MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 3 з 5
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • »
Поради для Підлітків » Форум » Цнотливість » Перший раз » А як це збити целку?
А як це збити целку?
OlenkaДата: Четвер, 27.10.2016, 13:15 | Повідомлення # 31
Повідомлень: 3285
Ті самі відчуття, коли ти незаймана і пишаєшся цим. Але в той же час хочеться нарешті зустрічатися з хлопцем, трахатись, дізнатися на що здатне твоє тіло, хочеться навчитися робити мінет і побільше експериментувати в ліжку. Але ти цілковитий задрот, і хлопця в тебе немає, зате в Доті НЕ ракуєш.
 
OlenkaДата: Середа, 21.12.2016, 02:21 | Повідомлення # 32
Повідомлень: 3285
кров буває не у всіх+ пліва в кожного інакша(розташована 3 см від малих полових губ, але в декого вона дуже еластична і рветься до кінця хіба при родах).кров теж в когось багато, в когось мало.все залежить від організму.всі так кажуть що невиносима біль і т.д. але якщо ти дійсно цього хочеш і розслабишся, припіднімеш трохи таз то біль буде набагато меншою.ну навіть не знаю з чим, памятаю хіба що зранку низом живота боліло і було відчуття вже зовсім інше.
найкраще 16-21 рік
деякі по необережності тампоном збивають(а може і спеціально) ще при інтенсивній мастурбації, запихаючи чужорідні предмети і т.д.
про те як кому краще судити не можу бо в кожного свій смак
ну на мою думку краще коли все відбувається природньо ніж за допомогою тампона
 
OlenkaДата: Четвер, 22.12.2016, 01:18 | Повідомлення # 33
Повідомлень: 3285
Хотіли з хлопцем зайнятися сексом. В мене це перший секс. Коли настав головний момент він не зміг пройти в вагіну,мене дуже боліло. Коли я пробувала то в мене заходитьь лише один палець більше ні. Що мені робити?Вибір правильної позиції при статевому акті має значення для зменшення болю до мінімуму при першому сексуальному контакті. У так званої нормальної позиції (лежачи на спині з випрямленими, злегка розсунутими ногами) сідниці жінки прогинає ложі, відкриваючи, перш за все верхню частину входу в піхві - поруч з сечівником, трохи нижче лобка. Випрямлені ноги не відкривають у достатній мірі область промежини і ускладнюють введення статевого члена в піхву. Незаймана пліва при розслаблених м'язах промежини не напружена, вільно провисає, і треба довго натискати на неї статевим членом до тих пір, поки вона, максимально розтягнутий, не розірветься. Тиск на сіно викликає, як відомо, больові відчуття, а в так званої традиційної, або нормальною, позиції цей процес затягується до моменту надриву цієї перетинки. 
Сільнозаращенние, або сіточние, пліви можуть стати перешкодою при першому статевому акті, особливо якщо в ролі партнера виступає малодосвідчений чоловік (незайманий). У тих ситуаціях, коли, незважаючи на багаторазові спроби, тільки більш підсилюють у жінок больові відчуття, не вдається розірвати пліву, необхідно звернутися до лікаря, так як наростання неприємних емоцій і страху позначається дуже негативно на наступних взаємних відносинах між молодим подружжям. 
При цьому слід звернути увагу на два моменти. По-перше, під час коїтусу чоловік повинен діяти впевнено, демонструючи певний натиск і приймаючи рішення не тільки за себе, а й за партнерку. У той же час жінка повинна не втрачати голову від страху і не відштовхувати партнера надто енергійно, тому що в її "героїчної" обороні укладена, як правило, причина хворобливих відчуттів, так як чоловікові доводиться робити певні зусилля. 
Необхідно для себе чітко усвідомити, що мова йде не про якусь нестерпного болю і страшному кровотечі, картини яких виникають у розігралася уяві, а про легке, може бути трохи неприємний, больовому відчутті, яке триває секунду, якщо ми самі, своїми необдуманими діями не ускладнимо ситуацію. Причому не слід забувати, що вибір правильної пози при коїтусу і напруга дівочої пліви значно скорочують больовий момент, зменшуючи відчуття болю до мінімуму.
 
OlenkaДата: Четвер, 23.02.2017, 16:45 | Повідомлення # 34
Повідомлень: 3285
Д20. Була 3 роки з одним хлопцем. Невинність мою вкрав на початку стосунків. Він був першим і до поки єдиним. За 3 роки спробували не все, але багато всього було. Подобалось все в інтимі з ним. Він був для мене цар і бог!)
Так і взагалі з ним почала ділити людей на три статі:
- жіноча стать людства;
- мій мужчінка;
- і якісь незрозумілі створіння, пісюнів яких я не бачила і не торкалася вживу
До чого веду. Ми розійшлися нещодавно, а я і далі не можу сприймати інших хлопців сексуально-спроможними! Хоча сексу хочеться аж кипить все. Але ні до кого окрім як колишнього не тягне. Адже в пам'яті запрограмовано що тільки в колишнього є піпірка!!!
 
OlenkaДата: Неділя, 26.02.2017, 14:40 | Повідомлення # 35
Повідомлень: 3285
В мене така проблема , я попробувала запхати собі в пізду палець ,
запхала десь на 1.5 см і дальше я відчуваю якусь кісткукістку і не
можу більше запхати. ...Шо це може бути ???
Я целка.
 
OlenochkaДата: Субота, 19.08.2017, 11:48 | Повідомлення # 36
Повідомлень: 4510
Я не займана, не мастурбувала, нічого не було..недавно що була з хлопем, він мені мастурбував, спочатку потихеньку, а потім все швидше і
швидше..було і три пальці..мені було дууже приємно, болі не було, я була
збуджена так нормально, мокра, все + була напружена тобто коли це було
то я стискала свої м*язи ось там, крові не було, були такі звуки, дивні.
Потім після того прийшла додому і було там все мокро, і зватив живіт
внизу на хвилину десь так. І не було місячних десь місяць.
Тоді почала часто задумуватись чи не втратиая цноту?? Дуже боюся, так як строгі батьки і категорично проти сеску до весілля.
Порадьте. Чи могла би я лишитись цноти ось так? ЩЕРАЗ АНОНІМНО.
 
OlenochkaДата: Субота, 02.09.2017, 23:24 | Повідомлення # 37
Повідомлень: 4510
Тема сексу завжди викликає багато емоції, страхів і осуду. Не прийняття, замовчування цієї теми виховувалось на протязі багатьох поколінь. На те напевно є свої причини, тому що перший секс це дуже вагомий вчинок, який може вплинути на все подальше життя. З іншого боку не менш важливими є власні переживання та почуття з цього приводу, тому в першу чергу прислухайся до себе, до своїх відчуттів, ні в якому разі не поспішай і довіряй собі. Маму теж так виховували, тому вона передає тобі свої знання та досвід. Не соромся своєї жіночності і стався до неї дуже ніжно і бережливо. Коли ти насолоджуєшся тим, що ти дівчина, майбутня жінка, як змінюється твоє ставлення до цього питання?

Прикріплення: 7629402.jpg (73.4 Kb)
 
OlenochkaДата: Пятниця, 13.10.2017, 09:13 | Повідомлення # 38
Повідомлень: 4510
Начнем з того що я дівчина, 16 років) Цнотлива) Маю хлопця...йому 22) Ми з ним майже рік) Про секс мови не йшлось) Але якогось разу...ми сиділи в його в машині, все було як звичайно...розмовляли, сміялись і т.д) І коли ми прощались..він мене обійняв і почав пристрасно цілувати...такого в мене ще не було) Він почав ніжно цілувати мені шию, груди...а одну руку поставив мені між ноги) Я його так захотіла як ніколи в житті) Мої труси стали мокрі, серце шалено билось...але мені потрібно було додому) Він посміхнувся, поцілував мене і відпустив) На другий день в нас була серйозна розмова про секс...він мені говорив якщо я не готова то не буде мене змушувати...я казала що хочу але дуже боюсь і думаю що рано ще...тимбільше я комплексую через свою фігуру...хоча йому вона шалено подобається) 
Підкажіть перший раз завжди боляче? 
Чи варто мені це робити...в 16? 
Я люблю його і впевнена в ньому...але мене збивають думки про те що буде боляче...або щось піде не так( 
Хто що думає з цього приводу) 
І ще якщо не важко опишіть свої перші рази...якщо не важко))
 
OlenochkaДата: Субота, 17.03.2018, 22:54 | Повідомлення # 39
Повідомлень: 4510
З мого досвіду для першого разу важливі:

1) Спокійна обстановка. Жодних мам, які можуть повернутися ітд.
2) Зручне місце. Щоб був цивільний, нормальна постіль і взагалі щоб вона відчувала себе як вдома.
3) Твоя ласка і турбота в максимальних кількостях.
Малоймовірно що у вас буде шалений секс одразу. Відсотків 80%, буде боляче і тоді вся ця романтика вмить випарується. Взагалі, як показує моя практика важливий не перший раз. У перший раз взагалі рідко що добре виходить, а от наступні 5 разів те як будеш вчити її отримувати задоволення від сексу. Ось вони якраз набагато важливіші.


Прикріплення: 3797593.jpg (30.2 Kb)
 
OlenochkaДата: Вівторок, 01.05.2018, 11:29 | Повідомлення # 40
Повідомлень: 4510
Я дівчина мені 17...
Вчора в мене був мій перший секс, хоча я цього трішкі боялась але як на диво мені це сподобалось)тількі було спочатку трішкі боляче, але от в чому проблема що в мене не було крові, хоча я читала що коли пліва рветься то має бути кров. Я побачила в очах коханого трішкі сумління, він мабуть подумав що я збрехала що в мене нікого до нього не було(хоча я не з ким не спала) а чому крові нема? В вас таке було?

По суті крові не має бути. Якщо є кров, то всередині є серйозні пошкодження. А якщо крові немає, то все нормально. Він зробив все акуратно, без зайвих пошкоджень
 
OlenochkaДата: Середа, 20.06.2018, 00:33 | Повідомлення # 41
Повідомлень: 4510
Насправді все набагато простіше) Добре змаж надітий на член презерватив і піхву ... добре збуди дівчину. це дуже важливо. коли вона збуджена - статеві губи набрякають і м'язові затискачі з піхви знімаються, просто встав член в піхву і рухом тазу проштовхни пліву. не боятися саме головне).

Прикріплення: 4876457.jpg (13.7 Kb)
 
OlenochkaДата: Середа, 27.06.2018, 08:21 | Повідомлення # 42
Повідомлень: 4510
Як позбавляли цноти в стародавні часи.

1. У давньоруському шлюбному обряді був народний звичай: дружка ("старший боярин") залишався поруч з молодятами в першу шлюбну ніч. Якщо наречений не справлявся зі своїми подружніми обов'язками, той був зобов'язаний його замінити.

2.На півночі Словаччини, у Боснії і Чорногорії наречену символічно позбавляв невинності «дружка» нареченого, який вважався головним на весіллі

3.Серед багатьох народів Південної Америки це робили повитухи після народження дівчинки чи матері позбавляли невинності дівчаток у юному віці. Ще не так давно в Перу існувала традиція: мати позбавляє невинності свою дочку в громадському місці. Такі ж випадки відзначалися на Камчатці і Мадагаскарі.

4.Згідно з древнім грецьким і римським медичним текстам, у ті часи дівчата досягали статевої зрілості в 14 років. У деяких провінціях дівчина мала заздалегідь позбутися невинності в храмі Великої Богині, якій і присвячувалася жертва у вигляді прорваної (або розтягнутої) пліви. У призначений день цнотлива приходила в храм і віддавалася будь-якому незнайомому чоловіку, якого зустріне. При цьому дефлоратор ні в якому разі не мав права оголювати дівчину - це прирівнювалося до осквернення храму.

5.На Сході колись жили люди, іменувалися "кадеберізи", чиїм єдиним обов'язком і професією була дефлорація дівчат перед вступом у шлюб. Позбавленняневинності вважалося дуже відповідальною і небезпечною справою.

6.У Єгипті, Саудівській Аравії і багатьох інших мусульманських країнах і по цю пору зберігся звичай урочистої дефлорації, коли невинну пліву розривають вказівним пальцем правої руки, обгорненим білою тканиною, яка, ясна річ, повинна забарвитися в червоний колір.

7.У племені Закаєв (острів Суматра) наречену повинен був дефлорувати батько, якому допомагали дядьки нареченої, тобто брати батька і матері незалежно від віку. Іноді біля ложа нещасної дівчини збиралося до 25 чоловіків у віці від 70 до 10 років.

8.У стародавній Індії процедуру дефлорації виконували за гроші люди, спеціально навчені цій "майстерності". Рішення про відведення дівчини до такого фахівця приймала її мати. Позбавлення невинності відбувалося за допомогою символу фалоса з каменю, дерева або інших матеріалів.

9. У Камбоджі дефлорацию нареченої під час весільної церемонії здійснював священнослужитель, користуючись середнім пальцем руки, змоченим у вині. Після цього вино випивалося членами сім'ї нареченого.

10. Справжній жах ритуальної дефлорації очікував дівчат в окремих племенах екваторіальної Африки. Їх відправляли в джунглі, щоб роль першого чоловіка виконав ... самець горили. Мало того, якщо дівчині не вдається залучити "мавпочку", це кидає тінь на її репутацію потенційної дружини: навіть горила не клюнув!
 
OlenochkaДата: Понеділок, 09.07.2018, 16:38 | Повідомлення # 43
Повідомлень: 4510
Нарешті я лишилася цноти. Як то круто. Ура!!!

Теж мені свято... Ноги брей, пизду брей, ебало малюй, білизна купуй, жерти цього пиздюку готуй, годуй, на члені стрибай, довге волосся відрощувати щоб секасно було. А він всунув, плюнув і пішов. А тобі ще посуд мити... ну нафіг
 
OlenochkaДата: Субота, 11.08.2018, 12:33 | Повідомлення # 44
Повідомлень: 4510
Дівчина 16 р. 
Як ви думаєте краще перший раз зайнятись сексом з коханою людиною чи з досвідченим хлопцем, який все зробить на високому рівні? Мені здається перший раз краще з досвідченим хлопцем, щоб все було добре)

З коханими, чи з досвiдченими - то вже кому як попаде. Але трахат ся, чи займатися коханням, закохуватися та любити - треба поки молодий (молода) на все в нашому життi вiдведено не так вже й багато часу. Молодicть пройде, i здоров'я теж. Так що життя гаяти дарма не варто. А тепер звернення до всяких там правильних морал фагiв, вiруючих, пуританiв, вагiтнихвiруючихбогомляканих - блять не забивайте хуйньою голови нормальним людям.
 
OlenochkaДата: Вівторок, 11.09.2018, 12:45 | Повідомлення # 45
Повідомлень: 4510
Народ допоможіть не знаю що робить мені 18 років для мого хлопця 23 в мене ще не було сексу але я сказала що був( він не хоче цнотливу дівчину бо панічно боїться крові) тепер і він і я хочемо сексу але я не знаю що робити?
 
Поради для Підлітків » Форум » Цнотливість » Перший раз » А як це збити целку?
  • Сторінка 3 з 5
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • »
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом