MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • »
Поради для Підлітків » Форум » Цнотливість » Перший секс це жахливо? у мене буде перший раз. [Стаття] (Як зробити ідеальним перший секс)
Перший секс це жахливо? у мене буде перший раз. [Стаття]
girlorgДата: Субота, 10.01.2015, 18:27 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 1717

Цитата
Мій хлопець і думали про це протягом п'яти місяців, і ми обидва були незайманими.Ми, нарешті , вирішили перейти на наступний рівень і зайгятись сексом.Я не маю багато впевненості в собі , тому потрібно багато для мене, щоб погодитись на це та відчувати себе достатньо підготовленою , щоб займатися сексом в перший раз. Я дійсно бупа готова зробити це , але ситуація вийшла незручна.Ми почали пробувати але нічого не вийшло.


Я розумію, що ви хочете щоб Ваш перший раз пройшов по вашому сценарію, та був ідеальний. У вас вже і так пішло багато нервів до цього моменту.
Але все ок не переживайте через те що у вас з першого разу не вийшло зробити це.
Секс в цілому це якось незручно, і перший раз, як правило , найбільш ніяково стає. фільми,телепередачі і книги люблять романтизувати , процес втарти цноти ,але в реальному житті все виходить трошки по інакшому.Звісно всім ніяково говорити про свій перший сексуальний досвід.

Якщо ви всеж таки наважились спробувати ще раз , забудьте про всі свої стархи. Практика робить досконалим !
Але, це ваш вибір , і є абсолютно нормально , якщо ви хочете, ще почекати якийсь час , перш ніж намагатися робити це знову .Робіть це, коли ви відчуєте себе комфортно і будете повністю готовою! Можливо, вам потрібно трохи більше часу, щоб звикнути до думки та вищого рівня інтимності - це нормально!

Можливо, вам потрібно трохи більше часу, щоб звикнути до думки що ви на новому рівні інтимності - це нормально!Цілком можливо що вашому партнерові теж знадобиться деякий час.

Ви повинні також навчитись відверто говорити з ним про це.Навчіться відкриватись з середини адже чесне спілкування є дуже важливим аспектом і є важливою частиною удачного сексуального життя. Хлопці насправді соромязливі створіння але не переймайстесь будьте відкритою в спілкуванні з ним. Тепер це те, що вам потрібно, щоб забути минуле, щоб мати хороше сексуальне життя в майбутньому.

Хай він знає , що ви його не звинувачуєте за те, що сталося, і скажіть йому про це, що ви думаєте з цього приводу.Якщо ви не готові для першого разу то скажіть йому про це,і слідкуйте за його реакцією.А хлопцям пораджу робіть все послідовно та не спішіть. Проведіть весело час , нічого не буває ідеально памятайте про це.
 
OlenkaДата: Субота, 31.01.2015, 16:50 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 3285
Підготовка до сексу: шлях до насолоди

підготовка до сексу

Що таке прелюдія до сексу? Це свого роду увертюра, що допомагає партнерам налаштуватися на повноцінне сприйняття статевого акту. Тому хороша прелюдія дуже важлива в інтимному житті. Її відсутність впливає і на силу оргазму, і на якість сексуального контакту в цілому. На жаль, ми далеко не завжди беремо до уваги цей факт і часто зводимо інтим до швидкого сексу. А потім дивуємося: чому секс перестав приносити задоволення, а оргазм перетворився на короткочасну спалах насолоди? Вся справа в прелюдії, яку ми або ігноруємо, або робимо все наспіх, аби як, позбавляючи себе можливості дійсної насолоди від інтиму. Якою ж має бути ідеальна підготовка до сексу?

Особливості підготовки до сексу
Ми вже говорили, що для якісного, незабутнього статевого акту необхідна хороша прелюдія. Як би ми не горіли бажанням, про попередню підготовку до інтиму забувати не варто. Основна частина жінок без неї просто не отримує повного задоволення. І обійтися без довгої, повільної прелюдії до сексу в цьому випадку неможливо. Час, витрачений на неї, не тільки сприяє зростанню задоволення, але й зміцнює стосунки пари. Адже хороша прелюдія змушує партнерів максимально розкриватися один перед одним і зміцнює їх взаємна довіра.

В цілому прелюдія являє собою поцілунки, дотики і погладжування партнера по найбільш збудливим зонам. Для того щоб вона була максимально ефективною, чоловік і жінка повинні, не соромлячись, розповідати про те, що їм подобається, а що ні. Інакше гідна прелюдія до сексу буде зведена нанівець. Якщо ж вони уважно ставляться до потреб партнера, секс починає задовольняти обох повною мірою і приносить незабутні відчуття.

Приносити задоволення і отримувати взаємна насолода партнерам бажано, використовуючи безмежні можливості власної фантазії. Основне завдання прелюдії до сексу – повільне розпалювання бажання та тривале передчуття задоволення. Тому спочатку потрібно обходити ласками область геніталій і тішити інші ерогенні зони один одного. Жіноче тіло рясніє такими зонами, а от з чоловічим тілом дещо складніше. Особливо збудливі у чоловіків зазвичай соски, область сідниць, спина і промежину. Уважною партнерці під час прелюдії треба ніжно торкатися саме цих місць на тілі коханої.

Треба сказати: незважаючи на те, що прелюдія є підготовкою до статевого акту, вона не обов’язково повинна закінчуватися повним соїтіє. За допомогою прийомів прелюдії пара може просто розслабитися, створивши собі інтимну обстановку, і отримати при цьому чимало задоволення просто від взаємних пестощів. Щоб дізнатися, які саме ласки доставляють найбільше задоволення партнеру, чоловіку і жінці треба поспостерігати один за одним і з’ясувати, як кожен з них пестить сам себе. Чоловіку, як більш сміливому, стоїть першим проявити ініціативу, а жінці потрібно відкинути сором’язливість і "включити" природна цікавість.

Такі спостереження не тільки дозволяють отримати відомості про самих чутливих ерогенних зонах один одного, але і надзвичайно збуджують. Бажання пестити партнера, доторкатися до нього, погладжувати, лизати виникає саме собою. Грайливе, ніжне покусування, лоскотання тіла чоловіка пір’їнкою, кінчиком волосся або шматочком шовку сприяє все наростаючому збудженню і зазвичай дуже подобається представникам сильної статі.

У прелюдії до сексу потрібно експериментувати, вишукуючи такі ерогенні зони на тілі партнера, про існування яких він раніше й не підозрював. Наприклад, можна приділити більше уваги шиї, живота, вухам, стегнах, місцям під колінами, внутрішня поверхня стегон і задній поверхні литок. І подивитися, наскільки ніжна ласка цих містечок подобається чоловікові.

Жінці теж слід показати своєму партнеру ті зони, дотик до яких доставляє їй велику насолоду, і підбадьорювати її вигуками й словами при ласці цих зон. Особливо чутливою у багатьох з нас є шкіра живота, дуже швидко відгукуються на дотик мови. Взагалі жінки, як правило, потребують більше в емоційної стимуляції, ніж у фізичній. Тому ніжна прелюдія для них особливо важлива. Вона допомагає повністю довіритися чоловікові і дозволяє насолоджуватися взаємним контактом ще до самого статевого акту. Іншими словами, першому дотику чоловіки повинні передувати ласкавий шепіт і слова про любов.

Що ж стосується чоловіків, то хороша прелюдія перед сексом допомагає їм придбати новий сексуальний досвід і розвинути здатність контролювати свої інтимні пориви, щоб не переходити від ласк безпосередньо до статевого контакту по першому ж заклику свого "друга". Взаємне задоволення при підготовці до сексу створює велику ступінь інтимності, що піднімає відносини двох на новий рівень. Допомагаючи один одному збудитися і мастурбуючи у відкриту, партнери повністю звільняються від будь-яких комплексів і починають безмежно довіряти один одному. Не варто соромитися самозадоволення. Воно дозволяє партнерам дізнатися пристрасті один одного і знайти оптимальні способи взаємного задоволення. Не обов’язково, займаючись мастурбацією, доводити себе до оргазму. Досить привести себе в стадію високого збудження.

підготовка до першого сексу
Як зрозуміти, що у прелюдії до сексу все йде чудово?
Зрозуміти можна по реакції партнера і власних відчуттів. Звичайно, для того щоб прелюдія до сексу була якісною, потрібно забути всі турботи і проблеми, повністю зосередитися на відчуттях власного тіла, на тілі партнера і його диханні. Треба постаратися налаштуватися на чоловіка, повільно пестячи його ерогенні зони і не забуваючи при цьому про слова любові. Треба сказати, що представники сильної статі при підготовці до статевого акту майже не реагують на вислови на кшталт: «Я так тебе люблю! Ти – мій найулюбленіший чоловік, мій єдиний, мій милий … »і так далі. А ось коли партнерка розповідає, який у коханого гарний і сильний член і як вона його обожнює, чоловіки просто сходять з розуму.

Звичайно ж, в прелюдії до сексу варто уникати робити неприємні для партнера речі і не дозволяти йому допускати таке по відношенню до себе. Інакше ніякого гідного статевого акту не вийде. Та й взагалі – до самого акту може не дійти. Якщо ж з попередніми ласками все йде добре, переходити до сексу бажано тоді, коли терпіти зовсім несила. Тоді воно зможе підняти на самий верх блаженства. І оргазм буде надзвичайно сильним і яскравим.

Прелюдію можна починати – з легких покусувань і ніжних поцілунків – де завгодно, навіть на автобусній зупинці. Повільно розігріваючи один одного задовго до того, як опиняться в ліжку, партнери отримують можливість просто вибухового статевого акту. Головне – пестити одне одного ніжно, трепетно і акуратно, неспішно збуджуючи і не допускаючи в своїх діях щось неприємне для партнера. І тоді прелюдія стане невід’ємною частиною незвичайного і завжди бажаного сексу.

правильна підготовка до сексу
Як підготуватися до першого сексу
Якщо ви ще не втратили невинність і вас вперше чекає ніч кохання, то до підготовки до першого сексу треба підійти з усією серйозністю. Адже від того, як все пройде, буде залежати ваше подальше ставлення до фізичної любові. Тому не варто пускати справу на самоплив. Трохи планування і дуже багато любові зроблять свою справу. Вашою метою має стати створення якомога більш романтичною обстановки. Особливо якщо це не просто перший секс, а ваша перша шлюбна ніч, яка повинна запам’ятатися вам на все життя. Наше маленьке керівництво повинне вам в цьому допомогти:

Створіть романтичний настрій один для одного
Секс без романтики швидко стає нудним заняттям. Особливо це важливо в такій хвилюючий день, як ваше весілля. Ви повинні зробити все можливе, щоб одна думка про майбутню ночі захоплювала дух, навіть якщо ви втомилися за цей довгий і такий багатий подіями святковий день.

Виразіть свою любов, знайдіть спосіб показати своєму чоловіку, як ви щасливі
Обійми, поцілунки і ніжний шепіт на вушко можуть змусити його відчути себе на сьомому небі від щастя, і чоловік теж постарається показати вам свою любов.

А ще можна покласти під подушку чоловіка любовний лист
Написане вами послання чіпатиме його до глибини душі, і він буде особливо ніжний з вами. Чоловіки не завжди вміють входити в романтичний настрій самостійно, тому іноді варто їм допомагати.

Зробіть все заздалегідь
Після церемонії одруження і святкового застілля ви можете бути занадто втомленими, щоб передбачити всі дрібниці, які допоможуть створити романтичну обстановку у вашій спальні. Тому подбайте про це заздалегідь, або попросіть когось, кому ви особливо довіряєте, допомогти вам. Добре було б, якби в спальні стояло охолоджене шампанське і два келихи, по підлозі розсипані пелюстки троянд і горіло кілька свічок … Ну, або що ви самі придумаєте, щоб обстановка в кімнаті, де ви усамітнитеся, була як можна більш романтичною. Не забудьте і про білизну для нічного сну. А якщо і забудете про нього – не дуже страшно, нагота в ліжку з коханим чоловіком буває дуже приємна!

Підготуйте своє тіло до сексуального задоволення
Багато дівчат з острахом ставляться до свого першого сексу, тому що бояться майбутньої болю. Цей страх перебільшений; біль відчувають далеко не всі, і больові відчуття не бувають інтенсивними, особливо якщо тіло попередньо «розігріто» ласками. Просто не поспішайте, витратьте на прелюдію як можна більше часу, поки не відчуєте, що ви вже готові возз’єднатися з чоловіком. Щоб ще більше звести до мінімуму неприємні відчуття, скористайтеся спеціальним мастилом.

Встановіть для себе правила поведінки в ліжку
Подумайте про свою першої шлюбної ночі, як про першу ночі всієї подальшої вашої статевого життя. З самого початку ваші сексуальні відносини повинні стати відкритими і комфортними один для одного. Ви повинні розуміти, що повинні взяти на себе відповідальність за власне сексуальне задоволення. Ваш чоловік не телепат, і він не може здогадатися без ваших підказок, що вам подобається, а що – не дуже. Крім того, якщо ви будете зніяковіло ховатися і затискатися, то у вас не вийде повноцінна прелюдія до сексу, і ви не отримаєте справжньої насолоди.

Секс, як і більшість важливих для щасливого життя речей, повинен постійно прагнути до поліпшення і вдосконалення. Якщо не лінуватися і проявляти фантазію, робити приємні сюрпризи один одному, використовувати секс-іграшки чи рольові сексуальні ігри, створювати романтичний настрій і частіше відверто говорити один одному про свої бажання, то навіть через довгі роки спільного життя секс залишиться для вас бажаним і хвилюючим.
 
knopaДата: Субота, 07.03.2015, 16:13 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 763
Більшість хлопців яких я знаю втрачають інтерес до дівчини після того, як вони дізнаються що я незаймана. Мені комфортно бути незайманою, але, хлопці,ставляться до цього погано?
 
OlenkaДата: Середа, 01.04.2015, 16:14 | Повідомлення # 4
Повідомлень: 3285
Займалися вперше з хлопцем, і я була virgin...я просила, щоб наступного разу. А він схопив мене і почав сильно-сильно, він виглядав професійним вже, хоч він 1 курс.Так от питання: як можна визначити чи це був перший раз для нього?І як ви хлопці себе поводили при вашому першому?
 
OlenkaДата: Вівторок, 14.04.2015, 22:50 | Повідомлення # 5
Повідомлень: 3285
Я і мій хлопець незаймані нам по 18... Скоро в нас буде перший раз. Можна щоб я була зверху? Думаю так краще буду відчувати і не буде боліти...
 
OlenkaДата: Субота, 25.04.2015, 19:01 | Повідомлення # 6
Повідомлень: 3285
Перший секс - це те, що запам'ятовується надовго, як відзначають фахівці, часто накладає відбиток і на сприйняття людиною сексу, і на всю подальшу сексуальне життя. Тому дуже важливо, щоб все пройшло по вищому розряду. Але, на жаль, дуже часто перший сексуальний досвід буває пов'язаний з першим провалом, невдачами, жалем і іншими негативними переживаннями. Звичайно ж, цього легко можна уникнути, якщо підійти до всього толково і з розумом. Нижче - декілька порад, які допоможуть зробити перший сексуальний досвід позитивним, а спогади про нього-приємними.

І так:

Ні в якому разі все не повинно бути наспіх. Подбайте про те, щоб у вас було достатньо часу, щоб ніхто не міг вломитися в двері в самий невідповідний момент (ні друзі на вечірці, ні батьки додому, ні інше).

Перший раз не повинен відбуватися в антисанітарних умовах і в невідповідних місцях: вільна кімната на вечірці, під'їзд, лавочка у парку та інший екстрім протипоказані. Якщо з приміщенням проблеми, краще перший секс відкласти на зручний час. Гірше від цього не буде, а от краще буде всім.


Перший секс не повинен відбуватися під тиском якоїсь із сторін, через острах догляду партнера, і вже тим більше не повинен бути з примусу. Такий досвід залишиться в пам'яті як щось огидне, хворобливе і вкрай неприємне фізично і психологічно.
Це повинно відбутися в прибраній кімнаті, на чистій постелі, і, само собою, обидва партнери повинні бути теж чистими - це допоможе сприймати і сам процес як щось чисте і красиве. У дівчини не повинно бути в цей час критичних днів. Бардак навколо, бруд і неприємно пахне партнер здатні відвернути від сексу надовго.

Вступати у зв'язок потрібно лише з партнером, до якого є почуття. Адже секс - це природне продовження взаємної симпатії і бажання максимальної близькості з іншою людиною. Якщо впевненості в цьому немає, то краще почекати.

Як правило, багато хто відчуває страх і хвилювання перед першою близькістю. Тому потрібно бути максимально уважними один одному, акуратними, тактовними і ніжними. Можна постаратися і створити романтичну і приємну обстановку для обох партнерів: включити неголосну романтичну музику, запалити ароматичні свічки.

Обидва партнера обов'язково повинні бути тверезими. Не варто вірити розповідям подружок, що по п'яні перший секс краще, що так простіше і тд. Найчастіше вступ в зв'язок з партнером у нетверезому стані тільки шкодить і самому процесу, і сприйняття його обома партнерами.
Ваш партнер повинен знати про те, що цей досвід для вас перший, незалежно від того, яка ваша різниця у віці, досвіді і т.п.

Потрібно пам'ятати про те, що не дуже вдалий перший секс (болючий фізично для дівчаток, занадто короткий, не такий по відчуттях, як хотілося, без оргазму, тощо) - це нормально. Все приходить з часом і умінням, не варто впадати в паніку і комплекси, якщо перша близькість не вийшло так, як хотілося. Для зменшення неприємних відчуттів можна скористатися презервативами з мастилом і лубрикантом.

Юнак повинен знати, що дівчата в цілому більш емоційні і схильні до переживань, особливо на грунті першого разу. Зважитися на перший статевий акт більшості панянок набагато складніше, ніж юнакам, тому не варто психологічно тиснути на дівчинку, погрожувати їй чимось чи шантажувати.

Ні в якому разі не варто після всього бігти розповідати про все друзям. Секс, і тим більше перший секс - справа дуже особисте, що стосується тільки двох - вас і вашого партнера, і знати про це третім особам, будь то друзі, однофорумчане, однокласники та ін, зовсім не обов'язково. Це нітрохи не додасть вам крутості або дорослості, а навпаки зробить погану репутацію.

Оберігатися треба обов'язково! Шанс завагітніти при першому разі так само великий, як і в решту часу. Ризикувати і сподіватися на "авось" в такій ситуації щонайменше нерозумно.

І наостанок: і перший секс, і наступні рази завжди повинні сприйматися обома партнерами як щось піднесено-прекрасне, чарівне і глибоко особисте. І тоді він буде дійсно тим, що максимально зближує, що об'єднує, надихає і виводить відносини на новий рівень.

Загалом, всім удачі і позитиву!
 
OlenkaДата: Субота, 25.04.2015, 20:08 | Повідомлення # 7
Повідомлень: 3285
Ви любите займатися любов'ю, але ... Поки ви повільно йдете до оргазму, хлопець прискорюється, як ракета, і - ніякого задоволення. Як виправити ситуацію? 

Знайомий сценарій повторюється раз за разом. Під час сексу, коли ви пройшли лише півдорозі до заповітного оргазму, ваш хлопець вже скінчив. Трохи прикро, але все ж ви не говорите коханому, що розчаровані. Намагаєтеся не показати вигляду і вдаєте, що все в порядку. Ваш партнер теж відчуває себе не дуже, адже це у нього не виходить контролювати себе. У результаті він повертається на інший бік і засинає з сумною думкою, що знову був не на висоті. Замість того щоб відверто поговорити про все, ви обидва продовжуєте робити вигляд, що нічого не відбувається.

Зіткнулися з подібною проблемою? Дійте! Якщо нічого не зробити, кризи у ваших стосунках не уникнути! Адже передчасне сім'явиверження - проблема, яку не так вже й складно вирішити. І саме Ви можете допомогти своєму чоловікові. Тільки робити це треба делікатно. Пам'ятайте, що жоден чоловік ніколи не зізнається відкрито, що йому необхідна допомога! 
Що вважати передчасним сім'явиверженням? 

 Фахівці не прийшли до єдиної думки, у яких випадках можна говорити про передчасне сім'явиверження. Одні вважають, що в тому випадку, якщо настає воно приблизно за дві хвилини після початку статевого зв'язку. Інші вважають, що про передчасне сім'явиверження можна говорити, якщо чоловік досягає оргазму приблизно через 15 фрікций. Однак більшість фахівців погоджується, що проблема є тільки в тому випадку, якщо чоловік кінчає раніше, ніж сам би хотів цього. 
Що робити, щоб чоловік швидко не кінчав 

Як жінка може допомогти своєму партнерові? Почніть з простого розмови! Переконайте його, що проблеми з контролюванням оргазму виникають у кожного третього чоловіка. І це зовсім не означає, що він поганий коханець. Сексологи стверджують, що передчасне сім'явиверження не є захворюванням. Це, швидше, дисфункція, яку при певному терпінні і силі волі можна ліквідувати. 

Причини такої дисфункції можуть бути як фізіологічними (специфіка будови), так і психологічними (стрес, страх не виправдати очікувань партнерки). Багато чоловіків підходять до сексу раціонально. Їх головною метою в такому випадку є задоволення партнерки. І якщо їм це не вдається, виникають необгрунтовані страхи. Але ж не про це повинна йти мова! Секс - це, перш за все близькість, дотики, ласки. А оргазм - всього лише кульмінація, а не єдина мета. І саме в цьому важливо переконати чоловіка. 
Візит до сексолога - вірний спосіб навчитися контролювати оргазм 

Якщо проблеми з контролюванням сім'явиверження у вашого партнера виникли вже давно, то необхідно звернутися за консультацією до фахівця - лікаря-сексолога. Він виявить причини і визначить спосіб лікування. Тут абсолютно немає чого соромитися або боятися. Спеціаліст просто проведе бесіду на тему ставлення до сексу у вашій родині, запитає про те, як найбільше любите це робити, про ваших еротичних фантазіях. Будьте гранично відверті (це дуже важливо!). Лікар хоче вам допомогти і зовсім не збирається вас засуджувати. Пам'ятайте про це. Візит до лікаря повинен перш за все привести до того, що ви самі почнете розмовляти один з одним. А це і є перший крок до успіху і ... чудового сексу! У багатьох випадках сексолог прописує антидепресанти, які містять активні субстанції, що уповільнюють відсилання сексуального сигналу від мозку до насінних бульбашок, а це в свою чергу приводить із уповільнення сім'явиверження. Але ці препарати не впливають ні на лібідо, ні на ступінь порушення. Призводять лише до більш пізньої зняттю напруги. Крім того, слід також застосовувати призначені лікарем додаткові методики. Вони не тільки допоможуть вам виробити нові рефлекси, а й ... отримати дивовижне насолоду і по-новому поглянути на ваш секс. 
Спеціальний сексуальний тренінг щоб швидко не кінчати 

Спробуйте займатися любов'ю в позиції «наїзниця». Так жінка буде повністю контролювати ситуацію і задавати темп. Якщо чоловік відчує, що вже наближається оргазм, він повинен відразу вийти з жінки. Тоді жінка повинна акуратно взяти його член в руку і натиснути великим пальцем біля основи члена поруч з сечівником (але не дуже сильно!). Тримати його так, поки пік збудження не мине. Через мить ви зможете продовжувати займатися любов'ю далі. Повторіть таку затримку кілька разів. 
Тантричний секс проти швидкого оргазму 

Це метод для досвідчених, але він може дати приголомшливий ефект. Від обох партнерів буде потрібно терпіння і додаткові вправи. В основі тантричного сексу - не зосередженість на досягненні оргазму, а ніжність і дотику. 

Спочатку необхідно створити відповідну атмосферу. Приглушіть світло, включіть музику і зосередьтеся виключно один на одному. Але не тільки на ваших тілах, а перш за все на тому, що ви разом тут і зараз. Розслабтеся, пестіть, ніжно доторкання до тіл один одного - сантиметр за сантиметром. Поцілунки повинні бути дуже ніжними, переймайтесь кожним дотиком. Потім, коли партнер увійде в жінку, займайтеся любов'ю дуже повільно. Час від часу зупиняйтеся на мить. 
Старт і стоп під час занять сексом 

Партнер входить в жінку і починає повільно рухатися. Коли він відчує, що напруга зростає, нехай вийде з неї, ляже поруч і подумає про щось інше, що допоможе трохи зняти напругу. Коли він відчує, що напруга спала, ви можете далі продовжувати займатися любов'ю. 
Зміна темпу фрікций чоловіком 

Нехай чоловік під час сексу виконує фрикції різної сили та тривалості, при цьому постійно їх контролюючи. Спочатку кілька (принаймні 7) повільних і глибоких, потім 2-3 швидких руху, потім знову повільні. Це дуже ефективна методика - саме так контролював свій оргазм імператор Юлій Цезар. 
Як ще можна відтягнути оргазм у чоловіка? 

Відтягувати момент настання оргазму легше чоловікам, яким зробили обрізання. Видалення крайньої плоті приводить до того, що чутливість головки зменшується. У християнській культурі процедура ця непопулярна. Тому необрізаних чоловікам, які хотіли б довше займатися сексом, слід просто проявити терпіння,, а якщо потрібно - вдатися до лікування під наглядом фахівця. На жаль, чудотворних способів позбавлення від передчасного сім'явиверження немає. Тому не слід вірити в те, що допоможе мазь або чарівна пігулка. Як і у всьому, що робимо, тут діє старовинне правило: завзятість і труд все перетруть. 

Дотримання цих порад дозволить контролювати оргазм у чоловіка і насолоджуватися довгим сексом.
 
knopaДата: Четвер, 25.06.2015, 14:03 | Повідомлення # 8
Повідомлень: 763
Так вийшло, що через відстань ми з хлопцем бачимось лише раз на місяць. Я незаймана і він знав що ще неготова, але ЗАВЖДИ носив презервативи з собою. І от одного разу, коли я вже насмілилась на секс - він сказав що цього разу не взяв, а вставати з ліжка серед ночі не хотілось:( Домовились що наступного разу візьме. Пройшов довгоочікуваний місяць....І що ви думаєте...? Презервативи виявились замалими!
 
knopaДата: Субота, 18.07.2015, 18:57 | Повідомлення # 9
Повідомлень: 763
я дівчина, 16 років) Цнотлива) Маю хлопця...йому 22) Ми з ним майже рік) Про секс мови не йшлось) Але якогось разу...ми сиділи в його в машині, все було як звичайно...розмовляли, сміялись і т.д) І коли ми прощались..він мене обійняв і почав пристрасно цілувати...такого в мене ще не було) Він почав ніжно цілувати мені шию, груди...а одну руку поставив мені між ноги) Я його так захотіла як ніколи в житті) Мої труси стали мокрі, серце шалено билось...але мені потрібно було додому) Він посміхнувся, поцілував мене і відпустив) На другий день в нас була серйозна розмова про секс...він мені говорив якщо я не готова то не буде мене змушувати...я казала що хочу але дуже боюсь і думаю що рано ще...тимбільше я комплексую через свою фігуру...хоча йому вона шалено подобається) 
Підкажіть перший раз завжди боляче?
Чи варто мені це робити...в 16?
Я люблю його і впевнена в ньому...але мене збивають думки про те що буде боляче...або щось піде не так(
Хто що думає з цього приводу)
І ще якщо не важко опишіть свої перші рази...якщо не важко))
Дякую за увагу)
 
knopaДата: Пятниця, 19.02.2016, 07:13 | Повідомлення # 10
Повідомлень: 763
Позбувся невинності з незайманою. Я вважаю це ідеальним вступом в "доросле" життя.
 
InkaДата: Пятниця, 19.02.2016, 07:36 | Повідомлення # 11
Повідомлень: 11
Цитата Zing ()
Позбувся невинності з незайманою. Я вважаю це ідеальним вступом в "доросле" життя.
А я вважаю, що краще, коли один партнер має досвід
 
OlenkaДата: Неділя, 22.05.2016, 18:28 | Повідомлення # 12
Повідомлень: 3285
Привіт всім.В мене є проблемка:зустрічаюся з хлопцем місяць,мені 16,йому 21 він вже дуже хоче сексу ,а я ще не готова,до того ж ми лише місяць зустрічаємось,та він мене ще від початку нашого зустрічання вламує кожен раз коли ідемо гуляти щоб я йому дала а я все ні та ні,вже дуже я його цим наображала ,я з ним вже прямо говорила що в мене таке відчуття ніби йому лиш секс потрібний а я ні ,а він казав що неправда,щоб я собі дурницями такими голову не забивала і я й справді по ньому бачу що подобаюсь йому і потрібна йому не тільки для сексу..бо якби хотів та вже би давно мені примусово вставив.Бо думаю що з презервативом безпечно буде ,що там нічого такого кримінального нема,та боюся що якщо йому дам то відвернеться від мене і більше йому буду не цікава.Тож що робити?казати хай чекає чи дати з презиком?Це буде мій перший секс.Заздалегідь дякую.
 
OlenkaДата: Середа, 13.07.2016, 12:40 | Повідомлення # 13
Повідомлень: 3285
Зустрічаюся з мч майже 2роки, але секс у нас почався близько місяця тому (він перший у мене). Секс абсолютно не виправдав моїх очікувань. Мало того, що у всіх позах, крім я зверху, я відчуваю, як його член впирається мені кудись. Але найголовніше, що я не відчуваю абсолютно нічого, просто ковзання і тертя.
 
OlenkaДата: Пятниця, 22.07.2016, 17:03 | Повідомлення # 14
Повідомлень: 3285
Кожна втрачає цноту по різному, хто по п'яні, хто по любові, хто після весілля. А я втратила цноту через тампон !! прикро (
 
OlenkaДата: Неділя, 14.08.2016, 15:25 | Повідомлення # 15
Повідомлень: 3285
Чесно... і досі не розумію потягу людей до чийогось інтимного... Згідна, що час плине, моральні цінності інші, але все таки... здається що цей процес і проміжок часу має залишитись між тими двома, які його провели.

грішна said: ↑

а я так боюсь втратити ту людину котрій віддалась!якби таке сталось,я б напевно померла..

Емоційна миттєва думка... Жінка сильна, значно сильніша... І хоча спершу біль і спогади, то потім приходить черга раціональності, яка й розставляє все по місцях. Будь-яка подія просто переживається, так само як і перші "N" місяців безпам*ятної пристасті і шаленого кохання... Далі... далі життя вносить свої корективи і залишається почуття стабільності, поваги, любові, довіри і впевненості... А також сумісність в сексі. І тільки ми самі можемо урізноманітнити ту сторону життя..., щоб кожен раз був першим у своїй індивідуальності...
І нема чого шкодувати за те чи інше... Саме в той момент, це було саме те... І чомусь Ви обрали саме ту людину... і було добре... Якщо вже заглиблюватись в сумну тему, то поясню так... А могло бути і гірше... А так, у Вас приємні спогади і Вам було добре, то навіщо помирати? Тільки тому, що попереду може бути невідомість? Вона завше була... і буде... і це прекрасно, бо жити знаючи що попереду, щонайменше... скучно
 
Поради для Підлітків » Форум » Цнотливість » Перший секс це жахливо? у мене буде перший раз. [Стаття] (Як зробити ідеальним перший секс)
  • Сторінка 1 з 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • »
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом