися дівчині, а не щоб вона була захоплена вашими друзями. Тільки з часом ви зможете запропонувати їй познайомитися з найближчими вашими друзями. Проте якщо все-таки трапилося так, що ви кого-небудь зустріли, зразу ж представте друзям свою подругу, та їй – своїх друзів. Щоб вона не залишилася непоміченою.

Ще сподобається дівчині, якщо ви скажете їй, як вам було приємно сьогодні з нею і що ви сподіваєтеся, що обов’язково зустрінетеся найближчим часом. Тільки щиро, без лестощів. Не говоріть про те, що наступного тижня у вас завал в університеті або на роботі, але ви, таки, виберете хвилинку, щоб зустрітися. Звичайно цю процедуру залишають для дівчини. Так можна сподобатися дівчині.

Перший поцілунок! Це теж дуже важливо! Він повинен бути легким і в той же час настирним, що натякає на те, що ви тепер – його богиня! Він повинен настільки сподобатися дівчині, щоб вона не хотіла умиватися, щоб не втратити його смак.
А наступного дня обов’язково таким же способом побажайте їй доброго ранку, щоб вона була упевнена – ви про неї ще не забули. Далі – справа за вами.
На друге побачення рекомендується прийти з кольорами. Щоб вже не тільки сподобатися їй, але і збудити в ній більш глибокі відчуття
 
OlenochkaДата: Четвер, 15.06.2017, 20:09 | Повідомлення # 11
Повідомлень: 4511
.. почуття ніколи не зникають з серця людини. вони можуть переростати в щось інше : кохання - в прив"язаність, біль - в спогади, щирість - в звичку. однак, потрібно пам"ятати, що все, що було чистим, назавжди таким і залишиться. знай, я все пам"ятаю..
 
OlenochkaДата: Понеділок, 31.08.2020, 14:51 | Повідомлення # 12
Повідомлень: 4511
Таке приховати складно. wink
 
Поради для Підлітків » Форум » Почуття » Закоханість » Ознаки закоханості дівчини
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом