А як це збити целку?
|
|
Olenochka | Дата: Понеділок, 01.10.2018, 08:57 | Повідомлення # 46 |
| В мене така проблема. Двічі пробували з хлопцем зайнятись сексом, він в мене перший, і кожен раз боляче, і неважливо це член чи пальці його. Помітила що м'язи внизу різко скорочуються при вході, і незнаю як розслабитись, вино теж не допомагало
|
|
| |
Olenochka | Дата: Середа, 10.10.2018, 09:04 | Повідомлення # 47 |
| Д. 19. я незаймана. більшість чоловіків навіть подумати про це не можуть. і багато хто пропонує мені секс. а я сама жах його як хочу, вовком вию та на стіну лізу, хоча повного уявлення і не маю, як це відчувати оргазм. вже не знаю, що робити. хотілося позбутися своєї невинності по любові. але з цим проблематично, тому все ось так.
|
|
| |
Olenochka | Дата: Пятниця, 02.11.2018, 23:14 | Повідомлення # 48 |
| Пам'ятаю, як я хотіла, мріяла і чекала свій перший секс. Оргазм я вже вміла отримувати сама, часто був сквірт. І я думала, що якщо мені одній так класно, то з хлопцем буде нереальний кайф. Трапився секс, боляче мені взагалі не було, після того як він увійшов, я думала: "Де, де ж мій нереальний оргазм", а після сексу подумала: "ММДА, і заради цього я епіляцію робила: '(" Шукати іншого хлопця не хотіла, зустрічалася з першим рік, трахав мене, бувало, й по три рази на день, але з ним до оргазму я так і не наблизилася. Було вже 8 хлопців, ні з ким не кінчила, все сама, все сама. Правда, був один досвідчений чоловік, 38 років, і він за дві години абияк дотягнув мене до оргазму, але оргазм був такий слабенький, що не вартував витраченого часу, я сама себе за 10-15 хвилин в сто разів краще трахну і закінчу.
|
|
| |
Olenochka | Дата: Понеділок, 19.11.2018, 22:54 | Повідомлення # 49 |
| Коли мені було 16, я думала, що ніколи не сподобаюсь ніякому хлопцю і так назавжди залишусь цнотливою. І сама себе позбавила цноти огірком. Потім в 18 зустріла хлопця, який покохав мене і коли діло дійшло до першого сексу, то мені було дуже образливо на себе, що я зробила таку дурість. Дівчата, не повторюйте моїх помилок. Кохання буде у всіх, коли прийде ваш час.
|
|
| |
Olenochka | Дата: Середа, 28.11.2018, 20:37 | Повідомлення # 50 |
| .. Мені 17 років. Я незаймана. Мені дуже цікаво, чи це боляче втратити цноту? Чи приємно (питання до дівчат)? Чи не страшно? От я собі не уявляю як я зможу повністю роздягнутися перед кимось!? це ж стидно! я не розумію як інші до цього ставляться нормально!?
Якщо тобі встидно і страшного,то ще не пора. Все має статись з коханою людиною,тоді буде не встидно роздітись,з ним тобі не буде страшного і він постарається зробити так щоб тобі не було боляче,або принаймні не дуже боляче
|
|
| |
Olenochka | Дата: Вівторок, 25.12.2018, 15:19 | Повідомлення # 51 |
| Пліва розташована, среденем у 5-8 сантиметрів від входу в піхву і представляє з себе не якусь плівку або щось ще, а банальне звуження входу, тобто пальцем ти її максимум розтягнеш, хоча, знову ж таки, як кажуть "з дуру можна і..... А дискомфорт при вході пальцем вона може відчувати, як раз, через боязнь, що ти їй там все на шматки розірвеш і вона більше не буде незайманою, тобто така цікава втрата у неї вийде.., а може і правда, нігтики обрізати або ручки після бензинчика, або в лимончику сполоснути, всяке буває..... Так само, може, вона тобі просто виносить мозок, вони всі це люблять, он у народжували можеш запитати ;),
|
|
| |
Olenochka | Дата: Субота, 02.03.2019, 12:01 | Повідомлення # 52 |
| Завжди своїм подругам розповідала що невинність потрібно зберігати, що ні-ні до весілля, потрібно довго зустрічатися і т.п (так батьки твердили) ..... загалом сама згрішила .... на підлозі ... з хлопцем якого знала 2 роки ..... люди секс це прекрасно, нафіг ламатися?))
|
|
| |
Olenochka | Дата: Середа, 10.04.2019, 20:35 | Повідомлення # 53 |
| Цитата Пів року тому втратила цноту. Потім почала зустрічатися з хлопцем, побачивши вперше його необрізаний член мене мало не вирвало, інтерес пропав
|
|
| |
Olenochka | Дата: Середа, 01.05.2019, 16:01 | Повідомлення # 54 |
| Цитата Така ситуація ((на паску напилася,і мальчік возпользуваася мною.. ну крч тепер я не цнтолива(але я цього не планувала зовсім , в мене стрес вже 3 день так як акт був не захищений(ппа),а спілкуюся з хлопцем в інтернеті... мали зустрітися (щоб саме він мене позбув цнотливості),але тепер незнаю як йому сказати про це,він мені дуже подобається... Як думаєте , казати що я вже не цнотлива? Чи він догадається при акті що я вже не цнотлива? Доречі крові взагалі не було,а ж на ранок коли сходила в туалет.... Анон... Отак от погуляла на свою голову....
|
|
| |
Olenochka | Дата: Середа, 12.06.2019, 09:08 | Повідомлення # 55 |
| Я засунув в дівчину палець, приблизно на 1-2 см, вона не кричала, просила засунути далі, як можна дізнатися, чи вона незаймана чи ні? Чи може палець увійти в незайману на 2 см? Крові не було, не кричала від болю.
найчастіше сантиметрів 6-7 від входу, бо незаймані цілком можуть користуватися тампонами без проблем.
Але кожен випадок індивідуальний, у близько 10% взагалі немає пліви, не кажучи про тих, хто занадто активно займався спортом.
|
|
| |
Olenochka | Дата: Неділя, 23.06.2019, 10:25 | Повідомлення # 56 |
| До вище сказаного Спробувати в позах по типу "чоловік ззаду", наприклад, коли вона лежить на животі, а ти зверху. Якщо пліва жорстка, то біль все одно може відчувати, але в такій позі кут введення відрізняється від того, який при місіонерській, і увійти може бути легше.
|
|
| |
Olenochka | Дата: Середа, 26.06.2019, 09:13 | Повідомлення # 57 |
| Деякі по необережності тампоном збивають(а може і спеціально) ще при інтенсивній мастурбації, запихаючи чужорідні предмети і т.д. Ну на мою думку, краще коли все відбувається природньо, ніж за допомогою тампона
|
|
| |
Olenochka | Дата: Понеділок, 01.07.2019, 11:36 | Повідомлення # 58 |
| Цитата Кров і незайманість
А ще треба дивитися фактори, якщо перед цим був менструальний цикл, то теж може і не бути крові.
|
|
| |
Olenochka | Дата: Вівторок, 06.08.2019, 22:39 | Повідомлення # 59 |
| Цитата 1. Алкоголь перед сексом в помірних кількостях може піти на користь, а може зрубати нахуй 2. А воно саме буває без крові і болю. Чпок - і все. Поки не всунешь - не зрозумієш. Одне скажу - сам не пий, стояк повинен бути відмінний
|
|
| |
lubovnik | Дата: Вівторок, 07.01.2020, 00:45 | Повідомлення # 60 |
| Дівчата хто хоче збити Целку?
|
|
| |