MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Цнотливість » Незайманість (цнота) на продаж.
Незайманість (цнота) на продаж.
OlenochkaДата: Вівторок, 18.09.2018, 22:16 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 4512
Невинність вже давно перестала бути чимось, чим варто хвалитися. Але, є люди, які цінують "свіжість" підлітків – і вони готові платити за неї високу ціну. Про продаж цноти говорять багато – на жаль, іноді це працює як реклама. Тому, якщо Тобі спало на думку, аби позбутися від "тягару" і одночасно на цьому заробити – прочитай цей текст.



Коли чуєш квоти запропоновані за "продаж цноти", подив над розквітом цього бізнесу стає меншим. Портали, журнали чи інтернет-форуми, на які заходять багато хто з нас, говорять навіть про 10 тисяч доларів – це ціна за одну ніч з незайманою. Враховуючи той факт, що ця сума вважається максимальною, реально кажучи, виходить що дівчина може отримати близько 3 – 5 тисяч. Для підлітка, який отримує від батьків, наприклад, 500 грн на місяць на кишенькові витрати (а іноді і взагалі не має своїх грошей) - це гроші величезні. Кількість речей, яких можна за них купити, видається безкінечною. Крім того, як випливає з розповідей, сміливих  подруг, "клієнта" можеш собі вибрати. Здавалося б, вирішує дівчина – дивиться фотографії кандидатів, оцінює їх вік, зовнішність, позицію і перше враження. Здається, що дійсно, це золотий бізнес: саме так варто позбуватися цноти, просто момент неприємності і тимчасове багатство. На жаль, виглядає це не так райдужно.

Ти продаєш – ти ризикуєш

Існує величезна кількість небезпек, пов'язаних з процедурою продажу невинності. Незважаючи на палкі запевнення подруг, та переконливі слова "кандидата", як і раніше встановлені правила – завжди є ризик того, що з нами може статися кривда (хоча б через те, що в кінцевому підсумку завжди дівчина залишається в кімнаті наодинці з незнайомим чоловіком).

Молодий хлопець, який видається, навіть хороший і красивий, цілком може бути ґвалтівник. Дівчина, яка залишається з ним наодинці, не має жодних шансів на втечу, якщо б так справді було. Ризикує не тільки величезним стражданням, пов'язаних з болем і приниженням, але і шансом завагітніти.
Старший чоловік, з вигляду "більш безпечний", ну і звичайно – він може бажати зовсім іншого сексу, ніж уявляє собі підліток. Можливе небажання прийняти такого виду сексу, може викликати гнів і агресію – в кінці кінців, що не заплатить "ні за що".

Навіть у випадку, коли все йде згідно з планом, все ще існує багато аспектів, яких підліток не бере до уваги. Перший раз може бути важчим, ніж це було передбачено, а чоловік не ніжний (більше того – може ображати).

Крім фізичних загроз, потрібно взяти до уваги також небезпеку глибоких психологічних травм. Психологи звертають тут увагу в основному на неправильний образ, який виникає в голові дівчини, після проведеного "першого разу". Тіло стає предметом, об'єктом ринку, а сам секс чимось "для виживання". Крім того, що особливо важливо, у багатьох молодих дівчат продаж своєї цноти призводить до соромому, низької оцінки та відсутністю поваги до себе. Секс ніколи не буде вже такий, який був би при "традиційному випадку" ті речі, які б відбулися в романтичній обстановці з коханим хлопцем. Попередній досвід по своїй суті це забороняє.

Вчися на помилках інших людей...

На інтернет-форумах є багато історій дівчаток, які шкодують, що продали свою невинність:

„Хіба я думала, що роблю щось погане? Навпаки – казала, що це мої подруги, вони наївні, бо займаються сексом із хлопчиками, а не з чоловіками), а потім і так жаліють, тому що це все-таки не любов на все життя. Моїм девізом було – і так, і так буду шкодувати, так хоч зароблю. Зрештою, я вибрала одного джентльмена, ми домовилися на 3 тисячі доларів. Він не ґвалтував мене, та не робив нічого з цих речей. Зробив свою справу, кілька разів мене поцілував і попрощався. З початку навіть не пошкодувала, - у мене гроші на косметику і красивий одяг. Почала жаліти, коли я зустріла чудового хлопця – тепер він мій наречений. Не тільки шкода, що саме з ним не пережила свій перший сксуальний досвід, що не ввів мене в світ романтичного сексу, але я боюся що десь зустріну цю людину (клієнта) і все викриється. Я ношу в серці велику таємницю, і я знаю, що втратила би любов всього свого життя. Сьогодні я би не віддала цноту за гроші, – але я вже не можу нічого зробити, крім як мовчати."
Прикріплення: 8487589.jpg (148.1 Kb)
 
Поради для Підлітків » Форум » Цнотливість » Незайманість (цнота) на продаж.
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом