MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Тіло та здоров'я » Ваше тіло » Збільшення грудей у підлітка– так чи ні?
Збільшення грудей у підлітка– так чи ні?
OlenkaДата: Неділя, 25.12.2016, 17:35 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 3285
„Мене звуть Ганна, і я хотіла б щоб ви допомогли мені прийняти рішення. Справа в тому, що у мене дуже маленькі груди. Тобто мій бюст трохи більший, ніж мікроскопічний. І я почала замислюватися над тим, щоб інвестувати в операцію по збільшенню грудей. Хороша це ідея? Мене вже реально нудить від моїх маленьких грудей!" Ганна, 17.



Величезна частина підлітків, щоб не сказати занадто сміливо: "більшість", незадоволених своєю грудей. Найбільш частою причиною скарг є просто занадто маленький розмір грудей, і проти цього з'являються думки про операції – можливо, саме в якості подарунка на ух?
Перш ніж ви приймете рішення і почнете збирати додаткові гроші, ознайомтеся з нашими даними – з усім цим треба рахуватися, якщо ти скажеш операції: "так".

1. Кожна процедура-це ризик
Операція по збільшенню грудей-це не витягнути кліща. Це процедура виконується в повній наркозу, під час якого може призвести до різних ускладнень. Може, ти чула про операції Шведки, здійснюваної у Польщі – Шведка хотіла збільшити груди і вже багато років знаходиться в комі. Так може стати в будь-якому випадку операції.

2. Це коштує купу грошей!
Якщо ви хочете зробити собі такий "подарунок", то ви повинні рахуватися з витратою близько 10 тисяч рублів. Це маса грошей, не тільки для підлітків! Навіть, якщо ви не наберете з народження, разових робіт та інших випадках, то подумайте, скільки прекрасних речей ти можеш собі це купити. Наприклад, ґрунтовна, тривалий відпустку, або цілу купу одягу або автомобіль...

3. Ваша груди вже ніколи не будуть природними на дотик
Так, вони можуть нагадувати натуральні. Бути "натуральні". Але природу не вдасться повністю замінити. Збільшені грудей ніколи не такі, як природні – мають різну форму, вони інші на дотик. Мабуть, чоловіки швидко помічають різницю. А не кожному це подобається...

4. Може виявитися, що груди зовсім не подобаються!
На жаль, іноді наші уявлення сильно відрізняються від того, що ми бачимо після операції. Так було у випадку з 23-річною сьогодні Домініка, яка збільшила груди рік тому:
– Ну, я не приховую, що не так, як я думала, що буде. Я уявляла собі моя груди трохи по-іншому, а вони... ну, наприклад, соска стали більше, що мені не подобається. У них трохи форма не така, як я думала. Зовсім не так, що взагалі не видно шрамів після операції – коли я лежу з моїм хлопцем, це він під час ласк, їх помічає. Я трохи розчарована, але мені соромно в цьому зізнатися, тому що я викинула на це купу грошей. Сьогодні я б цього не зробила,- пояснює Микита.

5. Є й інші можливості збільшення грудей
Звичайно, не дають настільки вражаючих результатів, як операція, але тим не менш, не має значення. Будь-які креми, мазі, чудові бюстгальтери push-up (що ти пробувала?). Варто спробувати спочатку їх, а потім тільки подумати про операції.

6. Це дуже, дуже боляче!
Сама процедура є клерків непомітно, тому що проводиться під загальною анестезією. Тим не менше, невдовзі після нього ви будете вона відчула гострий біль протягом багатьох годин. Він буде поступово зменшувала, але відчуття дискомфорту буде супроводжувати вас протягом багатьох тижнів – це серйозна операція.

7. Лікування потрібно... повторити!
На жаль, силіконові вставки для грудей не будуть достатнім на все життя. Все тому, що груди змінюється з роками і після вагітності шкіра стає менш еластичною і пружною. Силіконовий вкладиш потрібно замінити до 15 років. Тому потрібно підготувати себе до того, що через якийсь час тобі доведеться знайти ще десять тисяч, і піддавати себе небезпеки, пов'язані з операцією.

8. Силікони можуть випасти або лопнути!
Теоретично, не повинно статися, але теорія собі, а життя собі – медицина знає багато таких випадків. Навіть після добре проведеної операції шкіра дуже тонка і натягнута, тому може просто луснути в місці палітурки, а силікони – випасти. Крім того, іноді відбуваються на ринку релевантні моделі навушників, які лопаються, створюючи небезпеку для жінки.

9. Лікар може зробити помилку
Фатальні наслідки неправильно проведених операцій грудей видно навіть у деяких Голлівудських зірок! Завжди потрібно враховувати ризик, що під час операції щось піде не так, і, наприклад, між грудьми повстання nieestetyczna, крива перерву.

10. Дайте собі час
Багато молоді дівчата думають про збільшення грудей. У величезній частині випадків, перш ніж uzbierają необхідні заходи, виявляється, що вони дізнаються людини, який говорить: "Вистачить, вони чудово, чудово!". І необхідність в операції відпадає. І собі теж дайте трохи часу. Може виявитися, що ви приєднаєтеся до цього щасливого числа.
Прикріплення: 3977711.jpg (17.7 Kb)
 
OlenochkaДата: Вівторок, 22.08.2017, 20:17 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 4505
Чим ти переймаєшся?Не дивись на інших а дивись на себе!
Зараз майже всі дівчата носять пуш апи, штукатуряться як має бути
в них з нульвачькі в 2 розмір переростає
Ліпше своє мати,хоть нульовку,але без тих всіх обманів і тд
Мені капеееец шкода тих дівчат,дуже!Бо чоловіки їхні в майбутньому будуть думати шо в них там сіськи 5 розмір,всьо як має бути
Вабше люблять тіки за сіські,а дойде до дєла а там аблом

Прикріплення: 7821250.jpg (42.5 Kb)
 
OlenochkaДата: Понеділок, 25.06.2018, 09:45 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 4505
Я, напевно, здамся дивним, але мені великі груди подобається тільки як картинка / видовище 
Як на мене, ідеальний розмір грудей- 2-й
 
OlenochkaДата: Неділя, 14.10.2018, 12:10 | Повідомлення # 4
Повідомлень: 4505
Я худа та висока , розмір грудей 1-1.5) 
Хлопець каже що йому всерівно, та я думаю що це далеко не так( 
Я не винна в тому що в мене не 3 розмір грудей! 
Кожен хлопець би хотів мати дівчину з великими грудьми, тому незнаю що робити 

ой,та не в сіськаж щастя,головне щоб мозг в тебе на місці був:)
 
OlenochkaДата: Пятниця, 10.07.2020, 20:31 | Повідомлення # 5
Повідомлень: 4505
Мені було років 12, я приїхала в село на літо, пасла корів. Їхала верхи на коні, розганяла череду додому. Було жарко, ми жили бідно, нормального одягу не було. Була кофта, яку я вдягла вранці, доки роса і свіже. А в обід спекотно, під кофтою нічого нема, я її скинула і обв'язала навколо талії. Груди на той вік у мене набубнявіли, було два "прищика", які вже трохи над поверхнею, ггг, "височіли". Їхала гордо по селу від двору до двору. Коли якийсь дід почав соромити. Як тобі не соромно, питає, дівка на виданні, а цицьками світить? І тоді вперше до мене дійшло. Мене захлинув якийсь сором, дуже сильний. Я довго згадувала цю свою поїздку на коні, і думала: як я могла??? Як могла так опозоритися??? проїхатися по ВСЬОМУ СЕЛУ З ГОЛИМИ ЦИЦЬКАМИ?!?
Ось так одне дідове зауваження вселило в мене сильний сором. Сором свого тіла.
Хоча ж дванадцять років, Господи, ну знайшли, кого соромити. Тих цицьок і зараз нема, а тоді, певно, воно лиш в профіль видно було якісь зміни на тілі. Але ж ні...
То я тепер думаю: у дітей здорове ставлення до тіла і сексуальності, і ми не маємо права закомплексовувати їх! Хай ростуть вільними і люблять себе :)
 
Поради для Підлітків » Форум » Тіло та здоров'я » Ваше тіло » Збільшення грудей у підлітка– так чи ні?
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом