MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Тіло та здоров'я » Ваше тіло » Чи Потрібно Робити Обрізання? (Обрізані проти Необрізаних)
Чи Потрібно Робити Обрізання?
OlenkaДата: Вівторок, 11.10.2016, 20:02 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 3285
Протягом багатьох років, обрізання немовлят чоловічої статі було буденним явищем в різних країнах.
Дебати з приводу причин здоров'я як і раніше існують. Обрізання-це серйозне рішення!
Наприклад, український університет педіатрії показує, що для новонароджених хлопчиків, що медичні переваги перевищують ризики. Однак, вони не є достатньо суттєвими для універсального поголовного обрізання новонароджених хлопчиків. Якщо старші хлопці і чоловіки страждають від фімозу або інфекції статевого члена, в такому випадку обрізання може бути рекомендовано.
Перш ніж ви вирішите зробити обрізання синові, ви повинні поговорити з лікарем про ризики та переваги обрізання. Релігійних і культурних чинників, а також від особисті переваг,и також будуть грати роль у вашому виборі. Пам'ятайте, ви робите це рішення від імені вашого сина, тому подумайте про те, що буде краще для нього, як зараз, так і в майбутньому.


Секс
Дискусія виникає навколо відмінності в сексуальних вічуттях у обрізаних чоловіків проти необрізаних. Так, що при розгляді обрізати чи ні, ви можете враховувати це.

Чутливість.  Якщо обрізають половину шкіри на пенісі, чоловіки втрачають багато з статевого члена тонкої шкіри з  сенсорними рецепторами. Ці рецептори відчувають та ніжно реагують на легкі дотики,а це безумовно величезна частина чоловічого сексуального задоволення. Після обрізання, ніжна шкіра під крайньою плоттю, твердіє трохи, щоб захистити себе. Найбільш чутлива частина пеніса знаходиться в місці обрізання. Ці зміни можуть призвести до зниження чутливості під час статевого акту.

Задоволення. Чи впливає обрізання на жіночу частину людства в плані задоволення, досі обговорюється. Деякі дослідження показали, що жінки з обрізаними партнерами є більш задоволеними в ліжку, в той час як інші дослідження показують зворотне. Однак, є одна перевага для жінки, партнер яких досі необрізаний: коли крайня плоть прибирається, вона може збератися в нижній частині головки статевого члена, тому є трохи більше тертя на кліторі. Це чудова новина, якщо жінка отримує максимальне задоволення від кліторального збудження.

Біль. Дослідники виявили, що жінки, чиї партнери були обрізані зріс в рази ризик сексуального болю порівняно з жінками з необрізаними партнерами. Це тому, що необрізаний пеніс є гладким, як оксамит. Це дає певні переваги для жінок, які не виробляють багато змазки. Це також може допомогти  для необрізаного чоловіка. Так як, йому не потрібно стільки мастила для сексу і мастурбації. Однак, йому доведеться стежити за собою так як це може викликати хворобливий фімоз.

Як, роблять обрізання( відео - ютуб).


Фімоз, операція відео.

 
OlenkaДата: Середа, 12.10.2016, 09:56 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 3285
Обрізаний І Необрізаний Відмінності
http://knopa.info/forum/73-4883-1
 
OlenochkaДата: Середа, 18.10.2017, 15:55 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 4515
З приводу обрізаних та необрізаних. Був досвід і з тими, і з іншими. Так, дійсно, після того, як вже кілька років зустрічаюся з обрізаним,
навіть трохи противно уявляти не обрізаний член. Обрізаний виглядає
естетично і акуратніше. Так що я обома руками (і не тільки руками) за
обрізання
 
GriniiДата: Понеділок, 03.08.2020, 15:54 | Повідомлення # 4
Повідомлень: 4
Я против обрезания. Это все равно что обрезать капюшончик который скрывает клитрр.
 
knopaДата: Середа, 05.08.2020, 14:44 | Повідомлення # 5
Повідомлень: 763
Цікава теорія
 
Поради для Підлітків » Форум » Тіло та здоров'я » Ваше тіло » Чи Потрібно Робити Обрізання? (Обрізані проти Необрізаних)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом