MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • »
Поради для Підлітків » Форум » Цнотливість » Перший раз » А як це збити целку?
А як це збити целку?
girlorgДата: Понеділок, 29.07.2013, 02:45 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 1717
В дівчини є пліва , під час сексу під натиском пеніса ця пліва рветься
 
girlorgДата: Понеділок, 29.07.2013, 03:06 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 1717
Можна збити целку тампоном?
я думаю що ні,..
але тампонами користуватись не можна як що ти ще дівчинка.)
 
_Klementinka_Дата: Неділя, 04.08.2013, 23:27 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 27
Тампоном можна, тому що він повинен розміщуватись доволі глибоко.
 
girlorgДата: Пятниця, 09.08.2013, 20:02 | Повідомлення # 4
Повідомлень: 1717
_Klementinka_, ну да ти права Тань!
 
_Klementinka_Дата: Вівторок, 10.09.2013, 18:43 | Повідомлення # 5
Повідомлень: 27
ТАнь??? nea
 
girlorgДата: Понеділок, 07.10.2013, 20:56 | Повідомлення # 6
Повідомлень: 1717
Ой,сорі я щось тю тю
 
girlorgДата: Неділя, 15.06.2014, 21:38 | Повідомлення # 7
Повідомлень: 1717
Перша шлюбна ніч - незабутня подія в житті закоханих. У дівчат ставлення до першого статевого акту істотно відрізняється від такого у чоловіка. Більшість з них відчуває страх перед першим зносинами. Їм подобаються ласки, обійми, поцілунки, ніжні слова улюбленого чоловіка, але майбутній статевий акт нерідко сприймається боязко-насторожено. Тому молода людина повинна рахуватися з почуттями і переживаннями дівчата. Він повинен бути терпляче-наполегливим, ніжним і обов'язково впевненим у своїх силах. Небажання рахуватися з станом своєї коханої, а часом і грубе насильство можуть завдати їй психічну, а якщо вона чинить опір, і фізичну травму найчастіше з серйозними для подальшої інтимного життя наслідками (наприклад, розвиток вагінізм або формування в молодої жінки відрази до статевого акту) .. Споконвіку мільйони жінок втрачали свою цноту на лоні природи, але сьогодні, в епоху цивілізації і антисептики, потрібні більш гігієнічні умови. Коротше кажучи, висновок напрошується простий: найкраще "цим" займатися в домашніх умовах.
Перший статевий акт - в деякому відношенні неприємний досвід, який дозволяє в подальшому пізнавати все нові таємниці сексуальної любові. Коли партнери приймають рішення розпочати спільну статеве життя, їм необхідно, по можливості, обмежити попередні ласки, так як вони викликають приплив крові до статевих органів, збільшуючи можливість подальшого кровотечі і, підвищуючи нервову збудливість, що може призвести до появи неприємних відчуттів при першому статевому зносинах . Важко розраховувати, що жінка, навіть якщо вона розвинена в сексуальному відношенні, зможе випробувати оргазм при першому коїтусу, тому що больові відчуття, як правило, блокують сексуальне збудження, хоча бувають, зрозуміло, й винятки. Попередні ласки перед першим статевим актом повинні бути ніжними, пройняті душевним теплом і любов'ю і меншою мірою спрямовані на збудження еротичної чуттєвості.
Вибір правильної позиції при статевому акті має значення для зменшення болю до мінімуму при першому сексуальному контакті. У так званої нормальної позиції (лежачи на спині з випрямленими, злегка розсунутими ногами) сідниці жінки прогинає ложі, відкриваючи, перш за все верхню частину входу в піхві - поруч з сечівником, трохи нижче лобка. Випрямлені ноги не відкривають у достатній мірі область промежини і ускладнюють введення статевого члена в піхву. Незаймана пліва при розслаблених м'язах промежини не напружена, вільно провисає, і треба довго натискати на неї статевим членом до тих пір, поки вона, максимально розтягнутий, не розірветься. Тиск на сіно викликає, як відомо, больові відчуття, а в так званої традиційної, або нормальною, позиції цей процес затягується до моменту надриву цієї перетинки.
Сільнозаращенние, або сіточние, пліви можуть стати перешкодою при першому статевому акті, особливо якщо в ролі партнера виступає малодосвідчений чоловік (незайманий). У тих ситуаціях, коли, незважаючи на багаторазові спроби, тільки більш підсилюють у жінок больові відчуття, не вдається розірвати пліву, необхідно звернутися до лікаря, так як наростання неприємних емоцій і страху позначається дуже негативно на наступних взаємних відносинах між молодим подружжям.
При цьому слід звернути увагу на два моменти. По-перше, під час коїтусу чоловік повинен діяти впевнено, демонструючи певний натиск і приймаючи рішення не тільки за себе, а й за партнерку. У той же час жінка повинна не втрачати голову від страху і не відштовхувати партнера надто енергійно, тому що в її "героїчної" обороні укладена, як правило, причина хворобливих відчуттів, так як чоловікові доводиться робити певні зусилля.
Необхідно для себе чітко усвідомити, що мова йде не про якусь нестерпного болю і страшному кровотечі, картини яких виникають у розігралася уяві, а про легке, може бути трохи неприємний, больовому відчутті, яке триває секунду, якщо ми самі, своїми необдуманими діями не ускладнимо ситуацію. Причому не слід забувати, що вибір правильної пози при коїтусу і напруга дівочої пліви значно скорочують больовий момент, зменшуючи відчуття болю до мінімуму.
Перед вступом у спільну сексуальне життя непогано було б потурбуватися також про те, щоб в гінекологічній консультації позбутися від таких нездужань, як запалення піхви або інтенсивне виділення слизу (білій) із статевих органів. Нерідко у дів протікають запальні процеси, викликані занесенням різної інфекції (трихомонада, грибок та ін.) Зараження трихомонадами і грибком відбувається зазвичай при користуванні ванною або душем загального користування, при купанні в забруднених плавальних басейнах і т. д. У цих випадках з'являються почервоніння, печіння і неприємний свербіння в області статевих органів. Якщо жінка не позбудеться від запальних захворювань перед початком статевого життя, то перше статеві зносини може бути дуже болючим. На припухле і почервонілий промежини легко утворюються запалені ранки, що викликає неприємну, хворобливу реакцію при спробах розірвати невинну пліву. Ось чому, перед тим як вступати в шлюб, дівчині треба обов'язково здатися гінеколога.
Неприємні відчуття в перший період статевого життя можуть доставляти також дрібні надриви дівочої пліви, для загоєння яких потрібен певний час. Тому якщо чоловік не приборкає свій темперамент і не виявить певну стриманість, то не буде часу на загоєння таких дрібних ранок, які можуть запалюватися, припухає і кровоточити при кожній спробі статевих зносин. Щоденні (іноді багаторазові) коїтусу можуть сприяти формуванню у жінки хворобливих відчуттів в протягом декількох днів або навіть тижнів після першого зносини, надовго відбив у неї бажання виконувати подружні обов'язки.
Залізним правилом для чоловіка має стати відновлення статевого життя не раніше ніж через декілька днів після першого зносини, тобто після загоєння надривів дівочої пліви. Жінці в цей період можна порадити після підмивання статевих органів вранці і ввечері змащувати гліцерином промежину: цей захід прискорює процес загоєння. Коли ранки повністю заживуть, то при змазуванні гліцерином вже не буде відчуватися печіння і пощипування.
Надалі, після загоєння розриву пліви, при статевих контактах можуть виникати окремі хворобливі відчуття, так як потрібен час, щоб шкірна тканина передодня піхви й саме піхву звикли до натисненні чоловічого статевого члена і механічному тертю. Поступово, розумно дозуючи статеві зносини, молоде подружжя придбають досвід і відповідні навички.
На початковому етапі статевого життя можна також рекомендувати систематично змазувати промежину мастилом або просто гліцерином після підмивання, а безпосередньо перед зносинами доцільно злегка змащувати область входу в піхву спеціальної вагінальної мастилом.
Щоб уникнути хворобливого коїтусу жінка перед першим статевим зносинами повинна підкласти під сідниці згорнуту валиком подушку або валик дивана так, щоб таз був злегка піднятий. Ноги, розсунуті в сторони і зігнуті в колінах, жінка повинна притиснути як можна ближче до грудної клітки, так як у такій позиції верхня частина входу в піхві, розташована близько до лобку і клітора. Чоловічий статевий член підводиться і впирається в незайману пліву в нижній частині передодня піхви і області промежини. Коли широко розсунуті коліна притиснуті до грудної клітки, незайманий пліва максимально напружена біля входу в піхві, що полегшує швидкий її розрив.
Ускладнює перший статеві зносини і захисна реакція м'язів промежини партнерки. При цьому напружуються дві групи м'язів: перша - стегнові м'язи, які прагнуть зрушити стегна щільніше один до одного, і друга - м'язи промежини, розташовані між сфінктером заднього проходу і нижньою межею входу в піхві. М'язи промежини, потужні й пружні, утворюють своєрідний еластичний валик, який, напружуючись, звужує вхід в піхві. Ці м'язи, що володіють здатністю сильно скорочуватися, тиснуть на статевий член знизу, підштовхуючи його вгору і, наближаючи до лобку, що створює ситуацію, характерну для позиції лежачи з випрямленими ногами, тобто, перш за все, виникає небезпека пошкодити область сечівника і клітора. Тому в рекомендованій позиції жінка повинна свідомо розслабити м'язи промежини.
Гострий біль під час статевого акту викликає, наприклад, незвичайне будова кістки лобка.
Лобкова кістка у жінок з правильним статурою має форму валика товщиною приблизно у великий палець руки, який вигнуті й утворює лобкової піднесення. Ця кістка нависає своєрідною аркою над входом у піхві, зростися краями з кістками таза, і не представляє перешкоди при коїтусу. У деяких жінок лобок має форму плоскої саблевідной планки шириною в 3-4 пальця руки, майже наполовину закриває просвіт передодня піхви. При такій формі лобкової кістки її нижній край стає перешкодою, що викликає різкий біль при спробах ввести чоловічий статевий член в піхві. Особливо сильно вона відчувається, коли статевий член тисне на окістя і притискає сечівник до гострого краю лобкової кістки. Больові відчуття при натисненні на окістя дуже болісні і повторюються, як правило, при кожній спробі відновити статевий акт. Все це сприяє закріпленню захисного умовного рефлексу і негативному відношенню жінки до статевого життя.
Зміна позицій при статевому акті дозволяє жінці вибрати найбільш зручну і безболісну. Велику роль тут грають потужні і напружені м'язи промежини під час коїтусу. При скороченні цієї групи м'язів у жінок з незвичайним будовою лобкової кістки статевий член притискається до гострого краю лобкової кістки, доставляючи чоловікові неприємні відчуття. У цього захисного рефлексу проглядається тенденція до закріплення, і нерідко навіть після зміни пози сильне скорочення м'язів промежини ускладнює статевий акт. Таким чином, поряд зі зміною поз необхідно звертати увагу на м'язи промежини. Жінка повинна вміти розслабляти їх, щоб полегшити вільний вхід статевого члена в піхву.
Зустрічаються також жінки, розвиток статевих органів яких відбувається пізніше, ніж звичайно, і більш повільними темпами. Така жінка в більшості випадків "дозріває" протягом перших років шлюбу. Сексуальне життя стає для неї своєрідним каталізатором, що прискорює повний розвиток її статевого апарату. У жінок з недорозвиненими маткою і піхвою спостерігається менша активність слизових залоз, зволожуючих промежину, а також недостатність кровонаповнення органів малого тазу, яке необхідно для підготовки вульви і піхви до статевих зносин (більш докладно про це буде розказано в главі про кровообіг).
Подібні недоліки розвитку статевих органів будуть зникати у міру продовження статевого життя, але лише за умови, якщо сексуальні відносини будуть дійсно повноцінними, тобто якщо жінка почне відчувати оргазм під час статевих зносин. Жінкам з уповільненим розвитком статевого апарата можна порекомендувати на початковому етапі сексуального життя користуватися любриканти (мастилами) - злегка змащуючи ними область входу в піхву. Зменшення опору і тертя при введенні в нього чоловічого статевого члена полегшує статеві зносини, дозволяє отримати чуттєве насолоду при коїтусу, сприяючи тим самим кровонаповнення і швидкому "дозріванню" інфантильних статевих органів.
Крім того, виникає ще одна трудність. Нормальною реакцією кожної людини на біль є бажання відсунутися подалі від джерела больових відчуттів. При першому коїтусу інстинктивне прагнення жінки перервати статевий контакт в момент, коли вона відчуває біль, викликає розслаблення пліви, затягуючи хворобливі відчуття. Незважаючи на цю рефлекторну реакцію, при появі легкої болю жінка повинна свідомо зробити рух тазом вперед, скоротивши тим самим до частки секунди тривалість больового відчуття при надриві пліви. Слідуючи цій раді, можна переступити поріг сексуального життя майже безболісно.
Винуватцем труднощів, що виникають при першому статевому акті, може виявитися і чоловік. Якщо партнер боязкий, нервує, не впевнений у собі, боїться видатися "немужественним" в очах коханої, то це, природно, позначається і на його фізичний стан - йому не вдається добитися повної ерекції статевого члена, зберегти протягом усього статевих зносин його достатню жорсткість і пружність, затримати передчасний - до введення статевого члена в піхву - викид сперми і т. п. І якщо партнери вже пізнали "смак" сексуальної насолоди, що викликається ласками, звикли до своєї наготи, ніжним дотиків та поцілунків, то зазвичай вони краще підготовлені до будь-яким можливим "сюрпризам" при першому статевому зносинах й більш упевнено з ними справляються.
Чоловік, який зумів переконатися, що різноманітні ласки, поцілунки або поверхневий фізичний контакт з партнеркою викликають у нього нормальну ерекцію і сім'явивергання, не бачить великої різниці у своїх відчуттях при першому статевому акті. Для нього це, по суті, черговий крок на шляху взаємного пізнання секретів тіла. Що стосується пози для чоловіка, то він може перебувати в традиційному положенні лежачи, при якому, легко впираючись колінами в ліжко, притримує жінку руками за плечі з тим, щоб не дозволити їй відсунутися в момент відчуття болю. Однак більш кращою є позиція, в якій чоловік стоїть на колінах між розсунутими ногами жінки, притримуючи її руками за стегна. У цьому положенні він може контролювати ситуацію, а не діяти наосліп.
Труднощі з ерекцією і передчасна еякуляція поступово відходять у минуле, точно так само, як і страх перед втратою невинності. Це прикмети часу і сучасних умов, що полегшують зав'язування взаємних контактів серед молоді, і нам не слід закривати на це очі. Кошмар першої шлюбної ночі - вже історія звичаїв. Ситуація, коли двоє практично не знають один одного людей, яких батьки і родичі старанно і надійно уберігали від усяких інтимних контактів, раптом поставлені в положення, - відповідно не підготувавшись до цього, - коли вона повинна мовчки переносити біль, а ні демонструвати свою чоловічу силу , навряд чи потребує в компліментах.
Слід мати на увазі, що причиною швидкого сім'явипорскування і ослаблення ерекції у чоловіка є надмірне сексуальне напруга, викликана тривалим статевим стриманістю. Сексуальні ласки, що передують початку спільної статевого життя (петтінг), протидіють надмірної акумуляції сексуального напруги, ослаблення ерекції і передчасної еякуляції. Легко збудливі чоловіки можуть, пестячи  партнерку перед початком першого статевого акту, відчути оргазм, що супроводжується викидом насіння, що призводить до істотного спаду сексуального напруги. Однак не слід сильно переживати, тому що через короткий проміжок часу чоловік, відновивши ласки, відчує, що ерекція статевого члена стала більш стійкою і тривалою. У сформованій ситуації дуже важливо, щоб правильно повелася молода дружина. Добре відомо, що докори, роздратування партнерки сприяють невротичної фіксації молодої людини на сексуальних проблемах, підсилюють його страх перед близькістю, а значить, і ймовірність повторних зривів при кожній наступній спробі зробити статевий акт.
Зачаття в першу шлюбну ніч навряд чи можна визнати оптимальним варіантом, хоча подібні випадки зовсім не рідкість. При збігу першої шлюбної ночі з менструацією необхідно знати, що зносини в цей період небажано.
Багато молодих дружини в перші місяці після вступу в шлюб скаржаться на неприємну сухість у піхві, значно знижує чутливість, яка викликає під час зносин - особливо в початковій фазі - неприємні відчуття. Сухість передодня піхви й самого піхви пояснюється ефектом, якщо так можна висловитися, "польовий неразбуженності" і бідністю на попередніх пестощів. Такие физические контакты предварительного периода, как поцелуи, прикосновения, ласки груди, различные сексуальные игры, а также раздражение клитора, способствуют приливу крови к стенкам влагалища, половым губам и клитору. Приток крови к области промежности и влагалища приводит к выделению слизи слизистыми железами, одновременно внутритканевая жидкость начинает просачиваться через стенки влагалища в его полость. В результате этих изменений происходит увлажнение преддверия влагалища, и приоткрываются малые губы, облегчая введение мужского полового члена. Таким образом, если мужчина сумеет заставить партнершу почувствовать всю полноту сексуального возбуждения, то этого вполне достаточно для того, чтобы избавиться от сухости влагалища.
В общем, ничего сложного в первой брачной ночи нет, и поначалу кажется, что вроде бы незачем на эту тему особенно распространяться. Но не будем забывать, что молодежь хотела бы изучить эту проблему глубже, но не знает, каким образом и где можно почерпнуть соответствующие сведения. Детальный анализ трудностей, возникающих в связи с решением партнеров начать совместную половую жизнь, убеждает в том, что информация в этой сфере действительно необходима.
 
girlorgДата: Неділя, 15.06.2014, 21:38 | Повідомлення # 8
Повідомлень: 1717
Для молодих хлопців та дівчат, і особливо - дівчат, дуже гостро стоїть питання, коли треба починати статеве життя. І тут не може бути авторитарних указів і однозначних директив «зверху», але можна з висоти власного досвіду дати деякі поради, які допоможуть молоді краще зорієнтуватися на місцевості.    Дуже рано починати статеве життя не рекомендується саме... дівчатам. Якщо дівчина втрачає невинність і стає молодою жінкою в 12-16 років, то це звичайно погано позначається на стані її зовнішності після 25 років - вона виглядає набагато старшою за своїх ровесниць. Можна сказати, що дівчина, що пережила ранню дефлорацію, швидше «зношується» - її фізична «амортизація» відбувається в кілька раз швидше, ніж у дівчат, що  втратили невиність в 18-20 років.    Більш того, тут існує і дуже серйозна психологічна проблема: річ у тому, що дуже часто в ранньому віці дівчата втрачають невинність не з власної волі - їх або гвалтують фізично, або досвідчені чоловіки "засипають"  їх солодкими розмовами та компліментами, вішають "лапшу" на вуха, закохують її в себе і доводять до того стану, що вона - ще дитя, але вже готова на все, готова до сексуального життя дорослих і спілкування із зовсім не простими і далеко не завжди порядними чоловіками.    Коли такий «мачо» кидає свою неповнолітню подругу, вона це дуже сильно переживає - аж до жахливих депресій і суїциїдальних намірів. І навіть благополучно переживши всі ці жахи наслідків першого сексуального досвіду потім дівчина, вже в дорослому житті, не довірятиме чоловікам, а чоловіки це відчувають на підсвідомому рівні, що не дасть даній жінці побудувати щасливе сексуальне і родинне життя.   Особливих протипоказань для раніх занять сексом неповнолітніх підлітків-хлопчиків немає, проте, якщо перші сексуальні акти будуть невдалими - не в тому місці, не з тією дівчиною або просто не в тій обстановці, чоловік потім в дорослому житті може мучитися жахливими комплексами статевої неповноцінності і навіть може вважати себе імпотентом.   Річ у тому, що найперший сексуальний досвід - дефлорація, робить вирішальний вплив на подальше сексуальне життя і жінки, і чоловіка. І якщо втрата невинності відбуватиметься механістично, без любові і взаємних відчуттів, то вірогідність серйозної психологічної або навіть фізичної травми, яка зробить вплив на все подальше життя, - дуже велика, вона просто величезна.   Так коли ж варто розлучатися з невинністю? Кращий час для втрати невинності - це вік, коли людина вже внутрішньо, морально дозріла до інтимної близькості, і найчастіше це вік 17, 18, 19 і 20 років, а також 21-й рік. Займатися сексом в 16 років і раніше, значить, навмисно зістарювати свій організм і зношувати його завчасно. Якщо зайнятися сексом після 21-го року, то цей процес важче відбуватиметься і у фізичному, і в психологічному плані, хоча не так вже і критично.   Також не варто думати, що невинність - це величезна гідність, яку треба дбайливо зберігати все життя. Анатолій Вассерман, який по дурості молодості дав обітницю целибата, зараз шкодує про скоєне, і його квартира вся прикрашена сексуальними позами з Камасутри, відповідним відео і книгами. Тобто він займається сексом, але без партнера, а це означає лише одне - глобальна самота.   Перший секс, зазвичай зв'язаний з процесом дефлорації, - втрати невинності, це завжди СТРЕС як для юного організму, так і для психіки. І чим слабкіше буде цей стрес, чим рівніше і приємніше станеться процес дефлорації у молодої дівчини або парубка, тим менше потім у них буде проблем в дорослому, усвідомленому сексуальному житті і любовних стосунках з протилежною статтю. Втрата невинності, якщо вона станеться грубо і неприємно для людини, з елементами насильства над нею, обов'язково залишить в душі людини глибокий шрам, який потім заважатиме встановленню нормальних, повноцінних любовних, сексуальних і еротичних стосунків навіть з улюбленою людиною.   Більшість сексуальних патологій мають в своєму корені "неправильний" перший сексуальний досвід - не з тим партнером, не там, не в тій обстановці або взагалі дефлорація з секс-іграшкою, а не з живою людиною, внаслідок чого жінки потім страждають аноргазмом і довести їх до оргазму практично неможливо, а чоловіки випробовують безпричинне занепокоєння, страх і невпевненість в своїх статевих можливостях, через що (аби не показати свій страх жінці) часто міняють сексуальних партнерок або страждають іншими статевими збоченнями.    Втрата невинності - це важлива подія в житті молодого чоловіка або жінки, до якого треба морально готуватися, але нічого особливо не загадувати - адже життя - штука непередбачувана. Але бажано, аби вперше сексуальний контакт пройшов  з добре знайомою, улюбленою людиною, якій Ви можете повністю довіряти, інакше секс залишить про себе спогади, що лише розчаровують, і пізній жаль про те, що своїм «багатством» можна було розпорядитися по-іншому.
 
girlorgДата: Неділя, 15.06.2014, 21:39 | Повідомлення # 9
Повідомлень: 1717
Перша шлюбна ніч - незабутня подія в житті закоханих. У дівчат ставлення до першого статевого акту істотно відрізняється від такого у чоловіка. Більшість з них відчуває страх перед першим зносинами. Їм подобаються ласки, обійми, поцілунки, ніжні слова улюбленого чоловіка, але майбутній статевий акт нерідко сприймається боязко-насторожено. Тому молода людина повинна рахуватися з почуттями і переживаннями дівчата. Він повинен бути терпляче-наполегливим, ніжним і обов'язково впевненим у своїх силах. Небажання рахуватися з станом своєї коханої, а часом і грубе насильство можуть завдати їй психічну, а якщо вона чинить опір, і фізичну травму найчастіше з серйозними для подальшої інтимного життя наслідками (наприклад, розвиток вагінізм або формування в молодої жінки відрази до статевого акту) .. Споконвіку мільйони жінок втрачали свою цноту на лоні природи, але сьогодні, в епоху цивілізації і антисептики, потрібні більш гігієнічні умови. Коротше кажучи, висновок напрошується простий: найкраще "цим" займатися в домашніх умовах.
Перший статевий акт - в деякому відношенні неприємний досвід, який дозволяє в подальшому пізнавати все нові таємниці сексуальної любові. Коли партнери приймають рішення розпочати спільну статеве життя, їм необхідно, по можливості, обмежити попередні ласки, так як вони викликають приплив крові до статевих органів, збільшуючи можливість подальшого кровотечі і, підвищуючи нервову збудливість, що може призвести до появи неприємних відчуттів при першому статевому зносинах . Важко розраховувати, що жінка, навіть якщо вона розвинена в сексуальному відношенні, зможе випробувати оргазм при першому коїтусу, тому що больові відчуття, як правило, блокують сексуальне збудження, хоча бувають, зрозуміло, й винятки. Попередні ласки перед першим статевим актом повинні бути ніжними, пройняті душевним теплом і любов'ю і меншою мірою спрямовані на збудження еротичної чуттєвості.
Вибір правильної позиції при статевому акті має значення для зменшення болю до мінімуму при першому сексуальному контакті. У так званої нормальної позиції (лежачи на спині з випрямленими, злегка розсунутими ногами) сідниці жінки прогинає ложі, відкриваючи, перш за все верхню частину входу в піхві - поруч з сечівником, трохи нижче лобка. Випрямлені ноги не відкривають у достатній мірі область промежини і ускладнюють введення статевого члена в піхву. Незаймана пліва при розслаблених м'язах промежини не напружена, вільно провисає, і треба довго натискати на неї статевим членом до тих пір, поки вона, максимально розтягнутий, не розірветься. Тиск на сіно викликає, як відомо, больові відчуття, а в так званої традиційної, або нормальною, позиції цей процес затягується до моменту надриву цієї перетинки.
Сільнозаращенние, або сіточние, пліви можуть стати перешкодою при першому статевому акті, особливо якщо в ролі партнера виступає малодосвідчений чоловік (незайманий). У тих ситуаціях, коли, незважаючи на багаторазові спроби, тільки більш підсилюють у жінок больові відчуття, не вдається розірвати пліву, необхідно звернутися до лікаря, так як наростання неприємних емоцій і страху позначається дуже негативно на наступних взаємних відносинах між молодим подружжям.
При цьому слід звернути увагу на два моменти. По-перше, під час коїтусу чоловік повинен діяти впевнено, демонструючи певний натиск і приймаючи рішення не тільки за себе, а й за партнерку. У той же час жінка повинна не втрачати голову від страху і не відштовхувати партнера надто енергійно, тому що в її "героїчної" обороні укладена, як правило, причина хворобливих відчуттів, так як чоловікові доводиться робити певні зусилля.
Необхідно для себе чітко усвідомити, що мова йде не про якусь нестерпного болю і страшному кровотечі, картини яких виникають у розігралася уяві, а про легке, може бути трохи неприємний, больовому відчутті, яке триває секунду, якщо ми самі, своїми необдуманими діями не ускладнимо ситуацію. Причому не слід забувати, що вибір правильної пози при коїтусу і напруга дівочої пліви значно скорочують больовий момент, зменшуючи відчуття болю до мінімуму.
Перед вступом у спільну сексуальне життя непогано було б потурбуватися також про те, щоб в гінекологічній консультації позбутися від таких нездужань, як запалення піхви або інтенсивне виділення слизу (білій) із статевих органів. Нерідко у дів протікають запальні процеси, викликані занесенням різної інфекції (трихомонада, грибок та ін.) Зараження трихомонадами і грибком відбувається зазвичай при користуванні ванною або душем загального користування, при купанні в забруднених плавальних басейнах і т. д. У цих випадках з'являються почервоніння, печіння і неприємний свербіння в області статевих органів. Якщо жінка не позбудеться від запальних захворювань перед початком статевого життя, то перше статеві зносини може бути дуже болючим. На припухле і почервонілий промежини легко утворюються запалені ранки, що викликає неприємну, хворобливу реакцію при спробах розірвати невинну пліву. Ось чому, перед тим як вступати в шлюб, дівчині треба обов'язково здатися гінеколога.
Неприємні відчуття в перший період статевого життя можуть доставляти також дрібні надриви дівочої пліви, для загоєння яких потрібен певний час. Тому якщо чоловік не приборкає свій темперамент і не виявить певну стриманість, то не буде часу на загоєння таких дрібних ранок, які можуть запалюватися, припухає і кровоточити при кожній спробі статевих зносин. Щоденні (іноді багаторазові) коїтусу можуть сприяти формуванню у жінки хворобливих відчуттів в протягом декількох днів або навіть тижнів після першого зносини, надовго відбив у неї бажання виконувати подружні обов'язки.
Залізним правилом для чоловіка має стати відновлення статевого життя не раніше ніж через декілька днів після першого зносини, тобто після загоєння надривів дівочої пліви. Жінці в цей період можна порадити після підмивання статевих органів вранці і ввечері змащувати гліцерином промежину: цей захід прискорює процес загоєння. Коли ранки повністю заживуть, то при змазуванні гліцерином вже не буде відчуватися печіння і пощипування.
Надалі, після загоєння розриву пліви, при статевих контактах можуть виникати окремі хворобливі відчуття, так як потрібен час, щоб шкірна тканина передодня піхви й саме піхву звикли до натисненні чоловічого статевого члена і механічному тертю. Поступово, розумно дозуючи статеві зносини, молоде подружжя придбають досвід і відповідні навички.
На початковому етапі статевого життя можна також рекомендувати систематично змазувати промежину мастилом або просто гліцерином після підмивання, а безпосередньо перед зносинами доцільно злегка змащувати область входу в піхву спеціальної вагінальної мастилом.
Щоб уникнути хворобливого коїтусу жінка перед першим статевим зносинами повинна підкласти під сідниці згорнуту валиком подушку або валик дивана так, щоб таз був злегка піднятий. Ноги, розсунуті в сторони і зігнуті в колінах, жінка повинна притиснути як можна ближче до грудної клітки, так як у такій позиції верхня частина входу в піхві, розташована близько до лобку і клітора. Чоловічий статевий член підводиться і впирається в незайману пліву в нижній частині передодня піхви і області промежини. Коли широко розсунуті коліна притиснуті до грудної клітки, незайманий пліва максимально напружена біля входу в піхві, що полегшує швидкий її розрив.
Ускладнює перший статеві зносини і захисна реакція м'язів промежини партнерки. При цьому напружуються дві групи м'язів: перша - стегнові м'язи, які прагнуть зрушити стегна щільніше один до одного, і друга - м'язи промежини, розташовані між сфінктером заднього проходу і нижньою межею входу в піхві. М'язи промежини, потужні й пружні, утворюють своєрідний еластичний валик, який, напружуючись, звужує вхід в піхві. Ці м'язи, що володіють здатністю сильно скорочуватися, тиснуть на статевий член знизу, підштовхуючи його вгору і, наближаючи до лобку, що створює ситуацію, характерну для позиції лежачи з випрямленими ногами, тобто, перш за все, виникає небезпека пошкодити область сечівника і клітора. Тому в рекомендованій позиції жінка повинна свідомо розслабити м'язи промежини.
Гострий біль під час статевого акту викликає, наприклад, незвичайне будова кістки лобка.
Лобкова кістка у жінок з правильним статурою має форму валика товщиною приблизно у великий палець руки, який вигнуті й утворює лобкової піднесення. Ця кістка нависає своєрідною аркою над входом у піхві, зростися краями з кістками таза, і не представляє перешкоди при коїтусу. У деяких жінок лобок має форму плоскої саблевідной планки шириною в 3-4 пальця руки, майже наполовину закриває просвіт передодня піхви. При такій формі лобкової кістки її нижній край стає перешкодою, що викликає різкий біль при спробах ввести чоловічий статевий член в піхві. Особливо сильно вона відчувається, коли статевий член тисне на окістя і притискає сечівник до гострого краю лобкової кістки. Больові відчуття при натисненні на окістя дуже болісні і повторюються, як правило, при кожній спробі відновити статевий акт. Все це сприяє закріпленню захисного умовного рефлексу і негативному відношенню жінки до статевого життя.
Зміна позицій при статевому акті дозволяє жінці вибрати найбільш зручну і безболісну. Велику роль тут грають потужні і напружені м'язи промежини під час коїтусу. При скороченні цієї групи м'язів у жінок з незвичайним будовою лобкової кістки статевий член притискається до гострого краю лобкової кістки, доставляючи чоловікові неприємні відчуття. У цього захисного рефлексу проглядається тенденція до закріплення, і нерідко навіть після зміни пози сильне скорочення м'язів промежини ускладнює статевий акт. Таким чином, поряд зі зміною поз необхідно звертати увагу на м'язи промежини. Жінка повинна вміти розслабляти їх, щоб полегшити вільний вхід статевого члена в піхву.
Зустрічаються також жінки, розвиток статевих органів яких відбувається пізніше, ніж звичайно, і більш повільними темпами. Така жінка в більшості випадків "дозріває" протягом перших років шлюбу. Сексуальне життя стає для неї своєрідним каталізатором, що прискорює повний розвиток її статевого апарату. У жінок з недорозвиненими маткою і піхвою спостерігається менша активність слизових залоз, зволожуючих промежину, а також недостатність кровонаповнення органів малого тазу, яке необхідно для підготовки вульви і піхви до статевих зносин (більш докладно про це буде розказано в главі про кровообіг).
Подібні недоліки розвитку статевих органів будуть зникати у міру продовження статевого життя, але лише за умови, якщо сексуальні відносини будуть дійсно повноцінними, тобто якщо жінка почне відчувати оргазм під час статевих зносин. Жінкам з уповільненим розвитком статевого апарата можна порекомендувати на початковому етапі сексуального життя користуватися любриканти (мастилами) - злегка змащуючи ними область входу в піхву. Зменшення опору і тертя при введенні в нього чоловічого статевого члена полегшує статеві зносини, дозволяє отримати чуттєве насолоду при коїтусу, сприяючи тим самим кровонаповнення і швидкому "дозріванню" інфантильних статевих органів.
Крім того, виникає ще одна трудність. Нормальною реакцією кожної людини на біль є бажання відсунутися подалі від джерела больових відчуттів. При першому коїтусу інстинктивне прагнення жінки перервати статевий контакт в момент, коли вона відчуває біль, викликає розслаблення пліви, затягуючи хворобливі відчуття. Незважаючи на цю рефлекторну реакцію, при появі легкої болю жінка повинна свідомо зробити рух тазом вперед, скоротивши тим самим до частки секунди тривалість больового відчуття при надриві пліви. Слідуючи цій раді, можна переступити поріг сексуального життя майже безболісно.
Винуватцем труднощів, що виникають при першому статевому акті, може виявитися і чоловік. Якщо партнер боязкий, нервує, не впевнений у собі, боїться видатися "немужественним" в очах коханої, то це, природно, позначається і на його фізичний стан - йому не вдається добитися повної ерекції статевого члена, зберегти протягом усього статевих зносин його достатню жорсткість і пружність, затримати передчасний - до введення статевого члена в піхву - викид сперми і т. п. І якщо партнери вже пізнали "смак" сексуальної насолоди, що викликається ласками, звикли до своєї наготи, ніжним дотиків та поцілунків, то зазвичай вони краще підготовлені до будь-яким можливим "сюрпризам" при першому статевому зносинах й більш упевнено з ними справляються.Чоловік, який зумів переконатися, що різноманітні ласки, поцілунки або поверхневий фізичний контакт з партнеркою викликають у нього нормальну ерекцію і сім'явивергання, не бачить великої різниці у своїх відчуттях при першому статевому акті. Для нього це, по суті, черговий крок на шляху взаємного пізнання секретів тіла. Що стосується пози для чоловіка, то він може перебувати в традиційному положенні лежачи, при якому, легко впираючись колінами в ліжко, притримує жінку руками за плечі з тим, щоб не дозволити їй відсунутися в момент відчуття болю. Однак більш кращою є позиція, в якій чоловік стоїть на колінах між розсунутими ногами жінки, притримуючи її руками за стегна. У цьому положенні він може контролювати ситуацію, а не діяти наосліп.
Труднощі з ерекцією і передчасна еякуляція поступово відходять у минуле, точно так само, як і страх перед втратою невинності. Це прикмети часу і сучасних умов, що полегшують зав'язування взаємних контактів серед молоді, і нам не слід закривати на це очі. Кошмар першої шлюбної ночі - вже історія звичаїв. Ситуація, коли двоє практично не знають один одного людей, яких батьки і родичі старанно і надійно уберігали від усяких інтимних контактів, раптом поставлені в положення, - відповідно не підготувавшись до цього, - коли вона повинна мовчки переносити біль, а ні демонструвати свою чоловічу силу , навряд чи потребує в компліментах.
Слід мати на увазі, що причиною швидкого сім'явипорскування і ослаблення ерекції у чоловіка є надмірне сексуальне напруга, викликана тривалим статевим стриманістю. Сексуальні ласки, що передують початку спільної статевого життя (петтінг), протидіють надмірної акумуляції сексуального напруги, ослаблення ерекції і передчасної еякуляції. Легко збудливі чоловіки можуть, пестячи партнерку перед початком першого статевого акту, відчути оргазм, що супроводжується викидом насіння, що призводить до істотного спаду сексуального напруги. Однак не слід сильно переживати, тому що через короткий проміжок часу чоловік, відновивши ласки, відчує, що ерекція статевого члена стала більш стійкою і тривалою. У сформованій ситуації дуже важливо, щоб правильно повелася молода дружина. Добре відомо, що докори, роздратування партнерки сприяють невротичної фіксації молодої людини на сексуальних проблемах, підсилюють його страх перед близькістю, а значить, і ймовірність повторних зривів при кожній наступній спробі зробити статевий акт.
Зачаття в першу шлюбну ніч навряд чи можна визнати оптимальним варіантом, хоча подібні випадки зовсім не рідкість. При збігу першої шлюбної ночі з менструацією необхідно знати, що зносини в цей період небажано.
Багато молодих дружини в перші місяці після вступу в шлюб скаржаться на неприємну сухість у піхві, значно знижує чутливість, яка викликає під час зносин - особливо в початковій фазі - неприємні відчуття. Сухість передодня піхви й самого піхви пояснюється ефектом, якщо так можна висловитися, "польовий неразбуженності" і бідністю на попередніх пестощів. Такие физические контакты предварительного периода, как поцелуи, прикосновения, ласки груди, различные сексуальные игры, а также раздражение клитора, способствуют приливу крови к стенкам влагалища, половым губам и клитору. Приток крови к области промежности и влагалища приводит к выделению слизи слизистыми железами, одновременно внутритканевая жидкость начинает просачиваться через стенки влагалища в его полость. В результате этих изменений происходит увлажнение преддверия влагалища, и приоткрываются малые губы, облегчая введение мужского полового члена. Таким образом, если мужчина сумеет заставить партнершу почувствовать всю полноту сексуального возбуждения, то этого вполне достаточно для того, чтобы избавиться от сухости влагалища.
В общем, ничего сложного в первой брачной ночи нет, и поначалу кажется, что вроде бы незачем на эту тему особенно распространяться. Но не будем забывать, что молодежь хотела бы изучить эту проблему глубже, но не знает, каким образом и где можно почерпнуть соответствующие сведения. Детальный анализ трудностей, возникающих в связи с решением партнеров начать совместную половую жизнь, убеждает в том, что информация в этой сфере действительно необходима.
 
girlorgДата: Неділя, 15.06.2014, 21:39 | Повідомлення # 10
Повідомлень: 1717
На початку статевого життя краще оберігатися презервативом - від інфекцій, навіть якщо ви впевнені в чоловікові. Презерватив є достатньо надійним засобом запобігання і від небажаної вагітності. Важливе вимога - надягати презерватив слід до початку і знімати з статевого члена після закінчення статевого акту, уникаючи прямого контакту зі слизовою піхви.Для першого разу можна користуватися і місцевими хімічними засобами контрацепції - Фарматекс або Патентекс Овал. Це вагінальні кошти, які дають ефект, порівнянний з дією презерватива - і щодо вагітності, і щодо інфекції. У той же час, вони утворюють піну, яка замінює власну змащення. Щоб зменшити можливу біль треба не поспішати, але і не затягувати введення, користуватися доброю мастилом.Вірогідність завагітніти або заразитися інфекцією в першу ніч не менше, ніж при будь-якому статевому акті. Ваш організм вперше зустрінеться з чужими мікробами і може розвинутися запалення піхви або сечового міхура. Необережність може привести до небажаних наслідків: вагітності або ваш партнер може передати статеві інфекції. Дуже неприємно підхопити таку штуку, особливо в перший же раз.При сексі без запобігання жінка інфікується в кілька разів легше, ніж чоловік. Так уже влаштований жіночий організм, що мікробам і вірусам проникати в нього легше, ніж в пеніс. Крім того, велика кількість захворювань, що передаються статевим шляхом, у дам протікає безсимптомно, що потім збільшує ризик всіляких захворювань і ускладнень. Тому не забувайте про інтимну гігієну. Після початку статевого життя обов'язково зверніться до гінеколога - перевіритися на інфекції, обстежити шийку матки, переконатися у відсутності будь-яких пошкоджень.Телебачення, кіно, бульварні романи вселяють, що любовна пристрасть триває вічно і вже якщо ви знайшли один одного, то все життя проведете разом. На жаль, це зовсім не так. Пристрасть рано чи пізно проходить, тому сексуальні відносини повинні бути доповнені іншими почуттями. Це повага, турбота, ніжність, розуміння - всі почуття, які й становлять любов.Якщо дівчина дійсно вважає, що вже дозріла і готова вступити в інтимні стосунки, тоді потрібно подумати, перш за все, про безпеку. По-перше, ніякого алкоголю нібито для розслаблення, по-друге, підготувати зручне місце, так щоб ніхто у відповідальний момент не завадив, по-третє, подбати про наявність протизаплідних засобів, тобто презервативів. Ці питання необхідно обговорити відверто, без всяких недомовок. Близько 70% підлітків, які ведуть активне сексуальне життя, не користуються жодними запобіжними засобами. Від них дуже часто можна почути таку відмовку: "Ми цим не так часто займаємося". Деякі ж вважають, що перші сексуальні експерименти безпечні. Насправді приблизно 200 тисяч дівчат вагітніють у перші чотири тижні і близько 500 тисяч протягом першого півроку сексуально активного життя.Інші підлітки не використовують жодних запобіжних засобів, вважаючи, що це нібито руйнує чарівність зустрічі. Безумовно, необхідність використовувати запобіжні засоби руйнують деякий чарівність, але краще потерпіти, оскільки можна зруйнувати все життя. Дефлорація повністю нешкідлива не раніше 17-18 років. До цього часу рекомендується обходитися мастурбацією і петинг (до речі, петтінг - хороший спосіб вивчити один одного). Це обгрунтовано ще тим, що до цього віку у більшості дівчат не виділяється змазка, зволожуюча піхвуПочаток статевого життя - ваш свідомий вибір. Крім готовності фізичної, необхідна впевненість в тому, що ЦЕ зараз Вам дійсно потрібно. Не варто озиратися на інших - прислухайтеся до себе. З основних наслідків раннього початку статевого життя - небажана вагітність, інфекції.
 
girlorgДата: Неділя, 15.06.2014, 21:39 | Повідомлення # 11
Повідомлень: 1717
Перший раз, перший секс для дівчини - це не тільки перше статеве враження, але і зародження жіночої чуттєвості. Якщо чоловік не виявив під час першого статевого акту ніжності, такту і розуміння, то у жінки на все життя може з'явитися відразу до статевого акту і статева холодність.Який би ніжний і ласкавий чоловік не зустрівся їй надалі, він мало, що може виправити. Серед фригідними жінок близько половини вказують на грубість статевого партнера при сексі в перший раз як на причину своєї "холодності".Вам не потрібно слухати, що говорять навколишні про перший секс і "першому разі". У всіх перший секс проходить по-різному. Переважна більшість жінок переносять дефлорацією і перший секс майже безболісно. Біль у перший раз залежить від Вашого внутрішнього настрою, страху, несподіванки, психічному дискомфорті відбувається спазм м'язів піхви, і виникає біль. Якщо Ви готові до першого сексу морально, хочете його і Вам хочеться пережити перший раз саме з цим чоловіком, болю бути не повинно. Іноді секс в перший раз важко страхом дівчини перед очікуваною болем, і супроводжуватися мимовільним скороченням м'язів піхви, що перешкоджає полового органу. Якщо дівчина розслабиться, то все пройде легше.
Перший секс в перший раз іноді неприємний для жінки. При розриві дівочої пліви вона відчуває біль, яка затуляє їй всі інші відчуття. При другому і третьому статевих зносинах можлива поява приємних відчуттів (за умови, що психіка жінки не була травмована чоловічий нетактовність при першому разі). При першому ж сексі дівчина може отримати задоволення головним чином від ласк чоловіки.Позбавлення невинності при першому сексі не обов'язково має бути здійснена за один раз - при сильному болі дефлорацією можна "розділити" на етапи - при легкоpастяжімой Плеве кожна спроба зазвичай подаються на сайті до збільшення отвори, і одновpеменно у дівчини пpоходіт стpах пеpед болем. Неприпустима при першому разі груба наполегливість партнера, тому що можливі серйозні наслідки для подальшої інтимного життя, відраза до коїтусу, вагінізм.Перший секс і дефлорація супроводжується зазвичай невеликою кровотечею, хоча приблизно в 10% випадків воно не спостерігається. Витікають при першому сексі кров, по широко поширеній традиції, є доказом невинності. У цей період необхідно особливо ретельно дотримуватися правил гігієни статевих органів. Після розриву дівочої пліви коїтус рекомендується перервати і до загоєння не відновлювати сексуальних контактів. У нормі через 3-5 днів після позбавлення невинності при першому разі краю дівочої пліви і залишилися гіменальние сосочки гояться і повторні статеві акти проходять безболісно.На початку статевого життя і при першому разі краще оберігатися презервативом - від інфекцій, навіть якщо ви впевнені в чоловікові. Презерватив є достатньо надійним засобом запобігання і від небажаної вагітності. Важливе вимога - надягати презерватив слід до початку і знімати з статевого члена після закінчення статевого акту, уникаючи прямого контакту зі слизовою піхви. Для першого разу можна користуватися і місцевими хімічними засобами контрацепції - Фарматекс або Патентекс Овал. Це вагінальні кошти, які дають ефект, порівнянний з дією презерватива - і щодо вагітності, і щодо інфекції. У той же час, вони утворюють піну, яка замінює власну змащення.Вірогідність завагітніти або заразитися інфекцією в перший раз не менше, ніж при будь-якому статевому акті. При першому сексі ваш організм вперше зустрінеться з чужими мікробами і може розвинутися запалення піхви або сечового міхура. Необережність при першому сексі може призвести до небажаних наслідків: вагітності або ваш партнер може передати венеричні захворювання. Дуже неприємно підхопити таку штуку, особливо в перший раз. Тому не забувайте про гігієну.Якщо дівчина дійсно вважає, що вже дозріла і готова вступити в інтимні стосунки, тоді потрібно подумати, перш за все, про безпеку.По-перше, при сексі в перший раз ніякого алкоголю нібито для розслаблення, по-друге, при сексі в перший раз треба підготувати зручне місце, так щоб ніхто у відповідальний момент не завадив, по-третє, при сексі в перший раз треба подбати про наявності протизаплідних засобів, тобто презервативів. Ці питання необхідно обговорити відверто, без всяких недомовок. Близько 70% підлітків, які ведуть активне сексуальне життя, не користуються жодними запобіжними засобами. Деякі ж вважають, що перші сексуальні експерименти безпечні. Насправді приблизно 200 тисяч дівчат вагітніють у перші чотири тижні і близько 500 тисяч протягом першого півроку сексуально активного життя. Безумовно, необхідність використовувати запобіжні засоби руйнують деякий чарівність, але краще потерпіти, оскільки можна зруйнувати все життя.Після початку статевого життя, а краще перед її початком, обов'язково зверніться до гінеколога - перевіритися на інфекції, обстежити шийку матки, переконатися у відсутності будь-яких пошкоджень.
 
girlorgДата: Неділя, 15.06.2014, 21:40 | Повідомлення # 12
Повідомлень: 1717
Хочемо ми цього чи ні, в основному перший сексуальний досвід супроводжується тремтінням у колінах і боязню.Розуміння того, що і чоловік знаходиться в аналогічній ситуації, звичайно, втішає, але тільки одного розуміння не завжди достатньо. Як себе вести, про що говорити і про що мовчати - запитань більше, ніж відповідей ...Ми попросили експерта - Євгенія Олександровича Кульгавчука, практикуючого лікаря-сексолога, психотерапевта, віце-президента Російської Асоціації сексологів, прокоментувати найбільш часто зустрічаються ситуації.Ситуація N 1. Чоловік дуже поспішає перейти до близькості

Здається, що більшість чоловіків і не чув про те, що жінці необхідна 20-хвилинна прелюдія для того, щоб з більшою ймовірністю отримати оргазм. Партнер готовий перейти до "Близькі контакти третього ступеня" минаючи прелюдію? Нічого страшного!Ваше завдання: навчитися відділяти поспіх від пристрасті. У першому випадку - дійсно треба грайливо схиляти чоловіка до прелюдії, іноді і показуючи йому приклад. При цьому важливо, щоб ваші дії сприймалися їм не як відмову, а як бажання продовжити спільне задоволення. У разі ж пристрасті - іноді варто йти їй назустріч - шквал емоцій, сексуальний натиск з розривом одягу і незвичайним місцем для занять любов'ю буває більш привабливим і запам'ятовується краще, ніж акуратна, несмілива і повільна прелюдія, пише.Ситуація N 2. "Його" розміри вас здивувалиВеличина чоловічої гідності - питання вельми делікатне. Незважаючи на велику кількість прийме, що зв'язують довжину пальців, носа і чого завгодно з розміром пеніса, жодна з них не працює. Перша ніч (особливо той момент, коли чоловік розлучається зі своїм нижньою білизною) чимось нагадує лотерею "пощастить - не пощастить". Чи можна зробити так, щоб вона виявилася безпрограшною? Можна!Ваше завдання: адаптуватися, правильно підбираючи позиції і не забути про похвалу. Якщо розмір члена перевершив ваші очікування, похваліть його і його власника, налякати грайливо. Якщо вам здається, що "могло б бути і більше", не загострювати на цьому увагу, не "фіксується" на темі - як правило, чоловік вже зробив це за вас, причому з невротичним ухилом. І в цьому випадку застосовуйте ту ж саму методику - хваліть! Тільки вже не саме гідність, а вміння коханця. Особливо важливо сказати, що він найкращий, тому що звичайно в цьому він сам дуже сумнівається.Ситуація N 3. Він отримав свій оргазм, а ви так і залишилися "біля розбитого корита"Не секрет, що іноді чоловіки "фінішують" раніше, ніж жінки. Чи треба ображено сопіти і надувати губки, показуючи своє невдоволення? Не треба!Ваше завдання: самої ініціювати повторний статевий акт. Оральний секс з обох сторін вітається.Ситуація N 4. Все було добре, але оргазму не булоВам "все сподобалося", партнер не розчарував, ви хочете і надалі продовжувати ці стосунки - але прямо зараз довгоочікуваний оргазм так і не настав. Сумніваєтеся, чи варто симулювати оргазм, якщо його немає? Варто!Ваше завдання: прикинутися, якщо хочеться. Вважайте цього удавання свого роду компліментом. Але якщо ця ситуація повторюється часто, має сенс звернутися до лікаря-сексолога для вирішення проблеми. Причин маса - від незнання ерогенних зон і неправильної їх стимуляції до психологічних бар'єрів. Варто не відкладати, тому що при регулярній сексуальної стимуляції без оргазму виникають застійні явища в органах малого тазу: це сприяє розвитку як міоми, так і запалення яєчників (так звані "яєчники заручені").Ситуація N 5. У чоловіка виникли проблеми з потенцієюПричин, за якими може бути відсутнім ерекція - маса. І, поклавши руку на серце, у момент "осічки" не так важливо - чому це сталося, головне - що робити далі.Ваше завдання: допомогти чоловіку розслабитися і "зняти відповідальність" за те, що трапилося. Спробуйте оральний секс. Головне, щоб ваші зусилля не переходили в ранг реанімаційних заходів у стилі "Швидкої допомоги": "ми його втрачаємо !!!". Можна відкласти секс на ранок, пояснивши, що у вас ще є багато часу, щоб звикнути один до одного, і притертися - в прямому і переносному сенсі. Гумор здорово прибирає що починається невротизації.Найголовніше: ваш новий партнер не може порівняти вас сьогоднішню з вами, який ви були колись. Він не знає, сором'язливих ви чи розкутість, завмре в очікуванні, поки він проявить ініціативу або накинулися на нього перша. Ви можете дозволити собі бути ... будь-який - такий, який захочете!
 
girlorgДата: Неділя, 15.06.2014, 21:40 | Повідомлення # 13
Повідомлень: 1717
Не існує строгих вікових або фізіологічних рамок. Починати можна тоді, коли людина до цього готовий. Готовність мається на увазі психологічна та інформаційна. Психологічно Ви повинні цього хотіти, причому хотіти саме з цією людиною, саме зараз, саме у наявних на сьогодні умовах, хотіти по своїй волі, не відчуваючи ніякої жертовності зі свого боку.Інформаційно Ви повинні докладно знати особливості жіночої та чоловічої анатомії, фізіології, способи оберігання від вагітності і від інфекцій, що передаються статевим шляхом, способи екстреної контрацепції на випадок непередбачених обставин, мати координати лікаря, до якого можна буде в будь-який момент звернутися за допомогою і не боятися , що він не прийме Вас всерйоз, вилає і розповість все батькам.Ви повинні не просто знати в теорії про методи контрацепції, а й мати контрацептиви при собі і вміти ними користуватися, а також прийняти для себе на все життя принцип - подбай про себе сам. Ваше оберігання - це Ваша особиста справа, а не справа Вашого партнера, навіть якщо він досвідченіший і обіцяє Вам про все подбати і Ви йому вірите у всьому - не давайте нікому бути відповідальним за Ваше життя і здоров'я, крім самих себе - ніхто інший не впорається з такою ношею, а розплачуватися за це - тільки Вам та Вашій майбутній дитині.Ви повинні назавжди забути про т.зв. календарному методі, розрахунку безпечних днів, перерваний статевий акт і безпеки статевого життя під час менструації. Все це міфи, гідні тільки одного - щоб про них забули назавжди. Також Ви повинні знати про способи діагностики вагітності на ранньому терміні та способи її переривання реальних, а не міфічних. Ви повинні виключити таке джерело інформації, як поради та досвід подруг, мами або партнера, форуми в інтернеті, статті в популярних журналах, фільми - все це обмін міфами і чутками між дилетантами, достовірна інформація може надходити тільки з професійних джерел. У Вас повинно бути місце, де ви можете спокійно зустрічатися, не побоюючись нічого, і де доступні засоби гігієни. У Вас повинні бути гроші на покупку контрацептивів та оплату відвідувань лікарями і можливого лікування.Ви повинні детально продумати питання відносин з батьками на цю тему: що і коли Ви їм скажете, щоб не жити в постійному страху - дізнаються / вб'ють і не брехати.Перший раз запам'ятовується на все життяНе тільки свідомої пам'яттю, але й несвідомо - це перший досвід, з яким зустрічається організм, і він його записує на білий лист як приклад, з яким потім порівнюються всі інші. Перший раз може визначити Ваші уявлення про норму на все життя, це як Новий рік - як зустрінеш, так можеш і провести: Тому постарайтеся, щоб він був ідеальним, не дозволяйте випадковим поривів зіпсувати майбутнє щастя.Ви повинні любити і відчувати себе коханими. Ви не повинні боротися з собою і змушувати себе. І Ви повинні сто разів перепросіть себе - ЧОМУ Ви цього хочете .. і чи хочете. Ви повинні бути впевнені і відчувати свою гідність. Якщо Ви вагаєтеся - отже ще рано. І неважливо, скільки Вам років.Коли НЕ МОЖНА починати?Шантаж. "Якщо любиш - доведи". Любов ніколи не доводилася в ліжку - і взагалі не потребує доказів, це - спосіб життя, а не набір вчинків-доказів. Якщо Ви вважаєте, що Вашу любов треба доводити, значить Ви самі в неї не вірите. Ви вільна людина і не зобов'язані нічого нікому доводити - Ви така, яка є - і інший можна прикинутися, але не стати. І якщо когось це не влаштовує, значить буде не влаштовувати і далі, і ви ніколи не будете з цією людиною вільні. Якщо Ви піддамося на шантаж і 'доведете ", ви просто добровільно дасте себе використовувати - і Вам саме від цього в першу чергу буде потім погано - від того, що самі дозволили собі втратити гідність і зрадити свою любов, - і навіть звинуватити нікого.Жертва. "Хочу віддати йому найдорожче, щоб він зрозумів, як я його люблю". Це те ж саме, що перший варіант, тільки ще більш перекручене уявлення про кохання. Любов нічого спільного не має з жертвою - це почуття, на яке здатні лише вільні люди, готові в інших визнати і поважати свободу. Тому він не наполягає - він поважає Вашу свободу і чекає, поки Ви будете готові і зробите свій вільний вибір, без жертв, самі, не звалюючи відповідальність на нього. Оцініть ж його благородство і будьте гідні свого партнера. Візьміть відповідальність на себе - здійснюйте вчинки не жертвуючи заради кого-то, а тому що Ви цього хочете самі. Якщо ж не хочете - не робіть. Зрозумійте, що він не буде щасливий від Ваших жертв, після яких обов'язково прийде розчарування, жаль і докори у невдячності. Не принижуйте свою любов доказами, дочекайтеся своєї готовності.Якщо Ви вважаєте початок доказом своєї любові, її необхідним критерієм, її заставою, Вашої обов'язком по відношенню до улюбленого, іспитом на Вашу відданість, очікуваної від Вас жертвою на вівтар любові та інші подібні думки витають у Вашій голові:. Ви б ще почекали - але від Вас очікують якогось матеріального підкріплення Ваших слів - чекайте! Ви ще не готові.Вік. "Вже пора". Цей довід не гідний тривалого обговорення. Готовність не залежить від календарного віку. Для чого Ви зберігали себе до такого поважного, як Ви зараз вважаєте, віку?Для того, щоб з тими ж сумнівами, що і раніше - все-таки піти проти самої себе? Ви робите це, щоб поставити галочку навпроти якогось критичного року? Ви ж вже не маленька дівчинка, раз так турбуєтеся про вік - означає у Вас вже є здатність уявити собі - а що буде потім, після цього відчайдушного кроку? Щось дійсно зміниться в кращу сторону? Або Вам потім довгими ночами спілкуватися зі своїм внутрішнім голосом і виправдовуватися? Якщо ж Ви робите це, тому що Вам 'вже стільки років', а все ще чогось не вистачає в житті - вчіться любити. З цим умінням прийде і справжня готовність і гідний об'єкт.Самоствердження. "Я вже дорослий, а це - основне заняття дорослих '" Типова дитяча риса - наслідувати дорослим, не розуміючи суті вчинків. Приміряти мамині туфлі, хоча в них моторошно незручно ходити - навіщо ж вона це носить: тому що доросла. Нафарбуватися - але ж тепер не доторкнешся до очей, не вийдеш під дощ і взагалі обличчя таке неакуратне стало - навіщо ж вона це робить: тому що дорослі все фарбуються, так треба. Вимовити 'дорослі' слова, хоча самим хочеться заткнути вуха: Спробувати курити, пити, потім мучитися, потім долати свою відразу і продовжувати - а чим я гірше дорослих. І хай мені буде погано, і нехай я буду смішний у своїх дитячих спробах наслідувати, і нехай мені все це насправді зовсім не хочеться. Але так належить.Підліток повинен бунтувати і робити все на зло. Він повинен відрізнятися від дитини - дорослі повинні нарешті побачити, що підліток - це НЕ ДИТИНА, а дорослий. А дорослі бачать типово дитячу рису - спробувати все що невідомо і по-своєму копіювати їх доросле поведінку. Вони завжди розчулювалися цієї межі, вони і зараз їй розчулюється на задвірках свідомості, тому що на першому місці звичайно - їх занепокоєння за Ваше здоров'я, як і в дитинстві при Ваших іграх зі склом і вогнем.Але крім цих переживань все одно залишилися думки - це не - 'як він подорослішав', а 'який же він ще смішний дитина, а я-то думала - він вже дорослий ". Ось так. Майте це на увазі про всяк випадок, коли будете щось робити для доведення своєї спроможності. Спроможність, самостійність, свобода, самоповага, відповідальність - все це ознаки дорослої людини, що не залежать від його календарного віку. І як все справжні цінності, вони не вимагають доказів, вони очевидні! І якщо Вам здається, що оточуючі не визнають їх за Вами - значить їх просто ще немає! Не ламайте своє життя, вигадуючи докази, - займіться самовдосконаленням, це набагато швидше доведе всім Вашу дорослість.І ще не забудьте - дорослі дійсно мають більше прав.Але вони при цьому несуть і набагато більше відповідальності. І вони мріють від неї звільнитися хоч ненадовго і мати можливість, як у дитинстві, звалити відповідальність на іншого. Щоб хтось інший розсьорбувати наслідки їхніх помилок. На жаль, в статевого життя кожна людина розсьорбує свої помилки сам - мама і рада буде перенести всі Ваші страждання на себе, але не зможе! Інфекції лікувати Вам, аборт робити Вам, безпліддя після аборту лікувати Вам. Ви достатньо дорослі і готові до таких випробувань? Або може бути варто почекати з таким самоствердженням і повернутися до старих добрих витівкам типу викликає зачіски і гучної музики?Хай це буде тільки зворушливого, а не трагічно - докази Вашого дорослішання.
 
girlorgДата: Неділя, 15.06.2014, 21:40 | Повідомлення # 14
Повідомлень: 1717
секс - це те, що запам'ятовується надовго, як відзначають фахівці, часто накладає відбиток і на сприйняття людиною сексу, і на всю подальшу сексуальне життя. Тому дуже важливо, щоб все пройшло по вищому розряду. Але, на жаль, дуже часто перший сексуальний досвід буває пов'язаний з першим провалом, невдачами, жалем і іншими негативними переживаннями. Звичайно ж, цього легко можна уникнути, якщо підійти до всього толково і з розумом. Нижче - декілька порад, які допоможуть зробити перший сексуальний досвід позитивним, а спогади про нього-приємними.І так:Ні в якому разі все не повинно бути наспіх. Подбайте про те, щоб у вас було достатньо часу, щоб ніхто не міг вломитися в двері в самий невідповідний момент (ні друзі на вечірці, ні батьки додому, ні інше).Перший раз не повинен відбуватися в антисанітарних умовах і в невідповідних місцях: вільна кімната на вечірці, під'їзд, лавочка у парку та інший екстрім протипоказані. Якщо з приміщенням проблеми, краще перший секс відкласти на зручний час. Гірше від цього не буде, а от краще буде всім.Перший секс не повинен відбуватися під тиском якоїсь із сторін, через острах догляду партнера, і вже тим більше не повинен бути з примусу. Такий досвід залишиться в пам'яті як щось огидне, хворобливе і вкрай неприємне фізично і психологічно.
Це повинно відбутися в прибраній кімнаті, на чистій постелі, і, само собою, обидва партнери повинні бути теж чистими - це допоможе сприймати і сам процес як щось чисте і красиве. У дівчини не повинно бути в цей час критичних днів. Бардак навколо, бруд і неприємно пахне партнер здатні відвернути від сексу надовго.Вступати у зв'язок потрібно лише з партнером, до якого є почуття. Адже секс - це природне продовження взаємної симпатії і бажання максимальної близькості з іншою людиною. Якщо впевненості в цьому немає, то краще почекати.Як правило, багато хто відчуває страх і хвилювання перед першою близькістю. Тому потрібно бути максимально уважними один одному, акуратними, тактовними і ніжними. Можна постаратися і створити романтичну і приємну обстановку для обох партнерів: включити неголосну романтичну музику, запалити ароматичні свічки.Обидва партнера обов'язково повинні бути тверезими. Не варто вірити розповідям подружок, що по п'яні перший секс краще, що так простіше і тд. Найчастіше вступ в зв'язок з партнером у нетверезому стані тільки шкодить і самому процесу, і сприйняття його обома партнерами.
Ваш партнер повинен знати про те, що цей досвід для вас перший, незалежно від того, яка ваша різниця у віці, досвіді і т.п.Потрібно пам'ятати про те, що не дуже вдалий перший секс (болючий фізично для дівчаток, занадто короткий, не такий по відчуттях, як хотілося, без оргазму, тощо) - це нормально. Все приходить з часом і умінням, не варто впадати в паніку і комплекси, якщо перша близькість не вийшло так, як хотілося. Для зменшення неприємних відчуттів можна скористатися презервативами з мастилом і лубрикантом.Юнак повинен знати, що дівчата в цілому більш емоційні і схильні до переживань, особливо на грунті першого разу. Зважитися на перший статевий акт більшості панянок набагато складніше, ніж юнакам, тому не варто психологічно тиснути на дівчинку, погрожувати їй чимось чи шантажувати.Ні в якому разі не варто після всього бігти розповідати про все друзям. Секс, і тим більше перший секс - справа дуже особисте, що стосується тільки двох - вас і вашого партнера, і знати про це третім особам, будь то друзі, однофорумчане, однокласники та ін, зовсім не обов'язково. Це нітрохи не додасть вам крутості або дорослості, а навпаки зробить погану репутацію.Оберігатися треба обов'язково! Шанс завагітніти при першому разі так само великий, як і в решту часу. Ризикувати і сподіватися на "авось" в такій ситуації щонайменше нерозумно.І наостанок: і перший секс, і наступні рази завжди повинні сприйматися обома партнерами як щось піднесено-прекрасне, чарівне і глибоко особисте. І тоді він буде дійсно тим, що максимально зближує, що об'єднує, надихає і виводить відносини на новий рівень.Загалом, всім удачі і позитиву!
 
girlorgДата: Субота, 01.11.2014, 15:00 | Повідомлення # 15
Повідомлень: 1717
питання до тих, хто в темі і справді може дати пораду. я дівчина, 18, хочу свого хлопчика, якого дуже сильно люблю, але він незайманий і дуже сором‘язливий. я вже не незаймана, але не знаю, як йому натякнути.
 
Поради для Підлітків » Форум » Цнотливість » Перший раз » А як це збити целку?
  • Сторінка 1 з 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • »
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом