MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Моя сім'я » Весілля » СЕКС ДО ШЛЮБУ. БУТИ ЧИ ЗАБУТИ?
СЕКС ДО ШЛЮБУ. БУТИ ЧИ ЗАБУТИ?
OlenkaДата: Субота, 10.12.2016, 17:02 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 3285
нотливість... Що сьогодні говорить нам навколишній світ про перші сексуальні відносини? Адже саме такі моменти є непо- вторними і важливими для всього подальшого життя. Декому, на перший погляд, видається смішним поняття «цнотливість до шлю- бу». Що це? Яке це століття? А це стосується тільки дівчат?



Багато запитань, але, повірте, відповіді зовсім прості. У наш час не потрібно проводити якісь спеціальні курси, навчання на тему сексуальних відносин – це замість нас вже зробило суспільство, телебачення, Інтернет... Навіть діти мають повне уявлення про те, що це і «з чим його їдять». Думаю, не потрібно говорити про здивованість вихователів у дитячому садку, коли їхні вихованці видають «перли» на найвідвертіші теми. Про школярів – це взагалі окрема мова; напевно, екзамен з анатомії людини дошкільнята могли б здати з найвищими результатами.

Дивно та страшно... Але ми гордимося, що живемо у XXI столітті, що з кожним днем прогресує наука, техніка, виробництво, промисловість, а разом з тим не помічаємо (чи не хочемо помічати), в якому розбещеному та аморальному світі живемо. Усі сфери суспільного життя наповненні одним – пристрастю, пожадливістю, сексом... Не потрібно бути дослідником, щоб побачити вплив ЗМІ на наш світогляд. Те, що пропонує телебачення, яке просто наскрізь пронизане «любов’ю», вже нікого не дивує; те, що сучасна реклама побудована так, щоб задовольнити наші пристрасті, – це взагалі нормально і навіть «корисно». Спробуйте хоч раз, заради цікавості, при перегляді рекламної паузи порахувати ролики, де ніяк не обходиться без натяку на секс.

А часто буває так, що кохана людина для когось уже далеко не перша. То як пояснити їй, що вона у тебе така «кохана», можливо, п’ята, сьома, десята... Головне ж сказати: «Ти – мій ідеал, той єдиний, якого я шукала з-поміж інших, і взагалі – усі, порівняно з тобою, слабаки та невдахи». Хотіла б я поба- чити вираз обличчя цього хлопця. Уявляю... Стає смішно... Невже справжнього хлопця задовольнять такі слова дівчини: «Знаєш, ти в мене такий-то, але ж все-таки я з тобою, а не з другим, третім чи п’ятим...». Так, можливо, для декого це нормально і природно – просто хлопець, напевно, вже і сам збився з рахунку, яка вона в нього.

А чи задавали ви хоч раз собі запитання – якою ви хотіли б бачити свою другу половинку? Чистою, непорочною, ніким не збезчещеною чи такою, що «пройшла крізь Крим, Рим і мідні труби»? Риторичне запитання. Хто ж із нас не хоче найкращого? Але щоб мати найкраще, то, відповідно, і нам потрібно бути найкращими. Якщо вас задовольнить відповідь: «Я все одно вибрала тебе», то й вам не потрібно нічого пояснювати: «Знаєш, я тебе також вибрав з певної кількості своїх колишніх». Кохання, одруження, спільне життя, діти, розлучення, розбиті серця і звинувачення, мовляв, я на тебе витратила найкращі роки свого життя... А як би змінилася ситуація, коли б дівчина відповіла: «Коханий, усе, що подарував мені Бог, я хочу віддати тобі, одному-єдиному». У цей момент хлопець відчує не тільки підвищення свого авторитету, а й бажання бути саме з цією дівчиною до кінця своїх днів. І було би приємно у відповідь почути: «Так, кохана, тільки на тебе я чекав, не бажаючи мати інших миттєвих задоволень».


Вигадка чи реальність? Але все неможливе – можливе, як співає популярний співак. Усе в наших руках: обдумування вчинків, розуміння важливості чистоти сексуальних відносин, прагнення найкращого. Можливо, тоді, коли ми зрозуміємо це, то РАГС розглядатиме менше заяв про розлучення, моти- воване зрадою коханої людини; в лікарнях зменшиться кількість молодих дівчат, які йдуть на аборт; а в дитбудинках зменшиться кількість залишених і нікому не потрібних дітей, які стали просто результатом задоволення пожадливості своїх безвідповідальних батьків.
Прикріплення: 7678663.jpg (18.1 Kb)
 
OlenkaДата: Середа, 21.12.2016, 01:36 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 3285
Якщо люди люблять один одного то чому б і ні) В кожних по-своєму.
Я ЗА в тому випадку коли любиш людину і хочеш провести з нею все життя..
це справа кожного особиста!!!хто як вважає за правило так і робить!
 
OlenkaДата: Середа, 28.12.2016, 03:16 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 3285
Чесно кажучи я б не хотів жити з жінкою яку до мене пороло вже кілька чоловік. І ці тупі усмішки на вулиці (типу: о а з його жінкою я колись спав, геееееее) теж не дуже хочу бачити. Ми всі перетворили світ на якийсь бардак, всі тепер сплять один з одним і в 12 і в 14років , роблять це як хочуть, з ким хочуть , де хочуть, всім тепер насрати на ту цнотливість і взагалі на почуття людські. Зараз все просто зустрілись,познайомились,перепихнулись і розійшлись. Знаєте кого мені тепер люди нагадають - Тварин!! Вони живуть саме так, а ми останнім часом від них не відрізняємось. 

Якщо дівчина порядна,чуйна,хороша, розумна, знає собі ціну,  вона тоді усвідомлює , що наше життя і його щастя не залежить від того зі скількома я перепихнулась. Невже дівчата думають , що щастя в сексі. Майбутнє не загорами, знайдете чоловіка того самого дорогого для вас і будете цим займатися скільки сили вистачить. Просто буде стидно коли знайдете дійсно чудову, прекрасну  людину з якою для вас буде добре і в один прекрасний момент ви просто не знатимете куди діти свої очі а він задумається над тим що з вами далі робитии і чи взагалі ви йому потрібні. Він засумнівається у вас !!!  
.......... 
Особисто я за те щоб дівчина зберегла свою цноту для свого чоловіка. В крайньому разі якщо не змогла то щоб я знав ту людину яка це зробила.Бо на дуру дурак ведеться. Відразу буде видно з ким я маю справу. 
..........
 
OlenkaДата: Середа, 28.12.2016, 03:16 | Повідомлення # 4
Повідомлень: 3285
Цнота для єдиного... Ну звісно він буде себе почувати королем, коли буде першим (а якщо ще залишиться єдиним, то взагалі собі медаль повісить). Більше ніяких плюсів не бачу зі сторони чоловіка в цьому... Те, що втратила цноту не з єдиним, не завжди ж означає, що пороли всі, хто хотів)) 
З іншого боку, як ти будеш знати, хто там твій єдиниий? Зустрічатися з ним, щоб взнати його краще кілька років? А до цього що йому робити? Порнуху дивитись? Чи дозволиш йому ходити наліво?    
Ну я вважаю, що в цьому є свій моральний плюсик, але фізичний мінусище....
 
OlenkaДата: Середа, 28.12.2016, 03:17 | Повідомлення # 5
Повідомлень: 3285
Якщо відійти від жартів, то в цнотливості твоєї гіпотетичної майбутньої дружини є один абсолюбно обєктивний і великий плюс. 
В такому випадку вона однозначно не має і не мала венеричних хвороб, і не робила абортів. А всі ці фактори реально можуть вплинути на здоровья її, твоє, майбутніх спільних дітей, та й взагалі на можливість появи дітей. Проте, це просто ніби гарантія, що всього перерахованого не було, проте відсутність цноти нічого не доводить. 

Але є і мінус. Недосвідченість партнерів, ще ніколи не сприяла якості сексу. Та це таке, що не довго виправляється). 

Всі інші плюси та мінуси не носять об'єктивного характеру і повністю 
залежать від твого особистого виховання, культури, світогляду. 

Ну і ще питання. Для тебе секс це виключно введення самі знаєте чого самі знаєте куди)))? Оскільки, тільки так пошкоджується дівоча пліва. 
Не впевнений, що це вичерпне означення сексу))). А про наявність в досвіді твоєї дівчини всіх інших його форм ти ніколи і ніяк не дізнаєшся напевно. Та й відсутність пліви буває вродженою. Тож не мороч собі голову.
 
OlenochkaДата: Пятниця, 24.03.2023, 14:24 | Повідомлення # 6
Повідомлень: 4514
up
 
Поради для Підлітків » Форум » Моя сім'я » Весілля » СЕКС ДО ШЛЮБУ. БУТИ ЧИ ЗАБУТИ?
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом