MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Моя сім'я » Вагітність та пологи » Про пологи
Про пологи
OlenkaДата: Середа, 05.04.2017, 16:58 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 3285
Розкажи про свої пологи
Почнемо з того,що як тільки я ставала на облік то мені поставили дату родів-15 жовтня.Тому з 1 жовтня я активно розпочала відмивати квартиру,пакувати сумки і інше,що роблять вагітні в такому випадку) Але коли поїхала 15 жовтня на огляд,то мені перерахували на 31 жовтня і сказали приїхати на огляд. І от 31 жовтня мене ложать в роддом зі словами "На днях родиш" (на днях виявилось через 2 тижні :)).
Всі 2 тижні я,Юля,Аня і Свєта (які лягли в роддом до мене за 2 тижні,5 днів і 1 день відповідно) ходили по коридорах,жували плитками чорний шоколад і просили наших малюток пошвидше підняти нас на верх(родзал на 2 етажі,а ми на першому). Найактивніше ми це робили,коли на чергувані був Педоренко-лікар,якого всі хвалили і до якого всі хотіли попасти. За цей час через нашу палату вже пройшло до 15 жінок,які відразу ставали щасливими матусями.
Коли вже Аня 10 листопада народила,то ми з Юлею почали їсти більше шоколаду,щоб швидше відчути радість материнства.В цей же день нас з Юлею прокапують,щоб побачити підготовочні схватки, і говорять,що завтра будем народжувати. Я за вечір зжерла кілограм мандарин,щоб добро не пропадало smile
В 11 ранку нас з Юлею беруть на крісло,де завідуючий підриває нам пузирі. В цей момент я зрозуміла,що маленька поняла намьок і вирішили ощасливити матусю і всіх родичів.В мене почались схватки,але не сильні. В 3 години дня маніпуляції з пузиром повторяються. Я позвонила коханому і сказала,що вже точно буду народжувати. Він допрацював швидко свою зміну і до 6 годин вже був у мене. Саме в цей час на нічну заступив Педоренко і мені стало легше на душі. До 9 вечора мене не пускали в жоден з родзалів(їх 2),бо було дуже багато породіль,які не могли терпіти. Ми сиділи з коханим на дивані і дивились фільм,я періодично зжимала його коліно від болю (щоб не тільки я страдала :D) і записувала час між схватками.Потім вже нас пустили в родзал і я зрозуміла,що попередні схватки це ще цвіточки проти того,що мене очікувало далі.
Я весь час ходила по родзалі,сиділа на спеціальному стільчику,лежала. Дуже багато раз проклинала коханого і просила не мішати мені спати(так-так,я ще між схватками спала,бо Свєта всі ці 2 тижні хропіла як трактор на сусідньому ліжку). О 12 годині почі лікар пробив мені пузира.Відійшли воді і понєслось. Я вже тільки ходила і просила крихітку пошвидше народитись. В 3 ночі лікар сказав,що будемо тужитись. Я вложилась на ліжко,на якому тяжко народжувато,бо воно слизьке,і виконувала команди лікаря. Мені поставили капельницю,бо були слабкі потуги і я б сама не народила,вкололи 2 укола окситоцина(а я страх як боюсь вколів,навіть не звертаючи увагу який біль був від схваток). Коли я подивилась на часи і побачила,що вже приблизно 4 ранку,то сказала лікарю,що за 5 потуг народжу. так і сталось. В 12 листопада 4:15 на світ появилась наша донечка. Її зразу ж поставили мені її на груди,чоловік поцілував її і сказав,що назвемо Емілія,а потім поцілував мене і подякував за неї.
Далі ми втрьох так і заснулиі: ми на ліжку,а коханий збоку на стільці

 
OlenochkaДата: Вівторок, 31.10.2017, 10:38 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 4503
Дуже боляче народжувати?

Ну доволі таки так.
Саме болюче це схватки.
Але вся біль дуже швидко забувається,коли ти бачиш своє маленьке щастя.
 
Поради для Підлітків » Форум » Моя сім'я » Вагітність та пологи » Про пологи
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом