MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Моя сім'я » Вагітність та пологи » Як сказати мамі, що вагітна? (Як мені сказати мамі, що я вагітна?)
Як сказати мамі, що вагітна?
OlenkaДата: Вівторок, 13.12.2016, 19:45 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 3285
Привіт,
Як мені сказати мамі, що я вагітна?



Я би хотіла, щоб ця відповідь була набагато простішою, ніж є насправді. Реакця батьків - це є реально проблема, але дозволь мені запропонувати відповіді, щоб ти сказала їм. Ти хочете народити цю дитину? Ти розглядаєте варіант аборту? Вам потрібна допомога батьків, щоб вирішити? Як тільки ти знатимеш, що конкретно тобі потрібно від неї, то зможеш сказати їй в момент, коли двоє будете готові. Якщо йтимеш до неї щоб розповісти, то потрібно виглядати дорослішою а ніж це є насправді, щоб уникнути негативної відповідь.

Ось, запропоную варіант щоб сказати це:

“Мамо, те що я збираюся сказати вам, має серйозні емоційні та фінансові наслідки. Я знаю, що це тягар на тебе, і дуже шкода що вийшло. Мені дуже потрібна ваша допомога,підтримка та любов, тому що я боюся і я не можу пройти через все без тебе. Я тільки що дізналась від [вкажіть, як ви дізналися (наприклад,) тест на вагітність, ім'я доктора)], що я вагітна. Я хочу- [вставте тут все, що хочете ]"

Навіть, якщо твоя мама знала що ти займаєшся сексом, вона напевне, була розчарована. Я не знаю твою маму, як і тебе але як правило, дорослі можуть показати свої реакцію у формі гніву, спокою, паніки, агресії, сарказму, показувати через свої почуття, плакати... думати про минуле. Коли ти казала їй щось сумне, що вона робила?

.
Будь впевненою в тому, що даєш мамі час поговорити без різких рухів. Послухай, те що вона скаже та дозволь їй виговоритися, якщо доведеться. Розумію, що ситуація -  більш, ніж просто розмова. У перші місяці, тобі приходитимуть в голову багато різних думок тому потрібна її підтримка. В деякі дні можеш бути готовою, а буває що почуваєш себе абсолютно непідготовленою. Звісно, допоможе розмова з мамою, тим більше що вона пройшла через це вже.

Розповівши їм цю новину, не гнівайся на їх реакцію. Пам'ятай, у тебе було більше часу, щоб налаштуватися на розмову ніж у них. Постарайся зберігати спокій та сказати їм всю правду, неважливо, яка вона. .
Прикріплення: 9737504.png (204.7 Kb)
 
OlenkaДата: Вівторок, 20.12.2016, 21:20 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 3285
ну якщо ти заміжня дівчина то думаю реакція буде цілком нормальною і навіть радісною
скажи просто "МАМО,Я ВАГІТНА!!

*kinder*

//////

Спершу скажи хлопцю!підготуй його якось...питаннями чи любить він дітей,як відноситься до них!
а довго ви з ним разом?мож в вас вже були такі розмови?
а потім і мамі скажи,в спокійній обстановці...надіюся в вас з хлопцем все серйозно і можете разом батькам сказати


//////

от значить йдеш до гінеколога (ну не в своєму місті розуміючи) і говоримо мовляв востоновіте мені цноту, потім говориш мамі мовляв у мене немає цих днів, че-то нудить, і тягне на солоненьке, мати типу так ти вагітна, а ти типу ЯЖ дествінніца, мати веде тебе до геніколога, а він ебать етоже вагітна целкапотім йдете в церкву, мовляв ісус послав вам своє дитя в підсумку:
1 мати не дає тобі пізди
2ти відома на весь світ як мати ісуса про друге пришестя
3тебе дають великі гроші за сйомкі в теле-передачах
4И ти все життя платиш батькові дитини за мовчання, ахуенно ж


////
 
OlenochkaДата: Пятниця, 03.08.2018, 16:43 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 4504
Ситуація така: я Д.20р., з хлопцем чекали первінца, моя мама наполягла на аборті. Аборт зробила, прошло пів року чекаємо знову малиша. Говорити мамі не хочу, боюсь що ситуація повториться.

І не говори,якщо в неї розуму вистачило на перший аборт,то вистачить і на другий. А ти потім залишишся без дитини і без шансу завагітніти знову. Думаю,ти розум маєш,і не поведешся на мамині балачки а виносиш і народиш. Знаю таких які родили в 17 і 18,і щасливі матусі. Тому хай щастить
 
Поради для Підлітків » Форум » Моя сім'я » Вагітність та пологи » Як сказати мамі, що вагітна? (Як мені сказати мамі, що я вагітна?)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом