MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Цнотливість » Чи варто займатися оральним сексом - 7 порад для початківців
Чи варто займатися оральним сексом - 7 порад для початківців
OlenkaДата: Неділя, 01.01.2017, 01:20 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 3285


Оральний секс - один з найкрасивіших і найтендітніших видів сексу. У древньому трактаті було сказано про оральний секс: “Якщо хочеш зробити чоловікові найбільшу приємність, покажи йому свою ніжність і зроби так!”

Якщо ви любите й практикуєте зі своєю партнеркою оральний секс, пам’ятайте, що секс - задоволення це для обох. Якщо чоловік намагається отримати задоволення, не замислюючись про свою партнерку, то найчастіше це приводить до самих сумних результатів. Ми постаралися в цій статті відповісти на найбільш часті питання про оральний секс.

Перша порада
Чистота - запорука гарного сексу.
Перед інтимною близькістю обов’язково прийміть душ. Для партнерки, особливо, недосвідченої, малоприємно буде брати в рот статевий орган, що погано пахне. Та й смакові якості, як говорилося в одній кулінарній книзі, сильно страждають. Тому якщо ви не хочете, щоб вашу кохану знудило просто в ліжко, то подбайте про це заздалегідь. Добре вимитий і з приємним запахом чоловік - це мрія кожної жінки.

Одна моя подруга все життя згадує свій перший досвід орального сексу. Її кавалер, чоловік набагато старший, не дуже замислювався про те як буде почуватися його партнерка. Тому перший досвід орального сексу залишив у дівчини незабутні враження. Щоб їй не стало погано, вона робила ЦЕ… затиснувши ніс вільною рукою!

Можете собі уявити її відношення до орального сексу в майбутньому?

Друга порада
Не соромтеся давати поради партнеру. Часто трапляються ситуації, коли дівчина дуже старанно береться до роботи, при цьому не маючи ніякого досвіду. В результаті й приємних відчуттях не виходить, і обоє опиняються в дурній ситуації. Після декількох хвилин зайвих старань із боку партнерки ерекція нерідко зовсім пропадає, а чоловік часто починає звинувачувати в цьому не партнерку, а себе. В нього з’являються думки про імпотенцію, про те, що в нього слабка ерекція. А це надалі тільки погіршить сексуальні взаємини - постійні думки про можливу невдачу тільки все зіпсують.

Тому не соромтеся і кажіть партнеру - як саме вам буде приємніше: ніжніше або сильніше, швидше або повільніше, глибше, далі й т.д. Тільки спільні дії, як і в міжнародній політиці, можуть призвести до потрібного результату. А якщо кожний буде сам по собі… То нічого доброго з цього не вийде.

Третя порада
Перетворюйте секс на гру. Використовуйте презервативи з різними смаком і ароматом, використовуйте смішні кілечка й прикраси, одягнуті на статевий орган, малюнки, ароматізатори, змащення з незвичайним смаком. Все це може зробити оральний секс більше цікавим і незвичайним.

Багато сімейних пар нерідко використовують харчові продукти під час орального сексу - намазують статеві органи медом або варенням, солодкими пастами або збитими вершками, а то навіть й… чорною ікрою! У кого на що вистачить фантазії…

Четверта порада
Не бійтеся експериментувати!
Жінки й дівчини особливо бояться експериментів. Всі фантазії зупиняються через страх - раптом коханий чоловік або парубок подумає, що в неї було багато чоловіків, або занадто великий досвід, або що вона розпусна й зовсім не така безневинна, як йому здавалося раніше.

Завдання чоловіка - першому сказати їй, що якщо вона хоче щось спробувати нове, то вона має прао на експерименти. Можливо ви зможете досягти зі своєю партнеркою таких сексуальних висот, які раніше Вам і не снилися.

П’ята порада
Не соромтеся відповісти їй тим самим. Багато жінок і дівчат самі в захваті від орального сексу, і коли чоловіки пропонують їй ЦЕ, можуть відмовлятися від почуття соромливості. Багатьох дівчат оральный секс доводить до набагато сильнішого оргазму, ніж всі інші види сексу.

Шоста порада
Секс утрьох - теж непогана ідея. Дві людини можуть набагато більше задоволення доставити третій. Просто технічно це зручно. Припустимо, одна дівчина зайнята оральным сексом, інша в цей час пестить чоловікові груди, покусуючи його за соски або цілуючи його в шию. Одночасно й те й інше не зможе зробити жодна акторка цирку, а от удвох можна довести парубка (у якого вираженою эрогенною зоною є груди й соски або шия або…) до феєричного оргазму, що він запам’ятає на все життя. Інше питання морального плану - чи захоче ваша дівчина брати участь у сексі на трьох?

Сьома порада
Не забувайте про безпеку. Оральный секс не менш небезпечний у плані можливого зараження різними інфекціями, ніж звичайний або анальний. Але мало хто займається оральным сексом у презервативі. Тому після орального сексу необхідно дотримуватися тих самих правил безпеки - сходити в душ, ополоснути статевий орган мирамістином або іншим рідким препаратом, що вбиває небезпечні бактерії й віруси. Сходити в туалет - разом із сечею багато бактерій евакуюються з організму самостійно. Якщо ж оральный секс “робили” ви, а не вам, то непогано прополоскати горло й почистити зуби після цього. Можна для повної безпеки поприскати у рот і горло “Гексоралом” - це засіб від застуд і ангін що вбиває більшість бактерій і навіть грибів. Або прополоскати тим самим розчином мирамістина.

Особливо якщо партнер або партнерка були випадковими. Справа в тому, що кількість заражень при оральном сексі герпесом, гонореєю, сифілісом і безліччю інших захворювань, що легко передаються, росте з кожним роком. Краще убезпечити себе заздалегідь.

Також ми рекомендуємо не соромитися, і бути впевненіше в собі під час сексу! Вчіться відмовлятися від близькості, якщо є небезпека! Якщо Ви бачите, що на статевому органі або в інтимних місцях партнерки видимі дивні червоні плями, виразки й ранки, гнійні виділення, незвичайного виду бородавки - відмовляйтеся від сексу не замислюючись!!! Нехай партнер думає про Вас що завгодно - але своє здоров’я набагато дорожче декількох хвилин задоволення. У найкращому разі, потім доведеться витратити чимало грошей на лікування. А про гірші випадки ми тут писати не будемо - всі люди дорослі, і самі знають, чим це може закінчитися.

І наостанок: як це не дивно, але незважаючи на величезну кількість літератури й Інтернет-сайтів, багатьом молодим людям і особливо дівчатам, і дотепер часто бракує знань з фізіології сексуального життя. І нерідко вони ставлять навіть такі запитання:
А чи можна завагітніти… при оральном сексі?

ВІДПОВІДАЄМО: ЗАВАГІТНІТИ ПРИ ОРАЛЬНОМ СЕКСІ НЕ МОЖНА! Сперма, що потрапила в рот, горло, шлунок і т.д. НІ ПРИ ЯКИХ умовах НЕ МОЖЕ привести до розвитку вагітності.
Прикріплення: 0202730.jpg (18.7 Kb)
 
Поради для Підлітків » Форум » Цнотливість » Чи варто займатися оральним сексом - 7 порад для початківців
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом