MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 2 з 5
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • »
Поради для Підлітків » Форум » Цнотливість » Перший раз » А як це збити целку?
А як це збити целку?
girlorgДата: Неділя, 16.11.2014, 13:58 | Повідомлення # 16
Повідомлень: 1717
Мій перший секс був ще в дитинстві!Це було трішки смішно і трішки страшно!Все сталося таким чином:
Ми ігралися в ігри назразок "Дочок,матерів"Я звичайно був татом!Коли всі практично розійшлися і лишився я з однією дівчиною,і ми продожили іграти собі дальше!Далі було кумедно!Вона запропонувала попробувати зайнятися сексом як дорослі!Нц що сказати!Вражень тоді ніяких не було!Але тепер дуже весело як це згадую!Вот так воо і сталося то горе!
 
girlorgДата: Середа, 10.12.2014, 10:19 | Повідомлення # 17
Повідомлень: 1717
Найкращий друг, якого я знаю вже років 10, пів року тому зізнався у коханні. Я дуже переживала, що якщо у нас нічого не вийде, то я втрачу не лише хлопця, а ще й друга. Але вирішила спробувати. І не жалію)))) Тиждень назад у нас був секс (у мене перший) і це було надзвичайно)))))
 
OlenkaДата: Неділя, 08.02.2015, 14:51 | Повідомлення # 18
Повідомлень: 3285
Цнотливість може стати серйозним випробуванням для закоханої пари. Не слід думати, що ваша невинність буде для партнера приємною несподіванкою. Більшість чоловіків ця новина виб'є з колії, так що соромитися не варто - підгадати момент і попередьте улюбленого заздалегідь. Ви обоє повинні психологічно підготуватися до першої близькості.

Жіноча невпевненість в собі передається і чоловікові. Намагайтеся пам'ятати про те, що сексуальність залежить не від довжини ніг і розміру бюста, сексуальність - це, в першу чергу, енергетичний потенціал людини. Якщо ви будете намагатися приймати тільки красиві пози і повертатися до партнера виключно вдалими, з вашої точки зору, ракурсами, він швидко помітить неприродність того, що відбувається і почне думати, що саме він робить щось не так.
 
7tanusha7Дата: Понеділок, 02.03.2015, 11:51 | Повідомлення # 19
l)))
Повідомлень: 37
Дівоча целка - це товста плівка, з невеличким отвором. Вона захищає дівчину від небажаних інфекцій. Коли дівчина втрачає плівку, вона втрачає безпеку, саме з цього моменту потрібно особливо турбуватись про гігієну все життя.
 
OlenkaДата: Середа, 04.03.2015, 16:23 | Повідомлення # 20
Повідомлень: 3285
хелп! сказала пацану шо не целка. як збити її самостійно ???? боюсь кине як взнає правду ! я готвоа до орального і анального але боюсь вагінального скусу!! краще самій перетерпіти болі і займатись нормальним задовільним сексом. дівчата чи збивали ви целку самостійно ? анон
 
OlenkaДата: Субота, 18.04.2015, 16:09 | Повідомлення # 21
Повідомлень: 3285
Як ставитесь до незайманих дівчат у 20? вже застаріла, чи все ще попереду?
 
OlenkaДата: Субота, 25.04.2015, 20:04 | Повідомлення # 22
Повідомлень: 3285
Як і всі ексклюзивне, раритетна і рідкісне, невинність в сучасному цинічному світі купується і продається. У прямому і переносному сенсі. Так, наприклад, на образі чистої, непорочної, юної діви з успіхом побудували свою PR кампанію Брітні Спірс, Алісія Сільверстоун і Брук Шилдс. Слідом за ними в Америці почався справжній бум на невинність. Величезна кількість жінок звертається до пластичних хірургів, щоб ті відновили їм втрачену помилково молодості пліву. У України ще зовсім недавно в зв'язку з перебудовою і запізнілою сексуальною революцією залишатися незайманою до шлюбу було просто соромно. Дівчата віддавалися, щоб домогтися більшої популярності. 

Тепер же часи змінилися. Якщо хочеш по-справжньому вдало вийти заміж, бережи честь з молоду. Не секрет, що багато багаті чоловіки серед висунутих вимог до своєї потенційної обраниці називають також невинність. 

 Не випадково попит і ціна на повій-дів незрівнянно вище, ніж на їх вже бувалих колег з великим досвідом. Тим не менш, зараз невинність - це, скоріше, елемент гри. Навряд чи можливо жити в сучасному світі, де всі так чи інакше несе в собі еротичний підтекст, і при цьому залишатися істинно цнотливою. Як сказав Олдос Хакслі, «Цнотливість - саме неприродне з усіх сексуальних збочень». Його постаттю пишаються, про нього сміливо і відкрито заявляють, заради нього жертвують дорогоцінними хвилинами молодості, коли життя надає дівчині так багато спокус. Проте найчастіше до невинності ставляться не як до показника морального вигляду дівчини, а як до пікантною і цікавою особливості сексуальної партнерки. 

Невинність історично була предметом запеклих суперечок і причиною безлічі поламаних доль. Причому в різних країнах і в різні часи ставлення до непорочності дівчини не було однозначним: деякі народи оголошували її ганебної, а деякі, навпаки, стратили розбещених «дівок». В ісламському Ірані у кожного сільського будинку росло «шлюбне дерево» - на його гілках чоловік вішав дружину на наступний ранок після весілля, якщо щось "не так". У Європі християнська мораль звела жіночу непорочність в культ. Однак справжня мода на невинність в самому жахливому і вульгарному сенсі цього слова почалася в кінці 19 століття. Тоді матері стали вчити дочок, як їм зімітувати пекельний біль і потоки крові в першу шлюбну ніч. 
У деяких борделях в Лондоні, Києві, Парижі та Нью-Йорка професійних «незайманих» підправляли багато разів, а на церемонію дефлорації стали запрошуватися глядачі. Моду на незайманих сприяло існування повір'я, що сеанс з дівчиною зцілює венеричні захворювання. У результаті бідолахи заражалися і передавали хвороба наступного клієнта. 
У наш час жіноча непорочність залишається принциповим питанням переважно в мусульманських країнах і у гарячих латино-американських народів. В ОАЕ, наприклад, наречений, домовляючись з батьками нареченої про весілля, обговорює неодмінною умовою наявність невинності у майбутньої дружини. І, якщо раптом відкриється, що його обдурили, він цілком має право повернути дівчину назад, мовляв «ваша дочка з дефектом». Вся ця процедура підкріплена контрактом. Якщо новоявлений чоловік виявиться джентельменом і не розголосити цю історія, у невдалої дівчата ще залишиться шанс вийти заміж вдруге. Кому вже точно не можна позаздрити, так це тієї бідоласі, чий ганьба стане притчею во язицах у всього міста завдяки старанням обманутого нареченого: її доля - безшлюбність і презирство навіть з боку власної родини .. 

Тим часом в Уганді три роки тому Міністерство охорони здоров'я вирішило заохочувати солідними сумами грошей всіх дівчат, які при вступі в шлюб виявляться незайманими. Дикі, варварські звичаї, скажете ви? Добре, а тоді що ви думаєте щодо тих народів, у яких, навпаки, вважається ганьбою, якщо наречена залишається незайманою до самого весілля (як, наприклад, у Тибеті)? У Парагваї і Колумбії не так давно акушерка при пологах негайно руйнувала пліву дівчинки. У Чилі та Бразилії прийнято, щоб матері дуже старанно підмивали своїх дочок, і якщо у нареченої виявиться невинна пліва, то її порахують недоглянутою і недоглянутими. 

Все це сходить до глибокої старовини, коли чоловіки боялися ... вагіни із зубами або отруйною дівочої крові, в яких, як вони вірили, живе дух Великої Праматері. В одній сибірської казці на цю тему говориться про те, що в юрту, де жили одні жінки, запросили трьох мисливців. Двоє з них по черзі лягли було з господинею - і тут же в муках померли. А третій вийшов на берег, знайшов підходящий камінь, приніс його в юрту: «і поверх Її забрався, ось камінь всадив, вона вкусила, зуби всі поламала». Тим він і приборкав Страшну праматір. 

Здавна нещасним жінкам, що спробували заборонений плід, доводилося вдаватися до різних хитрощів, щоб ніхто не здогадався про їх «зіпсованості». Для цього вони вставляли в піхву наповнені кров'ю риб'ячі міхури, використовували сильно в'яжучі настої на тернових ягодах або миррину воду і т.д.
 
OlenkaДата: Пятниця, 15.05.2015, 13:03 | Повідомлення # 23
Повідомлень: 3285
Як правильно позбавити цноти.
В кожну епоху до невинності ставилися по-різному, але питання про те, як правильно позбавити цноти, цікавив чоловіків і минулих століть. У наш час деякі вважають, що невинність - це ознака цнотливості дівчини, інші ж асоціюють невинну пліву зі старою дівою. НевинністьУ будь-якому випадку, рано чи пізно, дівчині доведеться її втратити. Якщо дівчина каже, що готова її позбутися, то це абсолютно не означає, що вона так вважає. Хоча, звичайно ж, бажано, щоб дівчина сама заздалегідь повідомила своєму хлопцеві, що вона вирішила почекати з сексом і хоче лише платонічних відносин.Секс - спосіб утриматиДеякі молоденькі дівчата погоджуються на секс тільки тому, що хочуть бути з цим молодим чоловік. Таким чином вони намагаються прив'язати його до себе. Але, як правило, якщо чоловік не хоче продовжувати стосунки, то його нічим не втримаєш, а тим більше - сексом. Тому ефект самопожертви буде марним.Рішення прийнято: як правильно позбавити цнотиЯкщо ж дівчина самостійно прийшла до висновку, що пора прощатися з невинністю, то під час першого сексу потрібно зробити упор на безпеку. По-перше, ніякого спиртного. По-друге, місце, де буде відбуватися перший інтимна близькість, має бути тихим, комфортним і спокійним. По-третє, обов'язково використовуйте презервативи. Безпека дуже важлива, так як немає гарантії, що дівчина після першого сексу не завагітніє. Всі розмови про те, що після першої інтимної близькості завагітніти неможливо - це брехня. Багато людей вважають, що презервативи руйнують романтику. Але без них потім доводиться лити сльози через незапланованої вагітності.
Всі ці моменти молоді люди повинні обговорити заздалегідь, щоб потім не було незручній ситуації. Бажано, щоб молода людина заздалегідь подумав про те, як правильно позбавити цноти кохану. Важливі аспектиПочинати статеве життя потрібно не раніше ніж в 17 років. До цього періоду краще обмежитися поцілунками і петтінгом. До речі, петтинг - це відмінний спосіб пізнати один одного. Заборона ранньої інтимної близькості обумовлений ще тим, що в такому віці при порушенні практично не виділяється змазка. Тому в процесі позбавлення невинності потрібно застосовувати додаткові лубриканти.Як правильно позбавити цноти: план дійПеред позбавленням невинності чоловік повинен пестити свою юну леді. За допомогою попередніх ласк дівчина розслабиться і довіриться партнеру. При цьому прелюдія повинна бути дуже акуратною і ніжною. Замислюючись над питанням про те, як правильно позбавити цноти, потрібно подумати про позі під час першої інтимної близькості, так як правильна позиція впливає на скорочення до межі хворобливих відчуттів. Дівчина повинна лягти на спину, ноги зігнути в колінах, при цьому трохи притягнувши їх до себе. У такій позі відбувається максимальна напруга пліви. Поради чоловіковіЧоловік зобов'язаний стати на коліна і підсунутися до дівчині. Зайнявши положення між ніг партнерки, він повинен трохи притягнути її за стегна до себе. У такому положенні партнер зможе стежити за процесом. Ось і вся премудрість, тепер всі хлопці і чоловіки будуть знати, як правильно позбавити дівчину невинності.
 
OlenkaДата: Пятниця, 15.05.2015, 20:40 | Повідомлення # 24
Повідомлень: 3285
Як збити целку без болю.Втрата невинності, як правило, одночасно є першим сексуальним досвідом дівчини. Саме в цьому полягає її важливість. Адже перший досвід, закладає дуже важливу основу, для подальшого сексуального в даному випадку розвитку людини. Причому як дівчата, так і хлопця.Для того щоб перший секс згадувався не як кошмар і камера тортур, ваш партнер, в першу чергу він, повинен докласти певних зусиль. Вся хитрість полягає в тому, що чим більше буде збуджена дівчина, тим менше дискомфорту і болю, вона відчує в момент розриву дівочої пліви. Тому, завдання чоловіка, розслабити свою дівчину, а так само своїми ласками, порушити її до такого ступеня, коли дефлорація, проходитиме без особливих негативних відчуттів.
У цьому випадку, дівчина буде швидше дозрівати, навчиться отримувати більше задоволення від сексу, і так далі. Ну а як досягти цього високого рівня сексуального збудження дівчини, це вже питання інше. Тут підійдуть, ласки грудей, та інших частин дівочого тіла, можливий і оральний секс, і мануальна, тобто ручна стимуляція жіночих статевих органів. Таким чином, від чоловіка в цей перший раз, потрібен досвід і бажання зробити перший близькість приємною для партнерки, а розставання з невинністю легким і безболісним.Ну а в особливих випадках, прибрати невинну пліву, може гінеколог, спеціальним інструментом. Так само процедура досить проста.
 
knopaДата: Субота, 18.07.2015, 18:58 | Повідомлення # 25
Повідомлень: 762
Незаймана - це дівчина, яка вважає, що їй сподобається секс. Я хотіла сексу всього один раз в житті - у свій перший раз. Було 5 хлопців і весь секс - суцільне розчарування, мастурбація - набагато крутіше, ніякий секс з нею навіть поруч не валявся!
 
nadiakovtanДата: Четвер, 21.01.2016, 20:37 | Повідомлення # 26
Повідомлень: 9
Цитата girlorg ()
але тампонами користуватись не можна як що ти ще дівчинка.)
Можна.
Користувалася, нічого від цього не змінилося.

Додано (21.01.2016, 20:37)
---------------------------------------------

Цитата girlorg ()
Найкращий друг, якого я знаю вже років 10, пів року тому зізнався у коханні. Я дуже переживала, що якщо у нас нічого не вийде, то я втрачу не лише хлопця, а ще й друга. Але вирішила спробувати. І не жалію))))
Пощастило :)
 
OlenkaДата: Неділя, 26.06.2016, 11:27 | Повідомлення # 27
Повідомлень: 3285
Позбулася невинності менш ніж через місяць після самого першого поцілунку. Я лох.
 
knopaДата: Пятниця, 15.07.2016, 18:49 | Повідомлення # 28
Повідомлень: 762
Секс не болючий.
Секс-це задоволення, дуже нормальне і природне. Це нормальна функція нашого організму і релігії чи моралі в цьому немає. Релігія пригнічує бажання. Ми не можемо кинути виклик природі. Наші тіла створені для сексу і для регенерації нашого виду. 
Коли Ви займетеся сексом, переконайтеся, що ви дійсно збудженає  і дуже мокрою, так що, коли він проникає у вас, ви не будете відчувати болю.
Спробуйте розслабитися і довга прелюдія вам н адопомогу.
 
OlenkaДата: Субота, 16.07.2016, 12:39 | Повідомлення # 29
Повідомлень: 3285
Ніхто, не може сказати вам готові ви до сексу чи ні– тільки ви можете визначити. Але на жаль, іноді неможливо визначити,доки Ви не спробуєте його.
 
OlenkaДата: Неділя, 14.08.2016, 18:40 | Повідомлення # 30
Повідомлень: 3285
А під час мого першого сексу, коли хлопець рвав пліву, стояла моя бабуся і тримала мене за руку, щоб я не боялася)))) (Дівчина, 20 р.)))
 
Поради для Підлітків » Форум » Цнотливість » Перший раз » А як це збити целку?
  • Сторінка 2 з 5
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • »
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом